alt fel de sex oral:)))

Pagina 1 din 1
1

sabba

Guest

alt fel de sex oral:)))

scris pe 29 ian 2006 16:09 de sabba

"sondajele arata ca barbatii sunt foarte excitati si de comunicarea orala cu partenera din timpul actului sexual: gemete, suspine, "ditry talk".
In cazul in care faci totusi parte din categoria celor care nu se simt insa prea confortabil facand asta, ti-am pregatit un ghid al comunicarii sexuale..........pentru a iesi din impas cea mai buna solutie este sa incerci sa folosesti propriul tau vocabular. Ma refer la un cod pe care tu si iubitul tau sa il intelegi, dar care sa nu fie suficient de explicit pentru a te face sa te simti stanjenit. Exemple ar putea fi replicile gen "Vreau sa ma tachinezi un pic" in loc de "Vreau sa facem sex oral". "

Oare daca-i spun:
"cred ca plec la piata"
oare pricepe ce vreau??
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: alt fel de sex oral:)))

scris pe 29 ian 2006 23:21 de Taqua

Oare daca-i spun:
"cred ca plec la piata"
oare pricepe ce vreau??

Hm, daca te va ruga sa ii iei si lui niste salam de vara deja feliat sau vreun kil de mazare, s-ar putea sa nu priceapa...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 ian 2006 15:12 de ExoticDream

"Exemple ar putea fi replicile gen "Vreau sa ma tachinezi un pic" in loc de "Vreau sa facem sex oral".

Wow...... chiar ieri, intr-o mica discutie pe hol, inainte de un examen... oral, un coleg mi-a spus exact asa: "Vreau sa te tachinez un pic!" si a zambit, eu nu m-am prins ca avea o privire vinovata, oare se gandea sa-mi faca sex oral??????? Nu de alta, dar i-am raspuns "Daca vrei...., n-ai decat! Nu ma deranjeaza"

Ce-ti este si cu cuvintele astea....!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: alt fel de sex oral:)))

scris pe 30 ian 2006 19:51 de saabba

Wow...... chiar ieri, intr-o mica discutie pe hol, inainte de un examen... oral, un coleg mi-a spus exact asa: "Vreau sa te tachinez un pic!" si a zambit, eu nu m-am prins ca avea o privire vinovata, oare se gandea sa-mi faca sex oral??????? Nu de alta, dar i-am raspuns "Daca vrei...., n-ai decat! Nu ma deranjeaza"

maine intreaba-l si tu: "m-ai tachinat...ca nu mi-am dat seama"!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: alt fel de sex oral:)))

scris pe 31 ian 2006 01:58 de ExoticDream

maine intreaba-l si tu: "m-ai tachinat...ca nu mi-am dat seama"!

Asa se intampla cand ai in preajma baieti finuti!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

BBL

Guest

scris pe 1 feb 2006 09:41 de BBL

"sondajele arata ca barbatii sunt foarte excitati si de comunicarea orala cu partenera din timpul actului sexual: gemete, suspine, "ditry talk".
In cazul in care faci totusi parte din categoria celor care nu se simt insa prea confortabil facand asta, ti-am pregatit un ghid al comunicarii sexuale..........pentru a iesi din impas cea mai buna solutie este sa incerci sa folosesti propriul tau vocabular. Ma refer la un cod pe care tu si iubitul tau sa il intelegi, dar care sa nu fie suficient de explicit pentru a te face sa te simti stanjenit. Exemple ar putea fi replicile gen "Vreau sa ma tachinezi un pic" in loc de "Vreau sa facem sex oral". "

Oare daca-i spun:
"cred ca plec la piata"
oare pricepe ce vreau??

Mda... Ce sa zic? Dirty talk-ul e valabil numai daca place amandurora acest gen de conversatie lasciva. Uneori e bine sa vorbesti asa daca e lume in jur si nu vreti sa priceapa ce aveti voi de gand...

Pana una alta...ai grija sa faci piata si dupa aia sa va tachinati!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 feb 2006 15:05 de ExoticDream

Mda... Ce sa zic? Dirty talk-ul e valabil numai daca place amandurora acest gen de conversatie lasciva. Uneori e bine sa vorbesti asa daca e lume in jur si nu vreti sa priceapa ce aveti voi de gand...

N-am priceput! Voi doi vorbiti lasciv cand e lume in jur si aia se gandesc ca aveti de gand sa cititi filosofia lui Kant sau sa vedeti tablourile lui Rembrandt?!? Sunt convinsa ca nu se vor prinde!!!

sus

BBL

Guest

Re: Re: Re: alt fel de sex oral:)))

scris pe 1 feb 2006 16:26 de BBL

N-am priceput! Voi doi vorbiti lasciv cand e lume in jur si aia se gandesc ca aveti de gand sa cititi filosofia lui Kant sau sa vedeti tablourile lui Rembrandt?!? Sunt convinsa ca nu se vor prinde!!!

Nu ai inteles... Eu nu practic acest mod de exprimare...dar uneori un gest sau o privire spune multe.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 1 feb 2006 17:54 de Nekunoskuta

Uneori e bine sa vorbesti asa daca e lume in jur si nu vreti sa priceapa ce aveti voi de gand...

Intre parteneri...normal...cred ca faptul ca nu ai facut precizarea asta a adus confuzie. Nu de alta dar Exotic povestea despre o faza cu un coleg de clasa si o discutie total nevinovata.

