Ajutor urgent!

Pagina 1 din 1
1

Mihai

Guest

Ajutor urgent!

scris pe 8 mai 2006 17:42 de Mihai

Salutare tuturor!
Problema mea sta in felul urmator: sunt impreuna cu o tipa de ~3 luni;ne-am inceput viata sexuala de vreo luna si am intampinat ( si intampin ) unele probleme. Tipa a facut-o de vreo 2-3 ori cu cineva inainte de mine, eu fiind virgin. De fiecare data cand o facem ( deja de vreo 5-6 ori), actul in sine dureaza cam o ora, o ora si ceva iar eu NU reusesc sa termin treaba nicicum.
Va rog sa-mi spuneti care credeti ca ar putea fi problema, nu stie ea ,,meserie", am eu ceva probleme ( din moment ce mi se s****** pare ok)?
Va multumesc mult si astept raspunsuri voastre.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Ajutor urgent!

scris pe 8 mai 2006 18:00 de valentine

Incearca pozitia pe la spate in care tu controlezi penetrarea.
Nu o fa foarte rapid ci dimpotriva,ceva mai incet si vezi sa iti stimulezi bine de tot capul penisului la intrarea in vagin,incordeaza bine de tot muschii penisului si o sa fii surprins ca poti sa te termini

Cat despre daca e o problema...nu este.Cauzele probabile sunt dorinta ta de a o face pe ea sa se simta bine,ori te masturbezi ca boul cu cateva ore/zile inainte sa te culci cu ea...stresul/emotiile datorate inceputului vietii sexuale

P.S in caz ca nu functioneaza metoda care ti-am scris-o mai sus pt a termina si tu,incearca sa stai pe loc si penetrarea sa fie controlata de fata,insa trebuie sa o indrumi tu cum sa se miste
sus

Mihai

Guest

scris pe 8 mai 2006 18:44 de Mihai

Salutare tuturor!
Problema mea sta in felul urmator: sunt impreuna cu o tipa de ~3 luni;ne-am inceput viata sexuala de vreo luna si am intampinat ( si intampin ) unele probleme. Tipa a facut-o de vreo 2-3 ori cu cineva inainte de mine, eu fiind virgin. De fiecare data cand o facem ( deja de vreo 5-6 ori), actul in sine dureaza cam o ora, o ora si ceva iar eu NU reusesc sa termin treaba nicicum.
Va rog sa-mi spuneti care credeti ca ar putea fi problema, nu stie ea ,,meserie", am eu ceva probleme ( din moment ce mi se s****** pare ok)?

De masturbare nu poate fi vorba, nu fac asa ceva decat odata la 2-3 zile. M-am abtinut si 5-6 zile si cand am incercat iarasi cu ea tot aceeasi poveste.
O sa incerc ce ai spus tu, pozitia pe la spate mai exact.
Mai astept si alte pareri.
sus

Swann

Junior member
29 mesaje

Re: Re: Ajutor urgent!

scris pe 8 mai 2006 19:39 de Swann

De masturbare nu poate fi vorba, nu fac asa ceva decat odata la 2-3 zile. M-am abtinut si 5-6 zile si cand am incercat iarasi cu ea tot aceeasi poveste.

Daca te masturbezi si termini relativ repede, eu cred ca e o problema mentala...stai linistit, o sa treaca.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Ajutor urgent!

scris pe 8 mai 2006 21:44 de valentine

Sa imi spui daca da efecte faza cu pe la spate...
Daca nu merge prima oara,mai incerci si a doua si a treia oara(schimband ritmul sau care dintre voi controleaza penetrarea). Daca nu merge nici asa...e putin cam complicat
sus

Guest

scris pe 8 mai 2006 21:47 de

Salutare tuturor!

esti la inceput.se mai intampla.mai bine asa decat sa termini prea repede.fata sunt sigur ca e incantata de o partida de o ora si ceva. are si parti bune problema ta
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online