Conteaza daca partenera mea a avut 8 parteneri?

Pagina 1 din 2
1   2   »

Orpheus

Junior member
19 mesaje

Conteaza daca partenera mea a avut 8 parteneri?

scris pe 5 mai 2006 15:54 de Orpheus

Buna useri, sunt nou pe acest forum(de altfel nici nu prea frecventez forumurile)deci sunt un newbie. Acum as fi dorit si eu de la voi,atat baieti/barbati cat si fete/femei, o parere sincera. Din cate am citit pe aici prin forum am vazut ca exista unii indivizii misogini cu pareri despre femei, nu prea placute...i-as ruga pe cei in cauza sa se abtina..va rog. Si sa revin la subiectul meu...as dori sa stiu ce sa cred despre o fata de 20 de ani care pana acum s-a culcat cu 8 tipi, acum a realizat ca a gresit cu toate ca astea s-au intamplat pe fondul unor complexe si a unor probleme de fam.? E o fata dulce, se vede clar ca s-a schimbat mult..in bine. Ce credeti? vreau pareri..cat mai realiste si pertinente...Multumesc.

"Simplicity its the ultimate sophistication" Da Vinci
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

Re: as dori o parere

scris pe 5 mai 2006 16:51 de Blue

sa inteleg ca iti place fata,nu? nu ai fost prea clar cand ai zis ca toate s-au intamplat pe fondul unor probleme de familie! asta poate fi o scuza! da! eu cred ca de vina a fost varsta! e bine totusi ca poate sa constientizeze si acum! si partea cea mai buna ar fi sa nu mai faca! cred ca poate fi ok! cred!
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 5 mai 2006 17:01 de carrie

valoarea unui om nu se masoara in numarul de parteneri de sex(cum parca am citit o chestie foarte inteligenta pe un topic aici: nu conteaza daca esti primul barbat din viata unei femei, conteaza daca esti ultimul) eu zic sa astepti sa o cunosti mai bine, sa vezi cum gandeste, samd.
8 nu e un numar exagerat. nu imi dau seama care este situatia reala, insa daca si-a inceput viata sexuala pe la 17-18 ani, 8 parteneri pana la 20 de ani inseamna aproximativ 3 parteneri pe an. nu e asa de mult. o prietena de-a mea a avut vreo 6-7 relatii incluzand sex pana la 21 de ani si ulterior s-a casatorit. este casatorita de 5 ani, nu a calcat stramb si nici nu are de gand.
nu toata lumea are sansa (nu stiu daca pot sa o numesc "sansa", avand in vedere ca este altfel cu fiecare partener, in fine) ca primul-al doilea-al treilea partener sa fie cel ideal si cu care sa ramana. si sexul poate avea si alte valente decat cele pur fizice. da, poate fi si o metoda de confirmare a propriei valori, de relaxare, de cunoastere, de... in fine multe alte chestii.
crezi ca o fata si-ar pune problema: vai de mine, prietenul meu are 25 de ani si a avut 15 partenere de sex? foarte rar. asta pentru ca barbatii fac regulile societatii in care traim. dar nu are rost sa intru in discutii de genul. oricum, intrebarea ta este tipic romaneasca. suntem tributari mentalitatilor comuniste. in occident societatea nu isi mai pune astfel de probleme. si nu, nu militez pentru sexul animalic, facut aiurea-n tramvai chiar cu oricine, fara sa ii stii nici macar prenumele, in stare de betie etc.
dar fiecare om, femeie sau barbat, are dreptul sa isi exploreze sexualitatea, fara sa se teama ca va fi judecat. e de admirat ca ti-a spus aceste lucruri despre trecutul ei. eu nu as fi facut-o. nu ca mi-ar fi rusine, nu am de ce, ci pentru ca asa e mentalitatea societatii.

