intrebari

Pagina 1 din 1
1

maeka

Junior member
39 mesaje

intrebari

scris pe 15 apr 2006 23:36 de maeka

buna tuturor..sunt noua pe acest site si noua in viata sexuala....am aproape 20 de ani,iar prietenul meu 23.suntem foarte apropiati,comunicam f bine dar intre noi este o distanta de 2000km si ne vedem cam rar.de aceea...am niste intrebari..le multumesc anticipat celor care imi vor raspunde..asadar,voi incepe : 1.desi prietenul meu nu este virgin, inca este circumcis si il doare in timpul sexului oral..explicati-mi va rog.cum se rezolva acest aspect si ce trebuie facut din punct de vedere al sexului oral pt ca desi mi-a aratat cum..simt ca nu fac bine. 2.care sunt dimensiunile unui penis normal pt ca ori sunt eu prea larga ori este el prea mic ori datorita faptului ca nu e inca circumcis, penisul nu are cum sa sa intre in erectie total. 3.ce pozitii sunt mai bune pt strangerea vaginului? 4. de cateva ori..am simtit in timpul penetrarii ca loveste uterul si..cam doare..asa ca..din nou..ce pozitii care elibereaza tunelul vaginal exista in afara de cea cu femeia pe spate si cu picioarele pe umerii barbatului? 5.vrem sa incercam si sexul anal si mi-e cam frica pt eventuale urmari eventuale...ce se poate intampla? cam atat deocamdata, multumesc anticipat
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

16 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online