Intrebare!

Pagina 1 din 2
1   2   »

anonim19

Newbie
2 mesaje

Intrebare!

scris pe 24 ian 2006 11:13 de anonim19

Salut am o problema foarte mare eu vb cu prietena mea de 1 an si ceva, are 16 ani,eu am dezvirginat-o si acum prietenele ei a incepu sa ii zica ca prietenii lor fac sex oral cu ele si ea acum e tentata de chestia asta.Si ma tot intreaba daca sunt de acord si daca vreau sa incepem si noi sa facem.Eu nu vreau dar tin foarte mult la ea, printre care si eu am un prieten care a facut sex oral cu prietena lui si nici nu stiu ce sa fac.Va rog ajutati-ma cu niste sugestii .Eu nu prea as vrea dar nu stiu ce sa ii zic.Va multumesc
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Intrebare!

scris pe 24 ian 2006 11:21 de Nekunoskuta

Ii zici ca nu vrei...si gata. Daca tzine la tine te va intelege. Zi-i ca nu esti pregatit inca, poate mai tarziu...Ea iti face sex oral tie?

Nimic...
sus

anonim19

Newbie
2 mesaje

scris pe 24 ian 2006 11:39 de anonim19

Nu nu imi face ea vrea ca sa incepem sa ne facem unu altuia
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Intrebare!

scris pe 24 ian 2006 12:43 de Nekunoskuta

Nu nu imi face ea vrea ca sa incepem sa ne facem unu altuia

Daca nu vrei nu faci si gata. Nu trebuie sa o faci de dragul ei. Bineinteles ca poti incerca si apoi sa decizi daca iti place sau nu dar hotararea o iei tu.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 ian 2006 14:39 de ExoticDream

Eu nu prea as vrea

De ce? Esti impotriva acestui stil de sex? Oricum, asa ceva nu poate fi impus, nici chiar de catre cineva care te iubeste, trebuie sa simti tu ca vrei sa faci. Poti totusi sa incerci, apoi sa te pronunti.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Intrebare!

scris pe 24 ian 2006 14:41 de Necunoscut

Baga botu` la savarina)
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Intrebare!

scris pe 24 ian 2006 18:39 de Farfalla

Ai o varsta destul de mare, 19 ani, nu?Nu are cum sa nu iti placa ceva daca nu ai incercat. Mai ales ca e prietena, tu ai dezvirginat-o, si-a inceput viata sexuala alaturi de tine(pentru ea lucrurile acestea sunt foarte importante),poate vrea sa incercati ceva nou(mai ales ca a auzit ca e super sexul oral de la prietenele ei).
Te sfatuiesc sa te gandesti mai bine, nu are ce sa nu iti placa.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Intrebare!

scris pe 25 ian 2006 02:35 de nemesis

[...]Nu are cum sa nu iti placa ceva daca nu ai incercat. [...]

Hmmm... Pe acest site este incetatenit un apodictic curent de opinie, livrat cu o oarecare emfaza de catre cetatenii-useri, conform caruia "a face sex" este un "lucru rau", este ceva ce nu-ti poate produce placere decat daca este facut "cu fiinta iubita" etc. Ma intreb: Oare pentru a afirma un astfel de lucru, nu trebuie aplicata regula ta?

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

scris pe 25 ian 2006 02:53 de ExoticDream

Hmmm... Pe acest site este incetatenit un apodictic curent de opinie, livrat cu o oarecare emfaza de catre cetatenii-useri, conform caruia "a face sex" este un "lucru rau", este ceva ce nu-ti poate produce placere decat daca este facut "cu fiinta iubita" etc. Ma intreb: Oare pentru a afirma un astfel de lucru, nu trebuie aplicata regula ta?

Si ce propui cetatenilor-useri impricinati: sa purceada la incercat sexul in absenta persoanei iubite, pardon, cu alte persoane fata de care nu au sentimente de iubire, doar ca sa-si poata confirma opinia? In general, acei useri nu afirma ca a face dragoste e mult mai placut decat a face sex, ci folosesc verbul "a crede" si se refera la propria lor persoana! Daca, de exemplu, tu ai facut sex de placere (fara sentimente) si ai savurat experienta, eu n-am sa te acuz ca a fost un lucru rau, tie ti se pare ok pentru tine, mie nu cand e vorba sa-l fac eu.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

scris pe 25 ian 2006 02:56 de ExoticDream

Ma intreb: Oare pentru a afirma un astfel de lucru, nu trebuie aplicata regula ta?

Hmmmm..... stau in cumpana: sa ma duc sa fac sex de placere, sa nu ma duc...... dar, daca nu ma duc, de unde voi sti ca n-am pierdut elixirul universului???