oricum pari un barbat inteligent. nu cred ca merita sa te cramponezi de asa ceva. succes.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: as dori o parere

scris pe 5 mai 2006 18:50 de dazza

8 barbati cu care a facut sex...este un pic cam mult pana la 20 de ani.
Dar cum zicea si carrie,nu e asa important.Valoarea unui om nu scade o data cu o relatie sexuala cu inca unu.
Probabil a avut probleme,a fost derutata.A trecut prin adolescenta.In perioada asta,multi fac greseli pe care le regreta.
Important este sa se schimbe pana nu o arata barbatii cu degetul pe strada,ca e destul de neplacut.
Si barbatii ...barfesc si ei

Daca iti place de ea si crezi ca merita,uita-i trecutul.
Eu daca m-as indragosti de un barbat si m-as potrivi cu el...nu m-ar interesa daca in trecut a fost gigolo.

Am trecut printr-o situatie asemanatoare.Nu m-a interesat trecutul lui pt ca era el un om aproape perfect.

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

Orpheus

Junior member
19 mesaje

scris pe 5 mai 2006 19:03 de Orpheus

carrie, multumesc ptr reply...si ptr compliment. Acum, n-as vrea sa dezvolt acest topic, caci e o problema pur personala dar mai astept pareri. Ma bucur ca aud lucruri pozitive(fapt ce ar fi fost infirmat daca era sa ma iau dupa alte topicuri si raspunsuri de pe forum). Iti dau totala dreptate ca problema mea e in fapt o reminescenta comunista si eu n-as vrea sa fiu un tip cu prejudecati dar uite ca m-a atins microbul..si ma ciupeste cand mi-e lumea mai draga! Sa raspund si celuilalt user care a raspuns(si ii multumesc si lui), da imi place fata...ba mai mult...sunt indragostit de ea si tocmai de aceea nu vreau sa fac un "big deal" din toata chestia asta, desi e clar ca ma cam supara si nu gasesc niciun "remediu". Astept pareri, poate chiar experiente similare. Multumesc!

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 5 mai 2006 19:45 de Nekunoskuta

Doar tu stii cum sa o consideri. Doar tu poti sa judeci daca s-a schimbat.

E posibil ca tot ce s-a intamplat sa aiba ca scuza varsta frageda si problemele de familie. Daca tu consideri ca s-a schimbat si nu vei suferi dupa o relatie cu ea, FII BARBAT!

Nimic...
sus

Orpheus

Junior member
19 mesaje

Re: Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 5 mai 2006 21:51 de Orpheus

De schimbat s-a schimbat...asta o vad, asta o si simt. Eu tot pe seama incocentei specifice varstei am pus toata treaba asta...faza e ca eu nu sunt linistit sa stiu de tr ei..iar asta a devenit o problema ptr mine, o problema ptr care nu gasesc o rezolvare...si de fapt asta caut..sa rez probl asta... devenita psihologica zic eu.

sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 5 mai 2006 22:02 de bluemoon

Buna seara! Aici e vorba despre trecut. In general trecutul isi face simtita prezenta in actualitate deoarece ceea ce suntem e consecinta experientelor anterioare. Spui ca vezi schimbarea asta nu denota decat faptul ca a invatat din experientele anterioare. Daca intr-adevar o iubesti incearca sa lasi trecutul in urma deoarece ea din cate am inteles asta face. Nu poti sa judeci un om care isi recunoaste erorile si face ceva in privinta asta. Toti gresim sau luam decizii pripite. Dar iti dau un sfat: daca crezi ca poti trece peste trecutul ei atunci continua sa ramai alaturi de ea, daca nu mai bine renunta deoarece mai devreme sau mai tarziu o sa ajungi sa-i spui lucruri care s-ar putea sa o faca sa revina la deciziile anterioare.

Cuget deci exist!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 mai 2006 01:50 de ExoticDream

as dori sa stiu ce sa cred despre o fata de 20 de ani care pana acum s-a culcat cu 8 tipi, acum a realizat ca a gresit cu toate ca astea s-au intamplat pe fondul unor complexe si a unor probleme de fam.? E o fata dulce, se vede clar ca s-a schimbat mult..in bine. Ce credeti?

