Voi traiti si in afara Internetului?

Pagina 1 din 2
1   2   »

Emanuella

Newbie
7 mesaje

Voi traiti si in afara Internetului?

scris pe 22 apr 2006 21:28 de Emanuella

Poate ar trebui sa imi vad de viata mea..dar sunt curioasa..Voi traiti si in afara internetului?Nu vreau sa fiu rautacioasa..dar nu va inteleg!Ce sens au aceste discutii? Trebuie sa va dovediti ca sunteti mai buni...mai inteligenti?Un sfat...Incercati sa traiti.Asa veti gasi raspunsuri mai usor!!!

This is the first day of the rest of your life...You want to lose it here?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

scris pe 23 apr 2006 11:54 de Nekunoskuta

Intrand aici si facand acest subiect dai dovada ca ne-ai urmarit si ca acum ne critici. Deci...daca ne-ai urmarit inseamna ca stai pe net destul de mult asa ca...nu mai ai nimic de criticat la noi, uita-te la tine

Daca nu ne-ai urmarit inseamna ca esti superficiala si dupa ce ai citit 2-3 subiecte te simti in stare sa critici ceea ce inseamna ca viata ta "din afata internetului" nu te invata nimic

Apropo...de ce esti totusi pe net din moment ce-l critici?

Nimic...
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

scris pe 23 apr 2006 12:29 de dazza

Multi oameni simt nevoia sa iasa din cotidian,sa scape de stresul zilnic.Eu aici ma relaxez.

Discut cu oameni pe subiecte care ma intereseaza,aflu lucruri noi.
Aici discutiile sunt mai libere decat in viata de zi cu zi.Sub anonimat,un om spune ce crede cu adevarat.
Nu ma refer la mine.Eu sunt la fel de franca si aici si in viata "reala".
Pt mine este o noua experienta si ma ajuta ca sunt aici.

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

baxxu

Senior member
103 mesaje

scris pe 24 apr 2006 04:25 de baxxu

Poate ar trebui sa imi vad de viata mea..dar sunt curioasa..Voi traiti si in afara internetului?Nu vreau sa fiu rautacioasa..dar nu va inteleg!Ce sens au aceste discutii? Trebuie sa va dovediti ca sunteti mai buni...mai inteligenti?Un sfat...Incercati sa traiti.Asa veti gasi raspunsuri mai usor!!!
VINO LA FOCSANI SI DA-MI UN SFAT.DACA MERGI LA VECINU SI-I SPUISAU VINE POSTASUL,NENEA E BINE SA FIU C"""A?DA FATA TATII,SIGUR.AL CREZI ,NU?ASA,CU NETU ASTA:IA PUNE ANTREBAREA PE SITE SI AI SA VEZI PARERI DIN TARA NU DE LA POSTAS.

fii cel mai bun si ancearca sa-i multumesti pe toti.
sus

Emanuella

Newbie
7 mesaje

scris pe 24 apr 2006 17:35 de Emanuella

Intrand aici si facand acest subiect dai dovada ca ne-ai urmarit si ca acum ne critici. Deci...daca ne-ai urmarit inseamna ca stai pe net destul de mult asa ca...nu mai ai nimic de criticat la noi, uita-te la tine

Daca nu ne-ai urmarit inseamna ca esti superficiala si dupa ce ai citit 2-3 subiecte te simti in stare sa critici ceea ce inseamna ca viata ta "din afata internetului" nu te invata nimic

Apropo...de ce esti totusi pe net din moment ce-l critici?
Nu trebuie sa fii asa artagoasa...Cautam un raspuns.Nu critic pe nimeni,pana la urma voi alegeti cum va petreceti timpul..Si nu sunt deloc superficiala.Am citi multe din discutiile voastre.Apropo:viata mea din afara internetului nu ma invata tot ce vreau,dar nici intrebari de genul..a..Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut??!!!samd.. Nu mi se pare ca merita vreo atentie.Genul asta de discutii mi se par inutile..In rest..numai de bine!!!