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

scris pe 25 ian 2006 02:59 de nemesis

Si ce propui cetatenilor-useri impricinati: sa purceada la incercat sexul in absenta persoanei iubite, pardon, cu alte persoane fata de care nu au sentimente de iubire, doar ca sa-si poata confirma opinia? In general, acei useri nu afirma ca a face dragoste e mult mai placut decat a face sex, ci folosesc verbul "a crede" si se refera la propria lor persoana! Daca, de exemplu, tu ai facut sex de placere (fara sentimente) si ai savurat experienta, eu n-am sa te acuz ca a fost un lucru rau, tie ti se pare ok pentru tine, mie nu cand e vorba sa-l fac eu.

1) No comment... dar nu este corect ce spui.

2) Nu ti se pare ok, dar atunci cum poti spune ca nu ai face asa ceva? Daca nu ai incercat... si numai ti se pare "ne-ok".

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

scris pe 25 ian 2006 03:04 de ExoticDream

2) Nu ti se pare ok, dar atunci cum poti spune ca nu ai face asa ceva? Daca nu ai incercat... si numai ti se pare "ne-ok".

Nu putem incerca intotdeauna toate variantele posibile (din varii motive), pe unele le "sarim" chiar daca asta inseamna sa nu putem folosi afirmatia categorica, ci umila presupunere. La acest capitol, prefer sa ma abtin de la teste.

:/:/:/

sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

scris pe 25 ian 2006 03:24 de nemesis

Nu putem incerca intotdeauna toate variantele posibile (din varii motive), pe unele le "sarim" chiar daca asta inseamna sa nu putem folosi afirmatia categorica, ci umila presupunere. La acest capitol, prefer sa ma abtin de la teste.

:/:/:/

De ce? Crezi ca este "nashpa"? Crezi ca o sa te simti prost, aiurea etc.?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

scris pe 25 ian 2006 03:52 de ExoticDream

De ce? Crezi ca este "nashpa"? Crezi ca o sa te simti prost, aiurea etc.?

Da, cred ca este "naspa" si ca m-as simti prost si aiurea nu numai dupa ce s-ar termina, ci mai ales pe parcursul experimentului. As avea sentimentul ca sunt un cobai pe care se analizeaza raspunsul organismului la actiunea stimulilor sexuali, dorinta ar fi impusa din exterior, nu indusa de ceea ce simt. As avea nevoie de super excitatie pentru ca altfel totul ar fi un fiasco, asta ar lua ceva timp (in lipsa sentimentelor, "functionez" greu sau nu "functionez" ), in care m-as gandi ca sunt cobai, poate voi atinge punctul in care as simti placerea de care se face vorbire in general, ar dura cateva clipe si apoi ar reveni impresia de cobai. Daca tu numesti asta placere.....

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

scris pe 26 ian 2006 01:12 de Bozgoru

Pacat ca fetele din ziua de azi..se cred mai ,,smekere,, si mai inalte in rand daca o sug..si daca o au linsa... nu face mah nimika din ceea ce nu vrei ! bafta!
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intreb

scris pe 26 ian 2006 09:40 de LonelyGirl

Pacat ca fetele din ziua de azi..se cred mai ,,smekere,, si mai inalte in rand daca o sug..si daca o au linsa... nu face mah nimika din ceea ce nu vrei ! bafta!

Sincer..tu ai o parere proasta despre fetele???Nu faci nici un fel de diferente?Le bagi pe toate in aceeasi oala?

P.S. Srry dar inca nu am vazut sa fi zis ceva dragutz despre sexul feminin.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

spleen

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare!

scris pe 26 ian 2006 17:14 de spleen

1) No comment... dar nu este corect ce spui.

Bravo nemesise, bravo!
esti "genial".
practica watersports, fa sex cu homosexuali, linge anusuri etc etc
cine stie, poate o sa-ti placa, or de vreme ce n-ai incercat nu poti spune ca e ceva "ne-ok".
chiar daca ti se pare ceva de neconceput, mai sunt si persoane carora a face sex cu o persoana pentru care nu simt nimic
le produce aceeasi oroare pe care tie ti-ar produce
practicele sexuale mentionate mai sus. cind vei realiza asta nu vei mai da intrebari timpite.
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 26 ian 2006 17:16 de David21

Bravo nemesise, bravo!
esti "genial".
cine stie, poate o sa-ti placa, or de vreme ce n-ai incercat nu poti spune ca e ceva "ne-ok".
chiar daca ti se pare ceva de neconceput, mai sunt si persoane carora a face sex cu o persoana pentru care nu simt nimic
practicele sexuale mentionate mai sus. cind vei realiza asta nu vei mai da intrebari timpite.

