un sfat! va rog!

Pagina 1 din 1
1

daniela

Guest

un sfat! va rog!

scris pe 23 feb 2006 21:42 de daniela

Salut! Am o mica,mare problema!De curand mi-am inceput viata sexuala,iar ca si metoda contraceptiva,iau ,anticonceptionale:Tri-regol! Toate bune si frumoase,doar ca au inceput sa-mi iasa cosuri pe fata.Eu banuiesc ca de la ele! pt ca nu am avut cosuri decat la pubertate(acum am 23!) . Va rog mult sa-mi dati un sfat.ce sa fac? sa le schimb?iau tri-regol din prescriptia medicului! I s-a mai intimplat asa ceva cuiva? vor trece? asa sunt de inestetice...si asa ma indispun....Va multumesc!
sus

Je

Guest

Re: un sfat! va rog!

scris pe 23 feb 2006 21:48 de Je

Salut! Am o mica,mare problema!De curand mi-am inceput viata sexuala,iar ca si metoda contraceptiva,iau ,anticonceptionale:Tri-regol! Toate bune si frumoase,doar ca au inceput sa-mi iasa cosuri pe fata.Eu banuiesc ca de la ele! pt ca nu am avut cosuri decat la pubertate(acum am 23!) . Va rog mult sa-mi dati un sfat.ce sa fac? sa le schimb?iau tri-regol din prescriptia medicului! I s-a mai intimplat asa ceva cuiva? vor trece? asa sunt de inestetice...si asa ma indispun....Va multumesc!
Si eu sunt plin de cosuri,nu am scapat de ele cu nimic.
sus

fetitza2006

Senior member
65 mesaje

Re: Re: un sfat! va rog!

scris pe 23 feb 2006 21:57 de fetitza2006

Si eu sunt plin de cosuri,nu am scapat de ele cu nimic.

Sunt o groaza d tratamente si o multzime de creme si porcarii.Deci exista solutzii.Dar mai intai trebuie descoperita cazuza lor.

my body is saying let's go but my heart is saying no
sus

Je

Guest

Re: Re: Re: un sfat! va rog!

scris pe 23 feb 2006 22:16 de Je

Sunt o groaza d tratamente si o multzime de creme si porcarii.Deci exista solutzii.Dar mai intai trebuie descoperita cazuza lor.
Eu am incercat si cu Clerasil si tot degeaba,sunt full
sus

fetitza2006

Senior member
65 mesaje

Re: Re: Re: Re: un sfat! va rog!

scris pe 23 feb 2006 22:26 de fetitza2006

Eu am incercat si cu Clerasil si tot degeaba,sunt full

Hmm...doar nu e singurul.Dc nu t duci la un medic?Sau makar cere sfatul unei farmaciste,cu sigurantza shtie mai multe decat itzi pot spune eu.Incearka si u..

sus

Je

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: un sfat! va rog!

scris pe 23 feb 2006 22:32 de Je

Nu ma ajutat nici un medic sau farmacist am incercat cu de toate pana si cu urina mi-am dat pe fata,sunt plin de cosuri dar m-am obisnuit.
sus

fetitza2006

Senior member
65 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat! va rog!

scris pe 23 feb 2006 22:37 de fetitza2006

Nu ma ajutat nici un medic sau farmacist am incercat cu de toate pana si cu urina mi-am dat pe fata,sunt plin de cosuri dar m-am obisnuit.

urinaaaaaa?????????????aoleu

sus

blanytza

Senior member
144 mesaje

Re: Re: un sfat! va rog!

scris pe 25 feb 2006 21:29 de blanytza

Daca nu vreti sa folositi prezerv,puneti sterilet la ginecolog,e f sigur.

woai ce le stii tu toate! asa experienta nu am mai vazut! mr/s ginecolog care le stie pe toate! iti dadeam dreptate daca nu facei remarca aia, io nu m-am bagat in treaba ta! ma lasi in pace, te las si io! si acu nu mai vb k ma plicti! :P
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 25 feb 2006 21:48 de LonelyGirl

Eu te sfatuiesc sa mergi inapoi la medicul care ti le-a prescris si sa ii arati efectele secundare.Probabil iti va recomanda alt tip de anticonceptionale si te va lamuri mai bine decat reusim sa o facem noi aici.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: un sfat! va rog!

scris pe 25 feb 2006 21:59 de LonelyGirl

Nu mai lua anticonceptionale,continchimicale si iti fac rau.Eu sunt ginecolog,poti veni la mine si iti pun sterilet sau dute la alt ginecolog.

Hai sa fim seriosi??Tu ginecolog??

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: un sfat! va rog!

scris pe 25 feb 2006 22:10 de LonelyGirl

Vino la un control si o sa vezi ca sunt ginecolog.

...mdea...

sus

Doc

Guest

scris pe 26 feb 2006 12:06 de Doc

pt aceasta problema este necesar consumul de zinc tablete si marirea dozei odata cu inceperea actului
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat! va rog!

scris pe 26 feb 2006 12:16 de Nekunoskuta

Esti virgina si de aia nu vi asa-i?

Un ginecolog ar trebui sa stie ca si o virgina poate veni la un control, nu?

Nimic...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat! va ro

scris pe 26 feb 2006 12:27 de Nekunoskuta

Eu nu am chemat-o doar la control ci si pentru sex,si clitoridian si vaginal,si oricum majoritatea virginelor nu vin la mine pentru ca sunt foarte rusinoase,pudice.Vrei sa vi tu?Mai esti virgina?

Daca ai chemat-o pentru sex si tu esti femeie se presupune ca te poti limita la sex oral, fara sa o dezvirginezi. Vezi ca te invarti in jurul cozii..."doamna doctor"

Nimic...
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat! v

scris pe 26 feb 2006 19:22 de Taqua

Daca ai chemat-o pentru sex si tu esti femeie se presupune ca te poti limita la sex oral, fara sa o dezvirginezi. Vezi ca te invarti in jurul cozii..."doamna doctor"

Avand in vedere ca "DICK" a disparut ca magarul in ceata, iar fauna forumului s-a repopulat cu aceasta nou-sosita " p**** ", al carei limbaj seamana izbitor de mult cu cel al sus-numitului, concluzia nu cred ca presupune procese cognitive prea evoluate...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfa

scris pe 27 feb 2006 02:48 de Bozgoru

Eu zic sa iei diane 35.. sunt bune pt contraceptie... cele mai bune... si iti dispar si cosurile care ti-au aparut...
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat! va rog!

scris pe 27 feb 2006 16:45 de Farfalla

Zineryt e cel mai bun contra cosurilor, dupa 4 saptamani de folosinta, iti dai dimineata si seara cu el ... iti dispar toate. Si mie imi aparusera cosuri si am fost la dermatolog si mi-a dat Zineryt. Alte prietene de-ale mele au incercat si ele si au zis ca e cel mai bun. E vreo 200-300 de mii parca. Success

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online