Voi traiti si in afara Internetului?

Pagina 2 din 2
«   1   2

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

scris pe 27 apr 2006 01:59 de ExoticDream

Avand in vedere faptul ca am 2 job-uri, facultate, citesc foarte mult si ma ocup si de gospodarie cred ca putem spune ca am si o viata in afara internetului

Stai usor, unii nu au auzit cuvinte ca "job", "scoala", "lectura", incearca ceva mai simplu gen "produs", "papat banii lui taticu'", "ciupeli", pentru restul consulta o manea din aia in care se "canta" despre seful al' mai smecher, spaima cartierului!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns!

scris pe 27 apr 2006 02:08 de ExoticDream

faza-i ca 500 nu-mi ajung nici de tigari..!!

Mda, avand in vedere ca in Olanda un pachet de tigari ca lumea costa in medie 5 Euro, inseamna ca te paste cancerul pulmonar la minimum 3 pachete pe zi!!!

Guvernul olandez se zbate pentru a reduce consumul de tigari care este printre cele mai ridicate din lume (31% din populatie, fata de 20% in SUA, 24% in Franta) si vii tu, de pe plaiurile mioritice, sa le strici procentele?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vr

scris pe 27 apr 2006 16:52 de bluemoon

...very smart..!
Cat despre emanuella sau cum dreac' ii zice, incearca sa o ignori!!!

Multumesc de sustinere!

Cuget deci exist!
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul..

scris pe 27 apr 2006 22:04 de LonelyGirl

De ce oare incep sa devin curios ? ..

Pai..gandeste, analizeaza si zi si mie

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

dori

Guest

Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

scris pe 28 apr 2006 16:01 de dori

Poate ar trebui sa imi vad de viata mea..dar sunt curioasa..Voi traiti si in afara internetului?Nu vreau sa fiu rautacioasa..dar nu va inteleg!Ce sens au aceste discutii? Trebuie sa va dovediti ca sunteti mai buni...mai inteligenti?Un sfat...Incercati sa traiti.Asa veti gasi raspunsuri mai usor!!!
unii nu au pe cine sa intrebe si poate e singura lor posibilitatea de a primi indicii spere un posibil raspuns!la asta te-ai gandit?
sus

vldro

Junior member
14 mesaje

scris pe 28 apr 2006 23:36 de vldro

Cat despre educatia sexuala..cred ca e normal sa nu se predea de la varste asa fragede

Ma intristeaza sa vad ca la 22 de ani poti gandi asa. Inteleg un profesor de 68 de ani cand sare peste "Reproducere" la anatomie, dar pe tine...
La o maternitate din jud. Botosani se ajunsese la recordul de 20 de avorturi pe zi acum cativa ani, majoritatea covarsitoare a pacientelor erau minore din mediul rural... a caror parinti probabil ca te-ar sustine in totalitate.
Esti atat de departe de realitatea si decenta pe care o ridici in slavi incat imi provoci mila.

A fronte praecipitium a tergo lupi

Aliena nobis, nostra plus aliis placent
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspu

scris pe 30 apr 2006 18:58 de David21

taci draq,ca tu nu stii nimic.500 e minimul,si las-o cu olanda ta ca erai mancat pana acum de aia bastani daca faceai ce ai scris mai sus.cred ca muncesti pe undeva cu 40,45 de euro.si la anii tai anca umbli dupa p**** .hai pa si bafta la teapa.

Legalize_iT_in_Ro
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Vreau un rsp

scris pe 12 iun 2006 23:08 de Danny_DaBoss

Vrei un raspuns ? Te pricopsishi cu 37 :P
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Vreau un rsp

scris pe 14 iun 2006 16:28 de Duduia

tot ce am inteles de la e-manuela a fost atat: bla...bla-bla...bla-bla-bla.

scuze, tanaro, dar esti departe de realitatea acestui site. departe de TOT.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

scris pe 26 iun 2006 02:35 de alin4alin

Poate ar trebui sa imi vad de viata mea..dar sunt curioasa..Voi traiti si in afara internetului?Nu vreau sa fiu rautacioasa..dar nu va inteleg!Ce sens au aceste discutii? Trebuie sa va dovediti ca sunteti mai buni...mai inteligenti?Un sfat...Incercati sa traiti.Asa veti gasi raspunsuri mai usor!!!
Crezi ca celor care dau multe sfaturi bune cum ar fi ExoticDream nu le-ar fi usor sa faca altceva? Dupa cum pui tu problema ar trebui sa nu mai existe site-ul acesta.. NU, acest forum este pentru a informa pe cei care nu au experienta, de a da sfaturi in cazul unor afectiuni si de a face schimb de idei, opinii.

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online