o problema destul de serioasa....!!!

Pagina 1 din 1
1

raluk22

Newbie
2 mesaje

o problema destul de serioasa....!!!

scris pe 10 feb 2006 15:45 de raluk22

salutare tuturor..!! am o problema destul de srioasa!
dar ca sa intelegi ar trebuie sa va povestesc inceputul... de o luna de zile sunt cu un tip, care dupa 2 sapt m a anuntat ca s a impacat cu fost lui prietena.
imediat dupa, au inceput problemele.
intr o seara mi a spus ca a are usturimi in timp ce se urineaza si prezinta dureri, dar nu are scurgeri. eu nu am nici un fel de simtome! el spune ca eu sunt de vina, ca daca a luat ceva e din cauza mea, desi inainte sa fiu cu el nu am mai avut nici un contact vreo 3 sapt. chiar nu stiu ce sa fac!! please help!!! acum ma rspinge si de cate ori vb ma acuza!! programarea la doctor va fi in curand, dar ma voi duce doar eu pt ca el spune ca ii e jena si astepta mai intai rasp meu. voi ce parere aveti???? multumesc mult!
sus

baby_blue

Guest

Re: o problema destul de serioasa....!!!

scris pe 10 feb 2006 16:08 de baby_blue

Dar inainte sa se impace cu prietena lui, avea simptomele astea?Adica atunci cand voi v-ati combinat?
Bine, daca te-ai culcat cu el atunci!
Poate intre timp, ea a fost cu altcineva si a luat de la ea!
sus

pionul

Guest

scris pe 10 feb 2006 16:28 de pionul

dar ca sa intelegi ar trebuie sa va povestesc inceputul... de o luna de zile sunt cu un tip, care dupa 2 sapt m a anuntat ca s a impacat cu fost lui prietena.
intr o seara mi a spus ca a are usturimi in timp ce se urineaza si prezinta dureri, dar nu are scurgeri. eu nu am nici un fel de simtome! el spune ca eu sunt de vina, ca daca a luat ceva e din cauza mea, desi inainte sa fiu cu el nu am mai avut nici un contact vreo 3 sapt. chiar nu stiu ce sa fac!! please help!!! acum ma rspinge si de cate ori vb ma acuza!! programarea la doctor va fi in curand, dar ma voi duce doar eu pt ca el spune ca ii e jena si astepta mai intai rasp meu. voi ce parere aveti???? multumesc mult!

Cam ciudata atitudinea lui... Din cate stiu eu, orice BTS are in primul rand consecinte asupra fetei, adica ea simte prima simptomele, nu el. Du-te la doctor oricum... (un control ginecologic prinde oricand bine) dar nu cred ca ai avea ceva de vreme ce nu prezinti nici un simptom. Problema e la el. Poate sa se fi "jucat" de unul singur in exces, sa fi luat ceva de la fosta (sau actuala ? nu am inteles prea bine din ce ai scris) sau de la o alta persoana. Nu iti face procese de constiinta. Nu ai motive.
sus

blanytza

Senior member
144 mesaje

scris pe 10 feb 2006 18:16 de blanytza

daca tu nu ai nik, atunci da vina pe tine pt prostiile lui!!
sus

fetitza2006

Senior member
65 mesaje

scris pe 10 feb 2006 18:48 de fetitza2006

pai uite faza e k dak lua d la tine era normal sa ai si tu diferite simtome...dar dak u nu ai nimik atunci e de inteles ca t acuza p nedrept.

my body is saying let's go but my heart is saying no
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 10 feb 2006 20:59 de inuendo

eu nu am nici un fel de simtome! el spune ca eu sunt de vina, ca daca a luat ceva e din cauza mea, desi inainte sa fiu cu el nu am mai avut nici un contact vreo 3 sapt. chiar nu stiu ce sa quote]

3 saptamani nu e destul sa te scoata din marja de eroare..e posibil sa fie de la tine sau mai bine zis de la ala cu care ai fost... si ce zice el ca are chiar pare boala.. dute la doctor sa vezidace si ce ai.. si spunei si simptomele lui ala.. si daca ala nu vrea sa mai vorbeasca cu tine chit ca e si interesul lui bagal in p m

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 10 feb 2006 22:20 de Nekunoskuta

Lasa-l sa abereze in legea lui. Nu s-a culcat cu fosta dupa ce s-a impacat cu ea? Nu cumva de la ea are ce are? Tu du-te la un medic sa vezi daca ai ceva si daca esti sanatoasa bate-i obrazul. Chiar daca si tu ai ceva zi-i ca ai luat de la el ca umbla din pat in pat. Si scoate-l din viata ta ca e un magar!

Stai ca am vazut in alt post ca il numesti "prietenul meu". Serios?Cum mai poti fi cu el cand el s-a impacat cu fosta si acum ai si semi-confirmarea ca nu ti-a fost nici tie fidel?

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

55 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online