lamuriti-ma si pe mine fratilor

Pagina 1 din 1
1

banditu

Senior member
66 mesaje

scris pe 5 mar 2006 09:03 de banditu

Hai salut .. beii .. uite am si eu o nelamurire cu privire la orgasmele fetelor , dar omenilor .. orgasme nu din alea la care tipa ea aaaa...uuuu si spune ca se simte "bine" , din alea puternice la care se excita asa de tare incat se uda asa de mult si incepe sa le sara (ce draq le-o sarea)din "pasarica" lor aia draga ca si cum ar face pipi , intelegeti ce vreau sa spun , in fine pt cei care inteleg sa imi spuna si mie cum papucii mei e posibil .. ca sincer va spun nu prea imi vine sa cred. De vazut am vazut bineanteles pe calculator .. si as vrea sa stiu daca e adevarat si daca este?, cine a reusit , sa imi spuna si mie reteta . Astept raspunsuri . V-am salutat Bye

salutare
sus

banditu

Senior member
66 mesaje

Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor

scris pe 5 mar 2006 21:36 de banditu

Ce naiba ... nimeni nu a raspuns .. nu stiti nici voi? .. sau care e treaba ???

salutare
sus

Luizik

Junior member
34 mesaje

Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor

scris pe 5 mar 2006 22:43 de Luizik

Cu toate k nu prea ma pricep dar..eu zic k e posibil..poate nici chiar in halu` ala...dar..p`aproape nu cred k exista vreo `reteta`..depinde de fiekre fata...

Love is all you need...!
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 6 mar 2006 07:19 de Necunoscut

Hai salut .. beii .. uite am si eu o nelamurire cu privire la orgasmele fetelor , dar omenilor .. orgasme nu din alea la care tipa ea aaaa...uuuu si spune ca se simte "bine" , din alea puternice la care se excita asa de tare incat se uda asa de mult si incepe sa le sara (ce draq le-o sarea)din "pasarica" lor aia draga ca si cum ar face pipi , intelegeti ce vreau sa spun , in fine pt cei care inteleg sa imi spuna si mie cum papucii mei e posibil .. ca sincer va spun nu prea imi vine sa cred. De vazut am vazut bineanteles pe calculator .. si as vrea sa stiu daca e adevarat si daca este?, cine a reusit , sa imi spuna si mie reteta . Astept raspunsuri . V-am salutat Bye

Hmmm.. desi exprimarea ta lasa de dorit.. iti voi raspunde..

Ceea ce zici tu se numeste "Ejaculare feminina" si consta in eliminarea unei secretii in timpul actului sexual. Este foarte rar intalnita la femei.. ea fiind produsa datorita excitatiei.

Si inca ceva... daca vrei, poti sa faci o fata sa se simta foarte bine si fara sa ejaculeze
sus

banditu

Senior member
66 mesaje

scris pe 6 mar 2006 10:53 de banditu

Ceea ce zici tu se numeste "Ejaculare feminina" si consta in eliminarea unei secretii in timpul actului sexual. Este foarte rar intalnita la femei.. ea fiind produsa datorita excitatiei.

Si inca ceva... daca vrei, poti sa faci o fata sa se simta foarte bine si fara sa ejaculeze

Da ..ce ai scris stiam si eu, ma gandeam ca aflu ceva mai interesant .. si am mai intrebat daca a mai vazut cineva asa ceva , si daca se poate face ? si cum ? Dar oricum mersi pt raspuns .. Pastram legatura .. Pa

salutare
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor

scris pe 6 mar 2006 18:24 de valentine

Pot sa iti zic ca am "provocat" ceva de genul asta unei fete...bine, nu a ejaculat cu jet, ci pur si simplu a facut o balta de apa pe cearsaf...
Tehnica pentru a duce fata la asa ceva?
Hmm...o chestie stiu sigur si anume ca trebuie stimulat punctul G, impreuna cu muschii de la intrarea vaginului + clitorisul (asa ii zice, parca, nu?).
Daca reusesti sa faci chestia asta, ai dotarea potrivita...s-ar putea sa ai o surpriza
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 6 mar 2006 18:56 de David21

Exista cazuri deastea 100%....si in cazurile astea poti fi sigur ca iubita nu a mimat orgasmul...placerea chiar si pt noi baietii sa provocam asemenea orgasme e imensa...