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

scris pe 24 apr 2006 18:28 de Nekunoskuta

Nu trebuie sa fii asa artagoasa...Cautam un raspuns.

Poate ai o varsta...sau poate nu. Gandeste-te insa ca ai avut 12-13 ani si nu sitai ce sa faci. Noi suntem aici ca sa ajutam cu safaturi din experienta sau din carti pe orice persoana care are nevoie de ajutor. Chair daca intreaba cum sa sarute, chiar daca intreaba cum se foloseste prezervativul, chiar daca vrea sa stie daca fetele se excita gadilate la talpi

Nimic...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

scris pe 25 apr 2006 01:06 de Bozgoru

emanuella ai gresit clar siteul..intrebarea asta ...trebuia s-o pui pe un site de jocuri pe calculator.. sa le spui la calculatoristii aia care-si pierd viata printre jocuri..sa-si traiasca viata adevarata... chestia asta cu educatia sexuala e chiar serioasa..si cum nu este predata in scoli...macar pe internet sa invete tinerii cate ceva
sus

Emanuella

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul..

scris pe 25 apr 2006 14:00 de Emanuella

Sincer nu cred ca am gresit...Nu cred ca e normal ca o fetita de 12-13 ani sa fie preocupata de cum trebuie sa sarute si nu cred ca e normal ca voi sa ii spuneti ca o sa vina de la sine...Cat despre educatia sexuala..cred ca e normal sa nu se predea de la varste asa fragede.Si din discutiile voastre ar trebuie sa invete ceva bun,util pentru viata.Nu cum sa ajunga o panarama..Asta se va intampla cu o fata care ajunge sa se sarute la 12-13 ani,care nu e pregatita pt viata,nu poate alege ce e bun sau rau pentru ea!Poate am gresit siteul intradevar..Discutiile libertine isi au totusi rostul lor,dar totul se face cu limita!Si pe bune nu am vrut sa supar pe nimeni cu mesajul meu...Era doar o intebare,probabil neformulata bine..

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar un

scris pe 25 apr 2006 15:49 de Nekunoskuta

nu cred ca e normal ca voi sa ii spuneti ca o sa vina de la sine...

Era vorba despre sarut, nu? Dar ce ar fi normal sa raspunzi la o astfel de intrebare? Ca se invata? Ca trebuie sa practici prin vecini? Da tu un raspuns la intrebarea "Am 13 ani si mi-e rusine ca nu stiu cum sa sarut...ce sa fac?"

Cat despre educatia sexuala..cred ca e normal sa nu se predea de la varste asa fragede....

Mai, la ce varsta te-ai sarutat prima data? La ce varsta te intrebai la ce foloseste ce ai intre picioare si nimeni nu-ti explica? Vezi tu...pui problema EXACT invers decat ar trebui pusa. Educatia sexuala ar trebui sa se predea de la varsta foarte mici, incepand cu notiuni generale. Tu vrei sa cel de 13 ani sa stie inca faptul ca a fost adus de barza?

Asta se va intampla cu o fata care ajunge sa se sarute la 12-13 ani,care nu e pregatita pt viata,nu poate alege ce e bun sau rau pentru ea!

Nu...la asta mor de ras. Cum adica se saruta la 13 ani...nu e pregatita pentru viata? Ce chestie!! Ce are mai sarutatul cu pregatitul pentru viata?

..Discutiile libertine isi au totusi rostul lor,dar totul se face cu limita!

Hai sa-ti spun o chestie: eu pot fi prietena ta cea mai buna, "necunoscut" poate fi iubitul tau si "bozgorul" poate fi vecinul de la etajul 3. Tu nu vei sti niciodata asta deci putin imi pasa cat de libertin vorbesc aici

Nimic...
sus

Emanuella

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Maca

scris pe 25 apr 2006 16:30 de Emanuella

Era vorba despre sarut, nu? Dar ce ar fi normal sa raspunzi la o astfel de intrebare? Ca se invata? Ca trebuie sa practici prin vecini? Da tu un raspuns la intrebarea "Am 13 ani si mi-e rusine ca nu stiu cum sa sarut...ce sa fac?"
Pai tocmai asta e problema..NU trebuie sa practici prin vecini,nici nu trebuie sa te intereseze astfel de lucruri la o varsta asa frageda.Ai 13 ani..foarte bine..nu sti sa saruti..si mai bine...Ce sa faci? Asteapta!!Sa sti macar care e scopul sarutului..nu sa o faci doar ca pare cool si toti in jurul tau o fac!!