Mie cifra aia mi se pare un pic cam mare, chiar daca exista poate justificari pentru ea (ne poti spune macar una?) Sigur ca nu poti judeca un om dupa numarul de parteneri sexuali avuti, dar oare aceste trecut tumultuos nu si-a pus nicidecum amprenta asupra ei? Este important daca acele situatii i-au fost impuse sau au fost alegerea ei. Oricum, daca tu crezi ca se poate schimba in bine, poti incerca sa ii fii alaturi si sa o ajuti, nu va fi insa usor, trebuie sa fii constient de faptul ca nici unul din voi nu va trece usor peste trecutul ei.

:/:/:/

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 mai 2006 02:13 de ExoticDream

nu toata lumea are sansa (nu stiu daca pot sa o numesc "sansa", avand in vedere ca este altfel cu fiecare partener, in fine) ca primul-al doilea-al treilea partener sa fie cel ideal si cu care sa ramana.

Asa e, rar gasesti partenerul ideal din prima incercare, insa aceasta tatonare de care vorbesti trebuie sa inceapa cu sexul sau sa se ajunga neaparat la el? Sa presupunem ca intalnesti o persoana care ar putea fi ceea ce-ti doresti, cum procedezi? Nu cumva intai faci pasi spre cunoastere, incercand sa afli cum gandeste, ce personalitate are etc., si abia in cazul in care ceea ce ai descoperit este aproape de ceea ce cautai treci si la sex? Vorbim de adolescenti, nu de persoane care au depasit 23-24 de ani si au acumulat o oarecare experienta in cunoasterea oamenilor (care le permite sa ajunga la sex mai repede).

si sexul poate avea si alte valente decat cele pur fizice. da, poate fi si o metoda de confirmare a propriei valori, de relaxare, de cunoastere, de... in fine multe alte chestii.

Relaxarea tine in special de registrul fizic (in cazul in care faci sex cu o persoana oarecare). Confirmarea propriei valori la pat, probabil, nu? Ce fel de alte valori poti demonstra prin sex daca nu exista sentimente intre parteneri? (Intreb, de curiozitate, nu critic!) Cunoastere? Tot fizica, probabil...(daca esti impreuna cu omul pe care il iubesti, sunt de acord ca prin sex/dragoste se completeaza cunoasterea reciproca, dar altfel..... cum e?)

crezi ca o fata si-ar pune problema: vai de mine, prietenul meu are 25 de ani si a avut 15 partenere de sex? foarte rar. asta pentru ca barbatii fac regulile societatii in care traim.

Mai exista si fete care isi pun problema asta (inclusiv in tarile fara trecut comunist), depinde de ceea ce cauta fiecare in omul pe care si-l doreste alaturi. Intrucat oamenii nu se schimba radical aproape niciodata, nu cred ca o fata cu un trecut sexual redus isi va dori un barbat care a facut sex cu toata suflarea feminina a localitatii, insa sunt de acord ca o fata care a avut multi parteneri sexuali la activ nu va fi interesata de bogatia sexuala din viata partenerului. Aici nu este vorba de echilibrarea trecutului, ci de ceea ce cauti in omul de langa tine: exista fete, dar si baieti, pentru care sexul nu are semnificatie in afara sentimentelor, acesti oameni vor cauta parteneri similari, la fel si ceilalti.

si nu, nu militez pentru sexul animalic, facut aiurea-n tramvai chiar cu oricine, fara sa ii stii nici macar prenumele, in stare de betie etc.
dar fiecare om, femeie sau barbat, are dreptul sa isi exploreze sexualitatea, fara sa se teama ca va fi judecat.

