Iesirea cu amicii...

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii.

scris pe 20 feb 2006 22:54 de valentine

Si cand ai spus asta ai aplicat ce am scris eu mai sus? Te-ai gandit daca sunt si barbati la fel? Te-ai gandit daca te-ai simtit vreodata sufocat sau neglijat de prietena si cum ai reactionat?

Hai sa-ti spun eu cum sunt barbatii pe baza comentariului tau: cand pierd o femeie pentru ca nu au mai apreciat-o zic ca ea-i tampita ca a plecat dar pe furis plang. Cand sunt inselati se intreaba cu ce au gresit. Mereu isi dau seama de pierderea lor doar dupa ce nu mai e langa ei.
De fapt asa facem toti, femei sau barbati.

Uite si profeta...
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Iesirea cu amicii...

scris pe 21 feb 2006 00:02 de sweetgirl1

Egh.. am si eu o problema de vreo 2 zile incoace.. prietena imi spune.. ca vrea sa iasa si ea cu prietenii ca.. absolut tot timpul il petrece cu mine.. si cika vrea si ea sa-si traiasca viata..inclusiv cu prietenii.. sa aiba si ea ce sa povesteasca la copii... chestia e ca ea va iesi cu amicii.. dar sunt majoritari baieti... ea zice ca ma iubeste mult... dar ce ziceti... oare sansele de destramare a relatiei o sa fie mai mari daca vrea sa iasa cu amicii ( majoritatea baieti : ) ) ... mai ales ca mi-a zis acuma un timp ca a ajuns cam monotona relatia? ce ziceti? multam !

Ar trebui sa ii dai putina libertate...am avut o relatie de 1 an care s-a destramat tocmai pentru ca ne certam de fiecare data cand vroiam sa ies cu grupul de prieteni.Daca ai incredere in ea, daca exista iubire intre voi nu ar trebui sa iti fie teama daca iese cu amicii ei.Chiar daca se dau la ea, o fata poate sa refuze...mai ales daca are un prieten pe care il iubeste.In acelasi timp incearca sa o surprinzi cu ceva...un gest nebun si romantic care sa aduca ceva nou in relatia voastra, ceva care stii ca i-ar placea...

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Iesirea cu amicii...

scris pe 21 feb 2006 02:50 de Bozgoru

sweet girl.. de-ar fii asa cum zici tu...totul ar fii perfect.. dar eu zic ca totul este cum zice david... daca ii dai la fata atentie vrea si mai multa.. daca nu-i prea dai..zice ca esti nepasator... deci orice ai face..nu faci bine
sus

x

Guest

Re: Re: Re: Iesirea cu amicii...

scris pe 21 feb 2006 03:02 de x

sweet girl.. de-ar fii asa cum zici tu...totul ar fii perfect.. dar eu zic ca totul este cum zice david... daca ii dai la fata atentie vrea si mai multa.. daca nu-i prea dai..zice ca esti nepasator... deci orice ai face..nu faci bine

e grav cazul tau. nu e bine ca vrea sa iasa fara tine! am si eu o relatie de durata (2 ani) si nu s-a intimplat niciodata ca ea sa vrea sa iasa fara mine! din contra ii spuneam eu sa iese!
si ceea ce spunea nekunoskuta despre ea tre sa fie valabil pentru orice fata iubitoare. daca fata iubeste nu vrea sa vada nici un amic, amice doar!
plus ca eu nu cred intr-o relatie de prietenie dintre un baiat si o fata.sper ca nu va fi asa, dar cred ca pute a despartire la voi!
sus

x

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii...

scris pe 21 feb 2006 03:08 de x

Lasa fata sa iasa cu amicii! Intre timp tu incearca sa rezolvi faza cu monotonia

pai si tipa tre sa incerce rezolvarea monotoniei, nu numai bozgor, mai ales tinind cont de faptul ca ea o simte si nu invers. de ce in majoritatea cazurilor aceasta problema e aruncata pe spatele baitului? fetelor mai rezolvati si singure problema asta!
sus

