Doua nedumeriri...

Pagina 1 din 2
1   2   »

Anonimu'

Guest

Doua nedumeriri...

scris pe 5 mai 2006 13:43 de Anonimu'

am si eu 2 nedumeriri daca pot sa le zic asa..
Prima chestie ar fi ca am mai avut legatura cu virgine..dar nu stiu cam cat ar trebui sa dureze un contact sexual cu o virgina..Pana iti dai drumul in ea, sau pana iti zice stop.. is putin bulversat..
Iar a doua chestie ar fi legata de sexul oral..sa spunem ca esti la inceput de relatie..fata e virgina..cum ai putea sa ii spui sau sa o convingi ca vrei sa-i faci sex oral?
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Doua nedumeriri...

scris pe 5 mai 2006 15:33 de Duduia

Prima chestie ar fi ca am mai avut legatura cu virgine..dar nu stiu cam cat ar trebui sa dureze un contact sexual cu o virgina..Pana iti dai drumul in ea, sau pana iti zice stop.. is putin bulversat..
Iar a doua chestie ar fi legata de sexul oral..sa spunem ca esti la inceput de relatie..fata e virgina..cum ai putea sa ii spui sau sa o convingi ca vrei sa-i faci sex oral?

daca e virgina "ttal" (adica... nu umbla cu treburi stii tu din care), atunci fa-i tu un sex oral, dar nu pentru a-i cere si ei acelsi lucru. nu poti obtine totul de-odata. daca asta vrei, mai bine las-o in pace, sa nu se sperie. pentru ea, actul sexual in sine e ceva nou. d-apai cel oral. o sa dureze mult pana o sa ajunga sa-i placa cel normal, asa ca maia i de asteptat pana iti face ea un oral. chiar luni de zile. take it step by step.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

anonimu'

Guest

Re: Re: Doua nedumeriri...

scris pe 5 mai 2006 16:19 de anonimu'

daca e virgina "ttal" (adica... nu umbla cu treburi stii tu din care), atunci fa-i tu un sex oral, dar nu pentru a-i cere si ei acelsi lucru. nu poti obtine totul de-odata. daca asta vrei, mai bine las-o in pace, sa nu se sperie. pentru ea, actul sexual in sine e ceva nou. d-apai cel oral. o sa dureze mult pana o sa ajunga sa-i placa cel normal, asa ca maia i de asteptat pana iti face ea un oral. chiar luni de zile. take it step by step.

vreau pt inceput sa-i fac numai eu sex oral..dar nush cum sa-i zic asta..adik daca se sperie..ca sunt fete care li se pare scarbos acest tip de sex..
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

scris pe 5 mai 2006 16:54 de Blue

chiar ca nu imi vine sa creed! uite ca am vazut-o si pe asta! un tip care nu vrea sa o convinga pe o virgina s-o faca cu el! prefera sa ii faca sex oral!
sus

anonimu'

Guest

Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

scris pe 5 mai 2006 17:12 de anonimu'

chiar ca nu imi vine sa creed! uite ca am vazut-o si pe asta! un tip care nu vrea sa o convinga pe o virgina s-o faca cu el! prefera sa ii faca sex oral!

nu..as vrea sa o fac cu ea..dar pt inceput vreau sa-i fac sex oral..daca i-as zice ca vreau sa o fac cu ea..iti dai seama ca nu ar prinde bine pt inceput nu?
sus

crisss

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

scris pe 5 mai 2006 17:47 de crisss

nu..as vrea sa o fac cu ea..dar pt inceput vreau sa-i fac sex oral..daca i-as zice ca vreau sa o fac cu ea..iti dai seama ca nu ar prinde bine pt inceput nu?

Cred ca cel mai bine ar fi sa incepeti prima data cu un peting(timp in care o sa va cunoasteti mai bine si apoi o sa-i fie ei mai usor sa treaca si la sexul oral si la dezvirginare-daca pot spune asa)
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

scris pe 5 mai 2006 18:42 de dazza

Mie mi s-a facut sex oral si inca sunt virgina.Nu mi s-a spus pe urma sa o fac si eu.

Dar mie personal nu imi place sexul oral( sa mi se faca).
Nu am simtit mare lucru
Anonimule,e posibil sa nu ii placa ceea ce ii faci.( adica sexul oral)
Mai exista si asa ceva.De ex eu

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

anonimu'

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

scris pe 5 mai 2006 18:56 de anonimu'

Mie mi s-a facut sex oral si inca sunt virgina.Nu mi s-a spus pe urma sa o fac si eu.

