ceva interesant

Pagina 1 din 1
1

romeo

Guest

ceva interesant

scris pe 6 mar 2006 20:00 de romeo

am un penis mic si nu satisfac nevasta , va rog sa ma ajutati pt ca am inteles de la ea ca vrea sa divorteze sunt disperat
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: ceva interesant

scris pe 6 mar 2006 20:33 de valentine

am un penis mic si nu satisfac nevasta , va rog sa ma ajutati pt ca am inteles de la ea ca vrea sa divorteze sunt disperat

Fa-i sex oral.
Inainte sa o penetrezi cu penisul, stimuleaz-o cu un deget pentru ceva minute si cand o sa incepi cu penisul...o sa i se para si ei nitel mai mare...
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 7 mar 2006 01:19 de David21

Divorteaza tu de ea..
macar nu te mai face si ea de kakaO [Cenzurat de ExotricDream].......alta solutie...nu prea vad...oricum o sa fuga [Cenzurat de ExoticDream] la altu....

Legalize_iT_in_Ro
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 8 mar 2006 16:27 de Nekunoskuta

Vrea sa divorteze nu pentru ca nu o satisfaci ci pentru ca nu te iubeste. Daca te iubea iti iubea si...dimensiunea

Nimic...
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 8 mar 2006 16:49 de bluemoon

sa inteleg ca inainte de casatorie nu ati avut relatii sexuale? se gasesc diferite metode pt a compensa aceasta aceasta "lipsa" ideea e ca trebuie sa fiti deschisi la noi experiente. treci pe la sex shop si poate o sa gasesti o solutie Daca totusi ati avut relatii sexuale inainte de casatorie atunci nu cred ca asta e problema. problema e ca nu te mai vrea!

Cuget deci exist!
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: ceva interesant

scris pe 20 mar 2006 03:58 de Bozgoru

n-ai dreptate nekunoscuto... sexul e fff important int-o relatie...poti sa iubesti o persoana pana sa faci sex cu ea..si apoi sa dispara dragostea...deoarece observi ca nu sunteti compatibili in pat... ai gaandit ca o virgina aici..si imi dai de banuit...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: ceva interesant

scris pe 20 mar 2006 09:13 de Nekunoskuta

n-ai dreptate nekunoscuto... sexul e fff important int-o relatie...

Si oare eu nu am zis la fel?Aproximativ la fel.
Apropo...cum gandeste o virgina? Adica daca eu spun ca iubind o persoana iubesti totul la el, inclusiv faptul ca nu e prea dotat...e gandire de virgina? Interesant ce gandire ai tu. Nu poate sa-ti vina peste noapte ideea ca din cauza dotarii sotul nu te mai satisface. Ori ai intalnit ceva mai "mare" ori...nu mai stiu.

Nimic...
sus

Guest

scris pe 20 mar 2006 12:49 de

cat de mic?
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: ceva interesant

scris pe 20 mar 2006 18:07 de Bozgoru

nekunoscuto..n-ai zis deloc la fel... ai zis chiar contrariul..ai zis ca daca il iubea nu mai conta dimensiunea.. pai asta e chestia ca iubirea e de multe ori mai prejos ca dimensiunea..si am zis ca ai vb ca o virgina pt ca numai virginele vb de marea iubire de marea casatorie..dar ele habar u au ca daca ala nu le-o trage bine si daca nu le satisface se pisa pe dragostea lui..intelegi???
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: ceva interesant

scris pe 20 mar 2006 20:33 de Nekunoskuta

daca ala nu le-o trage bine si daca nu le satisface se pisa pe dragostea lui..intelegi???

De curiozitate....esti femeie?Daca nu, de unde stii ce gandeste o femeie cand iubeste?Deci nu mai vorbi din experienta unei femei, virgine sau nu

Nimic...
sus

Guest

Re: Re: Re: Re: ceva interesant

scris pe 21 mar 2006 20:21 de

cat de mic?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online