"Te iubesc" - cuvintele care sperie

Pagina 1 din 1
1

lori

Junior member
12 mesaje

"Te iubesc" - cuvintele care sperie

scris pe 18 feb 2006 03:32 de lori

buna.cunosc un tip de 4 ani.In primii 2 ani am fost foarte buni prieteni,totul a inceput ca ooveste magica si curata.Apoi intr-o seara ne-am sarutat,la o vreme dupa aceea am facut dragoste,a fost primul baiat din viata mea in sensul asta.una an jumate am continuat sa fim prieteni,sa avem viata sexuala impreuna dar totusi sa nu fim impreuna,se intampla sa avem cateodata fiecare pe atlcineva fara ca totusi sa dureze niciuna din relatii.Acum5 luni i-am zis ca m-am indragostit de el si nu mai vreau sa-l impart cu nimeni.Mi-a zis ca se va intoarce intotdeauna la mine chiar dc va fi cu alte fete.Nu am vrut sa aud asa ceva.relatia noastra s-a deteriorat groaznik,e o tensiune teribila intre noi cand suntem cu alte persoane,cand suntem numai noi doi se poarta frumos,are prietena dar la petreceri incearca tot timpul sa ma sarute si refuzandu-l ma face ipocrita.Eu nu mai stiu ce e in capul lui.VOI CE CREDETI?as vrea sa-l inteleg ,il iubesc enorm,va ramane pururi in inima mea dar ca sa-l uit trebuie sa-l inteleg.
ps,dc va intrebati si ca sa aveti un reper avem amandoi 19-20 ani si suntem studenti
sus

DICK

Guest

Re: te iubesc-cuvintele care sperie

scris pe 18 feb 2006 11:03 de DICK

buna.cunosc un tip de 4 ani.In primii 2 ani am fost foarte buni prieteni,totul a inceput ca ooveste magica si curata.Apoi intr-o seara ne-am sarutat,la o vreme dupa aceea am facut dragoste,a fost primul baiat din viata mea in sensul asta.una an jumate am continuat sa fim prieteni,sa avem viata sexuala impreuna dar totusi sa nu fim impreuna,se intampla sa avem cateodata fiecare pe atlcineva fara ca totusi sa dureze niciuna din relatii.Acum5 luni i-am zis ca m-am indragostit de el si nu mai vreau sa-l impart cu nimeni.Mi-a zis ca se va intoarce intotdeauna la mine chiar dc va fi cu alte fete.Nu am vrut sa aud asa ceva.relatia noastra s-a deteriorat groaznik,e o tensiune teribila intre noi cand suntem cu alte persoane,cand suntem numai noi doi se poarta frumos,are prietena dar la petreceri incearca tot timpul sa ma sarute si refuzandu-l ma face ipocrita.Eu nu mai stiu ce e in capul lui.VOI CE CREDETI?as vrea sa-l inteleg ,il iubesc enorm,va ramane pururi in inima mea dar ca sa-l uit trebuie sa-l inteleg.
ps,dc va intrebati si ca sa aveti un reper avem amandoi 19-20 ani si suntem studenti
Uitaaaa-l,cauta-ti altul pt ca e un nesimtit,el vrea doar sa se distreze cu cat mai multe fete in schimb tu vrei o relatie serioasa,de durata.Chiar daca o fost primul poti sa-l uiti,crede-ma,sunt destui de unde sa alegi,cata iarba si padure...,
sus

Je

Guest

Re: Re: te iubesc-cuvintele care sperie

scris pe 18 feb 2006 12:39 de Je

Uitaaaa-l,cauta-ti altul pt ca e un nesimtit,el vrea doar sa se distreze cu cat mai multe fete in schimb tu vrei o relatie serioasa,de durata.Chiar daca o fost primul poti sa-l uiti,crede-ma,sunt destui de unde sa alegi,cata iarba si padure...,

In sfarsit DICK ai dat si tu un raspuns bun..dar ma intreb daca l-ai scris tu..
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 18 feb 2006 16:39 de valentine

Apoi intr-o seara ne-am sarutat,la o vreme dupa aceea am facut dragoste,a fost primul baiat din viata mea in sensul asta.una an jumate am continuat sa fim prieteni,sa avem viata sexuala impreuna dar totusi sa nu fim impreuna,

Vrei parerea sincera a unui baiat? Te-a folosit ca pe o carpa...
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 18 feb 2006 17:49 de Farfalla

NU TE MERITA ! Stiu ca ti-e greu, pentru ca il iubesti, dar incearca incet incet sa te indepartezi de el. De curiozitate, cati ani ai?

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

lori

Junior member
12 mesaje

scris pe 18 feb 2006 18:42 de lori

avem amandoi 20 de ani
sus

miky

Senior member
83 mesaje

scris pe 18 feb 2006 21:27 de miky

Din pacate voi ati inceput relatia cu un scop(sexul) si din pacate tu te-ai redirectionat spre dragoste, iar el probabil ca nu. Lui i-a fost foarte bine cat nu avea obligatii.