Dar mie personal nu imi place sexul oral( sa mi se faca).
Nu am simtit mare lucru
Anonimule,e posibil sa nu ii placa ceea ce ii faci.( adica sexul oral)
Mai exista si asa ceva.De ex eu

:P si ce este de facut in cazul asta?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 5 mai 2006 19:32 de Nekunoskuta

nu stiu cam cat ar trebui sa dureze un contact sexual cu o virgina.

Pana zice ea STOP. E posibil sa o doara inainte sa termini tu si trebuie sa-i respecti dorinta. In cazul asta (cand ea e virgina) trebuie sa asculti de ea.

cum ai putea sa ii spui sau sa o convingi ca vrei sa-i faci sex oral?

Nu trebuie sa o convingi sau sa-i spui. Ai doua variante: incerci subtil sa afli daca ar vrea sau incerci sa-i faci si daca te respinge te opresti.

Nimic...
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 5 mai 2006 22:15 de bluemoon

In ceea ce priveste durata cred ca e mai bine sa o lasi pe ea sa decida. In ceea ce priveste sexul oral cred ca e mai bine sa incepeti cu mangaieri si incep sa ajungi la locul dorit fara sa-i spui ei prea multe. S-ar putea ca din cauza virginitatii sa nu stie ce sa-ti raspunda daca o vei intreba direct. Daca te lasa sa ajungi acolo norocul tau, daca nu, mai incearca!

Cuget deci exist!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 mai 2006 02:43 de ExoticDream

sa spunem ca esti la inceput de relatie..fata e virgina..cum ai putea sa ii spui sau sa o convingi ca vrei sa-i faci sex oral?

Cati ani are prietena ta asta virgina? Daca e tinerica, nu crezi ca inceputul unei relatii inseamna un pic altceva, nu sex?!? Abia cand se va mai obisnui cu tine, cand poate vor exista si oarece sentimente, poti incerca un petting, apoi un sex oral si apoi sex "normal"! Nu poti sa intri direct in problema din prima saptamana, pariez ca te va respinge! Chiar arde sa o faci?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

anonimu'

Guest

scris pe 6 mai 2006 11:22 de anonimu'

Cati ani are prietena ta asta virgina? Daca e tinerica, nu crezi ca inceputul unei relatii inseamna un pic altceva, nu sex?!? Abia cand se va mai obisnui cu tine, cand poate vor exista si oarece sentimente, poti incerca un petting, apoi un sex oral si apoi sex "normal"! Nu poti sa intri direct in problema din prima saptamana, pariez ca te va respinge! Chiar arde sa o faci?

pai acusi trebuie sa faca 17 in 3 luni de zile..dar..nu vreau sa fiu respins...daca cer ceva normal..pt mine..
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 6 mai 2006 13:47 de LonelyGirl

Chestia cu sexul oral trebuie sa vina de la sine.Fata trebuie sa simta ca vrea sa faca asta.Nu sa o convingi tu cu texte gen : "daca nu faci am terminat-o".
Iar partea cu sexul...difera.Depinde cat de dureros e contactul, cum se simte fata si altele.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 mai 2006 14:05 de ExoticDream

Pana iti dai drumul in ea, sau pana iti zice stop.. is putin bulversat..

Chestia cu "datul drumului IN ea" nu ti se pare periculoasa?!? Sau crezi ca virginele nu pot ramane insarcinate? Sper ca te gandesti la protectie!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 mai 2006 14:09 de ExoticDream

pai acusi trebuie sa faca 17 in 3 luni de zile..dar..nu vreau sa fiu respins...daca cer ceva normal..pt mine..

Mda, e cam tinerica.... si ai sanse mari sa fii trimis la plimbare daca faci presiuni sexuale la inceput de relatie. Acel "ceva normal pentru tine" nu suna la fel si pentru o fata virgina, cu care esti impreuna de foarte putin timp. Mai ai rabdare si, asa cum spune si LonelyGirl, sexul oral si restul vor veni de la sine (asta daca tu nu ti-ai facut aceasta relatie din motive strict... sexuale, caz in care te sfatuiesc sa o lasi balta).

sus

anonimu'

Guest

scris pe 6 mai 2006 14:44 de anonimu'

Mda, e cam tinerica.... si ai sanse mari sa fii trimis la plimbare daca faci presiuni sexuale la inceput de relatie. Acel "ceva normal pentru tine" nu suna la fel si pentru o fata virgina, cu care esti impreuna de foarte putin timp. Mai ai rabdare si, asa cum spune si LonelyGirl, sexul oral si restul vor veni de la sine (asta daca tu nu ti-ai facut aceasta relatie din motive strict... sexuale, caz in care te sfatuiesc sa o lasi balta).

