Cum se face testul de sarcina?

Pagina 1 din 1
1

shinnystar

Newbie
3 mesaje

Cum se face testul de sarcina?

scris pe 14 ian 2006 00:16 de shinnystar

Mai am o intrebare...stiu k la 2 sapt,cel mai sigur,dupa un act sexual se poate face un test de sarcina.
Dak in astea 2 sapt fac sex cu prietenul meu..dar se termina afara..rezultatul testului o sa mai fie bun...Trebuie neaparat abstinenta ?
Multumesc..
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: test de sarcina...

scris pe 14 ian 2006 11:49 de valentine

Mai am o intrebare...stiu k la 2 sapt,cel mai sigur,dupa un act sexual se poate face un test de sarcina.
Dak in astea 2 sapt fac sex cu prietenul meu..dar se termina afara..rezultatul testului o sa mai fie bun...Trebuie neaparat abstinenta ?
Multumesc..

Trebuie abstinenta in caz ca nu esti insarcinata si ramai in perioada in care faci testul
sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

scris pe 14 ian 2006 14:19 de andreeea

Multumesc..

Sa stii ca poti ramane insarcinata chiar daca prietenul tau "se termina afara"...

Make love, not war!

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 16 ian 2006 13:33 de Necunoscut

Multumesc..

Mda... nu va inteleg. Adica, exista posibilitatea sa fii insarcinata, si tu tot la sex te gandesti? Wtf.. nu puteti sta locului 2 saptamani? Chiar asa de greu e? Daca e greu, cumparati-va naibii un pachet de prezervative.. e doar 69 000
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online