Da, asa este, cu mentiunea ca felul in care isi exploreaza fiecare sexualitatea nu trebuie criticat/judecat de ceilalti: ceva de genul "eu nu te critic pe tine si nu te consider usuratica pentru ca explorezi cu mai multi parteneri fara sa existe neaparat sentimente, dar nici tu nu ma judeci pe mine ca fiind inapoiata/retardata daca aleg sa faca sta numai atunci cand iubesc".

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 6 mai 2006 13:52 de LonelyGirl

Buna useri, sunt nou pe acest forum(de altfel nici nu prea frecventez forumurile)deci sunt un newbie. Acum as fi dorit si eu de la voi,atat baieti/barbati cat si fete/femei, o parere sincera. Din cate am citit pe aici prin forum am vazut ca exista unii indivizii misogini cu pareri despre femei, nu prea placute...i-as ruga pe cei in cauza sa se abtina..va rog. Si sa revin la subiectul meu...as dori sa stiu ce sa cred despre o fata de 20 de ani care pana acum s-a culcat cu 8 tipi, acum a realizat ca a gresit cu toate ca astea s-au intamplat pe fondul unor complexe si a unor probleme de fam.? E o fata dulce, se vede clar ca s-a schimbat mult..in bine. Ce credeti? vreau pareri..cat mai realiste si pertinente...Multumesc.

Cred ca nu ar trebui sa o judeci.Apoi tu sti cel mai bine daca intradevar vreo o relatie cu ea sau nu.Nu stiu de ce te intereseaza ce zice lumea.Iti place, incerci.Vezi cum merge si iei apoi o hotarare definitva.(cam asa as face eu)

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 8 mai 2006 08:38 de Duduia

Cred ca nu ar trebui sa o judeci.Apoi tu sti cel mai bine daca intradevar vreo o relatie cu ea sau nu.Nu stiu de ce te intereseaza ce zice lumea.Iti place, incerci.Vezi cum merge si iei apoi o hotarare definitva.(cam asa as face eu)

chiar atat e de acuta nevoia ta de a-ti scuza public iubita? iti pasa atat de mult de parerile noastre? parerea ta unde e? nu stii ce sa crezi? eu cred ca daca reusesti sa extragi din acel "nu stiu" ceea ce gandesti tu despre ea de fapt (stiu ca e greu), ai reusi sa lasi trecutul ala nenorocit in urma si prea putin te-ar interesa justificarile actelor respective. este un caz in care trecutul trebuie lasat asa cum e, "trecut", iar in viitorul pe care-l doresti cu ea, sa inventati un alt trecut, unul comun si placut. vezi tu, oricine apare cu vreo problema, intotdeauna va fi indreptat catre o discutie cu partenerul. ceea ce ne-ai impartasit noua trebuie impartasit ei. iar daca ai facut-o deja, atunci imagineaza-ti cum va fi viitorul alaturi de ea, alaturi de noua "ea". si ia decizia.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 8 mai 2006 12:01 de Necunoscut

Din ceea ce ai scris tu, pe tine te macina faptul ca a facut sex cu 8 tipi, asa e?
Pai, parerea mea este ca este mult, dar este trecutul ei si oricum acesta nu se poate schimba. Conteaza daca ea doreste sa aiba sau nu o relatie stabila, si daca este dispusa sa ramana la... o singura persoana.

Personal am cunoscut o fata de 21 de ani, si... am intrebat-o cati tipi a avut in pat, si mi-a raspuns "vreo 11" fara nici un menajament. Faptul ca nu simteam nimic fata de ea in afara de atractie, m-a facut sa fiu indiferent la chestia asta. Cand deja tii la persoana respectiva acest lucru incepe sa te macine, si sa iti doresti sa poti sa schimbi trecutul. Asta e, s-a intamplat, conteaza viitorul

bafta!
sus

roxana

Guest

scris pe 8 mai 2006 16:47 de roxana

Evident ca se poate ca o persoana sa se scimbe radical,si sa se decida spre o alta viata,cu totul altfel,cu altfel de conceptii si de activitati!DESIGUR ca poate devenii o alta persoana demna de admirat,chiar!
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 8 mai 2006 16:51 de Duduia

nu ati vrea sa gasiti si alte "figuri de stil" decat repetitia? zau, va rog!

