De ce prietena nu-mi mai face sex oral?

Pagina 1 din 1
1

alexino

Newbie
3 mesaje

De ce prietena nu-mi mai face sex oral?

scris pe 8 feb 2006 09:53 de alexino

salutare baieti si fete, uitati care este problema mea ce nu-mi da pace..
sunt cu prietena mea de aproape 1 an si totu mergea bine intre noi la pat, dar de ceva vreme(cateva luni de zile) nu-mi mai face sex oral deloc si nici nu ma lasa sa cobor eu jos, din ce motive oare habar nu am, poate ma puteti ajuta voi ?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: de ce prietena nu-mi mai face sex oral?

scris pe 8 feb 2006 11:21 de valentine

Pai nu stiu cat de normal este sa se opreasca asa brusc....
Ca doar nu o fii avut fata vreo trauma sau ceva de genul
Intreab-o scurt si la obiect "fata mea, noi de ce nu mai facem sex oral?".
sus

pionul

Guest

Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face sex oral?

scris pe 8 feb 2006 12:03 de pionul

Pai nu stiu cat de normal este sa se opreasca asa brusc....
Ca doar nu o fii avut fata vreo trauma sau ceva de genul
Intreab-o scurt si la obiect "fata mea, noi de ce nu mai facem sex oral?".

Cred ca are un motiv intemeiat sa faca asta. Sau, mai bine spus, sa nu o mai faca. Nu stiu daca o intrebare directa este indicata. Poate fi o fata mai sensibila. Gandeste-te un pic: a citit ceva? S-a intamplat ceva mai deosebit ultima data cand ati facut sex oral? Comportamental vbind, s-a modificat ceva? Tu o cunosti cel mai bine. Ma gandesc ca ai putea descoperi singur despre ce este vorba si poti incerca usor sa remediezi situatia, oricare ar fi ea. Dar, daca va stiti ok, atunci da, poti sa o intrebi direct.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 8 feb 2006 12:55 de Nekunoskuta

Cel mai bine ar fi sa o intrebi. Cand vrei sa-i faci tu oral si ea nu te lasa o intrebi de ce si trebuie sa-ti raspunda.

Nimic...
sus

alexino

Newbie
3 mesaje

scris pe 8 feb 2006 13:23 de alexino

Multumesc pt posibilele variante primite pana acum, dar sa clarific cateva lucruri:
-despre igiena nu se pune vorba intre noi doi, suntem amandoi curati, ne epilam periodic
-ea este o femeie matura, mai mare ca mine ca varsta deci nu se pune problema sa fie influentata din afara tocmai acum cand ea mi-a facut de la bun inceput din proprie initiativa fara sa ceara sa-i reintorc favoru
-varianta cu are pe altu cade pt ca nu este genu asta de femeie si daca ar fi fost altcineva mi-ar fi spus ca s-a terminat intre noi
-despre gesturi "umilitoare" facute de mine in timp ce ea imi facea nu este cazu
-iar despre subiectu asta nu am vorbit cu ea inca, dar cred ca o voi face in curand pt ca nu-mi da pace chestia asta

Cam astea sunt clarificarile, alte variante mai aveti?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 8 feb 2006 13:34 de Nekunoskuta

alte variante mai aveti?

Nu, ai fost destul de clar. Cea mai buna varianta este discutia. mai ales daca zici ca e o femeie matura nu se va eschiva de la o discutie pe tema asta.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face sex oral

scris pe 8 feb 2006 17:02 de valentine

Interesant ar fii sa ne spui ce explicatie iti da ea...
sus

alexino

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face sex

scris pe 8 feb 2006 17:41 de alexino

Interesant ar fii sa ne spui ce explicatie iti da ea...

tocmai ca inca n-am vorbit cu ea despre asta, dar intentionez sa o fac cat mai curand..
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face

scris pe 8 feb 2006 18:25 de valentine

Astept cu nerabdare deznodamantul povestii...
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 9 feb 2006 07:03 de inuendo

-varianta cu are pe altu cade pt ca nu este genu asta de femeie si daca ar fi fost altcineva mi-ar fi spus ca s-a terminat intre noi

eu inca mai rad la afirmatia asta.. si cred ca mai rad vreo juma de ora.. nu stii prea multe despre femei nu-i asa?..
sunt sanse mari sa aiba pe alcineva.sorry..

