Probleme in paradis....
Pagina 1 din 2
sweetgirl1
Veteran member 221 mesaje
|
Probleme in paradis....
V-am mai povestit situatia mea, eu aici, el acolo de aproape 6 luni...se intoarce acum la inceputul lunii mai.A aparut o problema...ieri cand am vorbit l-am luat la sigur si mi-a raspuns cu toata sinceritatea (ceea ce e de apreciat)ca m-a inselat de tri ori in astea sase luni.De doua ori fiind cu aceasi femeie.Stiu ca ma iubeste...poate e ironic sa spun asta...dar de sentimentele lui nu am nicio (ca sa folosesc noile reguli gramaticale :P ) indoiala.El mi-a spus asa: a iesit cu prietenii...a baut un pahar mai mult si...boom s-a intamplat.Cu ocazia asta am vorbit si despre boli, mi-a spus ca s-a protejat si simtind ca imi este teama mi-a propus sa isi faca analizele cand vine (am mai dicutat aici si problema asta).M-a rugat sa il iert, ca nu se va mai intampla, ca regreta tot ceea ce s-a intamplat...s.a.m.d. Problema esta ca eu nu sunt genul care sa ierte sau sa uite asa ceva si imi este foarte greu.daca nu as tine la el...ar fi mult mai usor de luat o decizie..Stiind ca totusi este barbat, separati de 6 luni...sa incerc sa trec peste?99% eram sigura ca s-a intamplat ceva acolo dar mereu o confirmare... este foarte grea...Acest lucru nu il voi uita niciodata, chiar daca ma hotarasc sa iert.Relatia noastra este foarte frumoasa...adica avem o buna comunicare, putem sa vorbim ore in sir si sa nu ne plictisim, este intelegere, avem planuri de viitor.Mi-a spus ca atunci cand va fi aici totul se va schimba...nu stiu...Spuneti-mi va rog ce parere aveti, ce ati face?
Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
|
sus |
|
Swann
Junior member 29 mesaje
|
Re: Probleme in paradis....
scris pe 28 apr 2006 10:31 de Swann
...m-a inselat de tri ori in astea sase luni.De doua ori fiind cu aceasi femeie....
Cam dubioasa cifra asta
El mi-a spus asa: a iesit cu prietenii...a baut un pahar mai mult si...boom s-a intamplat
Sa inteleg ca da vina pe bautura? De fiecare data cand s-a intamplat, el bause ceva, prin urmare nu e vinovat? Sa fim realisti.
|
sus |
|
sweetgirl1
|
Re: Re: Probleme in paradis....
Sa inteleg ca da vina pe bautura? De fiecare data cand s-a intamplat, el bause ceva, prin urmare nu e vinovat? Sa fim realisti.
Nu, nu a dat vina pe bautura, a spus doar ca a simtit nevoia.Nici nu as fi acceptat ca scuza o chestie de genul asta.Oricum dupa o lunga discutie cu mama, care este psiholog am decis sa ii mai dau o sansa.Oricum mi se pare un topic care ar merita dezbatut.
Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
|
sus |
|
maeka
Junior member 39 mesaje
|
Re: Re: Re: Probleme in paradis....
scris pe 28 apr 2006 14:43 de maeka
Nu, nu a dat vina pe bautura, a spus doar ca a simtit nevoia.Nici nu as fi acceptat ca scuza o chestie de genul asta.Oricum dupa o lunga discutie cu mama, care este psiholog am decis sa ii mai dau o sansa.Oricum mi se pare un topic care ar merita dezbatut.
faptul ca ti-a spus inseamna mult.nu aprob ceea ce a facut dar poate chiar a simtit nevoia de tine si poate ca tot timpul s-a gandit la tine.si eu sunt cam in aceeasi situatie..eu sunt aici, el e la 2000km, ne vedem o data la 2-4luni..ce-i drep, mai des decat voi dar de asemenea este foarte greu.la fel ne intelegem extraordinar dar diferenta e ca el nu m-a inselat si stiu sigur asta.repet..as intelege dar nu stiu daca as putea trece peste..daca tu ai putut, de ce nu ar putea si el?cee ce face o data, poate fi o gresala care nu se va mai repeta, dar daca e si a doua oara, este o regula. daca va iubiti mult si simti ca ii poti acorda a doua sansa, bafta dar urmeaza sa vezi daca o mai face si cand se va intoarce...inca o data...daca m-as pune in locul tau....poate ca si eu as decide sa-i dau a doua sansa insa nu stiu cum as reactiona cand am fi iar in intimitate...
