E adevarat?

Pagina 1 din 1
1

ciurly

Newbie
1 mesaje

E adevarat?

scris pe 8 ian 2006 00:25 de ciurly

Am ji eu o intrebare..Credeam ca stiu in mare cam tot insa azi am aflat ceva care m-a uimit..rau: La fete stiu ca la primul contact sexual se rupe himenul..dar am auzit ca si la baieti se rupe "ceva".. e adevarat? dak da ce? doare? altceva despre asta ce ar trebui sa mai stiu? Pls rsp..
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: E adevarat?

scris pe 8 ian 2006 02:19 de YLoveCamelia

Am ji eu o intrebare..Credeam ca stiu in mare cam tot insa azi am aflat ceva care m-a uimit..rau: La fete stiu ca la primul contact sexual se rupe himenul..dar am auzit ca si la baieti se rupe "ceva".. e adevarat? dak da ce? doare? altceva despre asta ce ar trebui sa mai stiu? Pls rsp..

nu ar trebui sa stii mai mult decat ca : " chestia aia care se rupe de la baieti este denumita in mod popular ata si nu este o garantie a virginitatii ba din contra e absolut firesc sa nu se rupa atunci cand
"" se dizvirgineaza "" sau in contactele sale sexuale ulterioare.

bebelushyka

Junior member
40 mesaje

Re: Re: E adevarat?

scris pe 10 ian 2006 13:46 de bebelushyka

nu ar trebui sa stii mai mult decat ca : " chestia aia care se rupe de la baieti este denumita in mod popular ata si nu este o garantie a virginitatii ba din contra e absolut firesc sa nu se rupa atunci cand
"" se dizvirgineaza "" sau in contactele sale sexuale ulterioare.
..e dao draqu de treaba kiar asa???..si nu le curge si sange

traim in romania si asta ne okupa tot timpul!!!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: E adevarat?

scris pe 10 ian 2006 14:56 de Infector

Povesti... nu se rupe mah nik!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: E adevarat?

scris pe 10 ian 2006 15:29 de ExoticDream

Da, femeilor din lumea ta nu mai are cum, gradul lor de uzura este prea mare, iar dezvirginarea produsa in copilarie!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

DiMaX

Junior member
24 mesaje

Re: Re: Re: Re: E adevarat?

scris pe 10 ian 2006 20:17 de DiMaX

poate infector sio taiat atza cu foarfeca de unghii
sau poate la polizor.Se rupe si nu curge nimik si nici nu doare.Dar e destul de nesemnificativa atza asta fiindca putina lume stie de ea si nici un baiat nare interes sa zica ce si cum e treaba cu ea

Singurul mod prin care toata omenirea ar putea fi trezita din nepasare ,intro singura clipa, este Iubirea

Omul are nevoie de dragoste...Viata fara duiosie si fara iubire nu e decit un mecanism uscat, scirtiitor si sfisietor.
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: E adevarat?

scris pe 10 ian 2006 20:25 de MachoMan

sau poate la polizor.

No acuma, de ce va bagati voi, o fi vrut omul sa para ca si-a pierdut virginitatea cea sacaitoare si a recurs la mijloace extreme, nu? Cata indiscretie, domnule!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: E adevarat?

scris pe 10 ian 2006 22:27 de Infector

Mai cititi ba pulifricilor si mai vb apoi ...

Dk vreti va fac legatura cu cineva in tema: Coana P01@ .. sa vorbiti cu dansa!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

BloodRage

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E adevarat?

scris pe 10 ian 2006 23:34 de BloodRage

centralista de serviciu...!Faaaa...iti rup fashu ..faaaa....!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E adevarat?

scris pe 11 ian 2006 01:54 de ExoticDream

Mai cititi ba pulifricilor si mai vb apoi ...

Te-am citit. Nu mai vorbim apoi.

Suna ocupat. Cred ca-i dusa pan' la baie sau... doar dusa! Stima si respectu' pentru dansa!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E adevarat?

scris pe 11 ian 2006 02:57 de Bozgoru

M-i s-a rupt scula in doua... adika vreo 18 cm.... mai am doar 18 acum
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E adevarat?

scris pe 11 ian 2006 16:19 de ExoticDream

M-i s-a rupt scula in doua... adika vreo 18 cm.... mai am doar 18 acum

La gramatica.... dezastru! La matematica.... idem! Se vede ca te ocupi cam mult de bila aia!

