ajutor va rog

Pagina 1 din 1
1

eros_man

Guest

ajutor va rog

scris pe 18 apr 2006 16:36 de eros_man

Buna la toata lumea ! nu stiu cum ecu perioada fertila la femei dar eu am facut sex cu iubita neprotejat, nu am aejaculat in ea….asta nu fac niciodata. Dar chestia e ca dupa aceea ea a verificat calendarul si cica era in perioada fertile. S-a speriat, a inceput sa planga…dar am linistit-o ca daca nu am ejaculat in ea, nu se intampla nimic. Ciclul trebuie sa ii vina pe 23 aprilie.
Acum saracuta e terminata si asteapta ….am facut sex neprotejat pe 09.04…
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

Re: ajutor va rog

scris pe 18 apr 2006 16:48 de Blue

daca nu ai ejaculat in ea chiar nu aveti de ce sa va faceti probleme!
sus

eros_man

Guest

Re: Re: ajutor va rog

scris pe 18 apr 2006 19:19 de eros_man

daca nu ai ejaculat in ea chiar nu aveti de ce sa va faceti probleme!

Da, asa ziceam si eu, dar mititica zice ca are acum niste intepaturi la sani, in abdomen..in rest nimic special…greturi, dureri de sani (sau altceva)…au trecut 10 zile de la fapta. Asteptam data cand trebuie sa-i vina ciclul. Numai ca acum sunt si eu pe ganduri daca ejaculam in ea…trebuia deja sa cumpar scutece…loool
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: ajutor va rog

scris pe 18 apr 2006 23:57 de Farfalla

Da, asa ziceam si eu, dar mititica zice ca are acum niste intepaturi la sani, in abdomen..in rest nimic specialâ?¦greturi, dureri de sani (sau altceva)â?¦au trecut 10 zile de la fapta. Asteptam data cand trebuie sa-i vina ciclul. Numai ca acum sunt si eu pe ganduri daca ejaculam in eaâ?¦trebuia deja sa cumpar scuteceâ?¦loool
Greturile si durerea de abdomen si de san apar dupa 14 zile. Sa stea linistita ca nu se intampla nimica.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: ajutor va rog

scris pe 19 apr 2006 01:10 de ExoticDream

au trecut 10 zile de la fapta. Asteptam data cand trebuie sa-i vina ciclul.

Pentru protectia de urgenta este prea tarziu, iar pentru un test de sarcina prea devreme. Asteptati data de 23; daca nu ii vine ciclul, cumparati un test de sarcina. In principiu, totul ar trebui sa fie OK, dar aveti si voi mai multa grija in perioada fertila!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

17 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online