|
sus |
|
sweetgirl1
|
Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis....
faptul ca ti-a spus inseamna mult.nu aprob ceea ce a facut dar poate chiar a simtit nevoia de tine si poate ca tot timpul s-a gandit la tine.si eu sunt cam in aceeasi situatie..eu sunt aici, el e la 2000km, ne vedem o data la 2-4luni..ce-i drep, mai des decat voi dar de asemenea este foarte greu.la fel ne intelegem extraordinar dar diferenta e ca el nu m-a inselat si stiu sigur asta.repet..as intelege dar nu stiu daca as putea trece peste..daca tu ai putut, de ce nu ar putea si el?cee ce face o data, poate fi o gresala care nu se va mai repeta, dar daca e si a doua oara, este o regula. daca va iubiti mult si simti ca ii poti acorda a doua sansa, bafta dar urmeaza sa vezi daca o mai face si cand se va intoarce...inca o data...daca m-as pune in locul tau....poate ca si eu as decide sa-i dau a doua sansa insa nu stiu cum as reactiona cand am fi iar in intimitate...
Chestia e ca eu nu am facut dragoste cu el niciodata.Asta i-am spus si eu...k in cazul in carevoi putea sa trec peste, imi va fi destul de greu sa fac dragoste cu el.I-am spus ca imi este frica si de boli si el s-a oferit sa isi faca analizele ca sa ma stie linistita.Stiu ca ma iubeste...si eu il iubesc si cred ca oricine merita inca o sansa.Stiu ca regreta, il cunosc destul de bine.O sa incerc sa trec peste si sa vad cum o sa fie cand va fi aici.Daca se repeta inca o data o termin cu el oricat de mult l-as iubi.
Sigmund Freud
|
sus |
|
bluemoon
Senior member 134 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis....
Sincer eu sunt putin revoltata. Daca nu erai capabila sa asimilezi un astfel de raspuns de ce ai tinut atata sa aflii adevarul? Iti place sa-ti faci rau singura? Sper sa nu te superi pe mine dar personal asa vad lucrurile. Daca tot nu ati avut relatii sexuale ce mai conteaza astfel de escapade? Apreciaza faptul ca a fost sincer cu tine si s-a oferit sa-si faca analizele, nu multi barbati ar face asa ceva. Gestul lui dovedeste ca intr-adevar te iubeste. Daca spuneti ca va intelegeti atat de bine de ce sa renunti la asa ceva pt atat? Parerea mea e ca toti barbatii insala la un moment dat dar asta nu inseamna neaparat ca nu te mai iubeste. Sfatul meu e sa nu renunti atat de usor. Distanata a fost cea care l-a determinat sa faca asta si cred ca atunci cand va fi langa tine lucrurile se vor schimba. Sfatul meu e ca daca nu suporti adevarul atunci mai bine nu impinge la astfel de destainuiri. Mult succes!
Cuget deci exist!
|
sus |
|
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis....
scris pe 28 apr 2006 23:46 de
Parerea mea e ca toti barbatii insala la un moment dat
cei cu generalizarea asta? daca tea inselat pe tine careva candva nu inseamna ca asa fac toti
|
sus |
|
sweetgirl1
|
Sincer eu sunt putin revoltata. Daca nu erai capabila sa asimilezi un astfel de raspuns de ce ai tinut atata sa aflii adevarul? Iti place sa-ti faci rau singura? Sper sa nu te superi pe mine dar personal asa vad lucrurile. Daca tot nu ati avut relatii sexuale ce mai conteaza astfel de escapade? Apreciaza faptul ca a fost sincer cu tine si s-a oferit sa-si faca analizele, nu multi barbati ar face asa ceva. Gestul lui dovedeste ca intr-adevar te iubeste. Daca spuneti ca va intelegeti atat de bine de ce sa renunti la asa ceva pt atat? Parerea mea e ca toti barbatii insala la un moment dat dar asta nu inseamna neaparat ca nu te mai iubeste. Sfatul meu e sa nu renunti atat de usor. Distanata a fost cea care l-a determinat sa faca asta si cred ca atunci cand va fi langa tine lucrurile se vor schimba. Sfatul meu e ca daca nu suporti adevarul atunci mai bine nu impinge la astfel de destainuiri. Mult succes!
