sunt disperata!!!

Pagina 1 din 1
1

BlackOrchid

Newbie
3 mesaje

sunt disperata!!!

scris pe 12 mar 2006 12:14 de BlackOrchid

am o relatie de 5 luni...si o facem de 2 luni....dar nu pot sa am orgasm!!!
am auzit ca poate fi cauzata din cauza unor complexe...dar nu ma simt complexata chiar de loc nu stiu din ce cauzae asa...
dureri nu simt, si la inceput e chir placut sunt excitata, dar pe urma nu mai simt nimic, parca amotesc
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: sunt disperata!!!

scris pe 12 mar 2006 12:24 de sweetgirl1

am auzit ca poate fi cauzata din cauza unor complexe...dar nu ma simt complexata chiar de loc nu stiu din ce cauzae asa...
dureri nu simt, si la inceput e chir placut sunt excitata, dar pe urma nu mai simt nimic, parca amotesc

In primul rand ar trebui sa ne spui daca este prima ta experienta sexuala, cati ani aveti...s.a.m.d.Sa stii ca multe femei nu au orgasm...cam 10-20% din femei nu au avut niciodata orgasm.Ar trebui sa incerci sa stai tu deasupra (daca nu ai incercat pozitia asta pana acum) ca sa te misti tu in ritmul care iti place, care te face sa te simti mai bine.

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: sunt disperata!!!

scris pe 12 mar 2006 13:48 de David21

In primul rand ar trebui sa ne spui daca este prima ta experienta sexuala, cati ani aveti...s.a.m.d.Sa stii ca multe femei nu au orgasm...cam 10-20% din femei nu au avut niciodata orgasm.Ar trebui sa incerci sa stai tu deasupra (daca nu ai incercat pozitia asta pana acum) ca sa te misti tu in ritmul care iti place, care te face sa te simti mai bine.

A zis clar ca de 2 luni face sex cu partenerul actual.Deci, nu e prima experienta sexuala...!
sweetgirl vorbesti numai prostii....daca nu a avut niciodata orgasm crezi ca faza cu statul deasupra are efect..?

Legalize_iT_in_Ro
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: sunt disperata!!!

scris pe 12 mar 2006 13:51 de Nekunoskuta

sweetgirl vorbesti numai prostii....daca nu a avut niciodata orgasm crezi ca faza cu statul deasupra are efect..?

David, daca nu esti femeie nu te baga!

E adevarat ca daca stai deasupra poti obtine orgasmul mai usor pentru ca tu esti cea care controleaza totul plus ca se stimuleaza mult mai bine clitorisul.

Nimic...
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 12 mar 2006 14:06 de YLoveCamelia

procentul este mult mai mare de 20%. sursa ta este gresita.

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 12 mar 2006 14:11 de David21

procentul este mult mai mare de 20%. sursa ta este gresita.

Bah,asta e procentul de femei care nu au avut niciodata orgasm ,pe tot parcursul vietii....ce tot vorbesti acolo bah....e procentajul....Ai tu alta sursa...?

Legalize_iT_in_Ro
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 12 mar 2006 14:44 de Taqua

Si de-asta esti tu atat de disperata?
Eu ar fi trebuit pana acum sa ma sinucid daca ar fi fost sa reactionez ca tine...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

BlackOrchid

Newbie
3 mesaje

sunt disperata!!!

scris pe 12 mar 2006 15:59 de BlackOrchid

da sweetgirl1... este primul din viata mea...si am am 18 ani...si crede-ma ca am incercat multe pozitii inclusiv sa stau deasupra dar dupa o vreme parca nu mai simt nimic si nu mai stiu ce sa fac
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

scris pe 12 mar 2006 16:04 de sweetgirl1

da sweetgirl1... este primul din viata mea...si am am 18 ani...si crede-ma ca am incercat multe pozitii inclusiv sa stau deasupra dar dupa o vreme parca nu mai simt nimic si nu mai stiu ce sa fac

Nu este o tragedie.Mai astepta putin, e inca devreme, sunteti la inceput.Trebuie sa inveti ce ii place si el ce iti place tie, cum sa te atinga...si asta are nevoie de timp.Nu dispera.

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 12 mar 2006 16:15 de Nekunoskuta

Deci practic ti-ai inceput viata sexuala de 2 luni. Si ce ai vrea? Sa ai orgasm asa repede? Stai linistita! Nu e totul asa de usor. Nu cred ca ai facut-o de mai mult de 10 ori, nu? Nu-ci cunosti indeajuns corpul, nu stii ce inseamna un act sexual, nu stii cum poti sa obtii placerea si cine stie cat stie partenerul tau sa-ti ofere placere. Nu trebuie sa fii disperata, e chiar comic putin sa spui asta Fii calma pentru ca e posibil ca si stresul sa influenteze starea ta. Nu incepe actul sexual cu gandul "iar nu voi avea orgasm". Lasa-te purtata de val si gandeste-te ca este bine chiar daca nu ajungi la punctul culminant.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 12 mar 2006 16:49 de valentine

Crezi ca el nu este destul de bun? Sau esti sigura ca e din cauza organismului tau...?
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 13 mar 2006 06:06 de inuendo

Crezi ca el nu este destul de bun? Sau esti sigura ca e din cauza organismului tau...?

nu e vina lui si nici a ta, lasa sa treaca niste timp, o sa iti cunosti corpul mai bine, si o sa stii ce sa faci sa il obtii pana atunci enjoy what u have...

