AJUTATI MA .... VA ROG

Pagina 1 din 2
1   2   »

Eli2

Newbie
6 mesaje

AJUTATI MA .... VA ROG

scris pe 25 ian 2006 21:22 de Eli2

sunt intr o mare incurcatura si nu stiu ce sa ma fac, problema mea este urmatoarea ...
am facut dragoste cu prietenul meu iar el a lasat in mine, am luat imediat dupa contact o pastila de postinor 2 iar la 12 ore am luat o si pe a doua, exista sanse sa raman insarcinata ???
va rog sa mi raspundeti ... sa mi dati sfaturi ... sunt disperata !!!
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: AJUTATI MA .... VA ROG

scris pe 25 ian 2006 21:40 de David21

sunt intr o mare incurcatura si nu stiu ce sa ma fac, problema mea este urmatoarea ...
am facut dragoste cu prietenul meu iar el a lasat in mine, am luat imediat dupa contact o pastila de postinor 2 iar la 12 ore am luat o si pe a doua, exista sanse sa raman insarcinata ???
va rog sa mi raspundeti ... sa mi
dati sfaturi ... sunt disperata !!!

Efectul medicamentului postinor da de obicei rezultate ,daca in urmatoarele zile ai sangerari,atunci poti fi sigura ca ai scapat de o sarcina nedorita!!!
Oricum,sa nu faci abuz de acest medicament ca poate avea efecte nedorite,si poti sa iti faci rau daca il folosesti prea des!

Legalize_iT_in_Ro
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 26 ian 2006 01:06 de ExoticDream

Vezi ca exista un buton in partea de sus a ecranului, se numeste "Cauta", foloseste-l si vei afla o multime de informatii despre Postinor, problema s-a discutat pe larg aici.

Stai linistita, ai citit prospectul cu atentie si ai luat pastilele corect, nu ai de sa te temi.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 26 ian 2006 01:52 de nemesis

Sfaturi: Schimba-ti prietenul. Este inconstient!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Eli2

Newbie
6 mesaje

scris pe 26 ian 2006 12:11 de Eli2

... poate medicamentul sa nu si faca efectul (daca l am luat corect ?) pentru ca ar fi trebuit sa mi vina de 3 zile si de obicei era regulat ... inca nu am avut sangerari doar mici dureri de abdomen si stari de slabiciune
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: AJUTATI MA .... VA ROG

scris pe 26 ian 2006 14:24 de LonelyGirl

... poate medicamentul sa nu si faca efectul (daca l am luat corect ?) pentru ca ar fi trebuit sa mi vina de 3 zile si de obicei era regulat ... inca nu am avut sangerari doar mici dureri de abdomen si stari de slabiciune

Daca citesti cu atentie prospectul vezi ca dereglarea menstruala e trcuta la efectele adverse(parca).

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 26 ian 2006 16:09 de Nekunoskuta

Sangerarea nu e semn ca Postinorul isi face efectul. E doar un efect secundar. Asteapta sa vezi daca totusi iti vine menstruatia desi cred ca sansele sa fii insarcinata sunt foarte mici.

Nimic...
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: AJUTATI MA .... VA ROG

scris pe 26 ian 2006 17:22 de David21

Sangerarea nu e semn ca Postinorul isi face efectul. E doar un efect secundar. Asteapta sa vezi daca totusi iti vine menstruatia desi cred ca sansele sa fii insarcinata sunt foarte mici.

Te contrazici!
Sangerarea e un efect secundar, iar efectele secundare arata ca medicamentul isi face efectul, deci e clar ca e un semn!

Legalize_iT_in_Ro
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: AJUTATI MA .... VA ROG

scris pe 26 ian 2006 18:53 de Nekunoskuta

efectele secundare arata ca medicamentul isi face efectul

Serios? De cand? Efectele secundare sunt exact ce le spune numele, adica...efecte secundare, care pot apare sau nu in decursul medicatiei, in functie de organismul pacientului, nu semn ca medicamentul isi face efectul.