Apropo de asta...dupa ce intr-un bar o prietena a acceptat un pahar de bautura trimis de un baiat de la alta masa am aflat (la vreo 2 zile) ca acest gest inseamna ca esti "disponibila". Partea nasoala e ca barul se si afla intr-un loc in care dupa ora 23:00 apar "fetitzele"...bine ca nu s-a intamplat nimic rau.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: alt fel de sex oral:)))

scris pe 2 feb 2006 03:38 de ExoticDream

Nu ai inteles... Eu nu practic acest mod de exprimare...dar uneori un gest sau o privire spune multe.

Ba am inteles, insa te tachinam (la modul nevinovat! ) pentru ca nu ai pus si tu alineat! De fapt, tu nu te refereai la limbajul lasciv pe care partenerii l-ar folosi ca sa nu-i inteleaga lumea, ci dimpotriva, la unul inocent in aparenta, care insa are semnificatii stiute numai de cei doi!

sus

DinCluj

Senior member
62 mesaje

Alt fel de sex "oral" :)))

scris pe 2 feb 2006 12:15 de DinCluj

Ba am inteles, insa te tachinam (la modul nevinovat! ) pentru ca nu ai pus si tu alineat! De fapt, tu nu te refereai la limbajul lasciv pe care partenerii l-ar folosi ca sa nu-i inteleaga lumea, ci dimpotriva, la unul inocent in aparenta, care insa are semnificatii stiute numai de cei doi!

hi hi hi, ca sa vezi ce si cu fetele astea cum se "tachineaza" intre ele, mai serios sau nu...Cred ca toate aveti dreptate daca e sa fie ceva "scantei" focul oricum se aprinde...Cred ca in fiecare baiat sau fata exista tehnica aceasta mai discreta (mai putin la mitocani - care sunt uneori dureros de directi) de a sonda terenul.... Ca unul din ei trimite un mesaj anume, iar celalat intelege altceva, e culmea amuzamentului. Si by the way d-soara Necunoskuta, cum de nu ai stiut ca a accepta o bautura de la unul sau altul din baietii din bar inseamna ca esti"disponibila"???. Asta se invata in clasa I Tu nu ai vazut in filme americane, de dragoste ca asa se procedeaza? Sau de ce crezi ca se trimiteau pahare cu bautura de la unul sau altul pentru o anume doamna sau domnisoara?? Parca a fost si o reclama la o bautura alcoolica care utiliza acest principiu de "selectie" a "potentialilor" prin calitatea bauturii...

"Un Intelectual e persoana care a descoperit ceva mai bun ca sexul:
Sexul cu ambele capete "

"Barbatii au doua capete, dar nu si suficient sange pentru a le alimenta pe amandoua deodata " idealul e undeva la mijloc.....
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Alt fel de sex "oral" :)))

scris pe 2 feb 2006 12:39 de Nekunoskuta

"Disponibila" se referea la c***e...nu ai vazut ca am vorbit si de "fetitze"?

Adica daca accept un pahar trebuie sa ma astept sa vina sa ma intrebe ce tarif am? Asta trebuia sa invatz in clasa I? Cred ca am lipsit de la lectia aia

Nimic...
sus

DinCluj

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Alt fel de sex "oral" :)))

scris pe 2 feb 2006 12:53 de DinCluj

"Disponibila" se referea la c***e...nu ai vazut ca am vorbit si de "fetitze"?

Adica daca accept un pahar trebuie sa ma astept sa vina sa ma intrebe ce tarif am? Asta trebuia sa invatz in clasa I? Cred ca am lipsit de la lectia aia

Nuuuuuuuuu mai, you've got it all wrong. Acea "disponibilitate" se refera la ORICE tip de fata, cu deosebirea ca fetele "cuminti" se deosebesc vizual si comportamental (numai cateodata) de "fetitze" Si daca te vede un baiat la masa ca accepti (sau la bar) o bautura trimisa de el prin chelner sau barman, nu e neaparat nevoie sa te intrebe ce tarif ai, ci eventual poate fi mai timid sau mai discret, sa te intrebe de nr. de telefon, sau pur si simplu sa stea de vb cu tine doar pentru ca ii placi fizic...Got it so far???Asta e o metoda simpla sau banala de a intra in discutie (dupa parerea mea, discreta chiar) cu o fata. Se poate la fel de bine si ca o fata sa procedeze invers, adica sa trimita un pahar cu bautura unui baiat pe care EA il place...This is modern time

Sexul cu ambele capete "

"Barbatii au doua capete, dar nu si suficient sange pentru a le alimenta pe amandoua deodata " idealul e undeva la mijloc.....
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Alt fel de sex "oral" :)))

scris pe 2 feb 2006 14:59 de Nekunoskuta

Nuuuuuuuuu mai, you've got it all wrong.

Din contra, tu ai inteles gresit mica mea povestioara. Eu am spus ca am aflat ca acel gest arata ca esti prostituata si ca esti "disponibila".

Ce zici tu stiu si e normal insa vezi ca acelasi gest are mai multe sensuri, asta legat de cuvintele cu mai multe sensuri.

Daca vrei sa-ti mai spus...vrei sa ma tachinezi putin?

Nimic...
sus

DinCluj

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Alt fel de sex "oral" :)

scris pe 3 feb 2006 09:34 de DinCluj

Daca vrei sa-ti mai spus...vrei sa ma tachinezi putin?

Ei,depinde daca vei rezista "tachinarii" mele... or is it too strong for u?

Sexul cu ambele capete "

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Alt fel de sex "oral&quot

scris pe 3 feb 2006 10:32 de Nekunoskuta

Ei,depinde daca vei rezista "tachinarii" mele... or is it too strong for u?

Rezist draga, rezista...dar sa-mi explici la care sens te gandeai...eu ma gandeam la celalalt

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

45 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online