confused

Pagina 1 din 1
1

InnocentEyes

Guest

confused

scris pe 30 mar 2006 11:30 de InnocentEyes

Daca un tip are o prietena pe care sustine ca o iubeste si ea inca e virgina chiar nu poate fi fericit cu ea sau nu se poate simtii implinit alaturi de ea daca nu are parte de sex .... doar cu ..."preludii" sau chestii de genul asta care sa nu includa sex-ul normal?! Astept raspunsuri de la baieti! Daca prietena ii face sa ajunga la orgasm ar trebui sa fie fericiti nu? S-ar simtii jignit daca dupa ce ii face sex oral prietenei ea sa refuze sa ii faca lui acelasi lucru? Specific ca fata i-a zis dinainte ca nu are nevoie de sex oral decat daca lui ii face placere .. ca daca el nu simte placere in timp ce face asta ea nu vrea sex oral ..... poate nu stiu sa ma exprim ... oricum astept pareri si raspunsuri serioase nu la misto....
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

Re: confused

scris pe 30 mar 2006 11:47 de bluemoon

Daca un tip are o prietena pe care sustine ca o iubeste si ea inca e virgina chiar nu poate fi fericit cu ea sau nu se poate simtii implinit alaturi de ea daca nu are parte de sex .... doar cu ..."preludii" sau chestii de genul asta care sa nu includa sex-ul normal?! Astept raspunsuri de la baieti! Daca prietena ii face sa ajunga la orgasm ar trebui sa fie fericiti nu? S-ar simtii jignit daca dupa ce ii face sex oral prietenei ea sa refuze sa ii faca lui acelasi lucru? Specific ca fata i-a zis dinainte ca nu are nevoie de sex oral decat daca lui ii face placere .. ca daca el nu simte placere in timp ce face asta ea nu vrea sex oral ..... poate nu stiu sa ma exprim ... oricum astept pareri si raspunsuri serioase nu la misto....

Aceea nu e dragoste. Totul nu a fost decat o tactica de a te face sa te razgandesti. Si chiar daca nu ai fi fost virgina tot ar fi trebuit sa-ti respecte alegerea de a astepta. In ceea ce priveste jocurile de acest gen mi se par de-a dreptul tampite. Daca vrei sa fi virgina pai nu te joci asa cu focul. Nu cred ca virginitatea consta doar in acel himen. Consta in ideea de a nu fi fost atinsa de nici un alt barbat inainte. Ce virginitate e aceea in care faci sex oral sau anal(aici nu ma refer la persoana ta) si tot felul de alte chestii? Atunci mai bine o faci si gata fara atata ipocrizie.

Cuget deci exist!
sus

dazza

Guest

scris pe 30 mar 2006 11:49 de dazza

hmmm....am avut un prieten mai bine de un an de zile cu care nu am facut sex.
I-am spus de la inceput sa ma consider mult prea mica sa fac asta si ca vreau sa mai astept.Oricum i-am dat de inteles de la inceput ca nu o vom face niciodata.
Am avut parte de preludii si el mi-a facut sex oral,fara ca eu sa ii fac.
Nu stiu daca nu cumva m-a inselat cu altele ca sa se simta si el implinit,dar nu asta conteaza.L-as fi inteles.Era mai mare,era activ sexual..avea si el nevoie.
Dar avand in vedere ca m-a iubit f mult m-a acceptat asa..stiind ca nu voi fi a lui niciodata.
El era fericit ca sunt cu el si nu punea pret pe asta,cu toate ca si-ar fi dorit sa fiu a lui in totalitate si pt totdeauna.
Acum depinde de baiat si de sentimentele lui pt fata respectiva.Cert este ca f putini accepta asta..timp indelungat mai ales.
Eu m-am despartit de el fara sa o fac si chiar nu mi-a parut rau.Mi-ar fi parut rau daca as fi facut pasul acesta cu el.NU il iubeam..!!
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