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 9 feb 2006 09:21 de LonelyGirl

eu inca mai rad la afirmatia asta.. si cred ca mai rad vreo juma de ora.. nu stii prea multe despre femei nu-i asa?..

S-ar putea de asemenea ca ea sa nu il mai iubeasca.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 9 feb 2006 12:46 de Necunoscut

Ce e asa de amuzant? Crezi ca toate femeile au pe altcineva?
Iti zic o chestie... cand o femeie/barbat are pe altcineva, si acel cineva o influenteaza sa renunte la unele lucruri ce le facea cu tine, daca cunosti persoana de langa tine, nu ai cum sa nu-ti dai seama.

De ce? Pentru ca ceva s-a schimbat... si consider ca e greu sa fii cu doua persoane deodata si sa incerci sa le oferi ceva. Nu cred ca poti sa te imparti pentru 2 persoane, decat daca:

- intarzii de la lucru
- nu ai timp sa te intalnesti cu persoana "iubita"
- mergi des in oras cu "prietenele"

De exemplu: daca o fata lucreaza de la 8 dimineata pana la ora 16, la 16 vine acasa, sta cu tine, la 20 mergeti in oras, veniti la 22, faceti dragoste dar nu mai vrea sex oral... zici ca are pe altcineva? Ca nu ar avea cand....

Inceteaza sa judeci femeile asa.. nu cred ca toate sunt c**** !

Parerea mea... hac.
sus

pionul

Guest

scris pe 9 feb 2006 12:55 de pionul

Iti zic o chestie... cand o femeie/barbat are pe altcineva, si acel cineva o influenteaza sa renunte la unele lucruri ce le facea cu tine, daca cunosti persoana de langa tine, nu ai cum sa nu-ti dai seama.

De ce? Pentru ca ceva s-a schimbat... si consider ca e greu sa fii cu doua persoane deodata si sa incerci sa le oferi ceva. Nu cred ca poti sa te imparti pentru 2 persoane, decat daca:

- intarzii de la lucru

De exemplu: daca o fata lucreaza de la 8 dimineata pana la ora 16, la 16 vine acasa, sta cu tine, la 20 mergeti in oras, veniti la 22, faceti dragoste dar nu mai vrea sex oral... zici ca are pe altcineva? Ca nu ar avea cand....

Parerea mea... hac.

Intrebare: din punctul tau de vedere, care este diferenta intre o femeie obisnuita si o c**** ?
S-ar putea sa faci o confuzie undeva....
Si de unde si pana unde atata vehementa?
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: de ce prietena nu-mi mai face

scris pe 9 feb 2006 13:07 de Necunoscut

Intrebare: din punctul tau de vedere, care este diferenta intre o femeie obisnuita si o c**** ?
S-ar putea sa faci o confuzie undeva....
Si de unde si pana unde atata vehementa?

Pai prietena mea nu e c**** !

De acolo..

Pur si simplu nu consider ca femeile sunt toate c**** . Stiu n cazuri in care femeia s-a casatorit virgina cu un barbat, si a ramas cu barbatul acela toata viata..

sus

pionul

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce prietena nu-mi mai f

scris pe 9 feb 2006 13:23 de pionul

Pai prietena mea nu e c**** !

De acolo..

Pur si simplu nu consider ca femeile sunt toate c**** . Stiu n cazuri in care femeia s-a casatorit virgina cu un barbat, si a ramas cu barbatul acela toata viata..