Cand lucrurile s-au schimbat pentru tine, el de fapt vrea sa continuati in acelasi ritm.S-ar putea chiar sa mizeze mai mult stiind de sentimentele tale.

A uita pe cineva pe care-l iubesti nu e un lucru chiar simplu. Depinde cata vointa ai si sa stii intr-adevar ceea ce doresti.Bafta!
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 19 feb 2006 15:21 de Bozgoru

se pare ca el tine mai mult la tine decat la ,,celelalte fete,, de la care o sa se intoarca la tine.. dar asta ce tip de relatie mai e? asta nu e relatie... o mistocareala in toata regula... plus daca el iti zice pe fatza ca se va intoarce la tine... se crede smeker si mare macho... vai de capul lui.. lasa-l draq si vezi--ti de viata... (carlitos)
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 19 feb 2006 21:29 de David21

Zici ca el a fost primul cu care ai facut prima data dragoste?
Spune-mi dak ai mai avut relatii sexuale cu altcineva in afara de el!
Dupa acea imi dau shi eu cu parerea!

Legalize_iT_in_Ro
sus

lori

Junior member
12 mesaje

scris pe 19 feb 2006 21:42 de lori

Zici ca el a fost primul cu care ai facut prima data dragoste?
Spune-mi dak ai mai avut relatii sexuale cu altcineva in afara de el!
Dupa acea imi dau shi eu cu parerea!

da ama mai avut,totusi el este cel care atunci cand ma lua in brate totul parea magic
sus

vanga

Guest

Re: Re: Re: te iubesc-cuvintele care sperie

scris pe 19 feb 2006 22:09 de vanga

da ama mai avut,totusi el este cel care atunci cand ma lua in brate totul parea magic

Stii...magia exista doar in filme..cau ta fericire, nu suferinta.Eu una, ma voi considera fericita in momentul in care voi intelege ce gandesc barbatii.Nu vreau sa ma iubeasca, sa-mi ofere flori, nopti de neuitat..doar sa-i inteleg.
sus

vanga

Guest

Re: Re: Re: Re: te iubesc-cuvintele care sperie

scris pe 19 feb 2006 22:13 de vanga

Ascult acum Mafia - Viaat noastra si refrenul zice asa "... viata-i ca un castel de nisip/stiu bine, promit, sa profit doar un pic...".Super textul.se potriveste in n situatii, inclsiv a ta.
sus

BBL

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: te iubesc-cuvintele care speri

scris pe 20 feb 2006 12:07 de BBL

Intoarce pagina! UITA-L!
Nu te merita!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: te iubesc-cuvintele care s

scris pe 20 feb 2006 12:09 de valentine

Intoarce pagina! UITA-L!
Nu te merita!

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te iubesc-cuvintele ca

scris pe 20 feb 2006 18:32 de Bozgoru

si acum iti raspund numai pentru propozitia folosita de tine in topic... cuvintele ,, te iubesc,, sperie doar pe cel care nu are aceleasi sentimente fatza de persoana care i-a adresat aceste cuvinte...
sus

x

Guest

Re: Re: Re: te iubesc-cuvintele care sperie

scris pe 20 feb 2006 19:13 de x

si de ce ai facut sex cu altii?
din curiozitate, cati au fost in afara de el?
sus

BBL

Guest

scris pe 21 feb 2006 09:10 de BBL

Scuze...pentru off topic dar nu ma pot abtine cu magia... Era un banc...de genul... Un tip vroia sa agate o tipa si ii spune sa mearga la el acasa si ii arata ca este magician. Si ea intreaba cum e aia... Pai... Se f** si dupa aia ea dispare. That's what I call MAGIC!

Am ras la acest topic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 feb 2006 00:05 de ExoticDream

Eu una, ma voi considera fericita in momentul in care voi intelege ce gandesc barbatii.Nu vreau sa ma iubeasca, sa-mi ofere flori, nopti de neuitat..doar sa-i inteleg.

Este o iluzie, nu ai sa reusesti nicicand, eu tocmai am renuntat.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

David21

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: te iubesc-cuvintele care speri

scris pe 27 feb 2006 00:09 de David21

Este o iluzie, nu ai sa reusesti nicicand, eu tocmai am renuntat.

Tu apucate de curatat pe aici........si incearca sa te abtii acum pana iti termini treaba...de la a te vaita...cu ce ai patit tu..!
Nici bine nu ai aparut...si deja te plangi!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: te iubesc-cuvintele care s

scris pe 27 feb 2006 00:19 de ExoticDream

Tu apucate de curatat pe aici........si incearca sa te abtii acum pana iti termini treaba...de la a te vaita...cu ce ai patit tu..!
Nici bine nu ai aparut...si deja te plangi!

Cred ca n-ai inteles bine poanta cu aspiratorul, nu m-ai angajat femeie de serviciu la firma ta ca sa-ti permiti sa ma trimiti la treaba, tu vezi-ti de perlele tale, mai cenzureaza-te ca sa nu ma faci sa-mi pierd timpul aiurea, OK?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 27 feb 2006 00:46 de David21

Cred ca n-ai inteles bine poanta cu aspiratorul, nu m-ai angajat femeie de serviciu la firma ta ca sa-ti permiti sa ma trimiti la treaba, tu vezi-ti de perlele tale, mai cenzureaza-te ca sa nu ma faci sa-mi pierd timpul aiurea, OK?

