pt baieti..va rooog raspundeti-mi si mie la cateva

Pagina 1 din 1
1

maeka

Junior member
39 mesaje

pt baieti..va rooog raspundeti-mi si mie la cateva

scris pe 16 apr 2006 12:41 de maeka

buna tuturor..sunt noua pe acest site si noua in viata sexuala....am aproape 20 de ani,iar prietenul meu 23.suntem foarte apropiati,comunicam f bine dar intre noi este o distanta de 2000km si ne vedem cam rar.de aceea...am niste intrebari..le multumesc anticipat celor care imi vor raspunde..asadar,voi incepe : 1.desi prietenul meu nu este virgin, inca este circumcis si il doare in timpul sexului oral..explicati-mi va rog.cum se rezolva acest aspect si ce trebuie facut din punct de vedere al sexului oral pt ca desi mi-a aratat cum..simt ca nu fac bine. 2.care sunt dimensiunile unui penis normal pt ca ori sunt eu prea larga ori este el prea mic ori datorita faptului ca nu e inca circumcis, penisul nu are cum sa sa intre in erectie total. 3.ce pozitii sunt mai bune pt strangerea vaginului? 4. de cateva ori..am simtit in timpul penetrarii ca loveste uterul si..cam doare..asa ca..din nou..ce pozitii care elibereaza tunelul vaginal exista in afara de cea cu femeia pe spate si cu picioarele pe umerii barbatului? 5.vrem sa incercam si sexul anal si mi-e cam frica pt eventuale urmari eventuale...ce se poate intampla? cam atat deocamdata, multumesc anticipat
sus

gyurex

Newbie
1 mesaje

Re: pt baieti..va rooog raspundeti-mi si mie la ca

scris pe 16 apr 2006 15:37 de gyurex

buna .
In primul rand doresc sa-ti dau anumite sfaturi:Riscurile de contaminare cu BTS sunt mai mici prin practicarea sexului oral decat in cazul raporturilor sexuale cu penetrare. Totusi nu se poate afirma ca nu exista nici un risc. Un singur cuvant: protejeazate, daca nu esti sigura 100% de partener.(m-am referit la distanta mare dintre voi?).
SIDA: in timpul felatiei se produce un contact intre lichidele corporale (sperma) si mucoase (penis, gura). Sperma poare contine o concentratie mai mica sau mai mare de virusi sida. Riscurile de contaminare cresc in special atunci cand mucoasele sunt iritate din cauza unei gingivite sau angine, de exemplu. In ceea ce priveste practica cunilingus, exista un risc in cazul in care partenera este la ciclu. Sangele menstrual poate constitui un canal de transmitere a virusului.
Hepatita B: Prudenta, deoarece virusul hepetitei B, spre deosebire de cel al hepatitei C transmisibil numai prin sange, este transmis atat prin secretiile sexuale (sperma, secretii vaginale) cat si prin saliva. Pentru mai multa siguranta, intreaba-ti medicul curant (de familie) care sunt modalitatile de vaccinare impotriva virusului hepatitei B.
Herpesul genital: herpesul, ca orice melodie virala, este foarte contagioasa. S-a dovedit transmiterea virusului in timpul raporturilor oro-bucale.1. Barbatilor le place. Dar gusturile, si in acest caz difera. Fiecare poate reactiona altfel atunci cand penisul le este apasat cu limba, lins, supt, sarutat sau luat intre buze si scuturat. De un singur lucru se feresc: de muscaturi. Dar poat fi rontait cu tandrete. Va trebui ca tu sa afli singura daca partenerului ii plac actiunile intense sau delicate, pe furate sau pe indelete, daca ii place sa fie atins pe capul penisului, la radacina sau pe toata lungimea membrului. Gura nu este doar un orificiu de primire protocolara ci un organ viu, activ, care se poate comporta in cele mai diferite feluri. Lasa-ti limba sa se miste libera, dand imaginatiei frau liber.Daca ajunge excitat nu va mai simtii nici o durere.2.In primul rand dimensiunea variaza de la om la om.Totusi media la rasa europeana alba este de 15 cm in erectie.Totusi o femeie "larga" priceputa, poate simtii aceleasi placeri cu un penis "mic".Asa ca nu-ti fa griji.Poti sa ai orgasm de fiecre data,facand exercitii pentru controlul si intarirea muschilor implicati in actul sexual, muschi raspunzatori de obtinerea orgasmelor. Arta controlului perfect al muschilor pelvieni poate duce la marirea placerii sexuale - atit pentru tine cit si pentru partenerul tau.Daca te crezi larga,antreneaza-te,fa anumite miscari,ca sa-ti intaresti muschii vaginali,si sa stii sa-ti comanzi,coordonezi miscarile.Exista in Sex Shop-uri anumite bile care te vor ajuta.3.Barbatul este culcat pe o parte. Femeia este culcata tot pe o parte, cu capul la picioarele barbatului, incolacindu-si picioarele in jurul bazinului lui. Femeia isi poate freca sanii de picioarele barbatului. El, foarte stimulat de penetrare si de unghiul de vedere, poate mangaia fesele partenerei si-i poate penetra anusul cu degetele (se stie ca anusul este o zona foarte erogena). Femeia pe burta cu o perina sub abdomen,barbatul deasupra ei.Vaginul este stramtorat,iar penisul intrat este mai mic.4.Daca femeia este alungita pe spate, isi indoaie picioarele la piept si le pune pe umerii partenerului.
El, in genunchi deasupra ei, o penetreaza "adanc". Aceasta pozitie favorizeaza o penetrare foarte "adanca" si trebuie practicata atunci cand vaginul este foarte bine lubrifiat, pentru a nu fi dureroasa. Femeia simte niste senzatii deosebite mai ales daca barbatul ejaculeaza in aceasta pozitie. 5. cu sexul anal mai asteapta sa obtii rezultate frumoase la celelalte pozitii sexuale.
sus

maeka

Junior member
39 mesaje

Re: Re: pt baieti..va rooog raspundeti-mi si mie l

scris pe 16 apr 2006 17:46 de maeka

multumesc pt raspuns
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online