de protejat..ma protejez..de inchegat o relatie pe baza pur sexuala nici nu ma intereseaza..dar vreau si ceva bun..de la ea daca ma intelegi..deocamdata am 2 luni aproape de cand sunt cu ea...
sus

sexii

Guest

scris pe 6 mai 2006 21:00 de sexii

I-mi place mie sa mi se faca daca tie nu-ti sufera
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 mai 2006 13:58 de ExoticDream

de protejat..ma protejez..de inchegat o relatie pe baza pur sexuala nici nu ma intereseaza..dar vreau si ceva bun..de la ea daca ma intelegi..deocamdata am 2 luni aproape de cand sunt cu ea...

Nu stiu ce crezi tu si cat te lasa sa gandesti hormonii aia, dar mie mi se pare devreme sa treci la sex dupa doua luni de relatie, in conditiile in care ea nu are nici 17 ani! Astfel de lucruri nu se pot programa, ele se intampla pur si simplu atunci cand partenerii simt ca a venit momentul. Tu chiar nu mai poti astepta? Doar atat astepti tu de la aceasta relatie? Procesul de cunoastere a celuilalt este atat de fascinant.... si dureaza mai mult de doua luni, plus ca poti face un milion de chestii impreuna (in afara de sex), ati fost atat de rapizi incat ati epuizat deja totul?!?

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 8 mai 2006 08:05 de Duduia

din ce ai scris pana aici, observ ca te gandesti la tine, la ce vrei tu sa primesti. dar la ea cine se gandeste? sa nu crezi ca te pun pe rug acum. multe fete isi incep viata sexuala la 16-17 ani, chiar mai devreme. dar zau ca nu e momentul pentru EA sa o faca. poate fi influentata de tine, fara ca ea sa isi doreasca asta cu adevaratsi astfel, fara sa iti daii seama, va percepe rlatia voastra ca pe un chin. pentru ca daca o convingi sa o faca o data, o sa vrei si a doua oara si tot asa. plus, e prea tanara sa poata asimila o relatie ce implica sex dupa numai 2 luni. la varsta asta, fetele sunt pasionate de literatura, istorie, citesc orice carte ce nu este in programa scoalara din razbunare pentru inconsitenta ei (reala sau nu). asta trebuie sa faca o fata de 17 ani. daca incerci si te respinge, sa te feliciti pe tine insuti pentru ca ai dat peste o fata inteligenta, ok?

sus

eu

Guest

scris pe 8 mai 2006 11:39 de eu

din ce ai scris pana aici, observ ca te gandesti la tine, la ce vrei tu sa primesti. dar la ea cine se gandeste? sa nu crezi ca te pun pe rug acum. multe fete isi incep viata sexuala la 16-17 ani, chiar mai devreme. dar zau ca nu e momentul pentru EA sa o faca. poate fi influentata de tine, fara ca ea sa isi doreasca asta cu adevaratsi astfel, fara sa iti daii seama, va percepe rlatia voastra ca pe un chin. pentru ca daca o convingi sa o faca o data, o sa vrei si a doua oara si tot asa. plus, e prea tanara sa poata asimila o relatie ce implica sex dupa numai 2 luni. la varsta asta, fetele sunt pasionate de literatura, istorie, citesc orice carte ce nu este in programa scoalara din razbunare pentru inconsitenta ei (reala sau nu). asta trebuie sa faca o fata de 17 ani. daca incerci si te respinge, sa te feliciti pe tine insuti pentru ca ai dat peste o fata inteligenta, ok?

bun sa zicem ca e adevarat..dar de ce am mai pierde vremea cu fete din astea? doar pt saruturi? de ce nu am alege pur si simplu cu toti baietii fete de la 19-20 ani in sus pt ca sunt apte sexual..Inseamna ca fetele de 16-17 ani ar trebui sa ramana fara iubit si sa stea acasa..De ce mai pierdem timpul cu ele sa le invatam ce sa faca..sa zica..sa le maturizam noi pe cand am putea lua una gata versata ..si nu ar mai fi dureri de cap.
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 8 mai 2006 12:40 de Duduia

bun sa zicem ca e adevarat..dar de ce am mai pierde vremea cu fete din astea? doar pt saruturi? de ce nu am alege pur si simplu cu toti baietii fete de la 19-20 ani in sus pt ca sunt apte sexual..Inseamna ca fetele de 16-17 ani ar trebui sa ramana fara iubit si sa stea acasa..De ce mai pierdem timpul cu ele sa le invatam ce sa faca..sa zica..sa le maturizam noi pe cand am putea lua una gata versata ..si nu ar mai fi dureri de cap.

iti dai seama ca tu sustii ca incepand cu 19-20 de ani fetele devin "versate". sper. de fapt, de la 19-20 de ani sunt apte de a lua decizii independente de santajul unui sex oral primit de la iubit sau un anturaj denaturat. get my point? sau tu vrei sa fii instructor de gradinita, probabil. central idea: prospaturi. right?