Iar te plangi......?
hai ma fi serioasa........si apucate de treaba...!

Legalize_iT_in_Ro
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 27 feb 2006 00:51 de David21

Apropo de cenzurat......ma confuzi...sau asa esti tu confuza de-a binelea tot timpul.?
Lasa-teeeeeeee!

Legalize_iT_in_Ro
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te iubesc-cuvintel

scris pe 27 feb 2006 01:39 de ExoticDream

Apropo de cenzurat......ma confuzi...sau asa esti tu confuza de-a binelea tot timpul.?
Lasa-teeeeeeee!

Nu, tu te joci cu cuvintele... confuz, confunzi, ti-ai cumparat gramatica cea noua si faci exercitii?!? Daca da, nu te lasa!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 feb 2006 15:01 de ExoticDream

Eu nu mai stiu ce e in capul lui.VOI CE CREDETI?as vrea sa-l inteleg ,il iubesc enorm,va ramane pururi in inima mea

Nu te mai chinui aiurea, nu ai cum sa intelegi un asemenea comportament din postura celei care iubeste. Realitatea este simpla: daca te-ar iubi, nu ar mai avea ce cauta cu altele. Totusi.... nu inteleg de ce ai facut tu sex cu altii?!? Nu e corect sa-l acuzam pe el ca se distreaza si cu altele atata timp cat si tu.... ai facut cam la fel, nu crezi?

dar ca sa-l uit trebuie sa-l inteleg.

Inteleg ce spui...., dar mi-e teama ca n-ai sanse.... (sa-l intelegi), asa ca... uita-l chiar si in aceste conditii, altfel vei suferi inutil.

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Fara titlu

scris pe 27 feb 2006 16:01 de verdiuc

Daca vrei incearca-ma pe mine.Sunt un baiat bun.Mai bun decat el.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 16 apr 2006 11:13 de carrie

Totusi.... nu inteleg de ce ai facut tu sex cu altii?!? Nu e corect sa-l acuzam pe el ca se distreaza si cu altele atata timp cat si tu.... ai facut cam la fel, nu crezi?

asta era aranjamentul. din moment ce nu erau impreuna avea fiecare dreptul sa isi caute pe cineva mai bun eventual, sa exploreze.
si dupa parerea mea un astfel de aranjament este extrem de util: cei doi se cunosc bine si se inteleg, de ce nu ar face si sex? este ideal mai ales in pauzele dintre relatii "obisnuite".
singura greseala a lui lori a fost ca s-a indragostit de el. ma rog, chestiile astea nu le poti controla. dar, intr-o relatie, de orice fel ar fi, este destul de greu sa schimbi "pozitiile" de la care s-a plecat. daca ai stabilit ceva de genul amici/lovers, e foarte greu sa treci de aceasta bariera si sa ajungi la "together". dupa parerea mea, aceasta relatie este una ideala, super comoda, iti pastrezi independenta samd... dar trebuie sa stii sa joci. daca ai gresit si ceri prea mult, cu atat mai mult daca ceri asa deodata, risti sa se duca totul pe apa sambetei...
dupa mine, trebuie sa te hotarasti cum sa faci: il mai vrei si te complaci in situatia asta (ce e asa de rau, after all?) si iti vezi de viata ta, poate in final apare cineva de care te vei indragosti si il vei uita, sau renunti la el definitiv si gata. sincer iti recomand prima varianta.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

tomcat

Senior member
52 mesaje

scris pe 16 apr 2006 11:57 de tomcat

Exista unele femei care in loc sa profite ca sint atat de multi barbati pe lumea asta...si sa profite sexual de ei...se concentreaza asupra unuia singur pana il extermina...tztztz

Viata e scurta....asa ca daca nu putem s-o lungim, macar s-o facem lata!
sus

Guest

scris pe 16 apr 2006 20:12 de

Exista unele femei care in loc sa profite ca sint atat de multi barbati pe lumea asta...si sa profite sexual de ei...se concentreaza asupra unuia singur pana il extermina...tztztz

si daca profita ca sunt atat de multi barbati pe lumea asta le catalogam drept c**** asa ca regandeste-ti strategia
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 apr 2006 01:40 de ExoticDream

Probabil ca unele femei sunt mai statornice decat barbatii, nu doresc sa se "imprastie" in n aventuri, ci prefera sa fie timp indelungat impreuna cu acelasi barbat. Problema este ca el... este barbat si se simte... exterminat!

sus

baxxu

Senior member
103 mesaje

scris pe 20 apr 2006 03:35 de baxxu

ma,lasa-l si mai ancearca dupa studentie daca spui ca va cunoasteti de 4 ani.,ancearca doar asa.

fii cel mai bun si ancearca sa-i multumesti pe toti.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online