Legalize_iT_in_Ro
sus

banditu

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor

scris pe 6 mar 2006 20:05 de banditu

Pot sa iti zic ca am "provocat" ceva de genul asta unei fete...bine, nu a ejaculat cu jet, ci pur si simplu a facut o balta de apa pe cearsaf...
Hmm...o chestie stiu sigur si anume ca trebuie stimulat punctul G, impreuna cu muschii de la intrarea vaginului + clitorisul (asa ii zice, parca, nu?).
Daca reusesti sa faci chestia asta, ai dotarea potrivita...s-ar putea sa ai o surpriza

OK .. super .. inseamna ca e adevarat, nu se prefac alea pe la televizor , o sa incerc si eu sa vedem daca iese ceva .. ) Hai V-a multumesc .. Multa bafta in continuare .. Pastram legatura .. Bye

salutare
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilo

scris pe 6 mar 2006 20:35 de valentine

o sa incerc si eu sa vedem daca iese ceva ..

Sa nu ai impresia daca reusesti stimularea simultana a celor 3 puncte care ti le-am zis eu, sigur o sa inceapa fata sa ejaculeze mai ca baietii....
Aici depinde si de cat de dezvoltata e sexualitatea femeii...perioada de cand nu a mai facut sex plus altii factori care nu stiu sa iti zic acum. Toata chestia este de bulan
sus

ThroughRain

Junior member
42 mesaje

scris pe 7 mar 2006 00:47 de ThroughRain

Imi pare rau daca iti spulber vreun vis dar nu e obligatoriu sa ai "dotarea" necesara.ci fata sa o aiba, nu stiu daca sti dar daca introduci degetul mijlociu intr'un vagi si in indrepti in sus. iar la aprox 6-7 cm de vagin pui cealalta mana iti simti degetul.acolo este punctul G, care se oate simti .iar acea mica secretie de la fata este "ejaculata" din cauza atinerii unei glande in apropierea vaginului care lubrifiaza vaginul la excitatie.deci nu este ceva nemai intalnit.orice fata poate pati asa ceva , depinde doar de doza de excitatie

Through The Rain
sus

banditu

Senior member
66 mesaje

scris pe 7 mar 2006 10:26 de banditu

Imi pare rau daca iti spulber vreun vis dar nu e obligatoriu sa ai "dotarea" necesara.ci fata sa o aiba, nu stiu daca sti dar daca introduci degetul mijlociu intr'un vagi si in indrepti in sus. iar la aprox 6-7 cm de vagin pui cealalta mana iti simti degetul.acolo este punctul G, care se oate simti .iar acea mica secretie de la fata este "ejaculata" din cauza atinerii unei glande in apropierea vaginului care lubrifiaza vaginul la excitatie.deci nu este ceva nemai intalnit.orice fata poate pati asa ceva , depinde doar de doza de excitatie

Mistho .. sa inteleg ca tu ai facut asa ceva si ti-a reusit ? sau spui si tu din ce ai mai auzit ? dar nu conteaza . faza e ca eu am intrebat daca a reusit cineva .. Dar vad ca nu a spus nimeni concret DA uite asa am facut si .... Hai pa .. Mai vb . Oricum mersi pt informatii .. Bye

salutare
sus

ThroughRain

Junior member
42 mesaje

scris pe 7 mar 2006 10:34 de ThroughRain

uite vreau sa ma corectez pentru ce am scris mai sus in legatura cu pc G, e la 3-4 cm nu 6-7 am scris in fuga si am gresit. imi cer scuze celor care l'au cautat la 6-7 .cautati mai jos.cat despre "ejacularea" misterioasa am asistat doar la una,dar nu poti sa creezi asa usor una. mersi

Through The Rain
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 mar 2006 13:53 de valentine

Fa-le tu sa ejaculeze asa...eu ma descurc cu metoda mea
sus

ThroughRain

Junior member
42 mesaje

scris pe 8 mar 2006 01:45 de ThroughRain

Fa-le tu sa ejaculeze asa...eu ma descurc cu metoda mea

Metoda buna e sa fiti "gata" amandoi deodata, asa ar fi super.

Through The Rain
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 8 mar 2006 09:27 de valentine

Metoda buna e sa fiti "gata" amandoi deodata, asa ar fi super.