scris pe 30 mar 2006 16:05 de Blue

am avut o relatie serioasa cu un tip si am facut-o cu el dupa 4 ani! o relatie bazata pe sentimente nu implica neaparat contact sexual normal! si in ceea ce priveste ideea cu sexul oral, chiar daca a fost facut fara sa fie cerut, stii ca de obicei, faci sex oral ca sa ti se intoarca serviciul! nu e asa? cred ca daca fata refuza sa faca sex si vrea sa se mentina virgina, poti sta linistit pt ca exista alte 'n' feluri de a se ajunge la orgasm! si e destul de bine! asadar, puneti-va imaginatia la contributie si stati linistiti! toate la timpul lor!
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 30 mar 2006 23:19 de carrie

bluemoon are dreptate, virginitatea e mai mult psihica decat fizica.
in primul rand cred ca ar trebui sa te intrebi de ce nu vrei sa o faci cu el? am intalnit cazuri de relatii faine, ea nu a dorit sa faca sex, s-au despartit in final, apoi ea a facut-o cu un altul care a dezamagit-o intr-un fel sau altul si i-a parut rau ca nu a incercat cu primul... in fine, depinde de la persoana la persoana, daca ai 15 ani e normal sa vrei sa mai astepti, daca ai 18 insa...acum depinde si de lucruri despre care nu imi dau cu parerea pentru ca nu le cunosc.
poate sunt eu mai ciudata, dar nu inteleg rostul unei relatii fara sex. hai, o luna, doua...eu una mai mult nu as rezista daca as fi cu cineva
mai ales daca faceti petting si alte artificii cum zici... dupa parerea mea dorinta de a face sex si a-l simti cu totul este inevitabila. apare insa problema barierei impuse de cenzura. dar asta e doar parerea mea. si chiar daca o relatie se termina, daca a fost frumos, eu zic ca amintirea sa fie completa. si sexul dupa mine face diferenta intre "prieten" si "restul" (amicii, prietenele). afectiune, intelegere, iesiri in oras samd ai din foarte multe parti.
oricum e alegerea ta. dar e bine sa o cantaresti cu foarte mare atentie si sa faci ce e mai bine pt tine.

si nu uita sa ai grija la protectie. si fara contact sexual propriu-zis exista riscuri!

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: confused

scris pe 31 mar 2006 01:31 de ExoticDream

poate sunt eu mai ciudata, dar nu inteleg rostul unei relatii fara sex. hai, o luna, doua...eu una mai mult nu as rezista daca as fi cu cineva

Adesea dureaza mai mult de o luna ca sa cunosti bine pe cineva si nu toate fetele se grabesc sa sara in pat inainte de a se contura faptul ca sunt pe aceeasi lungime de unda cu partenerul si ca s-au nascut sentimente de dragoste. O relatie de iubire implica sex, dar nu sexul este "obiectivul" ei principal, sexul reprezinta UN mod de a fi impreuna cu partenerul, de a-i arata ca il iubesti SI oferindu-i o astfel de placere (ceea ce implica, evident, si placere de partea ta), dar mai exista nenumarate moduri in care iti poti manifesta dragostea.... a te rezuma la sex mi se pare, la un moment dat, prea putin...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

InnocentEyes

Guest

Re: Re: Re: confused

scris pe 31 mar 2006 09:50 de InnocentEyes

Va multumesc mult ca a'ti dat raspunsuri serioase. Probabil ca in cele din urma o sa fac si pasul asta pt ca tin mult la baiatul respectiv. Cred ca sunt putin egoista si ma gandesc ca pe urma o sa stau mereu in fiecare luna cu teama, ca poate o sa apara anumite dureri, probleme care necesita un control la doctor , ca o sa trebuiasca sa iau tot felul de pastile, ca poate el din momentul ala o sa fie convins ca il iubesc la nebunie si nu o sa se mai poarte cu mine asa special ca in faza de "cucerire" ca sa zic asa pt ca ...normal stie ca e primul din viata mea si ca o sa prefer sa ii iert tot felul de greseli decat sa ne despartim ... plus ca ar deveni totul mai serios ...cel putin din partea mea..... mi se pare atat de complicat... la baieti e mai simplu le trebuie prezervativ si gata si daca ramane fata insarcinata le e usor sa zica du-te si fa avort ....hm poate ar trebui sa astept tipul care sa poata sa imi raspunda la intrebarea "ce se intampla daca din greseala raman insarcinata?" sa im raspunda ca nu ar considera lucrul asta o greseala care trebuie eliminata. Cate din femeile de aici au facut un avort?
cum sa iti mai vina cheful de facut dragoste cand iti trec atatea intrebari fara raspuns prin cap?! sau sunt eu mai ciudata....
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: confused