Nu, nu am de gand sa renunt.Am crezut ca sunt pregatita sa asimilez dar cand esti pusa fata in fata cu o chestie de genul asta nu te simti prea bue.Oricum incerc sa uit...de iertat am iertat.
Sigmund Freud
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
..eu sunt aici, el e la 2000km, ne vedem o data la 2-4luni..ce-i drep, mai des decat voi dar de asemenea este foarte greu.la fel ne intelegem extraordinar dar diferenta e ca el nu m-a inselat si stiu sigur asta.
Eu am fost la 10000 km si tot nu m-a inselat. Daca vrea, un barbat se poate abtine, nu mi se pare fezabila scuza ca se gandea la iubita si o facea cu alta, sa fim seriosi!
:/:/:/
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
inselat=bag beep in beep etc (a se mai adauga niste rude,morti,vecini s.a.m.d.)
|
sus |
|
ExoticDream
|
Chestia e ca eu nu am facut dragoste cu el niciodata.Asta i-am spus si eu...k in cazul in carevoi putea sa trec peste, imi va fi destul de greu sa fac dragoste cu el.I-am spus ca imi este frica si de boli si el s-a oferit sa isi faca analizele ca sa ma stie linistita.Stiu ca ma iubeste...si eu il iubesc si cred ca oricine merita inca o sansa.Stiu ca regreta, il cunosc destul de bine.O sa incerc sa trec peste si sa vad cum o sa fie cand va fi aici.
Are o bila alba pentru ca accepta sa-si faca analizele si inca una pentru ca si-a recunoscut pacatele, insa tare ma tem ca cine a inselat o data o va face din nou (poate nu acum, dar mai tarziu, dupa ce veti fi din nou despartiti). Este adevarat ca barbatii pun placa aia cu "simt nevoia", insa lui i s-a intamplat cam des. In fine, poate mama ta are dreptate, da-i o (ultima) sansa, insa fii cu ochii in patru si, daca observi cel mai mic lucru dubios, nu face dragoste cu el, risti sa suferi mult dupa aceea, incearca sa te convingi mai intai ca ceea ce-ti povesteste online este si real, fii sigura ca este omul a carui imagine ti-ai construit-o in mintea ta.
Daca se repeta inca o data o termin cu el oricat de mult l-as iubi.
O decizie inteleapta, numai sa te tii de ea in caz ca se intampla!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
sweetgirl1
|
Are o bila alba pentru ca accepta sa-si faca analizele si inca una pentru ca si-a recunoscut pacatele, insa tare ma tem ca cine a inselat o data o va face din nou (poate nu acum, dar mai tarziu, dupa ce veti fi din nou despartiti). Este adevarat ca barbatii pun placa aia cu "simt nevoia", insa lui i s-a intamplat cam des. In fine, poate mama ta are dreptate, da-i o (ultima) sansa, insa fii cu ochii in patru si, daca observi cel mai mic lucru dubios, nu face dragoste cu el, risti sa suferi mult dupa aceea, incearca sa te convingi mai intai ca ceea ce-ti povesteste online este si real, fii sigura ca este omul a carui imagine ti-ai construit-o in mintea ta.
Sunt sigura ca este sincer - niciodata nu poti fi 100% sigur - dar sa spunem ca procent de 90% sunt sigura.In noaptea asta am vorbit de la ora 22 pana la ora 4 dimineata si tot mai aveam de discutat.Este o comunicare pe care nu am avut-o cu fostii mei prieteni.As vrea sa mentin chestia asta.El stie foarte bine felul meu de a fi si stie ca daca mai repeta o data o terminam.Nu stiam cat tin la el pana la intamplarea asta...adica cand mi-a spus am simtit ca mi-a infipt un cutit in inima si il rasucea.Exact senzataia asta am avut si de aici imi dau seama ca intradevar tin la el destul de mult.Avem cam aceleasi gusturi la filme, muzica etc, avem aproximativ aceleasi opinii in diferitele teme pe care le-am abordat pana acum (mai putn in politica - acolo intradevar avem opinii diferite ).Daca ma gandesc bine, asa cum ai spus si tu, este de apreciat ca mi-a spus (pentru ca oricum nu aveam cum sa aflu ce face el acolo), ca s-a oferit sa isi faca analizele, si din asta rezulta ca are sentimente pentru mine.Nu stiu daca va mai repeta.Cand am vorbit cu mama, am intrebat-o si asta: daca ea crede ca se va mai repeta cand va fi aici iar ea mi-a spus ca nu crede ca va mai face asta.Noi speram sa nu mai fim nevoiti sa ne despartim pentru inca 6 luni.
