Prietenul meu... taur in pat! Unde sa ma ascund?

Pagina 1 din 1
1

mimi

Guest

Prietenul meu... taur in pat! Unde sa ma ascund?

scris pe 27 apr 2006 14:12 de mimi

Buna, prieteni. Nu stiu ce sa mai fac...unde sa ma ascund .

prietenul meu, e ca un taur in pt, un animal...cand se dezlantuie e teroare. rezista si 2 ore si sa nu ejaculeze, timp in care pe mine ma intoarce pe toate partile...ma face de nu mai imi trebuie o luna. (sex anal, vaginal, oral, cunnilingus)..plus ca ma musca...imi lasa niste semne pe gat, vizibile...de trebuie sa-mi acopar gatul cu o esarfa cateva zile.

l-am rugat sa nu mai imi faca asta...si a spus ca o face din multa pasiune, dorinta...si a spus ca nu imi va mai lasa urme de muscaturi pe gat...ci in alta parte nevizibila. .

plus ca ma omoara cu sexul anal...

sunt total dominata. nu stiu ..mi-e si putin teama de situatia actuala. fiind la inceput de relatie. toate momentele se consuma si mi-e sa nu intervina rutina. ma gandesc in general barbatii daca au descoperit tot se culca pe o ureche.

ce sfat imi dati...cum as putea vorbi cu el...sa nu-l jignesc cu ceva...
sus

tomcat

Senior member
52 mesaje

Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

scris pe 27 apr 2006 15:25 de tomcat

sincer multe fete si-ar dori sa fie in locu tau....
dar daca nu mai poti si nu mai poti....io iti propun ceva foarte tare....mai keama o prietena....daca vezi ca si acolo rezista prea mult mai keama una....
daca nu...atunci i-o dau pe prietena mea....care cand bea e ninfomana....
si il aranjeaza ea.....iar tu....vino la mine....

Viata e scurta....asa ca daca nu putem s-o lungim, macar s-o facem lata!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 27 apr 2006 15:27 de SORIN28

prietenul meu, e ca un taur in pt, un animal...cand se dezlantuie e teroare. rezista si 2 ore si sa nu ejaculeze, timp in care pe mine ma intoarce pe toate partile...ma face de nu mai imi trebuie o luna. (sex anal, vaginal, oral, cunnilingus)..plus ca ma musca...imi lasa niste semne pe gat, vizibile...de trebuie sa-mi acopar gatul cu o esarfa cateva zile.

l-am rugat sa nu mai imi faca asta...si a spus ca o face din multa pasiune, dorinta...si a spus ca nu imi va mai lasa urme de muscaturi pe gat...ci in alta parte nevizibila. .

sunt total dominata. nu stiu ..mi-e si putin teama de situatia actuala. fiind la inceput de relatie. toate momentele se consuma si mi-e sa nu intervina rutina. ma gandesc in general barbatii daca au descoperit tot se culca pe o ureche.

Sfat: ascunde-te, dar stii cum?! de tot

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

scris pe 27 apr 2006 15:30 de Nekunoskuta

Serios??? Eu una nu as vrea, ma astept la putina intelegere si respect cand i-as spune ca nu-mi place ce-mi face.

Mai e o chestie...esti la inceput de relatie si face asa??? "Inceput" cat inseamna?

Daca i-ai spune ca nu mai vrei ar trebui sa te inteleaga, doar nu esti un obiect.

Nimic...
sus

mimi

Guest

Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

scris pe 27 apr 2006 15:58 de mimi

Serios??? Eu una nu as vrea, ma astept la putina intelegere si respect cand i-as spune ca nu-mi place ce-mi face.

Mai e o chestie...esti la inceput de relatie si face asa??? "Inceput" cat inseamna?

Daca i-ai spune ca nu mai vrei ar trebui sa te inteleaga, doar nu esti un obiect.

inceput inseamna 3 saptamani, iar el spune ca ii sunt asa draga ca m-ar manca cu totul...
iar drept sa spun mie mi-e cam teama.
astept sa mai oboseasca...

sus

mimi

Guest

scris pe 27 apr 2006 16:00 de mimi

ea.....iar tu....vino la mine....

propunere indecenta...(Sharon Stone & Michael Douglas )
sus

maeka

Junior member
39 mesaje

scris pe 27 apr 2006 17:21 de maeka

daca ii esti draga intr-adevar si nu doar un obiect drag, ar trebui sa inteleaga.ce, se crede la curse?nu vad cum ai putea sa-i spui altfel decat ca ai momente cand chiar nu mai poti.nu cred ca i s-ar parea o jignire, poate ba din contra.dar oricum....ti-o fi si tie drag de el dar inaintea lui esti tu asa ca pune pret pe tine, mai ales ca o fata este foarte sensibila si din punct de vedere fizic.
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 27 apr 2006 17:45 de Farfalla

Trebuie sa stai de vorba cu el. Si tu mai refuza-l ... ce esti marioneta lui sa te puna cum vrea el si alte alea ... ia si tu initiativa. Da, cati ani ai ?