scris pe 31 mar 2006 15:36 de carrie

nu trebuie sa iti pui chiar atatea intrebari . sexul e un lucru foarte natural si probabil o sa iti dai seama in curand. vine de la sine. si intr-adevar, nu ai cum sa ai de la inceput senzatiile pe care le are o femeie cu experienta, dar incet-incet, cu un partener pe care il placi si caruia ii pasa de tine, o sa descoperi senzatii nebanuite. sa nu te sperii daca la inceput nu va merge "ca unsa", ca poate vei simti un anumit disconfort la primele partide, ca senzatiile vor fi mai palide la inceput...putina rabdare si va fi...MINUNAT! curaj si succes! crede-ma. daca vrei sa iei anticonceptionale (e cel mai bine daca ai contact destul de des), te duci la un cabinet de planning si iti va da unele potrivite, te asigur ca efectele secundare sunt muuuuult exagerate si apar mai ales la femeile de peste 35 de ani. oricum doctorul iti va gasi o pilula potrivita care te va ajuta si in alte "domenii" (menstruatia mult diminuata si durerile din perioada respectiva aproape disparute, daca ai probleme cu acneea, pilozitatea, chiar greutatea, pastilele te pot ajuta). nu te speria de ideea de doctor, consultatia e gratuita sau f ieftina, medicii sunt foarte apropoiati, "calzi", pastilele sunt mai ieftine ca la farmacii sau unele chiar gratuite. nu e asa mare lucru. e f important si trebuie sa ai foarte mare grija la acest aspect. dar nu e prea complicat. eu una iau pastile de 4 ani si totul e in regula.

si nu, nu am zis ca sexul este singurul lucru dintr-o relatie.
doar ca nu pot intelege cum poti sta 1 an, 2, 3 cu un barbat fara sa faci asta (nu voiam sa zic ca NUMAI asta, ci SI asta!). chiar as fi curioasa daca cineva mi-ar putea explica pentru ca nu pot intelege asa ceva.
mie mi-ar parea rau sa ma despart de un tip care mi-a placut fara sa am si aceasta amintire.(deci nu vreau sa zic ca e bine sa te culci cu orice individ intalnesti din prima seara, ma refer la tipii care imi plac, interesanti, cu care pot discuta, pe care ii cunosc cat de cat-o luna ajunge pt asta)
but that's just me.
inca o chestie: cunosc cateva cupluri a caror relatie a inceput pe baze strict sexuale...si apoi de la sex s-a ajuns la dragoste. unul dintre aceste cupluri a ajuns la casatorie, sunt casatoriti deja de ceva vreme si le merge bine.
asa ca drumul nu e intotdeauna numai de la iubire la sex, se poate si invers!
va respect opinia, dragutelor si nu va acuz in nici un fel. si va doresc sa nu va para niciodata rau de ceea ce nu ati facut. e f aiurea cand ajungi la asta.

ca fapt divers, acum cativa ani, o batranica, era casatorita de peste 60 de ani, a aflat de la o vecina cum e cu placerea fizica.mirata de ce a auzit, s-a dus sa faca baie si si-a explorat corpul. dupa cateva ore de incercari a avut primul orgasm din viata ei. la 80 de ani!! si a plans ore in sir. povestea ca i se pare ca a trait degeaba nestiind ca exista asa ceva. e o poveste reala. si chiar mi se pare dramatic.

sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: confused

scris pe 31 mar 2006 17:08 de MachoMan

va doresc sa nu va para niciodata rau de ceea ce nu ati facut. e f aiurea cand ajungi la asta.