Sigmund Freud
|
sus |
|
maeka
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 29 apr 2006 12:44 de maeka
Chestia e ca eu nu am facut dragoste cu el niciodata.Asta i-am spus si eu...k in cazul in carevoi putea sa trec peste, imi va fi destul de greu sa fac dragoste cu el.I-am spus ca imi este frica si de boli si el s-a oferit sa isi faca analizele ca sa ma stie linistita.Stiu ca ma iubeste...si eu il iubesc si cred ca oricine merita inca o sansa.Stiu ca regreta, il cunosc destul de bine.O sa incerc sa trec peste si sa vad cum o sa fie cand va fi aici.Daca se repeta inca o data o termin cu el oricat de mult l-as iubi.
pai daca nu ai facut dragoste cu el pana acum, practic nu ati avut relatie.ceea ce simtiti nu a avut unfundament.practic...el a fost cu cineva pana la tine.ce e de vazut este daca si cand va fi cu tine va proceda la fel dar din moment ce trage de tine, ti-a spus adevarul,spune ca te iubeste, are planuri cu tine..ceea ce a facut a fost o reactie fiziologica si nu a insemnat nimic pt el.concluzia e ca te iubeste si poti chiar considera ca nu te-a inselat.succes
|
sus |
|
dazza
Expert member 513 mesaje
|
scris pe 29 apr 2006 15:35 de dazza
Cum de nu te-ai gandit la o chestie: Daca el nu a uitat sa se protejeze(beat fiind),era constient de ceea ce face.Daca a fost constient ca trebuie sa se protejeze,inseamna ca a fost constient ca te inseala.Deci,motivul bauturii,automat pica !
Dupa parerea mea,e mai putin dureros sa nu ti se spuna direct ca ai fost inselat/a.
Putea sa nu te raneasca spunadu-ti asta.
Macar,nu te durea asa tare.
Acum esti sigura ca a facut-o si ti-a mai spus si de cate ori.Poate si tu banuiai asta,dar poate iti doreai sa iti spuna: Nu,nu te-am inselat !
Iti doreai sa nu auzi niciodata ca a facut asta.Sunt sigura.
Daca il ierti sau nu,este decizia ta.
Dupa parerea mea,poate subiectiva..nu merita iertat.
Eu in locul tau,nu l-as ierta pt simplul fapt ca ti-a spus in detaliu cum s-a intamplat.N-a uitat sa se protejeze,dar nu-si dadea seama ca te inseala.Ciudat !
Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
|
sus |
|
carrie
Expert member 823 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis...
scris pe 29 apr 2006 18:12 de carrie
in general femeile prefera sa nu stie ca sunt inselate. de multe ori am auzit prietene de-ale mele zicand "daca e destept si ma inseala in asa fel incat sa nu stiu si nu simt in nici un fel, treaba lui". faptul de a spune cuiva ca l-ai inselat implica si curaj, dar si egoism: spunandu-i, te eliberezi de o povara.
in fine... eu cred ca nu este ceva atat de grav in situatia de fata. si, in afara de faptul ca o perioada de 6 luni de abstinenta pentru cineva care si-a inceput viata sexuala este foarte dificila, eu consider ca, avand in vedere faptul ca nu ati avut inca relatii intime, nu se poate considera "inselat" propriu-zis. multi baieti pe care ii cunosc eu considera asa si le dau dreptate. la multi li s-a intamplat sa astepte luni intregi, poate un an sau mai mult pentru ca "ea era virgina si nu era pregatita" (nu pot sa inteleg cum dupa atata timp nu era pregatita...hai sa fim seriosi...de vreme ce ai trecut de varsta de 16 ani si ai o relatie stabila, cum poti sa zici dupa cateva luni ca nu esti pregatita...de parca ar fi cine stie ce!) si in final s-au despartit... merita atunci asteptarea? hmm...
numai dupa ce cei doi au facut dragoste cred eu ca se poate numi "inselat". in fine, e doar parerea mea...
"The best way to predict the future is to invent it"
"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
|
sus |
|
maeka
Junior member 39 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradi
scris pe 29 apr 2006 19:01 de maeka
numai dupa ce cei doi au facut dragoste cred eu ca se poate numi "inselat". in fine, e doar parerea mea...
da ..asa ziceam si eu
|
sus |
|
sweetgirl1
|
Cum de nu te-ai gandit la o chestie: Daca el nu a uitat sa se protejeze(beat fiind),era constient de ceea ce face.Daca a fost constient ca trebuie sa se protejeze,inseamna ca a fost constient ca te inseala.Deci,motivul bauturii,automat pica !