Sunt medicamente interzise gravidelor pentru ca unul din efectele secundare poate fi avortul...ii recomanzi unei gravide acest medicament?

Nimic...
sus

Grety

Guest

Re: Re: Re: Re: AJUTATI MA .... VA ROG

scris pe 26 ian 2006 19:00 de Grety

iar efectele secundare arata ca medicamentul isi face efectul

doar daca l-ai luat sa te sinucizi..!
sus

David22

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: AJUTATI MA .... VA ROG

scris pe 26 ian 2006 21:05 de David22

doar daca l-ai luat sa te sinucizi..!

E pe cale sa ma loveasca diabetul,de cata prostie vad pe-aici!!!Daca nu stii ce te bagi ma? La un medicament,efectele secundare sunt asociate cu efectul de vindecare,deci un medicament are rolul de a vindeca dar tratamentul e insotit si de efecte secundare care sunt semne ca medicamentul isi face efectul. Si in cazul nostru,sangerarea,este semnul cel sigur ca sarcina a fost evitata!
sus

Grety

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJUTATI MA .... VA ROG

scris pe 26 ian 2006 21:20 de Grety

Daca nu stii ce te bagi ma?

sexologu' de serviciu..!

P.S. ..fiindca am citit prospectul !
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJUTATI MA .... VA ROG

scris pe 27 ian 2006 08:58 de valentine

Nu stiam ca efectul secundar este egal cu "medicamentul si-a facut efectul"...pt ca stii, sunt unele medicamente (nu imi trec numele lor prin cap acum) care cica nu ai voie sa conduci cand le administrezi pt ca POT APAREA EFECTE SECUNDARE care influenteaza condusul
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJUTATI MA .... VA ROG

scris pe 27 ian 2006 12:29 de Nekunoskuta

Nu stiam ca efectul secundar este egal cu "medicamentul si-a facut efectul"

Auzi vali...zice unu' ca suntem 3 nebuni care credem asa ceva

David...du-te pana la farmacie si intreaba ce sunt efectele secundare. Sau mai gandeste-te la exemplul meu cu medicamentul care poate provoca avortul. Sau ia si citeste prospectul unui medicament.

Apropo de asta...citeam ieri prospectul de la un medicament si dupa efectele secundare nu mai trebuia sa fii om pe toata durata tratamentului. Se enumerau acolo: dureri de cap, ameteli, varsaturi, dureri de oase si de muschi. Oare cum se simte omul care ia acest medicament cand acesta isi face efectul?

Nimic...
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJUTATI MA .... VA

scris pe 27 ian 2006 12:37 de MachoMan

Auzi vali...zice unu' ca suntem 3 nebuni care credem asa ceva

Patru! Asa cum spunea cineva.... e pe cale sa ma loveasca diabetul de cata prostie vad pe-aici!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJUTATI MA ...

scris pe 27 ian 2006 12:44 de valentine

Fiecare are dreptul sa isi sustina propria parere pana cineva ii dovedeste ca e gresita parerea lui....
sus

Eli2

Newbie
6 mesaje

va multumesc

scris pe 27 ian 2006 13:21 de Eli2

va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va deranjati sa mi raspundeti, oricum ... sunt la fel de speriata ... sper ca totul sa se termine cu bine ...
sus

David21

Guest

Re: va multumesc

scris pe 27 ian 2006 14:44 de David21

va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va deranjati sa mi raspundeti, oricum ... sunt la fel de speriata ... sper ca totul sa se termine cu bine ...

Nu fi mai speriata ca te asigur eu ca nu ramai insarcinata, si daca totusi ramai, am sa incerc sa adopt eu copilu'
Asa ca n-ai de se sa iti faci griji
sus

David21

Guest

scris pe 27 ian 2006 15:04 de David21

David...du-te pana la farmacie si intreaba ce sunt efectele secundare.