Mai, la ce varsta te-ai sarutat prima data? La ce varsta te intrebai la ce foloseste ce ai intre picioare si nimeni nu-ti explica? Vezi tu...pui problema EXACT invers decat ar trebui pusa. Educatia sexuala ar trebui sa se predea de la varsta foarte mici, incepand cu notiuni generale. Tu vrei sa cel de 13 ani sa stie inca faptul ca a fost adus de barza?

Din ceea ce vad in jurul meu,prefer ca cel de 13 ani sa creada ca a fost adus de barza.Eu am inceput exact la 13 ani..si nu mi-a fost bine! Din experienta vorbesc..

Nu...la asta mor de ras. Cum adica se saruta la 13 ani...nu e pregatita pentru viata? Ce chestie!! Ce are mai sarutatul cu pregatitul pentru viata?
Atata timp cat tu consideri sarutul ca fiind ceva banal,neimportant..Nu are nicio legatura..Poate doar relatia fizica cu finalitate are importanta pt tine,dar la 13 ani..nu o faci constient..Nu esti dezvoltat{a} nici fizic cu atat mai putin psihic..Iar daca toti in jurul tau iti spun ca e ok o sa ajungi sa crezi asta..Iar la 15 ani nici sexul nu o sa mai fie o problema..o sa fie la fel de natural..o sa vina de la sine,nu? Si atunci de ce sa mai pui pret pe sentiment,emotie,dragoste?

Hai sa-ti spun o chestie: eu pot fi prietena ta cea mai buna, "necunoscut" poate fi iubitul tau si "bozgorul" poate fi vecinul de la etajul 3. Tu nu vei sti niciodata asta deci putin imi pasa cat de libertin vorbesc aici
Ai dreptate dar nu vad care ar fi problema daca as sti..Iti sustii ferm parerile sub anonimat..dar in viata faci la fel? Dupa cum vad,pui suflet in ceea ce scri si iti sustii parerile cu tarie,dar nu cred ca sunt principii dupa care traiesti..Spune-i tu unei fetite de 13 ani cum sa sarute,la ce-i foloseste ce are intre picioare..si ca nu a adus-o barza.Si gandeste-te putin..ai ajutat-o intradevar?

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns!

scris pe 25 apr 2006 16:38 de Nekunoskuta

Cred ca nu ai fost pe deplin atenta la ce vorbim noi aici pe forum, desi sustii ca ne-ai urmatit. Nu cred ca ai vazut indemnuri la sex si orgii, nu cred ca ai vazut sfaturi deplasate (desi poate sunt dar doar intre noi, userii fideli si pe care le intelegem ca atare), nu cred ca dam un exemplu de viata delasatoare, plina de sex, drugs & rock'n'roll. Da, o ajuta pe fata de 13 ani daca ii explic despre protectie, BTS-uri, sexul implicand sentimente si la o varsta mai mare decat cea pe care o are, daca ii spun ca sarutul nu se invata din carti ci vine de la sine (apropo...iti cerusem un raspuns la intrebarea despre sarut).