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 8 mai 2006 17:52 de valentine

8 la 20 ani???

Ma abtin sa ii dau baiatului un raspuns...:/:/

P.S cand o saruta sa se gandeasca ce a fost pe buzele alea inainte....
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 8 mai 2006 22:16 de carrie

8 la 20 ani???

Ma abtin sa ii dau baiatului un raspuns...:/:/

P.S cand o saruta sa se gandeasca ce a fost pe buzele alea inainte....

f bine ca te abtii. asa zicea si omul mai sus, misoginii cu pareri nu prea placute despre femei sa se abtina.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 8 mai 2006 22:53 de valentine

f bine ca te abtii. asa zicea si omul mai sus, misoginii cu pareri nu prea placute despre femei sa se abtina.

Pareri nu prea placute despre femei?
Cred ca glumesti...eu am o parere mult prea buna despre femeile care merita
Ce parere vrei sa am despre aia care sta in fata blocului toata ziua buna ziua si se arde cu toti care stiu 2-3 vorbe de smecheras.
Sau ce parere vrei sa am de alea care cum vine unu si are nitica vrajeala in ele,poc ii sar in pat.
Normal ca sunt si femei care merita tot respectul si toata aprecierea...dar sunt cam rar intalnite si pt ele am toata stima si respectul
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

raspuns pt exoticdream

scris pe 8 mai 2006 22:59 de carrie

sexul poate avea alte valente decat fizice. in privinta "valorii" la care ma refeream mai sus, nu e vorba de cea "in pat" (poate si asta), dar de multe ori, am observat ca la unii oameni, mai ales adolescenti, faptul de a avea parte de o noapte (sau mai multe) cu X, pe care il considera super, sau cu Y, pe care o considera cea mai misto tipa, e o mare realizare care ii face sa le creasca stima de sine. nu spun ca e o metoda prea sanatoasa, dar are uneori efecte pozitive. cat priveste relaxarea, nu tine doar de registrul fizic. cel putin la mine senzatia e dincolo de fizic (si nu am facut niciodata dragoste, ci doar sex...e drept, sex cu persoane care imi placeau mult, cu care ma intelegeam bine si aveam o relatie de amicitie, exista respect atunci si exista si azi).

cat priveste metoda de cunoastere, nu se aplica numai in cazul iubirii, modalitatea i care face sex spune multe despre o persoana... ce sa fac daca am fost curioasa?
si ma bucur ca nu m-am abtinut (in fine, nu au fost decat 4 barbati...deocamdata)

eu nu te-am criticat vreodata (sau da?... nu retin) si nu critic pe nimeni ca asteapta dragostea adevarata ca sa faca sex. lucrul acesta il consider, exagerand cumva, aproape un "martiriu" in numele iubirii. tu sigur nu vei regreta, sunt insa multe fete care se intreaba : "de ce am asteptat atata? nu m-am schimbat deloc, sunt tot eu si senzatia este minunata!"
e de admirat aceasta asteptare, acest idealism care, intr-o lume perfecta, ar fi singura varianta acceptabila. insa lumea este departe de a fi perfecta. insa eu nu am putut face asta si nu imi pare rau. daca maine fac un accident cu masina si mor pot sa spun ca am gustat viata.
tu insa cred ca ii judeci pe cei care nu gandesc ca tine. spun asta pt ca odata am avut rabdare sa citesc multe topicuri de pe forum si multe posturi de-ale tale, pe care le consider, in general, extrem de inteligente si bine argumentate. dar mi se pare ca parerea ta este (sau era, avand in vedere ca posturile cu pricina erau de prin 2004) ca femeile care nu fac dragoste, ci sex, sunt superficiale, vulgare, inculte, intr-un cuvant "de calitate inferioara". exista si multe de-astea, dar nu majoritatea. crede-ma ca ai avea ce discuta cu mine. nu sunt deloc superficiala, nici vulgara, nici materialista. oricum nu vreau sa ma laud ca nu are nici un rost.
si majoritatea fetelor pe care le cunosc, au preferat, virgine fiind, ca omul cu care pasesc in viata sexuala sa aiba ceva experienta. una din ele s-a casatorit cu primul ei barbat si a fost foarte multumita ca el are multa experienta si "si-a trait viata" asa ca "nu mai e curios". oarecum discutabil. dar eu nu am intalnit fata care sa isi doreasca pt prima experienta un virgin. (ca in bancul cu bula: "mai bubulino, tata mi-a zis ca pe aici pe undeva trebuie sa fie o gaura" )
in fine, deja am scris prea mult. scuze pt. offtopic.

