Atza ?

Pagina 1 din 1
1

eu

Guest

Atza ?

scris pe 28 apr 2006 01:50 de eu

Ok am si eu cateva intrebari in legatura cu "atza" ... daca ea este rupta.. poti deveni mai performant sau mai putin sensibil in zona respectiva... trebuie neaprat sa fie rupta ca sa poti avea o viata sexuala buna ? ... Deci mie nu mi sa rupt decat partial.. si nu mai simt vreo problema in timpu actului sexual ar trebui sa se rupa de tot ... exista vreun risc de iritare daca zona aceea ramana descoperita total sau un risc sa apara o insensibilitate si sa nu se mai simta la fel de multa placere in timpu actului sexual ?... Multumesc anticipat
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Atza ?

scris pe 28 apr 2006 08:36 de Nekunoskuta

Ok am si eu cateva intrebari in legatura cu "atza" ... daca ea este rupta.. poti deveni mai performant sau mai putin sensibil in zona respectiva... trebuie neaprat sa fie rupta ca sa poti avea o viata sexuala buna ? ...

Nu conteaza cat, cum, cand, de ce se rupe ata. Este un detaliu monor si nesemnificativ pentru viata sexuala.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Atza ?

scris pe 29 apr 2006 02:52 de valentine

Nu conteaza cat, cum, cand, de ce se rupe ata. Este un detaliu monor si nesemnificativ pentru viata sexuala.

Daca nu esti circumscris nu prea e valabil raspunsul tau...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Atza ?

scris pe 29 apr 2006 23:14 de Nekunoskuta

Daca nu esti circumscris nu prea e valabil raspunsul tau...

Detaliaza...

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Atza ?

scris pe 30 apr 2006 05:52 de valentine

Detaliaza...

Altadata.Acum mie lene
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Atza ?

scris pe 30 apr 2006 15:32 de SORIN28

Ok am si eu cateva intrebari in legatura cu "atza" ... daca ea este rupta.. poti deveni mai performant sau mai putin sensibil in zona respectiva... trebuie neaprat sa fie rupta ca sa poti avea o viata sexuala buna ? ... Deci mie nu mi sa rupt decat partial.. si nu mai simt vreo problema in timpu actului sexual ar trebui sa se rupa de tot ... exista vreun risc de iritare daca zona aceea ramana descoperita total sau un risc sa apara o insensibilitate si sa nu se mai simta la fel de multa placere in timpu actului sexual ?... Multumesc anticipat

1. Daca e rupta ata nu esti mai performant.
2. Nu are nimic a face ruperea atei cu o viata sexuala "buna"
3. Daca s-a rupt partial, nu e nici o problema. Daca pentru o perioada lasi sexul deoparte(rana) se "trece" si nu e neaparat nevoie sa se rupa de tot
4. Insensibiliitatea se "manifesta" doar la cei cu circumcizie.
Esti normal, keep going

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

eu

Guest

Re: Re: Atza ?

scris pe 5 mai 2006 18:53 de eu

1. Daca e rupta ata nu esti mai performant.
2. Nu are nimic a face ruperea atei cu o viata sexuala "buna"
3. Daca s-a rupt partial, nu e nici o problema. Daca pentru o perioada lasi sexul deoparte(rana) se "trece" si nu e neaparat nevoie sa se rupa de tot
4. Insensibiliitatea se "manifesta" doar la cei cu circumcizie.
Esti normal, keep going
Merci mult in sf un raspuns la c am intrebat
sus

urgent

Guest

scris pe 4 dec 2007 11:00 de urgent

mi s-a fisurat putzin atza si m-a cam ustura... cat timp trece pana se vindeca cam cat sa stau pe tusha.. ca is cam nimfoman de felu me pls...
sus

urgentt

Guest

scris pe 4 dec 2007 11:03 de urgentt

si inca ceva am citit p`un forum ca daca mi se rupe de tot in timpul actului sexual nu mai pot opri sangerarea si ajung la spital si m-a luat cu naspa .... e adevarat ?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online