Cat despre parerile mele pe care mi le sustin, esti de prea putin timp pe aici ca sa-ti dai cu parerea despre vedidicitatea lor, te asigur

Nimic...
sus

Emanuella

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspu

scris pe 25 apr 2006 18:32 de Emanuella

Cred ca nu ai fost pe deplin atenta la ce vorbim noi aici pe forum, desi sustii ca ne-ai urmatit. Nu cred ca ai vazut indemnuri la sex si orgii, nu cred ca ai vazut sfaturi deplasate (desi poate sunt dar doar intre noi, userii fideli si pe care le intelegem ca atare), nu cred ca dam un exemplu de viata delasatoare, plina de sex, drugs & rock'n'roll. Da, o ajuta pe fata de 13 ani daca ii explic despre protectie, BTS-uri, sexul implicand sentimente si la o varsta mai mare decat cea pe care o are, daca ii spun ca sarutul nu se invata din carti ci vine de la sine (apropo...iti cerusem un raspuns la intrebarea despre sarut).

Cat despre parerile mele pe care mi le sustin, esti de prea putin timp pe aici ca sa-ti dai cu parerea despre vedidicitatea lor, te asigur

Ti-am spus,daca are 13 ani,foarte bine,nu stie sa sarute..si mai bine...ce sa faca...sa astepte,pana ajunge la o varsta potrivita pentru a intelege ce implica un sarut,o relatie.Cat despre sfaturi..suna cam asa..'Nu-i spune..nu o sa-si dea seama! Lasa-te purtata de val..o sa te descurci!In niciun caz nu ati scris ca e prea devreme sa se gandeasca la asta..ca o sa aiba timp suficient mai tarziu..Explicandu-i despre cum se foloseste prezervativul si despre BTS,lasi sa se-nteleaga ca e ok sa iti incepi viata sexuala,doar ca trebuie sa te protejezi..Si cum crezi tu ca o fetita are maturitatea necesara sa vada in cel de langa ea daca este sau nu cel mai potrivit pentru primul pas?..legat de orice.Chiar si de sarut?!!
Daca intradevar parerile tale ar definii principiile dupa care iti traiesti viata nu vad unde mai e problema daca tu ai fi prietena mea cea mai buna..'necunoscut' iubitul meu samd..Nu poti sa ma asiguri de nimic,atata timp cat tu nu esti sigura pe tine!Am scris ce ai lasat tu sa se-nteleaga din mesaje.Si hai sa terminam discutia ca plictisim oamenii..Mai bine da sfaturi celor care au intradevar nevoie de ele.Sunt multi care constransi de mediul familial,care de cele mai multe ori le vrea doar binele,cauta si gasesc raspunsuri in opiniile tale..Asa se simt mai putin vinovati si responsabili pt greselile facute..Bafta multa!!!

sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 25 apr 2006 18:42 de bluemoon

Spune-i tu unei fetite de 13 ani cum sa sarute,la ce-i foloseste ce are intre picioare..si ca nu a adus-o barza.Si gandeste-te putin..ai ajutat-o intradevar?

Wow Si ma intreb cum de ajung copiii din ziua de azi atat de batutzi in cap. Intr-o lume in care sex-ul e prezent peste tot prefer ca un copil sa stie despre ce e vorba si nu sa faca tampenii doar din curiozitate. La 11 si cateva luni am avut prima mea menstruatie ca norocul ca deja stiam ce se intampla deoarece mama mea a fost atat de responsabila incat sa ma informeze despre schimbarile care vor avea loc in corpul meu. Imi aduc si acum aminte de colege speriate de ceea ce li se intampla. Ma gandesc ce se intampla cu o fata care pana la 14 ani nu stie ce i se intampla. Atunci apar subiectele cele mai putin fericite. Atunci cand vine fetita de 14 ani si cu o mare dezordine in idee(preluate de la prietene, colege sau alte surse mai putzin competente) si te intreaba daca e ok sa-si inceapa viatza sexuala. Sau daca poate ramane insarcinata daca a avut contacte sexuale neprotejate. Pt a preveni astfel de situatii copii trebuie sa stie ceeea ce se intampla si se va intampla cu ei, astfel pot lua decizii mature si in cunostiinta de cauza.

Cuget deci exist!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un r

scris pe 25 apr 2006 18:50 de Nekunoskuta

Am scris ce ai lasat tu sa se-nteleaga din mesaje.