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

ApePrimate

Newbie
3 mesaje

scris pe 5 apr 2006 13:49 de ApePrimate

Ati incercat si sex oral(cunnilingus)? Poate esti genul de fata care reuseste sa ajung la orgasm mai greu prin contact sexual normal. Si inca o intrebare... Tu ai avut vreodata orgasm? Daca da incearca sa iti aduci aminte ce ai facut atunci si sa incerci si cu el.

"A iesi invingator intr-o cearta pe Internet e ca si cum ai castiga "Special Olimpics" . In final ramai tot un handicapat" ... no ofence oamenilor care chiar au disabilitati fizice sau mentale ,ironia este indreptata catre cei "dusi cu pluta"
sus

dori

Guest

Re: Re: Re: Re: sunt disperata!!!

scris pe 28 apr 2006 16:27 de dori

David, daca nu esti femeie nu te baga!

E adevarat ca daca stai deasupra poti obtine orgasmul mai usor pentru ca tu esti cea care controleaza totul plus ca se stimuleaza mult mai bine clitorisul.
prostiii, nu-i asa!
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sunt disperata!!!

scris pe 29 apr 2006 11:05 de Duduia

prostiii, nu-i asa!

nu ar fi mai bine sa decida pt ea insasi despre pozitia deasupra? era doar o sugestie

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

piromanul

Newbie
1 mesaje

scris pe 1 mai 2006 08:02 de piromanul

vino la mine te ajut eu sa ajungi la orgasm
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 2 mai 2006 17:47 de bluemoon

Inca unul care se crede maestru! Inca nu te-ai saturat de tine? Ce te face sa crezi ca esti atat de tare in pat? Poate ca natura a fost mai darnica cu tine, dar asta crezi ca e totul? Numai gura e de voi!

Cuget deci exist!
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 3 mai 2006 13:15 de Duduia

"problema" ACEASTA nu tine de partener, ci de preocuparea ei INSISTENTA de a atinge punctul culminant.
daca va avea vreodata orgasm, nu va fi decat cu prietenul ei. si ma gandesc...chiar daca nu il va avea (in cel mai rau caz), de placere in timpul actului sexual nu va fi privata deloc. probabil ca si eu fac parte din grupul femeilor ce constituie pprocentajul celor lipsite de posibilitatea de a avea orgasm. insa am incetat sa ma ingrijorez si traiesc momentele relaxata. poate e doar efect placebo, dar de fiecare data imi pare ca e din ce in ce mai bine. probabil totul tine de abordarea mea si de discutiile pe care le am cu prietenul meu asupra acestui subiect.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

mayax

Guest

scris pe 4 mai 2006 17:40 de mayax

"problema" ACEASTA nu tine de partener, ci de preocuparea ei INSISTENTA de a atinge punctul culminant.
daca va avea vreodata orgasm, nu va fi decat cu prietenul ei. si ma gandesc...chiar daca nu il va avea (in cel mai rau caz), de placere in timpul actului sexual nu va fi privata deloc. probabil ca si eu fac parte din grupul femeilor ce constituie pprocentajul celor lipsite de posibilitatea de a avea orgasm. insa am incetat sa ma ingrijorez si traiesc momentele relaxata. poate e doar efect placebo, dar de fiecare data imi pare ca e din ce in ce mai bine. probabil totul tine de abordarea mea si de discutiile pe care le am cu prietenul meu asupra acestui subiect.

imi pare rau pt. tine, dar totul este pe fond psihic. eu am avut prima experienta sexuala cam pe la aceeasi varsta si am avut orgasm de prima data, sincer. insa, dupa ce mi-am schimbat partenerul a fost mai dificil, a trecut mult timp pana sa obtin orgasm din nou, deci conteaza ff mult si cat de bine va cunoasteti unul pe altul. ce-i drept, preludiul cu primul meu partener a durat vreo 2 ani si asta a contat ff mult1 asa ca asteapta, nimic nu se darama, iti treb. doar ff multa rabdare si intelegere reciproca. nu va acuzati unul pe altul!!!! asta e cel mai important!
sus

pionul

Guest

scris pe 4 mai 2006 18:50 de pionul

Buna. Nu e un capat de tara faza cu orgasmul dupa doua luni de la initiere. Eu sunt cu al meu prieten de un an de zile si nu am orgasm constant. Deseori raman..."fara"... Femeilor li se intampla asemenea lucruri. Vei vedea in curand ca poti avea orgasm, intre timp... experimenteaza si vezi ce te face sa te simti bine: schimba pozitii, schimba mediul inconjurator, joaca roluri, fa schimbari pe placul amndorura...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: sunt disperata!!!

scris pe 4 mai 2006 20:24 de Nekunoskuta

imi pare rau pt. tine, dar totul este pe fond psihic. eu am avut prima experienta sexuala cam pe la aceeasi varsta si am avut orgasm de prima data, sincer.

Tu esti o norocoasa insa nu este pe fond psihic acest fenomen. E vorba doar de faptul ca fata cand isi incepe viata sexuala are nevoie de acomodare, are nevoie de timp sa-si exploreze si sa-si inteleaga corpul si mai apoi vine orgasmul. Daca insa se ajunge la frustrari severe din cauza lipsei orgasmului atunci poate fi vorba de psihic.

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

45 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online