E oare normal sa gandesc asa?

Pagina 1 din 1
1

me

Guest

E oare normal sa gandesc asa?

scris pe 13 mar 2006 23:17 de me

De ceva vreme incoace ma macina, daca pot sa-i zic asa, un gand. Eu si prietenul meu suntem impreuna de 5 luni.In urma cu ceva vreme intre mine si fosta lui prietena a fost o mica "disputa" si de atunci, evident, am capatat un mic sentimet de antipatie pt ea.Dar de ceva timp incoace, nu stiu daca e normal, dar ma gandesc ca daca asa cum ma atinge pe mine o atingea si pe ea, sau daca asa cum imi vorbeste mie ii vorbea si ei.Iar gandul ca ar putea face asta ma intristeaza.E oare normal ca eu gandesc asa, sau sunt eu prea prostutza?
sus

unikata

Junior member
13 mesaje

Re: E oare normal sa gandesc asa?

scris pe 13 mar 2006 23:24 de unikata

da e normal pentru ca avand in vedere faptul ca s-au despartit cu ceva timp in urma ...te gandesti daca el se poarta la fel fii sigura ca Nu pentru ca odata ce trecem de o relatie mereu cautam ceva mai bun si tu esti pentru el ceva mai bun...nu conteaza relatia ta cu ea pentru ca ea a fost prezentul esti tu..ai grija si mai vorbim

Unikata
sus

karina

Guest

Re: Re: E oare normal sa gandesc asa?

scris pe 14 mar 2006 00:50 de karina

cred k sentimentul tau e oarecum obisnuit. adik nu e ceva anormal k te gandesti la asta atata timp cat nu exagerezi cu asta. adik nu trebuie sa-ti lasi imaginatia sa zboare atat de departe incat sa crezi k sunt adevarate lucrurile pe kre tu doar ti le imaginezi. bafta!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 mar 2006 01:03 de ExoticDream

De ceva vreme incoace ma macina, daca pot sa-i zic asa, un gand. Eu si prietenul meu suntem impreuna de 5 luni.In urma cu ceva vreme intre mine si fosta lui prietena a fost o mica "disputa" si de atunci, evident, am capatat un mic sentimet de antipatie pt ea.Dar de ceva timp incoace, nu stiu daca e normal, dar ma gandesc ca daca asa cum ma atinge pe mine o atingea si pe ea, sau daca asa cum imi vorbeste mie ii vorbea si ei.Iar gandul ca ar putea face asta ma intristeaza.E oare normal ca eu gandesc asa, sau sunt eu prea prostutza?

Este un sentiment neplacut care ni se intampla tuturor. In adancul sufletului speri ca esti diferita de "fostele" barbatului pe care il iubesti, poate mai buna, dar adesea ajungi la concluzia ca vocabularul este finit, imaginatia lui poate la fel, iar cuvintele pe care ti le spune tie le-a mai recitat si altora, felul in care te atinge este acelasi cu cel pe care l-a folosit si cu altele, iar aceste lucruri dor! Ai vrea sa fii macar intr-un fel unica in ochii lui si totusi constati ca esti.... one of many. Daca te saruta in masina lui, te gandesti ca pentru el momentul este un deja-vu, daca faci dragoste cu el in camera lui, te gandesti ca in acelasi loc a mai fost si cu altele.....

Trebuie sa gasesti cai prin care sa te eliberezi de aceste ganduri pentru ca nu ai incotro, iubitul tau nu este virgin nici din punct de vedere sufletesc, nici fizic, probabil nici tu nu esti ultima fata pe care o iubeste.... Daca pentru tine el este primul, atunci aceste ganduri sunt si mai intense.

Daca as fi in locul lor, as incerca sa nu spun aceleasi lucruri mai multor fete la rand...., nu as face dragoste in exact aceleasi locuri, nu le-as darui aceleasi chestii.... Fiecare relatie de dragoste ar trebui sa fie diferita de celelalte, stiu ca nu iubim o singura data, dar macar sa facem asta... altfel!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 14 mar 2006 09:14 de Nekunoskuta

E ceva normal dupa 5 luni de relatie. Dupa ce il cunosti mai bine o sa uiti aceste ganduri si iti vei da seama ca doar prezentul conteaza. Daca insa vei continua sa gandesti asa si dupa 2 ani de relatie (de exemplu) atunci te poti intreba daca e normal.

Nimic...
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 14 mar 2006 11:38 de David21

sau sunt eu prea prostutza?

Probabil, noi inca nu ne putem pronunta!`

Legalize_iT_in_Ro
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: E oare normal sa gandesc asa?

scris pe 14 mar 2006 20:14 de valentine

E ceva normal dupa 5 luni de relatie. Dupa ce il cunosti mai bine o sa uiti aceste ganduri si iti vei da seama ca doar prezentul conteaza. Daca insa vei continua sa gandesti asa si dupa 2 ani de relatie (de exemplu) atunci te poti intreba daca e normal.

Crezi tu....
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: E oare normal sa gandesc asa?

scris pe 15 mar 2006 04:03 de Bozgoru

nu te mai gandi.. life goes on!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

53 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online