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

mimi

Guest

scris pe 27 apr 2006 18:41 de mimi

Trebuie sa stai de vorba cu el. Si tu mai refuza-l ... ce esti marioneta lui sa te puna cum vrea el si alte alea ... ia si tu initiativa. Da, cati ani ai ?

da ii spun "te rog ma lasa-ma ca nu mai pot...si mai sta 5-10 min. pe urma iar ma ia"...si pe urma a doua zi ce se mai vaita de picioare, de cap...obosit...intr-o zi e ca nou si poate sa o ia de la capat (asa spune).
24 ani
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 27 apr 2006 22:07 de LonelyGirl

dar daca nu mai poti si nu mai poti....io iti propun ceva foarte tare....mai keama o prietena....daca vezi ca si acolo rezista prea mult mai keama una....
daca nu...atunci i-o dau pe prietena mea....care cand bea e ninfomana....
si il aranjeaza ea.....iar tu....vino la mine....

Marfa propunerea.iti iubesti prietena la nebunie inteleg

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 27 apr 2006 22:09 de LonelyGirl

da ii spun "te rog ma lasa-ma ca nu mai pot...si mai sta 5-10 min. pe urma iar ma ia"...si pe urma a doua zi ce se mai vaita de picioare, de cap...obosit...intr-o zi e ca nou si poate sa o ia de la capat (asa spune).
24 ani

mai...chiar nu vreau sa te jignesc dar sti cum arata toata chestia asta din afara?de parca prietenul tau nu ar face sex cu prietena cu cu o "dama de companie"

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 apr 2006 01:54 de ExoticDream

Nu stiu ce sa mai fac...unde sa ma ascund .

prietenul meu, e ca un taur in pt, un animal...

Comportamentul prietenului tau nu demonstreaza dragoste, ci egoism si lipsa totala de respect fata de tine! Chiar daca nu ar tine la tine, tot ar trebui sa ii pese de ceea ce iti place si tie! Trei spatamani mi se par un timp cam scurt pentru a se naste o iubire nemaipomenita, cred ca prietenul tau a facut o pasiune sexuala pentru tine, poate de vina este si faptul ca n-o fi facut sex de mult timp, in orice caz, nici cel mai puternic libidou din lume nu justifica asemenea iesiri animalice.
Fara a-i jigni "sentimentele", eu zis sa stai de vorba cu el, sa-i explici ce simti, iar daca nu se schimba nimic in felul lui de a actiona in pat sustine-ti punctul de vedere, respinge-l pana cand va intelege ca sexul se face in doi, si tu nu esti un obiect sexual! Daca reactia lui va fi una violenta, daca se va supara si va pleca sa caute satisfactie in alta parte, inseamna ca n-ai pierdut nimic, dimpotriva, te-ai eliberat de un partener nepotrivit. Daca intelege, in sfarsit, cum stau lucrurile, ajuta-l sa isi modereze euforia sexuala si va fi OK.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

mimi

Guest

scris pe 28 apr 2006 11:24 de mimi

Comportamentul prietenului tau nu demonstreaza dragoste, ci egoism si lipsa totala de respect fata de tine! Chiar daca nu ar tine la tine, tot ar trebui sa ii pese de ceea ce iti place si tie! Trei spatamani mi se par un timp cam scurt pentru a se naste o iubire nemaipomenita, cred ca prietenul tau a facut o pasiune sexuala pentru tine, poate de vina este si faptul ca n-o fi facut sex de mult timp, in orice caz, nici cel mai puternic libidou din lume nu justifica asemenea iesiri animalice.
Fara a-i jigni "sentimentele", eu zis sa stai de vorba cu el, sa-i explici ce simti, iar daca nu se schimba nimic in felul lui de a actiona in pat sustine-ti punctul de vedere, respinge-l pana cand va intelege ca sexul se face in doi, si tu nu esti un obiect sexual! Daca reactia lui va fi una violenta, daca se va supara si va pleca sa caute satisfactie in alta parte, inseamna ca n-ai pierdut nimic, dimpotriva, te-ai eliberat de un partener nepotrivit. Daca intelege, in sfarsit, cum stau lucrurile, ajuta-l sa isi modereze euforia sexuala si va fi OK.