ai grija de tine.

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 8 mai 2006 23:06 de carrie

Pareri nu prea placute despre femei?
Cred ca glumesti...eu am o parere mult prea buna despre femeile care merita
Ce parere vrei sa am despre aia care sta in fata blocului toata ziua buna ziua si se arde cu toti care stiu 2-3 vorbe de smecheras.
Sau ce parere vrei sa am de alea care cum vine unu si are nitica vrajeala in ele,poc ii sar in pat.
Normal ca sunt si femei care merita tot respectul si toata aprecierea...dar sunt cam rar intalnite si pt ele am toata stima si respectul

deci nu mai "e" toate c**** ? e bine atunci.

nu mai am chef de o discutie polemica.

si pe "smekerele" si "smekerii" de dupa blocuri nu-i suport nici eu.

oricum, mai ales ca femeie, ca sa poti sa iti permiti sa ai o oarecare libertate dpdv sexual care sa nu fie interpretata gresit, trebuie sa ai iq mai mare ca media, cultura destul de bine pusa la punct, figura fara nici o urma de vulgaritate, ocupatie elevata, bani castigati de tine cinstit si nu prin compromisuri... si sa nu spui niciodata tot adevarul.
asta e. conceptie balcanica.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 9 mai 2006 00:36 de valentine

Nu am citit tot ca mie cam somn la ora asta,dar din ce am apucat printre randuri...uite tu esti genul care merita respectul meu,desi nu prea sunt de acord cu cei 3 parteneri doar pt sex...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: raspuns pt exoticdream

scris pe 10 mai 2006 03:39 de ExoticDream

sexul poate avea alte valente decat fizice. in privinta "valorii" la care ma refeream mai sus, nu e vorba de cea "in pat" (poate si asta), dar de multe ori, am observat ca la unii oameni, mai ales adolescenti, faptul de a avea parte de o noapte (sau mai multe) cu X, pe care il considera super, sau cu Y, pe care o considera cea mai misto tipa, e o mare realizare care ii face sa le creasca stima de sine. nu spun ca e o metoda prea sanatoasa, dar are uneori efecte pozitive.

Chestie de gust, pe mine nu m-ar entuziasma o astfel de cucerire, as prefera sa-l fascinez folosindu-mi mintea, nu abilitatile fizice.

cat priveste relaxarea, nu tine doar de registrul fizic. cel putin la mine senzatia e dincolo de fizic (si nu am facut niciodata dragoste, ci doar sex...e drept, sex cu persoane care imi placeau mult, cu care ma intelegeam bine si aveam o relatie de amicitie, exista respect atunci si exista si azi).