"Citesti" foarte ciudat mesajele mele. Nu ai inteles nimic. Asta e... Sunt curioasa insa cati ani ai, cate stii despre sex si cine te-a invatat toate cate le stii.

Nimic...
sus

Emanuella

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspu

scris pe 25 apr 2006 19:34 de Emanuella

Wow Si ma intreb cum de ajung copiii din ziua de azi atat de batutzi in cap. Intr-o lume in care sex-ul e prezent peste tot prefer ca un copil sa stie despre ce e vorba si nu sa faca tampenii doar din curiozitate. La 11 si cateva luni am avut prima mea menstruatie ca norocul ca deja stiam ce se intampla deoarece mama mea a fost atat de responsabila incat sa ma informeze despre schimbarile care vor avea loc in corpul meu. Imi aduc si acum aminte de colege speriate de ceea ce li se intampla. Ma gandesc ce se intampla cu o fata care pana la 14 ani nu stie ce i se intampla. Atunci apar subiectele cele mai putin fericite. Atunci cand vine fetita de 14 ani si cu o mare dezordine in idee(preluate de la prietene, colege sau alte surse mai putzin competente) si te intreaba daca e ok sa-si inceapa viatza sexuala. Sau daca poate ramane insarcinata daca a avut contacte sexuale neprotejate. Pt a preveni astfel de situatii copii trebuie sa stie ceeea ce se intampla si se va intampla cu ei, astfel pot lua decizii mature si in cunostiinta de cauza.

Sa inteleg ca raspunsurile tale sunt competente?? Copii pot lua decizii mature??!! Si vorbeai despre batutzi in cap..Cand ramai fara raspuns,de regula incepi sa jignesti?? Sau ai facut o exceptie? Nu cred ca era cazul.Pentru ca nu sunt de acord cu tine,nu in seamana ca nu am dreptate..Poti spune un lucru in o mie de feluri,fiecare corect.Asta daca ai maturitarea necesara pentru a aceepta ideea ca lumea nu se invarte in jurul tau..Iar modul in care iti traiesti tu viata nu e nici singurul nici cel mai corect!
Si iti satisfac curiozitatea..Am 22 ani si stiu despre sex mai mult decat o sa inveti tu intr-o viata de discutii libertine pe net.Si am invatat de la cel mai bun.Omul care ma iubeste si pe care il iubesc !

sus

baxxu

Senior member
103 mesaje

Vreau un r

scris pe 26 apr 2006 00:24 de baxxu

pentru manuella .daca nu dispari ,ai sa vezi!!!nu-ti convine ce e aci?,du-te cu iubirea ta unde vrei si lasa-ne.te dai rotunda ca ai gasit dragostea probabil visata si acu ati merge mintea sa pui antrebari de nimic.nu toti sunt ca tine.cred ca esti mai speciala,mai pusa deoparte.asa ca ,hai ,gata...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 26 apr 2006 01:37 de ExoticDream

Hai sa ne lamurim. Acesta nu este un site traditional in care userii intreaba si medicii/psihologii raspund, astfel de informatii necesita plata unei sume de bani, lucru care nu este la indemana tuturor, de aceea s-a optat pentru o formula deschisa, in care raspunsurile vin de la useri care au cunostintele necesare sau au trait experiente similare si care sunt dispusi sa piarda cateva minute din timpul lor ajutandu-i pe altii. Nimeni nu este angajat sa dea raspunsuri, 24 de ore din 24, dar, avand in vedere ca site-ul are peste 2000 de useri, intotdeauna exista cineva care poate da un sfat in special atunci cand problema cere un raspuns urgent. Nefiind angajat aici, evident ca fiecare user (inclusiv adminul si moderatorii) se bucura de propria sa viata in afara acestui loc si a Internetului (cu bune si cu rele, ca fiecare). Discutiile de aici nu inlocuiesc viata reala, ci reflecta anumite cunostinte si experiente de acolo, in scopul ajutarii celor aflati in impas sau doar curiosi sau dornici sa-si imbunatateasca viata sexuala si/sau sentimentala.