Dupa parerea mea,e mai putin dureros sa nu ti se spuna direct ca ai fost inselat/a.
Putea sa nu te raneasca spunadu-ti asta.
Macar,nu te durea asa tare.
Acum esti sigura ca a facut-o si ti-a mai spus si de cate ori.Poate si tu banuiai asta,dar poate iti doreai sa iti spuna: Nu,nu te-am inselat !
Iti doreai sa nu auzi niciodata ca a facut asta.Sunt sigura.
Daca il ierti sau nu,este decizia ta.
Dupa parerea mea,poate subiectiva..nu merita iertat.
Eu in locul tau,nu l-as ierta pt simplul fapt ca ti-a spus in detaliu cum s-a intamplat.N-a uitat sa se protejeze,dar nu-si dadea seama ca te inseala.Ciudat !
Nu...pentru ca daca mi-ar fi spus ca nu m-a inselat atunci as fi stiut ca m-a mintit.El e mai mare cu 10 ani decat mine si nu ma asteptam sa fie un ingeras.Si apreciez foarte mult sinceritatea si el stia asta.Oricum stiti cum se spune "greseala recunoscuta este pe jumatate iertata".Eu banuiesc ca a vrut sa ma linisteasca spunandu-mi ca s-a protejat.Oricum l-am iertat si nu cred ca o sa regret.Faptul ca s-a oferit sa isi faca analizele inseamna mult pentru ca nu orice barbat ar face lucrul asta, asta e un semn ca totusi tine la mine, ca ma iubeste.Nu sunt genul de fata naiva si el stie ca sunt practica si gandesc la rece totul.Oricat de mult iubesc pot vedea defectele.Nu imi pot da seama daca este o calitate sau un defect lucrul asta.Tind sa cred ca totusi este o calitate pentru ca nu pot fi pacalita asa usor si nu ma las orbita de dragoste.Si el nu mi-a dat detalii...eu l-am intrebat.Vroiam sa stiu daca a fost atractie daca i-a placut atat de mult incat nu s-a abtinut si l-am intrebat de cate ori.Astea sunt intrebarile care mi-au venit in minte in momentul acela si am vrut sa stiu.Iti dai seama ca nu ar fi vrut sa imi dea detalii.EL nu a dat vina pe bautura pentru ca stia ca nu as accepta o scuza de genul asta.El mi-a spus doar ca s-a intamplat cu doua fete pe care le cunoscuse in serile respective, ele fiind prietene cu prietenii lui si ca s-a lasat purtat de val .
Sigmund Freud
|
sus |
|
sweetgirl1
|
Acest lucru l-am luat si eu in considerare si m-a ajutat in luarea unei decizii pentru ca nu l-as fi iertat daca as fi facut dragoste cu el.
Sigmund Freud
|
sus |
|
Nekunoskuta
Expert member 3987 mesaje
|
Re: Probleme in paradis....
mi-a raspuns cu toata sinceritatea (ceea ce e de apreciat)ca m-a inselat de tri ori in astea sase luni.
Daca se intampla o singura data poate merita o a doua sansa. Eu sincer as scapa cat mai repede de asemenea om. Nu cred ca un barbat care iubeste (si spui ca esti convinsa de asta) nu se poate abtine 6 luni. Ce faci daca te culci cu el si apoi pleaca din nou? Iar te va insela pentru ca simte nevoia?
Sincer iti spun, a facu-o de TREI ori, eu cred ca e prea mult de acceptat.
Nimic...
|
sus |
|
sweetgirl1
|
Re: Re: Probleme in paradis....
Daca se intampla o singura data poate merita o a doua sansa. Eu sincer as scapa cat mai repede de asemenea om. Nu cred ca un barbat care iubeste (si spui ca esti convinsa de asta) nu se poate abtine 6 luni. Ce faci daca te culci cu el si apoi pleaca din nou? Iar te va insela pentru ca simte nevoia?
Sincer iti spun, a facu-o de TREI ori, eu cred ca e prea mult de acceptat.
Si daca a fost doar o greseala si nu se va mai intampla niciodata si o sa pierd ceva real, ceva sincer, ceva care poate avea un viitor frumos?M-am hotarat sa mai fac o incercare tocmai pentru toate aceste lucruri.Daca se va mai inampla o data cu siguranta o voi termina cu el.
