Cat de importanta este intalnirea?

Pagina 1 din 1
1

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Cat de importanta este intalnirea?

scris pe 2 feb 2006 11:21 de MachoMan

Prietena mea si cu mine suntem la distanta pentru un timp. De sarbatori, din motive care tin doar de ea, nu a venit sa ne intalnim, in schimb a facut tot posibilul sa simt ca ma iubeste si ca se gandeste la mine (printre altele, a alergat ca zapacita si mi-a trimis un cadou dragut), dar eu i-am reprosat intr-un moment de suparare ceva de genul "Orice ai fi facut nu valoreaza nici macar cat un minut de intalnire live." Asta am simtit atunci, asta i-am spus. Se pare ca i-am ranit mult sentimentele, dar as fi dat orice numai sa ne vedem cateva minute. Mi-a reprosat ca judec superficial si ii pun la indoiala iubirea.

Voi credeti ca are dreptate?
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Cat de importanta este intalnirea?

scris pe 2 feb 2006 13:46 de inuendo

Prietena mea si cu mine suntem la distanta pentru un timp. De sarbatori, din motive care tin doar de ea, nu a venit sa ne intalnim, in schimb a facut tot posibilul sa simt ca ma iubeste si ca se gandeste la mine (printre altele, a alergat ca zapacita si mi-a trimis un cadou dragut), dar eu i-am reprosat intr-un moment de suparare ceva de genul "Orice ai fi facut nu valoreaza nici macar cat un minut de intalnire live." Asta am simtit atunci, asta i-am spus. Se pare ca i-am ranit mult sentimentele, dar as fi dat orice numai sa ne vedem cateva minute. Mi-a reprosat ca judec superficial si ii pun la indoiala iubirea.

cum adica de motive care tin doar de ea? adica care tu nu le stii? sau cum? daca ii statea in putere sa vina sa va vedeti, si nu a venit, da , tu ai dreptate, mai ales ca ea habar nu are cum e pentru barbati sexul in relatiile la distanta..

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Cat de importanta este intalnirea?

scris pe 2 feb 2006 14:52 de Nekunoskuta

mai ales ca ea habar nu are cum e pentru barbati sexul in relatiile la distanta..

Adica doar sexul conteaza?Nu cred.

Acum depinde si de motivele care "tin doar de ea". Daca exista o sansa cat de mica sa va intalniti dar ea nu a vrut trebuie sa afli de ce. In loc sa se dea peste cap sa-ti arate ca te iubeste putea sa se dea peste cap sa va intalniti o ora. Aceste motive doar tu poti sa le analizezi.

Nimic...
sus

miky

Senior member
83 mesaje

scris pe 3 feb 2006 16:07 de miky

Relatiile la distanta implica multe neajunsuri.Din experienta iti spun ca, la telefon sau pe net se spun multe lucruri care-l ranesc pe celalalt si care eventual sunt greu de indreptat.
De multe ori dorindu-ti din toata inima sa se intample o intalnire, acest lucru nu se realizeaza pentru ca apar multe lucruri neprevazute.
Problema e ce celalalt deja si-a facut vise in legatura cu intalnirea voastra, mai e si dorul...
Tot ce pot spune eu e sa aveti multa rabdare, incredere si mai ales sa nu spuneti cuvinte grele....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Cat de importanta este intalnirea?

scris pe 4 feb 2006 01:40 de ExoticDream

Relatiile la distanta implica multe neajunsuri.

Da, dorul nesfarsit de celalalt....

Din experienta iti spun ca, la telefon sau pe net se spun multe lucruri care-l ranesc pe celalalt si care eventual sunt greu de indreptat.

Eu tot din experienta iti spun ca nu cred asta, cand esti departe de partener si caile de comunicare sunt mai putine decat in cadrul relatiilor obisnuite, stii ca ceea ce ii spui celuilalt conteaza mult si te feresti sa ranesti, cand esti implicat intr-o relatie la distanta, conversatiile cu partenerul sunt aproape tot ceea ce ai mult timp, te gandesti la ele pentru ca substituie alte clipe de "impreuna" pe care nu le poti avea.

De multe ori dorindu-ti din toata inima sa se intample o intalnire, acest lucru nu se realizeaza pentru ca apar multe lucruri neprevazute.
Problema e ce celalalt deja si-a facut vise in legatura cu intalnirea voastra

Asta este o problema..., dar sperante cred ca isi fac amandoi, iar de durut ii doare pe amandoi, chiar daca doar unul este in postura de "vinovat". Daca nu poti trece peste aceste clipe de tristete privind inainte si daca relatia moare doar din acest motiv, inseamna ca ceea ce simti pentru partener nu este iubire....

mai e si dorul...

Da, dorul este adeseori aproape insuportabil....

Tot ce pot spune eu e sa aveti multa rabdare, incredere si mai ales sa nu spuneti cuvinte grele....

Rabdarea vine din iubire....., iar acolo unde este iubire, cuvintele grele nu prea au ce cauta.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

miky

Senior member
83 mesaje

Re: Re: Re: Cat de importanta este intalnirea?

scris pe 4 feb 2006 09:54 de miky

Rabdarea vine din iubire....., iar acolo unde este iubire, cuvintele grele nu prea au ce cauta.