Demonul

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii.

scris pe 21 feb 2006 08:21 de Demonul

Relatia prietena-amici de sex masculin+intilniri fara tine=ceva f putred in Romania asta.Adevarul e ca in femei doar tampit sa fii sa poti avea incredere...si stai ca nu inteleg...te iubeste,dar vrea sa iasa singura cu amicii ei de sex masculin...cum vine asta?Eu sincer nu as fi de acord...iar dak ea vrea neaparat sa iasa....drum bun si cale batuta...dar fara posibilitati de intoarcere la tine.Daca ar fi numai o simpla relatie de amicitie intre ea si ei(ceea ce sincer nu poate exista intre un baiat si o fata),nu vad ce ar avea impotriva sa mergi si tu cu ea.Si kestia asta cu monotonia....femeile tot timpul ar vrea cate ceva nou...dar putine sunt acelea care gandesc ca intr-o relatie ar trebui sa faca si ele ceva,nu numai baiatul..la urma urmei e egalitate nu?..si la urma urmei sunt mai multe femei decat barbati in lumea asta.Atat am putut sa-ti spun,oricum iti urez bafta si sa iei decizia cea mai buna.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu ami

scris pe 21 feb 2006 09:30 de valentine

Demonul a pus punctul pe "i"...cam asta vroiam sa zic si eu

Pacat ca nu e asa simpla chestia cu "drum bun si la revedere"...daca ar fii fost asa nu ar mai suferi nici draq din dragoste...
sus

Demonul

Junior member
17 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu

scris pe 21 feb 2006 11:18 de Demonul

Nu e simplu din pacate....intr-adevar..dar e cea mai buna varianta.La urma urmei,daca ea kiar isi doreste relatia asta si-l iubeste....nu-l va lasa pentru amicii ei.Si oricum...cum s-a tot vorbit,indiferent daca femeile recunosc sau nu,kestia asta cu "amicii" e o mare porcarie.
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

scris pe 21 feb 2006 12:05 de sweetgirl1

Un lucru pe care l-am remarcat atat la baieti cat si la fete este ca dupa ce si-au cucerit partenerul nu "ii mai face curte", nu mai incearca sa faca mici surprize si poate chiar sa nu ii mai dea atentie prea multa.Chestia e ca orice femeie din cand in cand are nevoie sa se simta dorita, iubita.Te-ai gandit ca poate ea face asta tocmai ca sa iti arate ca in ultimul timp ceva s-a schimbat in relatia voastra, ca nu se mai simte atat de dorita?Eu imi mentin ideea sa faci ceva romantic care sa ii arate ca sentimentele tale sunt la fel de puternice ca inainte.

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu ami

scris pe 21 feb 2006 12:11 de sweetgirl1

Si oricum...cum s-a tot vorbit,indiferent daca femeile recunosc sau nu,kestia asta cu "amicii" e o mare porcarie.

Ok, deci tu crezi ca intre un baiat si o fata nu poate exista doar o relatie de prietenie, amicitie, eu iti spun ca se poate.Am multi amici cu care ma intalnesc in fiecare sambata aproape si nu a fost, nici nu este ceva mai mult intre noi.Eu intotdeauna m-am inteles mai bine cu baietii decat cu fetele.Pot sa spun ca in baieti am mai multa incredere (ca amici) decat in fete.Am doar 2 prietene foarte bune in care am incredere toatala .Chiar si Bozgoru a spus ca ea intotdeauna s-a inteles mai bine cu baietii decat cu fetele.

Sigmund Freud
sus

Demonul

Junior member
17 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu

scris pe 21 feb 2006 13:17 de Demonul

Imi spui si mie cati ani ai?
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesire

scris pe 21 feb 2006 14:11 de sweetgirl1

Imi spui si mie cati ani ai?

