problema

Pagina 1 din 1
1

iulia29

Newbie
2 mesaje

problema

scris pe 2 feb 2006 10:50 de iulia29

Am 29 ani,am un prieten de 9 ani,pe care il iubesc mult,il admir si nu vreau sa ii fac nici un rau!Problema este ca de 4 ani nu ma mai simt bine cand fac dragoste cu el!El spune ca se simte bine si chear asa este,pt ca nu ii arat tot timpul ca nu imi place!dau vina pe stes,pe oboseala,dar de fapt nu-l mai doresc,sexual vorbind!

A iubi inseamna a pluti!
sus

BBL

Guest

Re: problema

scris pe 2 feb 2006 11:33 de BBL

Am 29 ani,am un prieten de 9 ani,pe care il iubesc mult,il admir si nu vreau sa ii fac nici un rau!Problema este ca de 4 ani nu ma mai simt bine cand fac dragoste cu el!El spune ca se simte bine si chear asa este,pt ca nu ii arat tot timpul ca nu imi place!dau vina pe stes,pe oboseala,dar de fapt nu-l mai doresc,sexual vorbind!

Aceasta este o problema care tine mai mult de latura psihica... Este posibil ca dupa 9 ani, totul sa fi devenit o rutina si sa nu mai fie totul ca la inceput. Este la fel de posibil ca el sa nu faca ceea ce tu iti doresti. Incercati sa discutati... Spui ca il iubesti. Din moment ce il iubesti, ar trebui sa il doresti. Identificati impreuna problema si o veti scoate la liman. Sunt convins! BAFTA si...iubitiva mult!
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 2 feb 2006 13:43 de inuendo

daca il iubesti asa mult si nu vrei sa ii faci nici un rau incearca sa faci variati pe teme sexuale, pozitii, orice ce iti trece prin minte...dar nu include in incercarile astea o aventura scurta cu alcineva, si daca totusi so totusi nu te poti abtine, vezi sa nu afle...desi asta e cel mai greu...

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 2 feb 2006 14:54 de Nekunoskuta

Te contrazici putin. Nu poti sa nu doreste sexual un om pe care spui ca-l iubesti.

Trebuie sa-ti revizuiesti sentimentele fata de el, sa vezi daca mai exista iubirea sau a ramas respect, e rutina si altele. Daca exista totusi iubirea trebuie sa-ti revizuiesti atitudinea fata de a face dragoste cu el. Incearca si aici sa alungi rutina si monotonia, e posibil sa fie o cauza.

Sau cea mai directa metoda: vorbeste cu el.

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online