help me,pls!

Pagina 1 din 1
1

andru

Guest

help me,pls!

scris pe 20 mar 2006 17:34 de andru

sunt foarte ingrijorata..mi-a intarziat ciclul 5 zile si mie de obicei imi vine f regulat.pb e k eu o fac cu prietenul meu doar cu prezervativ,o singura data am incercat luna asta fara dar doar pt cateva secunde.intr-un fel mi se pare destul de imposibil sa fiu insarcinata tinand cont ca am prietene care nu o fac nicciodata cu prezervativ.stiu k nu este o scuza dar nu stiu ce sa fac..e posibil sa fiu insarcinata?cum sa imi dau seama?
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: help me,pls!

scris pe 20 mar 2006 19:08 de lupulnebun

Teoretic ar fi cam imposibil atata timp cat o faceti cu prezervativ. Insa sunt 2 probleme :
1. Sa nu se fi rupt vreodata prezervativul.
2. Atunci cand ati facut-o fara sa nu cumva sa se fi scapat "putin" prietenul tau.
Sfatul meu: Stai linistita ca nu sunt sanse.

madwolf is watching you!
sus

Cineva

Guest

Cine poate sa-mi spuna sigur?

scris pe 29 mar 2006 17:52 de Cineva

Cine poate sa-mi spuna sigur daca as putea fi insarcinata ? Faza e ca mi-a intarziat ciclul 5 zile...si am facut`o neprotejat !Niciodata nu mi s-a mai intamplat sa-mi intarzie atat....nu stiu ce sa fac...mi-e si frica sa-mi fac un test de sarcina ! Mi-e frica de rezultat!
sus

Blue

Guest

Re: Cine poate sa-mi spuna sigur?

scris pe 29 mar 2006 18:20 de Blue

poti fi insarcinata doar daca a scapat putina sperma in tine! cumpara totusi un test de sarcina si fa-l! de ce sa iti fie teama de rezultat? e cel mai bine asa! dar totusi, trebuie sa stai calma pt ca 5 zile nu e mult! poate fi o raceala sau o dereglare si cauze pot fi multe altele. mi se par sanse foarte, foarte mici ca sa fie totusi vorba de o sarcina. nu dispera!
sus

Cineva

Guest

Re: Re: Cine poate sa-mi spuna sigur?

scris pe 30 mar 2006 14:25 de Cineva

Pai si-a dat drumu` in mine !!!!! Asta e problema...si nu stiu ce sa fac.. ! Sper din tot sufletul sa nu fie nimik!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Cine poate sa-mi spuna sigur?

scris pe 30 mar 2006 14:33 de Nekunoskuta

In primul rand nu mai face prostii de-astea, sa-si dea drumul in tine oricand. Fa-ti un test de sarcina si fii responsabila pentru actiunile tale, si tu esti de vina ca ai fost de acord.

Nimic...
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

Re: Re: Re: Cine poate sa-mi spuna sigur?

scris pe 30 mar 2006 15:49 de Blue

chiar e nasoala situatia! daca ai fost in perioada de fertilitate, cu atat mai posibil sa fi ramas insarcinata! ati riscat foarte mult! sper ca a fost de ajuns ca a doua oara sa nu se mai intample!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online