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

scris pe 8 mai 2006 12:41 de Duduia

PS: incearca sa nu mai citesi mesajele defalcate. si ai sa inrelegi altceva decat sfinte si versate.

sus

eu

Guest

scris pe 8 mai 2006 12:50 de eu

PS: incearca sa nu mai citesi mesajele defalcate. si ai sa inrelegi altceva decat sfinte si versate.

tu te-ai exprimat cum ca fetele de 16-17 ani nu ar trebui sa faca sex pt ca sunt prea tinere..ce-i greu de inteles? si nu o santajez prin a darui un sex oral fetei..si cine a spus ca ma gandesc doar la mine?am zis ca as vrea sa-i daruiesc asta..deci daca ii daruiesc sex oral fetei si ma gandesc la placerea ei..asta inseamna ca ma gandesc la mine?
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 8 mai 2006 16:20 de bluemoon

Sunt de acord cu faptul ca 16 ani e o varsta la care ar trebui sa se faca altceva inafara de sex. Chiar crezi ca o iubesti suficient de mult pt a ramane alaturi de ea pt multa vreme de acum inainte sau de ce nu pt totdeauna? Din cate am inteles eu pana acum sunt convinsa ca ai sentimente pt respectiva dar in acelasi timp sunt ferm convinsa ca sunteti prea tineri pt a lua astfel de decizi. Iubirea la o astfel de varsta si mai ales in ziua de azi e o iluzie si o sa fuga atunci cand nu-ti doresti. Si atunci gandeste-te la suferinta care va urma!

Cuget deci exist!
sus

roxana

Guest

scris pe 8 mai 2006 16:34 de roxana

Iar a doua chestie ar fi legata de sexul oral..sa spunem ca esti la inceput de relatie..fata e virgina..cum ai putea sa ii spui sau sa o convingi ca vrei sa-i faci sex oral?[/quote conteaza sa comunci cu ea!!si sa va puneti de acord,sa o intrebi si pe ea ce vrea,ce-i place si sa hotarati amandoi
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

scris pe 8 mai 2006 17:00 de Duduia

tu te-ai exprimat cum ca fetele de 16-17 ani nu ar trebui sa faca sex pt ca sunt prea tinere..ce-i greu de inteles? si nu o santajez prin a darui un sex oral fetei..si cine a spus ca ma gandesc doar la mine?am zis ca as vrea sa-i daruiesc asta..deci daca ii daruiesc sex oral fetei si ma gandesc la placerea ei..asta inseamna ca ma gandesc la mine?

nice try. dar nu prea iti iese. mai incearca. daca nu, uita-te la capitolul corupere. daca face sex sau nu decide ea, dar NU in urma unui oral. comprende? ci in urma unui rationament, cat de cat. si inca ceva. sunt fata, am avut si eu 17 ani si am ma avut si un prieten care dorea sa-mi "ofere" un pic de sex oral. ia ghici!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 mai 2006 01:25 de ExoticDream

Gata, m-am lamurit, esti un tip egoist care isi doreste o relatie pentru el si caruia nu-i pasa absolut deloc ce ar gandi si si-ar dori partenera. Nu, fetele de 16-17 ani merita sa aiba iubiti, dar unii adecvati varstei, cu care sa poata discuta, cu care sa se plimbe, sa faca un milion de lucruri interesante si, daca simt ca e momentul, chiar si dragoste, insa toate la timpul lor, nu inghesuite la gramada in doua luni! Sa-ti iasa din cap mentalitatea conform careia fetele sunt niste obiecte pe care le cultivati/cresteti ca sa va satisfaca nevoile! Pentru asa ceva, gaseste-ti unele usuratice, renunta la fetele cumsecade, nu le meriti, tu vrei doar experimente sexuale sub caciula unei asa zise relatii!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 mai 2006 01:31 de ExoticDream

Sunt de acord cu faptul ca 16 ani e o varsta la care ar trebui sa se faca altceva inafara de sex. Chiar crezi ca o iubesti suficient de mult pt a ramane alaturi de ea pt multa vreme de acum inainte sau de ce nu pt totdeauna? Din cate am inteles eu pana acum sunt convinsa ca ai sentimente pt respectiva dar in acelasi timp sunt ferm convinsa ca sunteti prea tineri pt a lua astfel de decizi. Iubirea la o astfel de varsta si mai ales in ziua de azi e o iluzie si o sa fuga atunci cand nu-ti doresti. Si atunci gandeste-te la suferinta care va urma!