Tie ce ti se pare mai dramatic: sa traiesti o groaza de ani fara sa stii ce-i ala sex facut ca lumea sau fara sa stii ce este iubirea?
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: confused

scris pe 31 mar 2006 17:28 de carrie

Tie ce ti se pare mai dramatic: sa traiesti o groaza de ani fara sa stii ce-i ala sex facut ca lumea sau fara sa stii ce este iubirea?

de departe varianta a.
imi place prea mult ca sa concep ca as putea trai cativa ani fara.

iubirea oricum o stii, inca din primii ani de viata: parinti, familie, prieteni... ii iubesti si simti ca esti iubit la randul tau. apoi oricum la un moment dat este inevitabil sa te indragostesti, putin sau foarte tare. si sa te indragostesti putin cred ca e destul de dragut.
sincer nici nu vreau sa ma indragostesc foarte tare, pana peste cap. ratiunea e pt mine pe primul plan intotdeauna. intai ratiunea si dupa aceea sentimentele.

sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: confused

scris pe 31 mar 2006 17:33 de MachoMan

de departe varianta a.
imi place prea mult ca sa concep ca as putea trai cativa ani fara.

iubirea oricum o stii, inca din primii ani de viata: parinti, familie, prieteni... ii iubesti si simti ca esti iubit la randul tau. apoi oricum la un moment dat este inevitabil sa te indragostesti, putin sau foarte tare. si sa te indragostesti putin cred ca e destul de dragut.
sincer nici nu vreau sa ma indragostesc foarte tare, pana peste cap. ratiunea e pt mine pe primul plan intotdeauna. intai ratiunea si dupa aceea sentimentele.

Nu la iubirea de parinti/copii ma refeream, dar oricum e clar, tie iti place sexul punct. Sper ca nu ne consideri pe noi, cei care vrem si iubire, si sex, ca fiind irationali sau dusi cu pluta, noi suntem de parere ca astea doua combinate conduc la un sex mult mai fierbinte decat cel pe care il practici tu.

Tu ai iubit vreun barbat vreodata?
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: confused

scris pe 31 mar 2006 18:21 de carrie

Tu ai iubit vreun barbat vreodata?

a existat numai un barbat deosebit in viata mea. nu stiu. nu-mi dau seama. pasiune. ambitie. orgoliu. mandrie. iubire. oare?

oricum in pat nu mi s-a parut altfel decat ceilalti 2.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: confused

scris pe 1 apr 2006 01:12 de ExoticDream

si nu, nu am zis ca sexul este singurul lucru dintr-o relatie.
doar ca nu pot intelege cum poti sta 1 an, 2, 3 cu un barbat fara sa faci asta (nu voiam sa zic ca NUMAI asta, ci SI asta!). chiar as fi curioasa daca cineva mi-ar putea explica pentru ca nu pot intelege asa ceva.
mie mi-ar parea rau sa ma despart de un tip care mi-a placut fara sa am si aceasta amintire.

Probabil ca de la o varsta incolo, nu mai este posibil sa ai o relatie cu un barbat fara sa faci sex, asa ceva se intampla in cazul adolescentilor, cand unul sau amandoi sunt inca virgini. Gandeste-te ca o fata de 15-16 ani se indragosteste de un baiat de 16-17, trec cateva luni pana cand isi dau seama ce-i cu sentimentele alea, se intampla perioada romantica (plimbari de manuta, saruturi in parc, declaratii de iubire eterna, scrisorele cu inimioare si poezii, mutunachi de plus, vise de viitor, bla bla bla), evolueaza, dar lent, apropierea fizica, insa, in general, exista reticenta in a merge pana la capat, nici conditiile nu le surad (ei sunt prea mici sa fie lasati singuri la mare/munte, parintii sunt mai mereu acasa cand "nu trebuie", exista riscul de a fi prinsi, teama de sarcina), asa ca lucrurile stagneaza mai ales daca fata nu se simte pregatita pentru pasul cel mare.