Sigmund Freud
|
sus |
|
Nekunoskuta
|
Re: Re: Re: Probleme in paradis....
Daca se va mai inampla o data cu siguranta o voi termina cu el.
Daca se va mai intampla si de frica sa nu te piarda nu-ti mai spune? Oricum faci ce vrei dar atentie, de 3 ori in 6 luni mi se pare PREA mult pentru un barbat care...cica...iubeste.
Nimic...
|
sus |
|
sweetgirl1
|
Daca se va mai intampla si de frica sa nu te piarda nu-ti mai spune? Oricum faci ce vrei dar atentie, de 3 ori in 6 luni mi se pare PREA mult pentru un barbat care...cica...iubeste.
Il cunosc si nu ar putea sa ascunda asta pentru ca l-ar macina prea mult si in plus daca o sa il intreb direct nu ar putea sa ma minta.
Sigmund Freud
|
sus |
|
David21
Expert member 596 mesaje
|
scris pe 30 apr 2006 18:37 de David21
Il cunosc si nu ar putea sa ascunda asta pentru ca l-ar macina prea mult si in plus daca o sa il intreb direct nu ar putea sa ma minta.
Sorry sweetgirl, tre' sa-ti zic ca esti tare naiva, tu impreuna cu multe alte femei habar nu aveti de ce sunt in stare barbatii, asta din cauza faptului ca nu-i cunoasteti, si daca se mai pune ca majoritatea barbatilor se pricep la jucat teatru si mintit, voi picati cam intodeauna de proaste!!!!
Legalize_iT_in_Ro
|
sus |
|
sweetgirl1
|
Sorry sweetgirl, tre' sa-ti zic ca esti tare naiva, tu impreuna cu multe alte femei habar nu aveti de ce sunt in stare barbatii, asta din cauza faptului ca nu-i cunoasteti, si daca se mai pune ca majoritatea barbatilor se pricep la jucat teatru si mintit, voi picati cam intodeauna de proaste!!!!
Nu stiu cat sunt de naiva...(desi nu cred) dar faptul ca mi-a spus ce s-a intamplat desi nu as fi avut cum sa aflu inseamna cava pentru mine.Sinceritatea lui l-a salvat plus faptul ca exista iubire intre noi si de asemenea cred ca orice persoana merita o a 2-a sansa.Decat sa ma intreb ce ar fi fost daca nu as fi terminat-o prefer sa risc si sa vad ce se va intampla, sa vad cum se va comporta aici.Este ciudat pentru ca nu am fost niciodata pusa in situatia asta si nu am stiut cum sa reactionez prima data dar obisnuiesc sa gandesc la rece.Mi-am facut o lista in minte cu defectele si calitatile lui iar calitatile sunt mai multe decat defectele. Nu vreau ca peste ani sa ma intreb ce-ar fi fost daca...Fiecare are modul lui de a gandi.Poate modul meu de a gandi este gresit, poate ca ai dreptate si sunt naiva dar si eu am facut niste greseli la viata mea pe care le-am regretat.Ce s-ar fi intamplat daca nu as fi primit o a 2-a sansa?Eu nu sunt tipul de fata care viseaza la printul care sa vina pe un cal alb pentru ca nu exista, nu ma gandesc la iubirea eterna pentru simplul motiv ca dragostea dispare si raman alte lucruri in locul ei.Printre ele trebuie sa recunosc ca este si increderea, fara de care o relatie nu poate rezista, dar sper ca cu timpul sa pot crede in el.Pentru moment o sa fiu cu ochii in patru.