chestia e ca l-am rugat sa renunte la muscaturi, sex 2 ore... si a spus asa "pai o facem , sa o facem ca lumea. sa simti ca o faci dragoste cu adevarat !"
eu deja am inceput sa slabesc si sa am ameteli, o fi din cauza sexului..sau alta..acum nu stiu.
oricum daca nu-si schimba comportamentul, daca nu vrea sa inteleaga ii dau un avertisment
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 apr 2006 02:34 de ExoticDream

chestia e ca l-am rugat sa renunte la muscaturi, sex 2 ore... si a spus asa "pai o facem , sa o facem ca lumea. sa simti ca o faci dragoste cu adevarat !"
eu deja am inceput sa slabesc si sa am ameteli, o fi din cauza sexului..sau alta..acum nu stiu.
oricum daca nu-si schimba comportamentul, daca nu vrea sa inteleaga ii dau un avertisment

De-acum nu te mai milogesti de el, il anunti ca asa nu se mai poate! Doar nu-i esti sclava! Ai grija cu ametelile si slabitul ala, este aproape sigur ca sedintele prelungite de sex au inceput sa te marcheze si fizic, si psihic, e momentul sa-ti temperezi ferm iubitul!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascu

scris pe 29 apr 2006 11:15 de Duduia

concluzia: baieti, sa nu va dati tauri/armasari. noi dorim OAMENI. slava cerului ca sunt langa unul! dar aici e vorba de ea, mimi, fata cu animalul in pat.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma

scris pe 29 apr 2006 15:45 de dazza

mimi,omul asta nu se gandeste decat la placerea lui.
Este egoist si deloc tandru.
Cum il lasi sa te intoarca cum vrea el?
Ar trebui sa te impui !
Dar eu zic,sa nu mai faci nimic altceva decat sa il lasi balta.
Iti trebuie un om tandru,cu care sa te simti implinita sexual,nu epuizata.
El vrea mult,tu nu poti...e clar ...ca nu va potriviti la pat !
Cauta ceva mai uman.
Un barbat care sa nu para,ca o face cu o papusa gonflabila.

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa

scris pe 29 apr 2006 18:15 de carrie

parerea mea este sa ii dai verde fara discutie, daca nu intelege sa se comporte in pat in asa fel incat sa va fie bine amandurora.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac.

scris pe 30 apr 2006 15:41 de SORIN28

parerea mea este sa ii dai verde fara discutie, daca nu intelege sa se comporte in pat in asa fel incat sa va fie bine amandurora.

Bun sfat. Eu inca ma intreb daca mesajul nu e la mishto

Radio Greu de difuzat

sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai

scris pe 30 apr 2006 18:28 de David21

Eu inca ma intreb

De atata esti si tu in stare ...incearca din cand in cand sa-ti mai si raspunzi

Legalize_iT_in_Ro
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa

scris pe 30 apr 2006 22:30 de SORIN28

De atata esti si tu in stare ...incearca din cand in cand sa-ti mai si raspunzi
Nu trebuie sa raspund, las drogatii analfabeti sa o faca

Radio Greu de difuzat

sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce

scris pe 30 apr 2006 22:43 de David21

Nu trebuie sa raspund, las drogatii analfabeti sa o faca

Daca citesti mai atent ce ti-am scris mai sus poti si tu la fel de bine ca mine si ca ceilalti sa iti dai seama ca raspunsul tau e un raspuns de om prost ce-si da talente de "intelectual" aici pe forum si are rolul de a-i adormi pe ceilalti cu aberatiile lui de 2 bani!!!!
Pt ce-i ca tine am gasit undeva si o caracterizare, promit sa o postez pe forum cat mai curand posibil!!!!

Legalize_iT_in_Ro
sus

mimi

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu sti

scris pe 1 mai 2006 11:29 de mimi

disctiile cu el, au dat roade...cel putin si-a dat si el seama cum sta treaba...fara sa-i spun prea multe. a devenit mai tandru....si chiar am avut 2 orgasme vaginale...si asa mi-am dat seama ca s-a schimbat...
nu i-am spus nimic de genul "vezi ca daca...mai continui asa,te las"...doar atat prefer pasiunea pasnica...pasiunea pura...nu animalismul.
ma bucur ca a inteles, fara sa repet...
deocamdata sunt multumita...
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

scris pe 3 mai 2006 13:54 de Duduia

disctiile cu el, au dat roade...cel putin si-a dat si el seama cum sta treaba...fara sa-i spun prea multe. a devenit mai tandru....si chiar am avut 2 orgasme vaginale...si asa mi-am dat seama ca s-a schimbat...
nu i-am spus nimic de genul "vezi ca daca...mai continui asa,te las"...doar atat prefer pasiunea pasnica...pasiunea pura...nu animalismul.
ma bucur ca a inteles, fara sa repet...
deocamdata sunt multumita...

pana acum, ti-a aratat ce-i place lui si pe tine nu te-a incantat. arata-i ce-ti place tie. e posibil sa aiba o surpriza placuta. consider ca sunteti de felicitat din moment ce devine receptiv fata de tine.