Imi permiti o intrebare? Tu n-ai iubit niciodata?

cat priveste metoda de cunoastere, nu se aplica numai in cazul iubirii, modalitatea i care face sex spune multe despre o persoana... ce sa fac daca am fost curioasa?
si ma bucur ca nu m-am abtinut (in fine, nu au fost decat 4 barbati...deocamdata)

Si eu sunt curioasa din fire, dar ma limitez la a-l cunoaste in profunzime pe cel pe care il iubesc, nu ma tenteaza sa experimentez sexual cu altii, insa asta nu inseamna ca nu-mi place sa am amici foarte buni intre barbati. Nu este vorba ca ma abtin, pur si simplu nu ma simt atrasa de acest gen de a cunoaste pe cineva.

eu nu te-am criticat vreodata (sau da?... nu retin) si nu critic pe nimeni ca asteapta dragostea adevarata ca sa faca sex. lucrul acesta il consider, exagerand cumva, aproape un "martiriu" in numele iubirii. tu sigur nu vei regreta, sunt insa multe fete care se intreaba : "de ce am asteptat atata? nu m-am schimbat deloc, sunt tot eu si senzatia este minunata!"
e de admirat aceasta asteptare, acest idealism care, intr-o lume perfecta, ar fi singura varianta acceptabila. insa lumea este departe de a fi perfecta. insa eu nu am putut face asta si nu imi pare rau. daca maine fac un accident cu masina si mor pot sa spun ca am gustat viata.

Nu cred ca m-ai criticat si nici eu nu te critic pe tine, eram si sunt curioasa sa inteleg cum se vad lucrurile din perspectiva ta. Ai dreptate, astept sa iubesc pentru a face dragoste, pentru mine aceste doua lucruri sunt inseparabile, dar nu pentru ca mi le-a impus cineva, ci fiindca asa simt. As fi putut face dragoste in trecut, insa am avut ghinion, relatiile au murit inainte ca acest lucru sa se intample (nu mai conteaza motivele), sper insa ca pe viitor sa am mai mult noroc. Nu cred ca este vorba de idealism sau de lumea in care traim, pe mine nu ma influenteaza ce face cel de langa mine, nu am de ce sa copiez false modele, fiecare este liber sa traiasca asa cum i se pare normal, in functie de propria personalitate. Chiar daca senzatiile sexuale vor fi extraordinare, nu voi regreta ca am pierdut timp intrucat sunt convinsa ca nu le-as fi trait alaturi de insi fata de care nu as fi avut sentimente.

tu insa cred ca ii judeci pe cei care nu gandesc ca tine. spun asta pt ca odata am avut rabdare sa citesc multe topicuri de pe forum si multe posturi de-ale tale, pe care le consider, in general, extrem de inteligente si bine argumentate. dar mi se pare ca parerea ta este (sau era, avand in vedere ca posturile cu pricina erau de prin 2004) ca femeile care nu fac dragoste, ci sex, sunt superficiale, vulgare, inculte, intr-un cuvant "de calitate inferioara". exista si multe de-astea, dar nu majoritatea. crede-ma ca ai avea ce discuta cu mine. nu sunt deloc superficiala, nici vulgara, nici materialista. oricum nu vreau sa ma laud ca nu are nici un rost.

Incerc sa fiu obiectiva pe cat posibil si sa nu judec pe nimeni daca nu este cazul, insa in ultimii ani se observa o crestere alarmanta a numarului de adolescenti care isi incep viata sexuala aiurea, la 13-14 ani, fara sa aiba habar ce fac, fara protectie, multe fete se lasa santajate emotional de pusti insetati de sex care apoi le parasesc fara remuscari, sexul se face in vestiarul scolii, la toaleta, sub scara blocului... este prea de tot! Ma revolta aceasta goana dupa sex inceputa aproape in copilarie, insa nu cred ca toate femeile care fac sex sunt "inculte, vulgare, superficiale, de calitate inferioara", imi imaginez genul Sharon Stone din filme, probabil asa esti tu si poate vom avea odata ocazia sa stam de vorba (poate intr-o viitoare conferinta? ), in continuare ma intereseaza cum gandesti in aceasta privinta.

