Cum ma rascumpar dupa prima data??

Pagina 1 din 1
1

vldro

Junior member
14 mesaje

Cum ma rascumpar dupa prima data??

scris pe 28 apr 2006 09:09 de vldro

prima oara cu prietena in pat... sarutari, mangaieri, un film cretin pe care am uitat sa il inchid ne bruia pe fundal... ne imbratisham gasesc intr-un final prezervativul in pantalonii aruncati pe jos... ne sarutam...ne imbratisam... si imi dau seama ca lipseste ceva

si ca beleaua sa fie completa... ea era virgina.. imi spusese cu ceva timp in urma.. si aranjasem cu niste prieteni(ai ei) sa ramanem singuri la ei in weekend si eu ma trezesc in fata problemei (care problema nu se trezea)

m-am simtit ca lovit de trasnet... vreo 5 minute m-am gandit unde sa fug (am citit un Thread in care se recomanda Inrolarea in Al-qaeda, bine ca nu mi-a venit in cap) dupa care s-a remediat problema si am terminat ce am inceput... ca de simtit bine nu se mai punea problema; ea "prima oara"-esec total, eu cu ganduri de calugarie...

surprinzator am ramas impreuna...dar eu ma simt ca dracu... de fapt mai rau...

A fronte praecipitium a tergo lupi

Aliena nobis, nostra plus aliis placent
sus

maeka

Junior member
39 mesaje

Re: Cum Ma Rascumpar??

scris pe 28 apr 2006 14:49 de maeka

si l-a mine s-a intamplat la fel...numai ca abia dupa cateva contacte si-a revenit.daca ti-e frica de ce crede prietena ta despre tine..eu pot sa-ti zic din punctul meu de vedere ca nu m-a deranjat.in acele prime zile, stiam ca prietenul meu se simtea groaznic..dar nu era o nenorocire...oricum...am incercat cateva zile pana sa-si revina ...dar trebuie sa va relaxati in primul rand...sa stati imbratisati, sa va mangaiati...dar mai ales...sa va relaxati iar tu sa nu zici mereu in gand "haide, haide odata!!!" ca va veni tot cand o sa fie relaxata..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 apr 2006 02:43 de ExoticDream

prima oara cu prietena in pat... sarutari, mangaieri, un film cretin pe care am uitat sa il inchid ne bruia pe fundal... ne imbratisham gasesc intr-un final prezervativul in pantalonii aruncati pe jos... ne sarutam...ne imbratisam... si imi dau seama ca lipseste ceva

si ca beleaua sa fie completa... ea era virgina.. imi spusese cu ceva timp in urma.. si aranjasem cu niste prieteni(ai ei) sa ramanem singuri la ei in weekend si eu ma trezesc in fata problemei (care problema nu se trezea)

m-am simtit ca lovit de trasnet... vreo 5 minute m-am gandit unde sa fug (am citit un Thread in care se recomanda Inrolarea in Al-qaeda, bine ca nu mi-a venit in cap) dupa care s-a remediat problema si am terminat ce am inceput... ca de simtit bine nu se mai punea problema; ea "prima oara"-esec total, eu cu ganduri de calugarie...

surprinzator am ramas impreuna...dar eu ma simt ca dracu... de fapt mai rau...

Esti nostim cu inrolarea in Al-Qaeda si in modul in care faci haz de necaz! Stai linistit, mai multe griji iti induci tu singur, prietena ta, daca te iubeste, se asteapta la posibile erori, intarzieri in procesul de "incalzire" in primele ocazii fierbinti, te intelege si te ajuta sa treci peste ele. In plus, in cazul tau, ea, fiind virgina, are propriile ei temeri, asa ca se compenseaza! Dupa ce veti mai avea cateva "close encounters of the third kind", va veti familiariza cu ceea ce se intampla si lucrurile vor merge bine, nu mai fi atat de stresat, trateaza problema (daca mai apare) cu umor! Nu te apuca sa iei cine stie ce prostii, nu e cazul.

Bafta si tine-ne la curent cu desfasurarea evenimentelor!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Cum Ma Rascumpar??

scris pe 21 iun 2006 22:12 de Dysdera

Esti nostim cu inrolarea in Al-Qaeda si in modul in care faci haz de necaz! Stai linistit, mai multe griji iti induci tu singur, prietena ta, daca te iubeste, se asteapta la posibile erori, intarzieri in procesul de "incalzire" in primele ocazii fierbinti, te intelege si te ajuta sa treci peste ele. In plus, in cazul tau, ea, fiind virgina, are propriile ei temeri, asa ca se compenseaza! Dupa ce veti mai avea cateva "close encounters of the third kind", va veti familiariza cu ceea ce se intampla si lucrurile vor merge bine, nu mai fi atat de stresat, trateaza problema (daca mai apare) cu umor! Nu te apuca sa iei cine stie ce prostii, nu e cazul.

Bafta si tine-ne la curent cu desfasurarea evenimentelor!

cum sa te raspumperi?hmm sa vedem..paaaaii..ce-ar fi sa ii pregatesti intr-o seara ceva romantic cu trandafiri cu tot cu muzica buna etc ..sa fie placut surprinsa si sa facetzi dragoste..:P

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 21 iun 2006 22:23 de SORIN28

eu ma simt ca dracu... de fapt mai rau...

Stai linistit, oricum le place numai p... Tu sa te simti bine

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Cum Ma Rascumpar??

scris pe 21 iun 2006 23:18 de Dysdera

Stai linistit, oricum le place numai p... Tu sa te simti bine

ce raspuns de koko...ce fata si-a batut joc de tine de esti asa inversunat impotriva posesoarelor de clitoris?

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Cum Ma Rascumpar??

scris pe 22 iun 2006 09:11 de valentine

ce raspuns de koko...ce fata si-a batut joc de tine de esti asa inversunat impotriva posesoarelor de clitoris?

Las-o Sorine ca nu stie cand nu vorbesti serios,cand glumesti etc
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cum Ma Rascumpar??

scris pe 22 iun 2006 19:10 de Dysdera

Las-o Sorine ca nu stie cand nu vorbesti serios,cand glumesti etc

daca asta a fost o gluma a fost una foarte proasta..luati-va si voi o carte de bancuri sa nu o mai datzi in bara atat de rau

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cum Ma Rascumpar??

scris pe 22 iun 2006 19:58 de SORIN28

daca asta a fost o gluma a fost una foarte proasta..luati-va si voi o carte de bancuri sa nu o mai datzi in bara atat de rau

Nu cred ca trebuie sa-ti dau tie explicatii Si nu , nu am glumit asa cum a scris Valentin. Am vorbit serios

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum Ma Rascumpar??

scris pe 22 iun 2006 20:45 de valentine

Stie Sorin ce stie...
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum Ma Rascumpar??

scris pe 22 iun 2006 21:16 de Dysdera

Stie Sorin ce stie...

sunt sigura...

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online