Nu exista catalog, nu se pun note pentru ca sa se justifice etalarea anumitor cunostinte, nu trebuie sa dovedim nimanui cat de inteligenti suntem, nu ai perceput bine ceea ce se intampla aici. Site-ul este unul de educatie sexuala in primul rand, scopul lui este de a imbunatati zestrea de cunostinte a celor interesati, fie ca au 13-14 ani, fie ca sunt deja casatoriti. Nu facem propaganda sexuala, daca ai citi cu atentie o pagina la intamplare, ai observa ca userii cu prezenta constanta NU sfatuiesc pustii sa-si inceapa viata sexuala devreme, dimpotriva! Incercam sa fim sursa de informatii tehnice, dar sa ii si indrumam pe cei nesiguri, pusi in situatia sa opteze pentru sex sau abstinenta in fel de fel de situatii. Nu incurajam sub nici o forma perversiunile, prostitutia sau mai stiu eu ce devieri comportamentale! Dupa parerea mea, suntem un grup de persoane serioase, responsabile, care se straduiesc si, din cand in cand, reusesc sa fie de un real sprijin semenilor.

Este mult mai simplu sa traiesti fara sa-ti pese de ceilalti, noi suntem.... altfel, tu insa nu ne intelegi. Mai citeste-ne.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 26 apr 2006 16:10 de Nekunoskuta

Am 22 ani si stiu despre sex mai mult decat o sa inveti tu intr-o viata de discutii libertine pe net.Si am invatat de la cel mai bun.Omul care ma iubeste si pe care il iubesc !

Si el de unde a invatat? Daca tu ramani doar in baza cunostintelor "predate" de el ce faci? Cand se instaleaza monotonia pe plan sexual nu intri si tu pe net sau intr-o biblioteca sa cauti niste pozitii noi, idei de nopti romantice? Ramai doar cu ce stii de la el? Eu una nu cred ca faci bine sa asculti numai de partener pe plan sexual si sa iei de bun orice zice el, oricat l-ai iubi. Te-ai gandit tu ca el le stie pe toate si le stie perfect, nu? Cred ca te cam inseli.

Eu una nu am intrat pe site sa invat ceva din "discutii libertine pe net". Nu am avut cunostinte 0 despre viata. Am intrat pentru a discuta orice cu alti oameni, pentru a impartasi experiente, pareri despre viata si, repet, despre ORICE domeniu.

Daca nu poti, intelege, asta e...mai incearca. Daca tot nu reusesti...asta e...vei observa ca inclusiv subiectul deschis de tine a devenit un mod de a afla cum gandeste unul si altul.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau

scris pe 26 apr 2006 16:19 de ExoticDream

Am intrat pentru a discuta orice cu alti oameni, pentru a impartasi experiente, pareri despre viata si, repet, despre ORICE domeniu.

Regula zer0 din Regulament, asa-i? Sper ca esti de acord sa ramana!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 26 apr 2006 19:22 de bluemoon

Sa inteleg ca raspunsurile tale sunt competente?? Copii pot lua decizii mature??!! Si vorbeai despre batutzi in cap..Cand ramai fara raspuns,de regula incepi sa jignesti?? Sau ai facut o exceptie? Nu cred ca era cazul.Pentru ca nu sunt de acord cu tine,nu in seamana ca nu am dreptate..Poti spune un lucru in o mie de feluri,fiecare corect.Asta daca ai maturitarea necesara pentru a aceepta ideea ca lumea nu se invarte in jurul tau..Iar modul in care iti traiesti tu viata nu e nici singurul nici cel mai corect!
Si iti satisfac curiozitatea..Am 22 ani si stiu despre sex mai mult decat o sa inveti tu intr-o viata de discutii libertine pe net.Si am invatat de la cel mai bun.Omul care ma iubeste si pe care il iubesc !

