Imi place un baiat de alta religie!

Pagina 1 din 1
1

blanytza

Senior member
144 mesaje

Imi place un baiat de alta religie!

scris pe 10 feb 2006 21:55 de blanytza

ce fac daca imi place de un baiat de alta religie?? am inteles de la el k nu se poate uita dupa tipe mai putin decente, poze mai deocheate... oare poate sa fie cu o fata de alta religie? mai are rost sa incerc ceva? el e foarte credincios si nu ar renunta la un principiu din cauza unei fete! (cel putin asa pare!)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: tnx if u answer!

scris pe 10 feb 2006 22:15 de Nekunoskuta

(cel putin asa pare!)

Stiu un cuplu in care el era ortodox si ea din nu stiu ce cult (cei care nu muncesc sambata). El s-a botezat la nunta in cultul respectiv ca sa se casatoreasca cu ea. Dar de fapt nici ea nu prea tine la "religia" ei pentru ca se imbraca cu fuste scurte, bea alcool, s-a culcat cu el inainte de casatorie, nu poarta batic, nu prea se duce la biserica lor. Deci dragostea asta poate face orice, bat-o vina!

Deci...de ce sa fie religia un impediment? Daca baiatul respectiv vrea sa fie cu tine lasa sa vina totul de la sine in legatura cu religia. Nici nu stii daca se va ajunge la casatorie Intre timp te imbraci si tu mai decent.Plus ca daca ceea ce stii despre el stii doar din auzite mai bine ai afla de la el ce poate si ce nu poate sa faca, zvonurile tind sa nu fie prea exacte.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: tnx if u answer!

scris pe 11 feb 2006 01:44 de valentine

Pacatoas-o...
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 11 feb 2006 04:16 de inuendo

ce fac daca imi place de un baiat de alta religie?? am inteles de la el k nu se poate uita dupa tipe mai putin decente, poze mai deocheate... oare poate sa fie cu o fata de alta religie? mai are rost sa incerc ceva? el e foarte credincios si nu ar renunta la un principiu din cauza unei fete! (cel putin asa pare!)

ai sa fi uimita sa afli la cate principii renunta un baiat sau barbat ma rog dupa ce pune mana pe sani unei fete...

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 11 feb 2006 13:29 de David21

Ba, tu eshti in calduri, cum nu s-a mai vazut!
Profesori, colegi, pensionari maine poimaine, eshti cea ce numesc eu fenomenul " c**** "
Oricum, imi eshti simpatica, tine-o tot asha!

Legalize_iT_in_Ro
sus

blanytza

Senior member
144 mesaje

scris pe 12 feb 2006 19:21 de blanytza

Ba, tu eshti in calduri, cum nu s-a mai vazut!
Profesori, colegi, pensionari maine poimaine, eshti cea ce numesc eu fenomenul " c**** "
Oricum, imi eshti simpatica, tine-o tot asha!

ha ha... mi s-a dat sfatul sa renunt la prof si asa am facut!! ce ii mai bine k inainte? crezi k inimii ii pot porunci de cine sa se indragosteask sau nu?? is io de vina k nu prea am succes in dragoste?? :P
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 13 feb 2006 01:30 de Bozgoru

nekunoskuto..nici ortodoxii adika noi romanii nu muncim sambata... tu de ce religie esti?
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: tnx if u answer!

scris pe 13 feb 2006 09:52 de David21

nekunoskuto..nici ortodoxii adika noi romanii nu muncim sambata... tu de ce religie esti?

Nu o mai intreba, ca asta nu vorbeste despre viata ei!
Motivu',... dracu' stie!

Legalize_iT_in_Ro
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 13 feb 2006 10:17 de Nekunoskuta

Serios??? Tu nu muncesti sambata din considerente legale, pentru ca dupa '89 ziua de sambata a fost declarata zi libera dpdv LEGAL. Si asa sunt firme in care se munceste sambata. Uita-te la banci, farmacii, marketuri...si multe altele.