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E adevarat

scris pe 11 ian 2006 22:14 de Bozgoru

bila a cazut? sau nu?
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: E adevarat?

scris pe 12 ian 2006 04:48 de Necunoscut

sau poate la polizor.Se rupe si nu curge nimik si nici nu doare.Dar e destul de nesemnificativa atza asta fiindca putina lume stie de ea si nici un baiat nare interes sa zica ce si cum e treaba cu ea

OMG!!! Adica eu nu stiu de "ata"? :
o:
((:
((

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: E adevarat?

scris pe 12 ian 2006 09:59 de valentine

Daca este sa se rupa ceva la baiat, este vorba de ata dupa cum ti sa raspuns la primul post.
Problema este ca aceea ata POATE sa se rupa de la primul contact, dar exista posibilitatea sa te duci si pe lumea cealalta cu ea.

P.S wtf? toate lumea e off-topic, numai eu la subiect
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E adev

scris pe 12 ian 2006 17:33 de ExoticDream

bila a cazut? sau nu?

Nu, nu a cazut si nici nu sunt sanse, am trecut in inspectie aseara si am constat ca este cuminte si la locul ei (unlike.... ) Cladirea are bulina rosie, dar gurile rele spun ca mai bine i-ar sta cu un felinar de aceeasi culoare! Nu va temeti, arhitectura orasului nu va suferi modificari prea curand, au grija fetele (si baietii) de asta!

sus

THEMAN

Junior member
45 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E

scris pe 12 ian 2006 21:20 de THEMAN

daca se rupe ceva bine daca nu si mai bine , oricum cui ii pasa ?

Smile for me
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 12 ian 2006 23:33 de ExoticDream

daca se rupe ceva bine daca nu si mai bine , oricum cui ii pasa ?

Ai dreptate, exista atatea lucruri importante de care astazi nu ne mai pasa, ata aia este chiar ultimul lucru la care s-ar gandi cineva!

sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 13 ian 2006 02:08 de inuendo

nu se rupe mai degraba se rupe intentionat sau chirurgical..se pare ca sunt avantaje mai mari...si apropo de bila aia..cand cade actioneaza ca o prisma si lumea privita prin are...alte..culori..de ce nu incerci?

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 ian 2006 02:13 de ExoticDream

si apropo de bila aia..cand cade actioneaza ca o prisma si lumea privita prin are...alte..culori..de ce nu incerci?

Spune-mi, inuendo, cat de diferit as vedea lumea daca as privi-o prin acea prisma, sunt curioasa? Tu stii, lumineaza-ma si pe mine!

:/:/:/

sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 13 ian 2006 02:14 de inuendo

Spune-mi, inuendo, cat de diferit as vedea lumea daca as privi-o prin acea prisma, sunt curioasa? Tu stii, lumineaza-ma si pe mine!

nu foarte diferit, dar altfel, si orice ti-as spune nu poate explica exact.. trebuie sa vezi..sorry

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 ian 2006 02:19 de ExoticDream

nu foarte diferit, dar altfel, si orice ti-as spune nu poate explica exact.. trebuie sa vezi..sorry

Daca te referi la a face dragoste cu omul pe care il iubesti, te cred fara demonstratie, dar in alte conditii.... ma tem ca m-ar dezamagi cumplit: ce sa experimentez, niste reactii la cald, in conditiile in care cresterea temperaturii ar fi artificial produsa?

sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 13 ian 2006 02:26 de inuendo

Daca te referi la a face dragoste cu omul pe care il iubesti, te cred fara demonstratie, dar in alte conditii.... ma tem ca m-ar dezamagi cumplit: ce sa experimentez, niste reactii la cald, in conditiile in care cresterea temperaturii ar fi artificial produsa?

cateodata...nu poti spune diferenta intre crestere artificiala..si naturala...hehe...dar si asta o sa afli candva

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 ian 2006 02:29 de ExoticDream

cateodata...nu poti spune diferenta intre crestere artificiala..si naturala...hehe...dar si asta o sa afli candva

Vrei sa spui ca uneori este acelasi lucru daca faci dragoste sau sex? Stiu ca mecanismul este acelasi, dar chiar toate diferentele se estompeaza de la un punct incolo?

sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 13 ian 2006 02:32 de inuendo

Vrei sa spui ca uneori este acelasi lucru daca faci dragoste sau sex? Stiu ca mecanismul este acelasi, dar chiar toate diferentele se estompeaza de la un punct incolo?

nah.. niciodata nu poate fi acelasi lucru doar ca cateodata sexul poate fi foarte...hot...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 ian 2006 02:41 de ExoticDream

nah.. niciodata nu poate fi acelasi lucru doar ca cateodata sexul poate fi foarte...hot...

Mda, asta numai daca poti trece de prima faza, de ridicare a temperaturii, in care unora le este greu sau imposibil ca, fara sentimente, sa atinga totusi acel prag dincolo de care actioneaza doar instinctele. Trebuie sa stapanesti bine arta seductiei pentru a convinge o persoana sa faca sex daca ea nu se "incalzeste" fara carburantul numit "iubire"!

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online