Am vb din experienta si unde ai vazut tu(doar poate in cazul tau)ca, macar din impuls sau cand esti f.nervos sa nu spui ceva de care apoi sa regreti.Am avut 3 relatii la distanta si nu intotdeauna la telefon ne-am spus numai dulcegarii.Si chiar era DRAGOSTE!!!!!
Sau vb de relatiile in care nu exista certuri si vb grele?Asa ceva nu exista.Acum depinde ce intelegi tu prin a-l rani pe celalalt....
Uneori nici nu trebuie f.mult.....

Chestia asta cu pretuitul discutiilor la telefon, ca doar atata ai, mi se pare de fatada.
Inseamna ca orice neplacere ai, taci, pentru a nu te certa.

Am facut si greseala asta.
Pentru ca ne vedeam rar cu un fost prieten, de cate ori ne vedeam ,incercam sa nu ne certam, sa nu aducem in discutii unele lucruri de la care putea sa inceapa o cearta si asa am ajuns sa se duca dracului relatia.

In dragoste ranesti, esti ranit, gresesti, ierti, indrepti....si nu neaparat pentru ca asa vrei ci pentru ca asa e dragostea......

Unul din prietenii mei nu mi-a spus niciodata nimic din ceea ce nu-i placea, pentru a nu ma rani.
Asa ca, eu credeam ca totul e k, iar el se inchidea pe zi ce trecea mai mult.

Cand a sosit momentul adevarului, as fi preferat sa-mi fi spus in fiecare zi cate ceva, decat toate deodata.....

Eu vb numai din experientele mele, din care incerc sa invat cate ceva si sa indrept greselile.
POate altii au relatii numai cu lapte si miere.....desi nu cred....
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 4 feb 2006 16:15 de Nekunoskuta

Prietena mea si cu mine suntem la distanta pentru un timp.

Fetelor, nu ati vazut ca distanta dintre ei nu e permanenta, e doar o situatie temporata. Si oricum, problema lui nu cred ca e distanta ci atitudinea ei de sarbatori cand nu s-au intalnit "din motive ce tin de ea".

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cat de importanta este intalnirea?

scris pe 5 feb 2006 01:57 de ExoticDream

Am vb din experienta si unde ai vazut tu(doar poate in cazul tau)ca, macar din impuls sau cand esti f.nervos sa nu spui ceva de care apoi sa regreti.Am avut 3 relatii la distanta si nu intotdeauna la telefon ne-am spus numai dulcegarii.Si chiar era DRAGOSTE!!!!!
Sau vb de relatiile in care nu exista certuri si vb grele?Asa ceva nu exista.Acum depinde ce intelegi tu prin a-l rani pe celalalt....
Uneori nici nu trebuie f.mult.....

Si eu tot din experienta iti vorbeam. Este adevarat, in relatia OK nu am avut parte niciodata de cuvinte grele, de jigniri pe care sa le tinem minte o viata, au existat mici neintelegeri, dar adoptasem un fel de regula: in clipa in care se crea o anumita tensiune, ne expuneam fiecare opinia si, daca nu reuseam sa ajungem la un consens, intrerupeam de comun acord conversatia, ne linisteam fiecare si reluam subiectul dupa cateva ore. Cred ca era o idee buna pentru ca evitam "luatul pe aratura" care intervine cand te enervezi si ratiunea ramane de caruta.

In relatia ne-OK am avut numeroase sesiuni furtunoase, in care vorbele grele au cazut cu nemiluita, dar asta s-a intamplat probabil pentru ca eram mult prea diferiti pentru a fi impreuna.

Chestia asta cu pretuitul discutiilor la telefon, ca doar atata ai, mi se pare de fatada.
Inseamna ca orice neplacere ai, taci, pentru a nu te certa.

Nu este fatada daca ceea ce spui reprezinta ceea ce gandesti (bun sau rau, frumos sau urat). De acord ca lucrurilor trebuie sa li se spuna pe nume, neintelegerile trebuie scoase la suprafata si rezolvate. Nu sunt de principiul lingusirii partenerului sau ascunderii acelor elemente care ar putea conduce la certuri, am spus doar ca la distanta trebuie sa fii mai atent la felul in care iti expui parerea pentru ca iti lipsesc acele lucruri care l-ar ajuta pe partener sa inteleaga bine ceea ce zici (mimica, privirea, tonul vocii etc.) si se pot naste erori de comunicare.

In dragoste ranesti, esti ranit, gresesti, ierti, indrepti....si nu neaparat pentru ca asa vrei ci pentru ca asa e dragostea......

Asa este. Daca greselile nu sunt grave si repetate, daca cel care a pacatuit regreta sincer, este normal sa ierti.... Daca greselile nu sunt grave si repetate si totusi nu vrei sa ierti, inseamna ca poate ceea ce simti nu este dragoste. Iubirea nu este un dar pe care ne multumim sa-l primim, trebuie sa luptam mereu pentru a-l pastra viu, iar lupta nu exista decat in doi....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

49 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online