De acord cu tine, dar cred ca ne abatem un pic de la subiect.
Nu iti cunosc motivele pentru care esti atat de "patruns" de subiect asa ca voi evita sa gafez.
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 9 feb 2006 17:20 de inuendo

- intarzii de la lucru

Parerea mea... hac.

asa e mai .. nu ai cum sa iti dai seama.. cand ti se intampla prima data..hihi.. si apropo unde am zis eu de femei ca sunt c**** ? pentru mine femeile sunt femei.. si barbati... barbati..
eu am mai facut predictii de astea ciudate sau/si tampite pe forumul asta.. si am si avut dreptate de cateva ori... ce ar fi sa vedem ce se intampla pana la urma?

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

sebi_renato

Guest

scris pe 10 feb 2006 14:01 de sebi_renato

poi poate nu se mai spala )(gluma) sau poate a gasit pe altu..
sus

brunetzyk@

Guest

scris pe 26 iun 2006 13:57 de brunetzyk@

Multumesc pt posibilele variante primite pana acum, dar sa clarific cateva lucruri:
-despre igiena nu se pune vorba intre noi doi, suntem amandoi curati, ne epilam periodic
-ea este o femeie matura, mai mare ca mine ca varsta deci nu se pune problema sa fie influentata din afara tocmai acum cand ea mi-a facut de la bun inceput din proprie initiativa fara sa ceara sa-i reintorc favoru
-despre gesturi "umilitoare" facute de mine in timp ce ea imi facea nu este cazu
-iar despre subiectu asta nu am vorbit cu ea inca, dar cred ca o voi face in curand pt ca nu-mi da pace chestia asta

Alexio nu te panica e o chestie de moment adik nush de ce se opune prietena ta dar intelege-o k poate na nu poate sa faca din cauza k...nush sa iti spun care ar fi cauza da crede-ma cu trecerea timpului totul se va rezolva ptr k asa suntem noi ne e greu pana sa incepem un lucru nou poate tocmai ptr unele k n-au mai facut-o si de aceea acceptam cu greu idea dar la tine nu asta e parca faza.deci intelege-o si ai rabdare.
sus

just me

Guest

scris pe 5 iul 2006 20:00 de just me

hy...sunt nou..fain site!eu cred ca...asa din simpla mea experienta ca ei nu ii place sa iti faca lucrul asta...si ca urmare s-a gandit ca daca ea nu te mai lasa sa faci asta nu va mai fi nevoita sa faca nici ea...nush..parerea mea...dar totusi eu zic sa vb cu ea...numai asa vei afla dilema asta....
sus

adica

Guest

Re: De ce prietena nu-mi mai face sex oral?

scris pe 13 iul 2006 00:09 de adica

sunt cu prietena mea de aproape 1 an si totu mergea bine intre noi la pat, dar de ceva vreme(cateva luni de zile) nu-mi mai face sex oral deloc si nici nu ma lasa sa cobor eu jos, din ce motive oare habar nu am, poate ma puteti ajuta voi ?
S-ar putea sa se fi inbolnavit si vrea sa te protejeze.Trebuie neaparat sa discutati acest aspect ,degeaba ceri ajutor,nu te poate ajuta nimeni,totul depinde de tine ! Oricare ar fi motivul tu trebuie sa afli si REPEDE ! Comunicarea este totul !
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: De ce prietena nu-mi mai face sex oral?

scris pe 13 iul 2006 12:35 de Duduia

S-ar putea sa se fi inbolnavit si vrea sa te protejeze.Trebuie neaparat sa discutati acest aspect ,degeaba ceri ajutor,nu te poate ajuta nimeni,totul depinde de tine ! Oricare ar fi motivul tu trebuie sa afli si REPEDE ! Comunicarea este totul !

si eu m-a, gandit din prima clipa ca a luat "ceva" de la altcineva. sunt curioasa despre finalul dilemei.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

cineva

Guest

Re: De ce prietena nu-mi mai face sex oral?

scris pe 17 iul 2006 23:28 de cineva

poate pur si simplu vrea sa ti se faca dor. mintea umana...complicata mai e...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

59 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online