Am avut si dalea...nu e chiar asa super cum crezi, pentru ca stii tu...daca vezi ca are fata orgasm tu mai faci ceva sa ii lungesti orgasmul....daca fata vede ca tu ai orgasm, ea face ceva sa ti-l lungeasca cat de cat....pe cand,daca terminati amandoi...sunteti ametiti amandoi si intelegi tu
sus

deea

Guest

scris pe 8 mar 2006 19:41 de deea

sunt fata am trait din astea si stiu mai bine.nu e chiar asa cum spui tu...pt fete e o senzatie puternica de urinare si nu un orgasm abundent..asa cum ar dori barbatii.....

sus

banditu

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor

scris pe 9 mar 2006 12:42 de banditu

sunt fata am trait din astea si stiu mai bine.nu e chiar asa cum spui tu...pt fete e o senzatie puternica de urinare si nu un orgasm abundent..asa cum ar dori barbatii.....

Buna ..si bine ai venit la acest subiect. Spui ca ai trait asa ceva? si nu ti-a placut sau te-ai simtzit bine? In fine as vrea sa te intreb daca iti trebuie facultate pt asa ceva sa ii faci unei fete, adica trebuie muncit serios 30 min? 1h? Daca poti sa imi raspunzi , esti o dulce. Numai bine .. Bye bye

salutare
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 9 mar 2006 16:55 de Nekunoskuta

In primul rand nu toate femeile sunt capabile de asa ceva. Nu tine nici de ea, nici de partener, tine de organismul ei si nu cred ca poate fi controlat. Sincer nu cred ca se simte ceva mai placut decat la un orgasm fara o juisare atat de puternica. Am auzit ca senzatia de urinare e atat de puternica incat poate deranja in acele momente. Unele fete au cerut patenerului sa se opreasca pentru ca nu le placea.

Nimic...
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 9 mar 2006 23:49 de Necunoscut

Balta aia de "apa" era lichidul ei.. lubrifiant... :>
sus

banditu

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilo

scris pe 10 mar 2006 12:18 de banditu

In primul rand nu toate femeile sunt capabile de asa ceva. Nu tine nici de ea, nici de partener, tine de organismul ei si nu cred ca poate fi controlat. Sincer nu cred ca se simte ceva mai placut decat la un orgasm fara o juisare atat de puternica. Am auzit ca senzatia de urinare e atat de puternica incat poate deranja in acele momente. Unele fete au cerut patenerului sa se opreasca pentru ca nu le placea.

Ok .. mersi .. Cred ca am aflat ce am vrut .. Va multumesc . Pa pa . Pastram legatura .

salutare
sus

simonax

Guest

scris pe 10 mar 2006 18:24 de simonax

Crede-ma ca exista ejacularea feminina,iar eu ajung la asta de fiecare data cand mi se face sex oral...adica cand este stimulat clitorisul,dar trebuie sa iti spun ca intr-adevar acel lichid iese cu o anumita viteza,dar nu este un jet din acela imens.Am vazut si eu pe net un clip in care o tipa ejacula de parca era robinetul de la baie,si crede-ma ca aia chiar era fictziune,pt.ca acel lichid chiar nu este in cantitatzi industriale in corpul nostru.dar exista un jet,asa cum ti-am spus,micutz.Asa ca daca vrei sa aduci o fata la aceasta ejaculare,fii perseverent.Adica fa-i sex oral(cea mai sigura cale de a obtine asta)nu 2 sau 3 minute,ci ai rabdare sa ii faci mai mult timp.Dar trebuie sa stii si ca exista fete care nu au orgasm nici asa,asa ca depinde si de fata,nu numai de cat de priceput este baiatul.Oricum,succes in continuare,si nu uita ceea ce ti-am spus: "fii perseverent si rabdator,pt.ca noi fetele avem nevoie de mai mult timp sa ajungem la starea la care voi baietzii ajungeti in 5 minute".Paaa
sus

banditu

Senior member
66 mesaje

scris pe 10 mar 2006 18:45 de banditu

Oricum,succes in continuare,si nu uita ceea ce ti-am spus: "fii perseverent si rabdator,pt.ca noi fetele avem nevoie de mai mult timp sa ajungem la starea la care voi baietzii ajungeti in 5 minute"

Bine bine .. mersi mult .. si sa stii ca nu totzi baietzi ajung la starea aia in 5 min ... Numai bine .. Pa pa

salutare
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 10 mar 2006 20:05 de inuendo

Asaceva se intampla f f f foarte rar, si e considerat mai degraba mit.. cica totusi se intampla, cateodata nici fetele nu isi dau seama ce s-a intamplat exact

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

57 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online