Daca aveai putintica rabdare sa citesti ce am scris nu cred ca mai aveai aceeasi parere. Nu ma cred nici centrul universului si sunt in stare sa accept pareri diverse poate chiar contradictorii asta cu conditia sa fie bine argumentate. Dar pana in momentul de fata nu mi-ai adus nici un argument irefutabil si care sa denote altceva decat o minte ingusta. In ceea ce priveste jignirile nu ma caracterizeaza. Dar atunci cand am spus: "batutzi in cap" cred ca majoritatea oamenilor de aici o sa fie de acord cu mine. De cand nu ai mai scos nasul din lume pt a vedea nivelul de educatie al pustilor din ziua de azi. Sunt viitor cadru didactic si pe mine sincer ma inspaimanta directia in care se indreapta. O alta problema abordata era competenta opiniilor formulate pe acest site. Tin sa te anunt ca majoritatea user-ilor cu vechime de aici au competenta necesara pt a formula niste sfaturi. "Discutile libertine" ajuta pe multi sa gaseasca raspunsuri atunci cand oameni ca tine le inchid usa in nas si spun "nu trebuie sa stii asta! sau esti prea mic!".
Ma bucur pt tine ca ai gasit iubirea dar inca esti tanara ca sa afirmi cu atata tarie ca ai gasit cheia succesului. Din cate am inteles nu esti casatorita asa ca tin sa te anuntz ca viata iti ofera de cele mai multe ori surprize neasteptate. Daca ai aflat totul despre sex de la o singura persoana inseamna ca nu ai aflat totul! Niciodata o singura persoana nu o sa poata stii totul, nici macar intr-un singur domeniu. Eu iti doresc numai fericire!
In ceea ce priveste experienta mea de viata nu cred ca esti in masura sa-ti dai cu parerea. Nu ma cunosti si nici nu cred ca ti-ai dorii deoarece sunt la fel de "libertina" ca si aici si cred ca o discutie pe orice tema te-ar bulversa prea tare!

Cuget deci exist!
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 26 apr 2006 20:04 de LonelyGirl

Avand in vedere faptul ca am 2 job-uri, facultate, citesc foarte mult si ma ocup si de gospodarie cred ca putem spune ca am si o viata in afara internetului .Cat despre site, oamenii de aici si sfaturile date de ei celor mai multi care vin si posteaza aici cred ca sunt de un real ajutor.Si aici vorbesc din proprie experienta.Probabil nu ai avut inca o problema care sa te puna in situatia de a cere un astfel de ajutor si de asta gandesti asa.

Si inca ceva...nu judeca pentru ca la randul tau vei fi judecat.Fiecare face ce vrea si cum vrea cu timpul liber.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau

scris pe 26 apr 2006 20:14 de David21

Daca aveai putintica rabdare sa citesti ce am scris nu cred ca mai aveai aceeasi parere. Nu ma cred nici centrul universului si sunt in stare sa accept pareri diverse poate chiar contradictorii asta cu conditia sa fie bine argumentate. Dar pana in momentul de fata nu mi-ai adus nici un argument irefutabil si care sa denote altceva decat o minte ingusta. In ceea ce priveste jignirile nu ma caracterizeaza. Dar atunci cand am spus: "batutzi in cap" cred ca majoritatea oamenilor de aici o sa fie de acord cu mine. De cand nu ai mai scos nasul din lume pt a vedea nivelul de educatie al pustilor din ziua de azi. Sunt viitor cadru didactic si pe mine sincer ma inspaimanta directia in care se indreapta. O alta problema abordata era competenta opiniilor formulate pe acest site. Tin sa te anunt ca majoritatea user-ilor cu vechime de aici au competenta necesara pt a formula niste sfaturi. "Discutile libertine" ajuta pe multi sa gaseasca raspunsuri atunci cand oameni ca tine le inchid usa in nas si spun "nu trebuie sa stii asta! sau esti prea mic!".
Ma bucur pt tine ca ai gasit iubirea dar inca esti tanara ca sa afirmi cu atata tarie ca ai gasit cheia succesului. Din cate am inteles nu esti casatorita asa ca tin sa te anuntz ca viata iti ofera de cele mai multe ori surprize neasteptate. Daca ai aflat totul despre sex de la o singura persoana inseamna ca nu ai aflat totul! Niciodata o singura persoana nu o sa poata stii totul, nici macar intr-un singur domeniu. Eu iti doresc numai fericire!
In ceea ce priveste experienta mea de viata nu cred ca esti in masura sa-ti dai cu parerea. Nu ma cunosti si nici nu cred ca ti-ai dorii deoarece sunt la fel de "libertina" ca si aici si cred ca o discutie pe orice tema te-ar bulversa prea tare!