De aici incolo, baiatul poate face presiuni, poate astepta un timp sau poate calca stramb, cert este ca in cuplu sexul este amanat. Totusi nu cred ca putem vorbi de mai mult de un an, cei care spun ca au asteptat mai mult probabil ca au intampinat si dificultati de alta natura cum ar fi, de exemplu, distanta.

ca fapt divers, acum cativa ani, o batranica, era casatorita de peste 60 de ani, a aflat de la o vecina cum e cu placerea fizica.mirata de ce a auzit, s-a dus sa faca baie si si-a explorat corpul. dupa cateva ore de incercari a avut primul orgasm din viata ei. la 80 de ani!! si a plans ore in sir. povestea ca i se pare ca a trait degeaba nestiind ca exista asa ceva. e o poveste reala. si chiar mi se pare dramatic.

Exista si situatia inversa: oameni care, la peste 60 de ani, au descoperit ce inseamna dragostea, au plans ore in sir pentru ca au avut sentimentul ca au trait degeaba. Eu cred ca trebuie sa traim dragostea macar o data inainte sa decidem daca merita sa facem sex de dragul sexului.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: confused

scris pe 1 apr 2006 01:16 de ExoticDream

a existat numai un barbat deosebit in viata mea. nu stiu. nu-mi dau seama. pasiune. ambitie. orgoliu. mandrie. iubire. oare?

oricum in pat nu mi s-a parut altfel decat ceilalti 2.

Oare chiar l-ai iubit? Daca da, in pat n-ai mai fi stat sa-i evaluezi performantele sexuale in aceeasi maniera ca in celelalte cazuri.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: confused

scris pe 1 apr 2006 01:25 de ExoticDream

Probabil ca in cele din urma o sa fac si pasul asta pt ca tin mult la baiatul respectiv.

Sa intelegem ca ii vei ceda? Hm..... faci asa ceva desi stii bine ca el nu-ti respecta dorinta de a nu va grabi? Cred ca vei regreta. Mai gandeste-te daca merita!

...normal stie ca e primul din viata mea si ca o sa prefer sa ii iert tot felul de greseli decat sa ne despartim ... plus ca ar deveni totul mai serios ...

Daca ii tot ierti greselile, nu ma mir ca vei face pasul asta. Iubire-iubire (desi am dubii... tu spui ca te astepti sa devina totul "mai serios" abia dupa sex! ), dar trebuie si ratiunea sa aiba locul ei, nu te lasa manevrata de sentimente si de... el!

....hm poate ar trebui sa astept tipul care sa poata sa imi raspunda la intrebarea "ce se intampla daca din greseala raman insarcinata?" sa im raspunda ca nu ar considera lucrul asta o greseala care trebuie eliminata.

Sigur ar trebui! Nu te grabi!

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: confused

scris pe 1 apr 2006 12:14 de carrie

Oare chiar l-ai iubit? Daca da, in pat n-ai mai fi stat sa-i evaluezi performantele sexuale in aceeasi maniera ca in celelalte cazuri.

nu stiu. am zis inainte ca nu stiu. si nici nu vreau sa ma intreb pt ca nu conteaza. conteaza ceea ce a fost si cum a fost.

o paranteza: oricat ai iubi un barbat, daca nu te multumeste si in pat, pana la urma tot vei calca stramb.
eu sunt pentru dragostea trecuta prin ratiune. iubirea oarba te face vulnerabil. eu nu imi pot permite sa fiu vulnerabila. ar trebui sa renunt la prea multe pentru o perioada de euforie (in cazuri fericite) care oricum se termina.

exoticdream eu te apreciez foarte mult pentru tot ceea ce scrii, se vede ca esti o fata foarte inteligenta si culta.
dar nu cred ca poti sa iti dai cu parerea referitor la faptul daca merita sa faci sex doar de dragul sexului. probabil, ca toate femeile,inainte de "marele pas" iti imaginezi multe lucruri despre cum va fi. dar este ALTFEL decat iti imaginezi. pur si simplu altfel. si numai dupa ce o faci, nu o data, ci de zece-cincizeci-o suta de ori iti faci o idee. atunci poti spune daca merita sau nu.

si acuma ca sa fiu rea , nu mai stiu ce ganditor spunea ceva de genul ca "iubirea este un sentiment pe care omul l-a inventat ca sa faca relatiile sexuale acceptate de societate"
mentionez ca nu sunt de acord.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online