Iubirea nu este neaparat o iluzie la 16-17 ani, mai exista si relatii adevarate la varsta aceea, insa partenerii care se iubesc nu se gandesc la sex asa repede. Mie mi se pare ca aici este vorba fie de influenta anturajului lui (care il indeamna sa scurteze drumul pana la pat), fie o lipsa de maturitate specifica varstei. Daca ar iubi-o din tot sufletul, nu i-ar umbla prin minte fantezii sexuale zi si noapte. Copiii astia au uitat farmecul unei plimbari de manuta, al unui sarut in parc.... se duc la 3-4 intalniri si gata sexul!

sus

anonimu'

Guest

scris pe 9 mai 2006 10:27 de anonimu'

Iubirea nu este neaparat o iluzie la 16-17 ani, mai exista si relatii adevarate la varsta aceea, insa partenerii care se iubesc nu se gandesc la sex asa repede. Mie mi se pare ca aici este vorba fie de influenta anturajului lui (care il indeamna sa scurteze drumul pana la pat), fie o lipsa de maturitate specifica varstei. Daca ar iubi-o din tot sufletul, nu i-ar umbla prin minte fantezii sexuale zi si noapte. Copiii astia au uitat farmecul unei plimbari de manuta, al unui sarut in parc.... se duc la 3-4 intalniri si gata sexul!

exotico ..eu am implinit 19 prin martie..dar nu conteaza asta..Dar de ce crezi tu ca e asa frumos doar sa te plimbi de mana ca un prost intr-una prin parcuri sau prin alte parti? dupa capul tau ar trebui inca sa ne jucam cu masinute si papusi..ce te face sa crezi ca eu is numai dupa sex? vreau o relatie care sa aiba de toate..asta vreau!!! nu vreau lipsuri intr-o relatie..si stii ceva? am auzit intr-un grup de femei de vreo 30 ani ca daca stiau ca sexul e asa frumos o faceau de la varste mici.Iar una zicea ca a fost o proasta ca s-a maritat virgina chiar daca sotul ei ii ofera satisfactie sexuala..Eu tind sa cred ca esti cam puerila exotico si visezi numai dragoste..Mai deschide ochii si vezi adevarata realitate.Romantismul tinde sa moara iar tu nu ai nici o sansa..Si asta o spun si din cauza ca am intalnit cazuri de fete.Spre exemplu una ura florile..iar daca prindea parteneru ca-i aduce flori..i le dadea de cap..Cam rar fete romantice in ziua de azi..si tre sa actionezi ca atare..nu crezi asta?
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 9 mai 2006 12:49 de Duduia

exotico ..eu am implinit 19 prin martie..dar nu conteaza asta..Dar de ce crezi tu ca e asa frumos doar sa te plimbi de mana ca un prost intr-una prin parcuri sau prin alte parti? dupa capul tau ar trebui inca sa ne jucam cu masinute si papusi..ce te face sa crezi ca eu is numai dupa sex? vreau o relatie care sa aiba de toate..asta vreau!!! nu vreau lipsuri intr-o relatie..si stii ceva? am auzit intr-un grup de femei de vreo 30 ani ca daca stiau ca sexul e asa frumos o faceau de la varste mici.Iar una zicea ca a fost o proasta ca s-a maritat virgina chiar daca sotul ei ii ofera satisfactie sexuala..Eu tind sa cred ca esti cam puerila exotico si visezi numai dragoste..Mai deschide ochii si vezi adevarata realitate.Romantismul tinde sa moara iar tu nu ai nici o sansa..Si asta o spun si din cauza ca am intalnit cazuri de fete.Spre exemplu una ura florile..iar daca prindea parteneru ca-i aduce flori..i le dadea de cap..Cam rar fete romantice in ziua de azi..si tre sa actionezi ca atare..nu crezi asta?

asa esti tu de *****? consider ca orice contraargument ti-ar fi prezentat, nu vezi dincolo de vena ce iti zvacneste acolo jos. daca ai trecut de varsta romantismului, cauta pe cineva la fel ca tine. dar nu incerca sa deformezi, bazandu-te pe niste concepte de catar.

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online