no orgasm

Pagina 1 din 1
1

Duduia

Expert member
607 mesaje

no orgasm

scris pe 4 apr 2006 13:48 de Duduia

a postat si un baiat un topic asemenator, in marea lui parte. nu am orgasm. ma simt foarte bine, de foarte multe ori,placerea atinge o intensitate foarte ridicata, dar nu ajung pana acolo. sunt activa sexual de 9 luni. de 2 luni incoace, am observat ca las pe astrnut o cantitate de lichid apreciabila, mai ales cand imi face sex oral la inceput, apoi se joaca cu degetele. am incercat nu mai stiu cate pozitii(odata cu asta a ajuns sa fie alta pozitia mea preferata decat on-top. ba chiar sexul anal il gasesc mai bun), am incercat din rasputeri sa nu las mintea sa zboare la intrebarea care strica totul:"iar nu voi avea orgasm?"...odata cu aceste experimetari, am ajuns la concluzia ca penetrarea adanca nu e pe locul 1 in preferintele mele nici ea(chiar deloc, o simt de parca imi ajunge in stomac,e neplacut). din cauza asta, in timpul actului schimb usor pozitia, astfel incat sa imi convina. iar cand simt cum creste placerea si parca uit de toate, dispare total. o perioada de abstinenta de 2 luni nu imi permit, pentru ca pe vara voi fi plecata din tara, pana in octombrie. se pare ca sunt relaxata in timpul actului sexual, dar trebuie un pic mai mult. nu numai eu imi doresc sa am un orgasm, ci si prietenul meu. mereu incearca sa faca tot posibilul. i-am cerut rabdare. i-am zis ca o sa ajung si acolo, doar ca imi este mai greu. la inceput, nu reuseam sa simt nimic din cauza unor trauma pshicice, sa spun asa. insa le-am rezolvat totl pe acelea si situatia s-a schimbat extraordinar de mult. nu vreau sa ajung in situatia de a face sex numai pentru ca isi doreste prietenul meu, iar eu sa ma rog sa se termine mai repede.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: no orgasm

scris pe 4 apr 2006 15:01 de Duduia

am nevoie doar de un sfat...

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

Re: Re: no orgasm

scris pe 4 apr 2006 15:22 de Blue

foarte dificila situatie! au mai fost discutii asemanatoare pe forum! si te inteleg destul de bine pt ca si eu m-am confruntat cu aceiasi situatie! eram foarte excitata, eram foarte aproape de orgasm, dar nu reuseam! si cred ca stii cat de 'ciudat' este! si am ajuns la concluzia ca, pe langa faptul ca eram stresata de alte lucruri exterioare, imi placea probabil mai mult sexul oral sau felul in care ma atingea decat sexul normal! si singura solutie pe care am gasit-o atunci a fost o pozitie in care ma penetra nu foarte adanc si care ii permitea sa ma si atinga sau sa-mi frece clitorisul!
ai spus ca uneori ai impresia ca iti ajunge in stomac! poate ar trebui sa fii tu cea care conduce miscarile! ajuta-l sa se miste cum iti este tie mai bine!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online