Sigmund Freud
|
sus |
|
David21
Expert member 596 mesaje
|
scris pe 30 apr 2006 22:31 de David21
Nu stiu cat sunt de naiva...(desi nu cred) dar faptul ca mi-a spus ce s-a intamplat desi nu as fi avut cum sa aflu inseamna cava pentru mine.Sinceritatea lui l-a salvat plus faptul ca exista iubire intre noi si de asemenea cred ca orice persoana merita o a 2-a sansa.Decat sa ma intreb ce ar fi fost daca nu as fi terminat-o prefer sa risc si sa vad ce se va intampla, sa vad cum se va comporta aici.Este ciudat pentru ca nu am fost niciodata pusa in situatia asta si nu am stiut cum sa reactionez prima data dar obisnuiesc sa gandesc la rece.Mi-am facut o lista in minte cu defectele si calitatile lui iar calitatile sunt mai multe decat defectele. Nu vreau ca peste ani sa ma intreb ce-ar fi fost daca...Fiecare are modul lui de a gandi.Poate modul meu de a gandi este gresit, poate ca ai dreptate si sunt naiva dar si eu am facut niste greseli la viata mea pe care le-am regretat.Ce s-ar fi intamplat daca nu as fi primit o a 2-a sansa?Eu nu sunt tipul de fata care viseaza la printul care sa vina pe un cal alb pentru ca nu exista, nu ma gandesc la iubirea eterna pentru simplul motiv ca dragostea dispare si raman alte lucruri in locul ei.Printre ele trebuie sa recunosc ca este si increderea, fara de care o relatie nu poate rezista, dar sper ca cu timpul sa pot crede in el.Pentru moment o sa fiu cu ochii in patru.
Tu apreciezi faptul ca a fost sincer, insa mie sinceritatea lui mi-se pare un fel de tupeu nesimtit, unuia care te iubeste i-ar trece automat prin minte ca daca recunoaste ce a facut e posibil sa te piarda, se pare ca pe el nu l-ar fi afectat prea mult o asemenea consecinta!!!! In consecinta el ajunge la concluzia ca chiar daca iti zice ca te-a inselat, tu nu iei masuri!!!!! Pt un barbat asta e un impuls pt o noua aventura!!! Si nu stiu care pe care ar trebui sa se aprecieze aici. Tu pe el fiindca a fost sincer sau el pe tine fiindca ai avut fortele necesare pt al intelege ? Si e chiar posibil sa te iubeasca si sa te insele in acelasi timp { barbatii chiar sunt in stare de asa ceva} dar in cazul lui, eu am impresia ca nici macar nu ii pare rau!!! A fost sincer dupa ce facut-o de 3 ori, parerea mea e ca daca i-ar fi parut rau nu s-ar fi repetat de 3 ori si dupa prima aventura ce a avut-o ar fi trebuit sa-ti zica si chiar sa nu se mai repete!!!! Si faza-i ca e ffff posibil ca nr asta sa fie diminuat, fiindca de 20 de ori ar fi sunat prea exagerat!!! Nu..?
Oricare ar fi alegerea ta, consecintele le vei vedea mai tarziu, pe parcurs!!! Si care vor fi ele, ramane de vazut!!!
Totusi, sa speram ca iei o decizie corecta, in caz contrar tot tu vei fi cea care sufera, nu noi...
Legalize_iT_in_Ro
|
sus |
|
dazza
Expert member 513 mesaje
|
scris pe 1 mai 2006 11:36 de dazza
Tu apreciezi faptul ca a fost sincer, insa mie sinceritatea lui mi-se pare un fel de tupeu nesimtit, unuia care te iubeste i-ar trece automat prin minte ca daca recunoaste ce a facut e posibil sa te piarda, se pare ca pe el nu l-ar fi afectat prea mult o asemenea consecinta!!!! In consecinta el ajunge la concluzia ca chiar daca iti zice ca te-a inselat, tu nu iei masuri!!!!! Pt un barbat asta e un impuls pt o noua aventura!!! Si nu stiu care pe care ar trebui sa se aprecieze aici. Tu pe el fiindca a fost sincer sau el pe tine fiindca ai avut fortele necesare pt al intelege ? Si e chiar posibil sa te iubeasca si sa te insele in acelasi timp { barbatii chiar sunt in stare de asa ceva} dar in cazul lui, eu am impresia ca nici macar nu ii pare rau!!! A fost sincer dupa ce facut-o de 3 ori, parerea mea e ca daca i-ar fi parut rau nu s-ar fi repetat de 3 ori si dupa prima aventura ce a avut-o ar fi trebuit sa-ti zica si chiar sa nu se mai repete!!!! Si faza-i ca e ffff posibil ca nr asta sa fie diminuat, fiindca de 20 de ori ar fi sunat prea exagerat!!! Nu..?
Oricare ar fi alegerea ta, consecintele le vei vedea mai tarziu, pe parcurs!!! Si care vor fi ele, ramane de vazut!!!
Totusi, sa speram ca iei o decizie corecta, in caz contrar tot tu vei fi cea care sufera, nu noi...
Mare dreptate ai David.
sweetgirl si prietenul meu e plecat din tara.Si a fost plecat mai mult de 6 luni si mi-a spus: "Prefer sa o fac singur decat sa te insel cu alta."