18 si 5 luni

Sigmund Freud
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ie

scris pe 21 feb 2006 14:21 de valentine

18 si 5 luni

mult inainte
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 21 feb 2006 18:19 de sweetgirl1

mult inainte

Multumesc

Sigmund Freud
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 21 feb 2006 18:57 de Nekunoskuta

Pentru X
Normal ca trebuie sa se ocupe de monotonie ambii parteneri dar i-am dat sfatul asta lui pentru ca el a postat aici

Pentru Bozgor
Discuta cu ea.

Nimic...
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 21 feb 2006 19:10 de David21

Mda........greu cu femeile......dar cine altcineva te poate face mai fericit decat o femeie? Nimeni!

Legalize_iT_in_Ro
sus

vanga

Guest

Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii...

scris pe 21 feb 2006 19:27 de vanga

Mda........greu cu femeile......dar cine altcineva te poate face mai fericit decat o femeie? Nimeni!

Am trait sa te aud zicand asta..cred ca acum ma pot retrage de pe forum.
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii...

scris pe 21 feb 2006 19:31 de David21

Am trait sa te aud zicand asta..cred ca acum ma pot retrage de pe forum.

Mda....a fost o scapare sincera din partea mea!
Oricum, sa nu parasesti forumul!

Legalize_iT_in_Ro
sus

vanga

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii...

scris pe 21 feb 2006 19:38 de vanga

Mda....a fost o scapare sincera din partea mea!
Oricum, sa nu parasesti forumul!

Hmmmm....daca esti atat de sincer...poate, poate o sa mai raman pentru o vreme.
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii...

scris pe 21 feb 2006 19:41 de David21

Hmmmm....daca esti atat de sincer...poate, poate o sa mai raman pentru o vreme.

Legalize_iT_in_Ro
sus

x

Guest

scris pe 21 feb 2006 22:39 de x

Pentru X
Normal ca trebuie sa se ocupe de monotonie ambii parteneri dar i-am dat sfatul asta lui pentru ca el a postat aici

Pentru Bozgor
Discuta cu ea.

de monotonie tre sa se ocupe in primul si in primul rind cel care o simte.
nu cred in prietenie dintre o fata si un baiat, aceasta e o stare intermediara care fie ca se transforma in nimic fie evolueaza in dragoste, pasiune etc etc
sus

blanytza

Senior member
144 mesaje

Re: Iesirea cu amicii...

scris pe 21 feb 2006 22:42 de blanytza

Egh.. am si eu o problema de vreo 2 zile incoace.. prietena imi spune.. ca vrea sa iasa si ea cu prietenii ca.. absolut tot timpul il petrece cu mine.. si cika vrea si ea sa-si traiasca viata..inclusiv cu prietenii.. sa aiba si ea ce sa povesteasca la copii... chestia e ca ea va iesi cu amicii.. dar sunt majoritari baieti... ea zice ca ma iubeste mult... dar ce ziceti... oare sansele de destramare a relatiei o sa fie mai mari daca vrea sa iasa cu amicii ( majoritatea baieti : ) ) ... mai ales ca mi-a zis acuma un timp ca a ajuns cam monotona relatia? ce ziceti? multam !

hm... chiar asa de rau nu poate fi! acuma nu poti sa iti tii iubita in casa... ceva libertate nu strica, sa stii!!! si ce daca is majoritatea baieti? iesi si tu cu pretenii tai (sa fie si la tine mai multe fete, sa fiti chit) si o sa vezi k nu se destrama lumea... daca ai sa observi ceva bizar in compartamentul ei, o sa stii ca ai avut dreptate sa banuiasti de la inceput! dar nu are rost sa te opui asa fara motiv (k presupun k nu ti-o dat prea multe motive de gelozie...) in rest, mai gandeste-te si BAFTA iti doresc!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 21 feb 2006 22:43 de Nekunoskuta

de monotonie tre sa se ocupe in primul si in primul rind cel care o simte.
nu cred in prietenie dintre o fata si un baiat, aceasta e o stare intermediara care fie ca se transforma in nimic fie evolueaza in dragoste, pasiune etc etc

Hmmm...practic ii spui bozgorului ca relatia lui a ajuns la fnal. Daca ea simte monotonie dar nu face nimic sa repare relatia ci, din contra, prefera sa isi revendice dreptul la libertate si alege sa iasa cu baietii inseamna ca el nu are nici o sansa sa repare ceva?