Legalize_iT_in_Ro
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 28 ian 2006 01:56 de Bozgoru

De ce c**** sa zic ceva frumos despre sexul feminin..daca n-am gasit exemple de femei.. care sa ma faca sa vorbesc frumos..si te asigur lonely girll...ca nu o stiu doar pe mama si strabunica...!
sus

nemesis

Guest

scris pe 28 ian 2006 02:23 de nemesis

Bravo nemesise, bravo!
esti "genial".

Mai exact, splina... spleen, whatever, cand am spus eu ca "practicele sexuale mentionate mai sus" imi produc oroare? Huh? N-as putea spune asa ceva... De unde sa stiu ca-mi produc "oroare"? Din imaginatie? Nu, nu pot sa-mi imaginez cum este. Habar nu am cum este... = > nu le clasific!!! Nu ai habar cum este un lucru = > nu il clasifici ca bun sau rau si nu vorbesti despre el! Nu ai habar de fizica, nu-mi vorbesti de campuri cuantice. N-ai habar de chimie, nu-mi vorbesti despre orbitali moleculari! N-ai habar de procesul de fabricatie al unui pahar de plastic, nu te apuci sa dai sfaturi in legatura cu liniile de productie! etc. etc. etc. Nu ti se pare normal? Daca nu ai habar de un lucru tu incepi sa aiurezi baliverne "auzite" sau imaginate???

P.S.S.1 Daca tu esti 'avocatul' unui sistem care se vrea astfel... asta este o alta problema. Se numeste, pe scurt: lipsa se materie cenusie!

P.S.S.2 Mooooaaammaaa, cata inteligenta poti afisa, dragul meu! Imi este sila de oamenii inchistati in idei preconcepute! Tu esti un exemplu elocvent!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 ian 2006 02:31 de ExoticDream

De ce c**** sa zic ceva frumos despre sexul feminin..daca n-am gasit exemple de femei.. care sa ma faca sa vorbesc frumos..si te asigur lonely girll...ca nu o stiu doar pe mama si strabunica...!

Aha, inseamna ca prietena ta pe care o iubesti de nu mai mergi la scoala este tot una care nu merita sa vorbesti frumos, interesant.....

sus

spleen

Guest

scris pe 29 ian 2006 23:47 de spleen

Mai exact, splina... spleen,

bine ca nu incurci bronzul cu brinza istetule!

cand am spus eu ca "practicele sexuale mentionate mai sus" imi produc oroare? Huh? N-as putea spune asa ceva... De unde sa stiu ca-mi produc "oroare"? Din imaginatie? Nu, nu pot sa-mi imaginez cum este.

ce sa-ti fac daca stai prost cu imaginatia?

Habar nu am cum este... = > nu le clasific!!! Nu ai habar cum este un lucru = > nu il clasifici ca bun sau rau si nu vorbesti despre el! Nu ai habar de fizica, nu-mi vorbesti de campuri cuantice. N-ai habar de chimie, nu-mi vorbesti despre orbitali moleculari! N-ai habar de procesul de fabricatie al unui pahar de plastic, nu te apuci sa dai sfaturi in legatura cu liniile de productie! etc. etc. etc. Nu ti se pare normal? Daca nu ai habar de un lucru tu incepi sa aiurezi baliverne "auzite" sau imaginate???

exemple si explicatii total irelevante, chiar ma mir cum de ai terminat fizica. suge p***, linge anusuri, comite vreun incest etc etc ca sa poti stabili ce e bine si ce e rau pentru tine. iti mai dau niste sfaturi ca orizontu sa ti se largeasca, incearca sa-ti bei urina, nu de alta dar poate ca nu-i urina ci suc de portocale si nu poti fi sigur de vreme ce n-ai incercat. cind imi scrii raspunsul sa-mi spui si rezultatul ca sa-ti dau si alte sfaturi, sa-ti largesti orizontul in continuare.

P.S.S.1 Daca tu esti 'avocatul' unui sistem care se vrea astfel... asta este o alta problema. Se numeste, pe scurt: lipsa se materie cenusie!

din nou ai dat-o in bara, din contra sunt impotriva sistemului. chiar daca as fi asta nu ar semnifica "lipsa de materie cenusie", dar tu esti prea "istet" ca sa intelegi.

nu ma cunosti, nu poti cunoaste o persoana dupa citeva replici, nu stii cit de mult sau de putin sunt inchistat in idei preconcepute. o persoana se cunoaste in primul si in primul rind din fapte
si nicidecum din citeva replici, dar esti prea limitat sa intelegi asta. ai reactionat ca un prost sau ca unul careia i sa lezat amorul propriu, altfel nu-mi inchipui cum o persoana la veleitatile tale poate scrie asa prostii.
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 29 ian 2006 23:53 de David21

Mai exact, splina... spleen,

bine ca nu incurci bronzul cu brinza istetule!

cand am spus eu ca "practicele sexuale mentionate mai sus" imi produc oroare? Huh? N-as putea spune asa ceva... De unde sa stiu ca-mi produc "oroare"? Din imaginatie? Nu, nu pot sa-mi imaginez cum este.

ce sa-ti fac daca stai prost cu imaginatia?