Cam asta e iubirea!
Daca doi oameni care se iubesc sunt cateva luni departe unul de altul se pot justifica, spunand ca s-au lasat purtati de val ?
Daca iubesti o persoana,nu te mai ia valul!
Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
|
sus |
|
Nekunoskuta
|
Sweetgirl, cu parere de rau ii dau dreptate lui David. A scris ceea ce voiam sa scriu eu. Gandeste-te ca e parerea unui barbat.
Nu pot intelege cum crezi ca te iubeste si totusi te-a inselat atat de mult (tin minte ca ai spus ca de 2 ori a fost cu aceeasi femeie, sigur nu se mai duce pe la ea? pe mine una chiar m-ar pune pe ganduri faptul asta). Plus ca acum stie ca: ori te inseala si nu-ti spune, ori te inseala si-ti spune pentru ca stie ca nu o sa faci nimic pentru ca il iubesti. Si daca l-ai iertat o data, cred ca-l vei ierta de fiecare data
Nimic...
|
sus |
|
sweetgirl1
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pa
Ok!Sunt de acord cu ce spuneti.Poate va par..nu stiu ...o proasta care se lasa pacalita.Sa stiti ca nu este asa.M-am despartit de alti baieti pentru mult mai putin.Nu este voeba ca nu ii pasa daca ii dau papucii sau nu.El mi-a spus urmatoarea chestie: "cum as fi putut sa te privesc in ochi stiind ceea ce am facut?".Aventurile pe care le-a avut au fost la inceput, cand noi practic nici nu stiam ce va fi in viitor, nu stiam daca va fi ceva intre noi.Ne-am intalnit de cateva ori aici si ne-am placut dar nu era vorba de iubire.Mi-a jurat ca de cand si-a dat seama ca intre noi este ceva real nu a mai facut nimic.Daca ar fi fost ceva serios in momentul in care s-a culcat cu alta sau cu altele l-as fi lasat cu siguranta.Fiecare gandeste intr-un anumit fel.Eu m-am hotarat sa ii mai dau o sansa pentru ca si mie mi s-a mai dat o sansa cand am gresit si in plus nu cred ca nu se va mai repeta.SIgur acum o sa spuneti ca sunt naiva si ca o data ce un barbat a inselat o va face din nou.Eu va spun ca nu in toata cazurile este asa.Am un exemplu destul de clar.Unul dintre prietenii mei cei mai buni si-a inselat prietena ani de zile si de un an nu a mai pus mana pe alta fata si nici nu va mai pune pentru ca si-a dat seama ca o iubeste si nu vrea sa o piarda pentru niste clipe care pentru el nu inseamna nimic.Stiu cazuri in care s-au schimbat total.SI nu este vorba ca m-a inselat dupa nu stiu cati ani de prietenie sau de casnicie.M-a inselat dupa o luna si nici macar nu era ceva serios.Nu ii caut scuze pentru ca nu pot, stiu ca a gresit si el stie ca a gresit.De asemenea stie ca daca nu vrea sa ma piarda va trebui sa aiba grija.
Sigmund Freud
|
sus |
|
Nekunoskuta
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme i
Nu pari o fata proasta care se lasa pacalita pentru ca doar tu stii ce e in relatia ta, doar tu iti cunosti sentimentele si le cunosti si pe ale lui. Daca tu crezi ca merita o a doua sansa, bine, dar atat, alta sa nu o mai acorzi pentru ca nu ar merita.
Nimic...
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme i
Inclin sa-i dau dreptate lui David de data asta, dar numai in cazul in care cele 3 episoade de sex au avut loc DUPA ce voi doi ati devenit un cuplu (chiar daca la distanta pentru un timp), cu sentimente declarate (din ce ai scris tu, nu reiese clar cand s-au intamplat "scaparile", daca nu ati fi fost inca un cuplu la ora aceea, nici nu pot fi definite ca "infidelitati" ). Daca erati deja impreuna si el a facut-o (si nu o data, iar bautura nu reprezinta o scuza), cred ca stii la ce sa te astepti pe viitor si ai puterea sa treci peste asta si altadata, oamenii NU se schimba radical niciodata!
Are dreptate dazza cand spunea ca masturbarea este solutia pentru despartirile de durata, a opta pentru ea este alegerea lui in functie de.... sentimentele pe care le are pentru tine.
|
sus |
|
Pagina 1 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|