:[/quote
Nu ma duc,ca-s alergic la farmacii, si la texte gen aberante also
sus

Grety

Guest

scris pe 27 ian 2006 19:01 de Grety

David...du-te pana la farmacie si intreaba ce sunt efectele secundare

vrei sa il contrazica si farmacista si sa ne facem 5 ?
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 27 ian 2006 21:54 de David21

Vezi ce zice mata, si poate va faceti 6

Legalize_iT_in_Ro
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: va multumesc

scris pe 28 ian 2006 02:36 de ExoticDream

daca totusi ramai, am sa incerc sa adopt eu copilu'
Asa ca n-ai de se sa iti faci griji

Nu se poate pentru ca ai zis ca nu esti sanatos mintal, ne-am face griji chiar daca spui ca te descurci.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJUTATI MA

scris pe 28 ian 2006 02:41 de ExoticDream

Vezi ce zice mata, si poate va faceti 6

Daca prin "mata" intelegem un sinonim al apelativului "dumneavoastra" (asa cum sugereaza si ortografia), inseamna ca ai o deosebita consideratie pentru userul respectiv din moment ce ii atribui doua voturi! Sau e vorba de personalitate dubla?

sus

David21

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJUTAT

scris pe 28 ian 2006 12:48 de David21

Daca prin "mata" intelegem un sinonim al apelativului "dumneavoastra" (asa cum sugereaza si ortografia), inseamna ca ai o deosebita consideratie pentru userul respectiv din moment ce ii atribui doua voturi! Sau e vorba de personalitate dubla?

Vorbeam de muma-sa,desteapto sau tu tot timpul interpretezi gresit?
sus

Grety

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJ

scris pe 28 ian 2006 14:18 de Grety

Vorbeam de muma-sa,desteapto sau tu tot timpul interpretezi gresit?

hai sa iti arat eu cum se scrie corect : am intrebat-o si pe MA-TA si ne-am facut 9 !
sus

girl

Guest

scris pe 28 ian 2006 19:59 de girl

Efectul medicamentului postinor da de obicei rezultate ,daca in urmatoarele zile ai sangerari,atunci poti fi sigura ca ai scapat de o sarcina nedorita!!!
Oricum,sa nu faci abuz de acest medicament ca poate avea efecte nedorite,si poti sa iti faci rau daca il folosesti prea des!
nu trebuie neaparat sa sangerezi dupa cateva zile.eu nu am sangerat si nici nu am ramas...dar nu ejaculase inauntru :P
sus

girl

Guest

scris pe 28 ian 2006 20:04 de girl

poate ii place lui sa simta ca are dreptate...lasati-l pe el sa foloseasca un medicament care are efecte secundare si sa se trezeasca handicapat.daca pe prospect sccrie sa nu iei o pastila in combinatie cu o alta deoarece pot aparea efecte secundare aralizia sau amnezia,ce face?asteapta sa devina handicapat sa fie convins k isi face efectul pastila?!!!
si cu mine 6...
sus

Grety

Guest

scris pe 28 ian 2006 20:42 de Grety

lasati-l pe el sa foloseasca un medicament care are efecte secundare si sa se trezeasca handicapat

...e prea tarziu..!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJUTAT

scris pe 28 ian 2006 22:41 de Nekunoskuta

...e prea tarziu..!

Experienta de pe acest forum m-a convins ca se poate si mai rau

Nimic...
sus

David21

Guest

scris pe 29 ian 2006 01:42 de David21

poate ii place lui sa simta ca are dreptate...lasati-l pe el sa foloseasca un medicament care are efecte secundare si sa se trezeasca handicapat.daca pe prospect sccrie sa nu iei o pastila in combinatie cu o alta deoarece pot aparea efecte secundare aralizia sau amnezia,ce face?asteapta sa devina handicapat sa fie convins k isi face efectul pastila?!!!
si cu mine 6...

Ba, tu iara esti proasta?
Ai grija la carje!
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online