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 4 iul 2006 15:12 de mya

Buna, prieteni. Nu stiu ce sa mai fac...unde sa ma ascund. prietenul meu, e ca un taur in pt, un animal...cand se dezlantuie e teroare. rezista si 2 ore si sa nu ejaculeze, timp in care pe mine ma intoarce pe toate partile...ma face de nu mai imi trebuie o luna. (sex anal, vaginal, oral, cunnilingus)..plus ca ma musca...imi lasa niste semne pe gat, vizibile...de trebuie sa-mi acopar gatul cu o esarfa cateva zile.
l-am rugat sa nu mai imi faca asta...si a spus ca o face din multa pasiune, dorinta...si a spus ca nu imi va mai lasa urme de muscaturi pe gat...ci in alta parte nevizibila.

o situatzie destul de complikta din punctul meu de vedere. in primul rand, clar el a pus stapanire pe tine, pe trupul tau mai ales, te domina si te poate avea cand vrea el, cum vrea el. tu nu iti spui deloc parerea, ce vrei, cand, cum, de ce asa si nu altfel. ar trebui sa avetzi o conversatzie despre placrile fiecaruia, ce va place, ce nu, cu argumentele de rigoare. este o relatzie in fond, un cuplu, deci vb de 2 pers. nu trebuie sa fie numai el cel satisfacut. in doar 3 saptamani atzi ajuns asa de departe? mi se pare mult prea repede si ca te-ai grabit. trebuia sa il cunosti mai bine inainte, sa stii ce-i poate pielea, si apoi knd ti-ai fi dat seama pe cine ai alaturi daca sa-ti incepi viata sexuala sau nu. poate daca ai mai fi asteptat nici nu s-ar fi ajuns aici. oricum nu e vb de critikt aici, sau de gasit vinovatzi, trebuie sa gasim SOLUTZII. am citit ulterior in alt mesaj de-al tau k a devenit mai tandru dupa ce atzi vorbit. atunci e bine. vezi doar sa nu fie "pasnic" si tandru doar pentru o perioada, si apoi sa revina la vechile obiceiuri. impune-te, domina-l u pe el, arata-te mai ferma, stpana pe situatzie, insa nu cu brutalitate si dand dovada de animalism. fii ferma si pasionala in acelasi timp. poate se purta asa cu tine si pentru ca a observat ca tu astepti ca el sa faca totul, si a facut totul dupa capul lui, tocmai pentru ca tu nu ii reprosai niciodata nimic. poate ar functziona si faza cu "vezi ca daca...mai continui asa,te las". daca te iubeste cu adevarat si ii esti asa de draga cum sustzii, cu sigurantza se va mai schimba, nu brusc, ci treptat. insa spune-i asta intr-un spirit oarecum de gluma, nu pe un ton sobru, si crede-ma ca il va pune pe ganduri. pana una alta multa BAFTA

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 4 iul 2006 15:26 de Kaly

Atat timp cat nu conteaza doar ce anume ii place lui, nu cred ca mai este cazul sa iti faci probleme daca il jignesti sau nu... Nu mi se pare ca este genul de persoana pentru care sa merite sa iti faci tu atatea griji. Un sfat... trimite-l la plimbare, urgent. iti faci tie un bine.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce

scris pe 5 iul 2006 22:24 de valentine

Da ce parere aveti de alea care "sufera" cu un partener de asta si cand gasesc unu care cu adevarat ii pasa de placerea tipei si face un sex..."frumos" ea ii ia locul "animalului" si cam uita ca sexul e facut sa ofere placere si barbatului si femeii...si se gandeste doar la placerea ei?
sus

ovi

Guest

Re: Prietenul meu... taur in pat! Unde sa ma ascun

scris pe 10 iul 2006 20:56 de ovi

nu stiu ce sa zic dar il poti intrebadaca a mai vazut in afara de tine o fata dezbracata complet.Sau daca a mai f**** vreodata asa cu patima.
sus

krisstyano

Newbie
4 mesaje

scris pe 13 iul 2006 00:16 de krisstyano

Aia nu mai este iubire fato daca da in tine ca o toba,aia este bataie de joc nici traseistele nu cred ca l-ar accepta,tare mi-e sa nu se sparga toba si dupa aia sa-ti dea papucii.

kriss
sus

krisstyano

Newbie
4 mesaje

scris pe 13 iul 2006 00:20 de krisstyano

Sigur a mai vazut femei inainte de tine sau traia numai din L**a. I-a intreabal? sau trimitel la alta sa vezi tot asa face?

kriss
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu sti

scris pe 13 iul 2006 12:40 de Duduia

Da ce parere aveti de alea care "sufera" cu un partener de asta si cand gasesc unu care cu adevarat ii pasa de placerea tipei si face un sex..."frumos" ea ii ia locul "animalului" si cam uita ca sexul e facut sa ofere placere si barbatului si femeii...si se gandeste doar la placerea ei?

i se da papucii.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online