La faza cu baietii amicii unei fete nu te aprob pentru ca am dovezi de prietenii cu baieti care dureaza de ani de zile fara sa se transforme in altceva.

Nimic...
sus

x

Guest

scris pe 21 feb 2006 22:55 de x

Hmmm...practic ii spui bozgorului ca relatia lui a ajuns la fnal. Daca ea simte monotonie dar nu face nimic sa repare relatia ci, din contra, prefera sa isi revendice dreptul la libertate si alege sa iasa cu baietii inseamna ca el nu are nici o sansa sa repare ceva?

La faza cu baietii amicii unei fete nu te aprob pentru ca am dovezi de prietenii cu baieti care dureaza de ani de zile fara sa se transforme in altceva.

are sanse de a repara,dar situatia e destul de nasoala. tipa a ales solutia cea mai proasta.

in cazul in care unul din amici e cam uritel poate intr-adevar sa dureze, dar in general nu are cum.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 21 feb 2006 23:07 de Nekunoskuta

are sanse de a repara,dar situatia e destul de nasoala. tipa a ales solutia cea mai proasta.

in cazul in care unul din amici e cam uritel poate intr-adevar sa dureze, dar in general nu are cum.

Deci...am prieteni chiar frumusei...cred ca eu sunt aia uratica Prietenia cu unii dureaza de peste 17 ani si nu s-a ajuns la nimic de natura sentimentala sau sexuala. De-aia eu cred in asa ceva, pentru ca mi s-a demonstrat pe propria mea piele.

Nimic...
sus

x

Guest

scris pe 21 feb 2006 23:28 de x

Deci...am prieteni chiar frumusei...cred ca eu sunt aia uratica Prietenia cu unii dureaza de peste 17 ani si nu s-a ajuns la nimic de natura sentimentala sau sexuala. De-aia eu cred in asa ceva, pentru ca mi s-a demonstrat pe propria mea piele.

pe propria piele am demonstrat de citeva ori contrariul spuselor tale.
poate nu aveti curajul sa transformati prietenia in ceva mai mult? (desi in subconstient doriti asta)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 21 feb 2006 23:34 de Nekunoskuta

poate nu aveti curajul sa transformati prietenia in ceva mai mult? (desi in subconstient doriti asta)

Sincer? Nu. Sunt baieti pe care ii simt foarte aproape ca si simpli prieteni.

Normal ca fiecare situatie accepta doua fetze deci accept si contrariul, nu sunt atat de absurda.

Nimic...
sus

x

Guest

scris pe 21 feb 2006 23:36 de x

Sincer? Nu. Sunt baieti pe care ii simt foarte aproape ca si simpli prieteni.

Normal ca fiecare situatie accepta doua fetze deci accept si contrariul, nu sunt atat de absurda.

atunci poate ca esti o exceptie?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 21 feb 2006 23:39 de Nekunoskuta

atunci poate ca esti o exceptie?

Nu vrei sa fii tu exceptia?

Nimic...
sus

Demonul

Junior member
17 mesaje

scris pe 22 feb 2006 00:50 de Demonul

Haideti oameni buni sa fim seriosi,cine draq ar fi de acord ca prietenul/prietena sa-i spuna ca azi iese numai cu amicii(astia de sex opus) si el sa creada in continuare in "pura lor amicitie".Daca exista cineva care e de acord sa-mi zica si mie,nu de alta da sa-i contactez pe aia de la Tradati in dragoste pentru el.
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online