...very smart..!
Cat despre emanuella sau cum dreac' ii zice, incearca sa o ignori!!!

Legalize_iT_in_Ro
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 26 apr 2006 20:20 de David21

Avand in vedere faptul ca am 2 job-uri, facultate, citesc foarte mult si ma ocup si de gospodarie

Slabut.....altceva ....nimic ?

Legalize_iT_in_Ro
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

scris pe 26 apr 2006 20:30 de LonelyGirl

Slabut.....altceva ....nimic ?

Chiar vrei sa stii tot ce fac?Astea sunt chestiile mai importante, pe care pun accent.Am uitat internetul, chat-ul, iesirile cu prietenii, baile de relaxare, filmele, tv-ul si...mai sunt.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

scris pe 26 apr 2006 20:33 de David21

si...mai sunt.

De ce oare incep sa devin curios ? ..

Legalize_iT_in_Ro
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul..

scris pe 26 apr 2006 21:47 de MachoMan

De ce oare incep sa devin curios ? ..

Poate pentru ca viata ta se reduce la Districtul ala rosu si ceva umplutura pe langa? Chiar asa, ce-ar fi sa ne spui si tu cu ce te ocupi, de curiozitate (scoala ziceai ca nu, poate "business" sau exagerez deja?)
sus

baxxu

Senior member
103 mesaje

scris pe 26 apr 2006 23:27 de baxxu

Poate pentru ca viata ta se reduce la Districtul ala rosu si ceva umplutura pe langa? Chiar asa, ce-ar fi sa ne spui si tu cu ce te ocupi, de curiozitate (scoala ziceai ca nu, poate "business" sau exagerez deja?)
de prieten se ocupa.cred ca vrea sa ne spuna si noua sa nu mai pierdem timp aci pe site si sa ne ocupam mai mult de prietenele sau sotiile noastre.daca vrea ,ai dau eu de lucru.poate sa castige 500 de euro pe luna.

sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 27 apr 2006 00:04 de David21

Pai..asa pe langa district si ceva "umplutura " ma mai ocup cu traficul de droguri, de carne vie, cu spalarea de bani...si ar mai fi cateva..
Tu chiar crezi ca nu ai ce face aici...? Poti gasi cele mai lejere metode de facut bani!!!

Legalize_iT_in_Ro
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Maca

scris pe 27 apr 2006 00:10 de David21

de prieten se ocupa.cred ca vrea sa ne spuna si noua sa nu mai pierdem timp aci pe site si sa ne ocupam mai mult de prietenele sau sotiile noastre.daca vrea ,ai dau eu de lucru.poate sa castige 500 de euro pe luna.

Tu daca nu stii despre ce se vorbeste, de ce te bagi?...si merci pt oferta, faza-i ca 500 nu-mi ajung nici de tigari..!!...asa ca paseaza oferta altuia...

Legalize_iT_in_Ro
sus

baxxu

Senior member
103 mesaje

scris pe 27 apr 2006 00:25 de baxxu

Tu daca nu stii despre ce se vorbeste, de ce te bagi?...si merci pt oferta, faza-i ca 500 nu-mi ajung nici de tigari..!!...asa ca paseaza oferta altuia...
taci draq,ca tu nu stii nimic.500 e minimul,si las-o cu olanda ta ca erai mancat pana acum de aia bastani daca faceai ce ai scris mai sus.cred ca muncesti pe undeva cu 40,45 de euro.si la anii tai anca umbli dupa p**** .hai pa si bafta la teapa.

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online