Habar nu am cum este... = > nu le clasific!!! Nu ai habar cum este un lucru = > nu il clasifici ca bun sau rau si nu vorbesti despre el! Nu ai habar de fizica, nu-mi vorbesti de campuri cuantice. N-ai habar de chimie, nu-mi vorbesti despre orbitali moleculari! N-ai habar de procesul de fabricatie al unui pahar de plastic, nu te apuci sa dai sfaturi in legatura cu liniile de productie! etc. etc. etc. Nu ti se pare normal? Daca nu ai habar de un lucru tu incepi sa aiurezi baliverne "auzite" sau imaginate???

exemple si explicatii total irelevante, chiar ma mir cum de ai terminat fizica. suge p***, linge anusuri, comite vreun incest etc etc ca sa poti stabili ce e bine si ce e rau pentru tine. iti mai dau niste sfaturi ca orizontu sa ti se largeasca, incearca sa-ti bei urina, nu de alta dar poate ca nu-i urina ci suc de portocale si nu poti fi sigur de vreme ce n-ai incercat. cind imi scrii raspunsul sa-mi spui si rezultatul ca sa-ti dau si alte sfaturi, sa-ti largesti orizontul in continuare.

din nou ai dat-o in bara, din contra sunt impotriva sistemului. chiar daca as fi asta nu ar semnifica "lipsa de materie cenusie", dar tu esti prea "istet" ca sa intelegi.

nu ma cunosti, nu poti cunoaste o persoana dupa citeva replici, nu stii cit de mult sau de putin sunt inchistat in idei preconcepute. o persoana se cunoaste in primul si in primul rind din fapte
si nicidecum din citeva replici, dar esti prea limitat sa intelegi asta. ai reactionat ca un prost sau ca unul careia i sa lezat amorul propriu, altfel nu-mi inchipui cum o persoana la veleitatile tale poate scrie asa prostii.

Ba unde te crezi cu textele astea?
Cand termin de citit te anunt!

Legalize_iT_in_Ro
sus

Grety

Senior member
77 mesaje

scris pe 29 ian 2006 23:59 de Grety

altfel nu-mi inchipui cum o persoana la veleitatile tale poate scrie asa prostii.

ei uite ...vezi...,aici cazi in aceeasi capcana ca si nemesis categorisindu-l ca pe un individ de exceptie(desi nu-l cunosti!) ! el e doar prost,infumurat si ranchiunos...,iar ranchiuna tot in prostie isi are obarsia!
so...draga "plictiseala"...incearca sa utilizezi cele 3-4 calorii pe care le consumi pentru a tasta lui nemesis,in scopuri mult mai vesele !
sus

Grety

Senior member
77 mesaje

scris pe 30 ian 2006 00:00 de Grety

Ba unde te crezi cu textele astea?
Cand termin de citit te anunt!

relax draga...nu te obosi!oricum nu intelegi..!
sus

david21

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In

scris pe 30 ian 2006 00:07 de david21

relax draga...nu te obosi!oricum nu intelegi..!

Tu n-ai disparut inca?
Astepti sa te ia leucemia?
sus

spleen

Guest

scris pe 30 ian 2006 00:11 de spleen

ei uite ...vezi...,aici cazi in aceeasi capcana ca si nemesis categorisindu-l ca pe un individ de exceptie(desi nu-l cunosti!) ! el e doar prost,infumurat si ranchiunos...,iar ranchiuna tot in prostie isi are obarsia!
so...draga "plictiseala"...incearca sa utilizezi cele 3-4 calorii pe care le consumi pentru a tasta lui nemesis,in scopuri mult mai vesele !

de exceptie nu-l consideram, dar nici in stare sa scrie asa prostii. se pare ca ma inselam
cred ca ai dreptate.
nu esti sabba cumva? scrii in stilul ei
sus

Grety

Senior member
77 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In

scris pe 30 ian 2006 00:15 de Grety

de exceptie nu-l consideram, dar nici in stare sa scrie asa prostii. se pare ca ma inselam
cred ca ai dreptate.
nu esti sabba cumva? scrii in stilul ei

sunt mai rau!sunt Aluka!dar' sa nu-i spui lui nemesis!
sus

fuck

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 30 ian 2006 00:19 de fuck

Ba tu Esti eXOTICA,ce credeai, ca nu ma prind?
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 30 ian 2006 00:20 de Taqua

Stilul acesta oricum e incomparabil si inconfundabil...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

51 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online