Eu ziceam de acele considerente RELIGIOASE care impun sa nu se munceasca sambata, de fapt ei sambata nu trebuie sa faca nimic, cu stupoare am aflat ca simplul fapt ca-si face bagajul sa plece la plaja si se duce acolo si-si intinde patura se numeste munca deci nu au voie

Si ca sa satisfac o curiozitate: sunt crestin ortodox...ajunge?

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 feb 2006 14:00 de ExoticDream

ha ha... mi s-a dat sfatul sa renunt la prof si asa am facut!! ce ii mai bine k inainte? crezi k inimii ii pot porunci de cine sa se indragosteask sau nu?? is io de vina k nu prea am succes in dragoste?? :P

Am o intrebare: tu de coleg te-ai indragostit in intervalul care a trecut dupa ce ti s-a dat aici sfatul sa renunti la prof(i)? Nu de alta, dar asta s-a intamplat in urma cu cateva zile..... Chiar crezi ca poate fi vorba de dragoste atat de rapid?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

blanytza

Senior member
144 mesaje

Re: Re: Re: Re: tnx if u answer!

scris pe 13 feb 2006 18:55 de blanytza

Am o intrebare: tu de coleg te-ai indragostit in intervalul care a trecut dupa ce ti s-a dat aici sfatul sa renunti la prof(i)? Nu de alta, dar asta s-a intamplat in urma cu cateva zile..... Chiar crezi ca poate fi vorba de dragoste atat de rapid?

am mai scris si la celalalt subiect k mie imi place de coleg de mai mult timp, dar am renuntat la el k nu meregea ceva si asa am ajuns cu profu! imi pare rau k te dezamagasc, dar eu ma indragostesc usor... si uite k sa vezi, nu imi mai place nici de prof si nici de coleg! am inteles k niciunu nu e pt mine si acum astept trista si singurik Valentines k sa ma duc happy la bal la diskotek si sa ma distrez cu alti tipi!!
sus

blanytza

Senior member
144 mesaje

scris pe 13 feb 2006 19:02 de blanytza

care ii faza cu cultu care nu munceste sambata?? e o prostieeee!! io nu am vb de asa ceva, ci de un POCAIT!!! care e mai k o fata virgina care ii este frik sa mearga singura pe strada! am vrut sa stiu dak EL mai are cale de intoarcere spre normal! k io nu vad ceva normal in faptul sa accepti sa ti se impuna un lucru, cum ar fi sa nu te uiti dupa fete sau io mai stiu ce!! e najpa! io fac ce vreau intotdeauna chiar daca nu e bine, si NU ma tem de consecinte! orice s-ar intampla... io is ortodoxa si cam nerusinata! poate tinuta mea mai provocatoare si compartamentul meu il indeparteaza pe tip de mine si mai mult! dah nah, nu ma mai intere! io nu stau dupa nimeni sa sufar!!!! viata mere inainte si nimanui nu ii pasa dak esti suparat asa k poti mai bine sa fii fericit! (citez o semnatura, sorry pt u, valentine! dar ai dreptate! )
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: tnx if u answer!

scris pe 13 feb 2006 20:41 de Nekunoskuta

care ii faza cu cultu care nu munceste sambata?? e o prostieeee!! io nu am vb de asa ceva, ci de un POCAIT!!!

Era un EXEMPLU!!! Am zis eu ca trebuie sa bagam pe aici o tabla sa facem si desene pentru cei care nu inteleg.

Cat despre tine, nu te indragostesti, doar iti place de cineva. E o mica mare diferenta pe care o sa o inveti candva.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: tnx if u answer!

scris pe 15 feb 2006 02:07 de ExoticDream

Cat despre tine, nu te indragostesti, doar iti place de cineva. E o mica mare diferenta pe care o sa o inveti candva.

Exista o diferenta intre a placea pe cineva si a te indragosti, dar exista o diferenta mult mai mare intre a te indragosti si a iubi, multi fac confuzii intre notiuni (de exemplu, am auzit o fata laudandu-se ca "a iubit" 10 dintre cei 20 de baieti de care "a fost indragostita", dintr-o multime de 40 de baieti cu care "a avut relatii" - nu sexuale, ci la nivel de cateva intalniri si cu intimitati cel mult la nivelul unor saruturi). Sa fim seriosi!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

59 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online