disperare

Pagina 1 din 1
1

raluca

Guest

disperare

scris pe 21 ian 2006 00:07 de raluca

prietenul meu vrea sa facem sex anal. habar nu am ce implica asta, ce urmari si mai ales daca e recomandat, medical.
va rog sa tratati cu seriozitate acest subiect si sa va dati cu prerea. multumesc
sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

Re: disperare

scris pe 21 ian 2006 00:25 de andreeea

prietenul meu vrea sa facem sex anal. habar nu am ce implica asta, ce urmari si mai ales daca e recomandat, medical.
va rog sa tratati cu seriozitate acest subiect si sa va dati cu prerea. multumesc

Recomandat medical???
Sorry, n`am putut sa ma abtin!

Make love, not war!

sus

raluca

Guest

Re: Re: disperare

scris pe 21 ian 2006 00:27 de raluca

Recomandat medical???
Sorry, n`am putut sa ma abtin!

atat te duce capul
sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

Re: Re: Re: disperare

scris pe 21 ian 2006 00:28 de andreeea

atat te duce capul

Si pe tine cat de duce daca te intrebi asa ceva? Cum naiba sa fie recomandat medical???

Make love, not war!

sus

raluca

Guest

Re: Re: Re: Re: disperare

scris pe 21 ian 2006 00:33 de raluca

Si pe tine cat de duce daca te intrebi asa ceva? Cum naiba sa fie recomandat medical???

una e sa nu te pricepi la sex si alta e sa razi de lucru acesta.
acesta este un forum unde se pun intrebari, din cate stiu eu.
nu cel care e mai "stiutor" sa faca pe grozavul
sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

Re: Re: Re: Re: disperare

scris pe 21 ian 2006 00:35 de andreeea

Pentru multi oameni sexul anal este taboo. In anii 90 sexul anal a fost foarte criticat datorita virusului HIV, acesta transmitandu-se usor astfel. Totusi sexul anal este foarte apreciat de unii iar altii il urasc. Altii se simt tentati tocmai pentru ca este atat de misterios si necunoscut.
Sexul anal nu ar trebui sa doara. Daca acest lucru se intampla inseamna ca nu faceti ce trebuie. Cu destul lubrifiant si rabdare este foarte posibil ca sexul anal sa va placa si chiar sa devina un mod sigur si placut de a va imbogati viata sexuala. Totusi unii nu accepta sexul anal si trebuie sa le respectati limitele.
Placerea pe care o aduce sexul anal provine din mai multe surse. Facand ceva "obraznic" face placere multora mai ales cand este vorba de sex iar "condimentarea" vietii sexuale care a devenit plictisitoare poate fi benefica. Componenta fizica a placerii sexuale anale este diferita de oricare alta senzatie. Rectul este captusit cu nervi care comanda creierului producerea unor placeri intense atunci cand sunt stimulati. Pentru barbati glanda prostatica produce placeri foarte mari iar penisul este stimulat prin penetrarea de catre muschii anusului intr-un mod unic.

Make love, not war!

sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: disperare

scris pe 21 ian 2006 00:36 de andreeea

Cele mai importante sfaturi legate de sexul anal sunt folosire lubrifiantilor a prezervativului si inzestrarea cu ceva mai multa rabdare. Nu folositi lubrifianti pe baza de uleiuri si verificati daca acestia sunt compatibili cu folosirea prezervativului. Lubrifiantii pe baza de uleiuri si uleiurile pentru bebelusi pot distruge prezervativul cu mult inainte de terminarea actului sexual.
Chiar daca sunteti siguri de sanatatea partenerului folosiea prezervativului este indicata datorita faptului ca rectul este purtator de multe bacterii care va pot imbolnavi.
Rabdarea este foarte importanta. Prima penetrare este dificila pentru ca anusul este o portiune foarte stramta, la deschiderea exteriaora a rectului, avand rolul de a controla eliminarea fecalelor. Este partial sub control voluntar si partial sensibil la stimulenti. Partenerul trebuie sa stea relaxat iar tu poti incepe prin penetrarea anusului cu degetul sau cu un alt obiect sexual mai suptire decat penisul ce in prealabil a fost bine lubrfiat. Trebuie sa astepti ca anusul sa se acomodeze cu acesta. Continua apoi prin introducerea unui al doilea deget pentru a te apropia de grosimea penisului (probabil un al doilea deget este suficient). Dupa acomodarea cu aceasta grosime poti incerca penetrarea cu penisul.

Make love, not war!

sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: disperare

scris pe 21 ian 2006 00:38 de andreeea

Pentru actul propriu-zis, alegerea pozitiei este foarte importanta. Multe femei prefera sa fie deasupra astfel putand sa controleze penetrarea, altele prefera sa stea in genunchi si aplecate in fata sau sa stea pe intinse pe o parte penetrarea avand loc din lateral. Intotdeauna asculta-ti partenerul iar daca in timpul actului apare durerea trebuie folosit mai mult lubrifiant. Atentie la penetrare si nu fiti brutali pentru a nu provoca dureri care pot strica placere contactului.
Poti descoperi ca sexul anal nu este pentru tine. Nu este nici o problema. Nimeni nu este obligat sa faca practice sexul anal.

www.romedic.ro

Make love, not war!

sus

raluca

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: disperare

scris pe 21 ian 2006 00:39 de raluca

Pentru multi oameni sexul anal este taboo. In anii 90 sexul anal a fost foarte criticat datorita virusului HIV, acesta transmitandu-se usor astfel. Totusi sexul anal este foarte apreciat de unii iar altii il urasc. Altii se simt tentati tocmai pentru ca este atat de misterios si necunoscut.
Sexul anal nu ar trebui sa doara. Daca acest lucru se intampla inseamna ca nu faceti ce trebuie. Cu destul lubrifiant si rabdare este foarte posibil ca sexul anal sa va placa si chiar sa devina un mod sigur si placut de a va imbogati viata sexuala. Totusi unii nu accepta sexul anal si trebuie sa le respectati limitele.
Placerea pe care o aduce sexul anal provine din mai multe surse. Facand ceva "obraznic" face placere multora mai ales cand este vorba de sex iar "condimentarea" vietii sexuale care a devenit plictisitoare poate fi benefica. Componenta fizica a placerii sexuale anale este diferita de oricare alta senzatie. Rectul este captusit cu nervi care comanda creierului producerea unor placeri intense atunci cand sunt stimulati. Pentru barbati glanda prostatica produce placeri foarte mari iar penisul este stimulat prin penetrarea de catre muschii anusului intr-un mod unic.

multumesc
sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: disperare

scris pe 21 ian 2006 00:40 de andreeea

Erau sfaturi pt baieti, dar cred ca ai inteles ideea!

Make love, not war!

sus

DR.Amira

Guest

Re: disperare

scris pe 23 ian 2006 05:13 de DR.Amira

.Daca totul este igienic , atunci este in regula (igiena este singura problema care interzice sexul anal
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online