si majoritatea fetelor pe care le cunosc, au preferat, virgine fiind, ca omul cu care pasesc in viata sexuala sa aiba ceva experienta. una din ele s-a casatorit cu primul ei barbat si a fost foarte multumita ca el are multa experienta si "si-a trait viata" asa ca "nu mai e curios". oarecum discutabil. dar eu nu am intalnit fata care sa isi doreasca pt prima experienta un virgin. (ca in bancul cu bula: "mai bubulino, tata mi-a zis ca pe aici pe undeva trebuie sa fie o gaura" )

Aici te contrazic un pic, cunosc si eu destule fete care, ca si mine, au preferat ca baiatul cu care si-au inceput viata sexuala sa fie putin experimentat, asta pentru ca sentimentul ca esti si tu prima pentru el este mai dragut decat gandul ca te compara cu cele n femei cu care a facut sex inaintea ta, plus ca intervine si gelozia "post mortem" (pentru ca il iubesti). Pe mine nu m-ar deranja inevitabilele erori de "prima data", nimeni nu se naste invatat si se poate progresa impreuna, e chiar mai dragut asa, mai ales ca acest gen de lucruri apropie partenerii. Daca e vorba de casatorie, atunci e un pic mai delicat: sunt de acord ca este bine totusi ca barbatul sa fi "vazut si altceva" ca sa nu isi doreasca asta mai tarziu, dar aici depinde.... Ideal ar fi ca si el, si ea sa nu fie chiar la prima relatie, atunci situatia ar fi oarecum echilibrata (fara ca asta sa insemne ca el a avut 25 de partenere si ea 1-5!)

Continuam discutia in zilele urmatoare, mi-e somn!

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 10 mai 2006 09:34 de carrie

Nu am citit tot ca mie cam somn la ora asta,dar din ce am apucat printre randuri...uite tu esti genul care merita respectul meu,desi nu prea sunt de acord cu cei 3 parteneri doar pt sex...

ce sa fac, la atatea calitati trebuie sa am si eu un defect. daca se poate numi defect. hi hi

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: raspuns pt exoticdream

scris pe 10 mai 2006 10:06 de carrie

Imi permiti o intrebare? Tu n-ai iubit niciodata?

cum exista mai multe feluri de iubire, mai mult ca sigur ca am iubit si iubesc...familie, prieteni etc.
persoanele cu care am facut sex imi erau relativ apropiate, in afara de unul, dar in nici un caz nu e vorba de iubirea la care te referi. in concluzie NU.
nu sunt nicidecum o persoana fara sentimente, dar NU. si deocamdata imi este bine asa.

ai dreptate cu pustimile din ziua de azi. si eu ma ingrozesc cand ii vad desi nu au trecut decat cativa ani de cand am terminat liceul. cred ca din cauza perioadei comuniste in care am fost foarte cenzurati, acum libertatea se interpreteaza in mod gresit si manifestarile sexuale (si nu numai) sunt exagerate si mult prea timpurii. eu cred ca o sa se schimbe in bine situatia, putin, cu trecerea timplui. stii cum este cu valurile... cam asa.
de asta faceam eu diferenta intre impreunarea la care te refereai tu (smekeri, toalete, vestiare etc) care chiar nu are nici o noima si cred ca in majoritatea cazurilor bietele fete nici macar nu se simt cat de cat bine, ce sa mai zic de placere, si sex adevarat, bogat in senzatii, consimtit in cunostinta de cauza, intre 2 oameni adulti, constienti samd, am mai scris asta pe undeva si nu vreau sa ma repet.
ok. poate vom mai continua discutia.

sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 10 mai 2006 12:13 de MachoMan

misoginii cu pareri nu prea placute despre femei sa se abtina.

8 la 20 de ani sunt cam multi chiar si pentru un nemisogin, fetele pe care le-am cunoscut eu numarau maximum 4-5 la 24-25 de ani. Ce scuza legata de familie ti-a servit? Nu cred c-au obligat-o sa se prostitueze, mai probabil e ca i-a placut.
sus

Orpheus

Junior member
19 mesaje

scris pe 10 mai 2006 12:48 de Orpheus

8 la 20 de ani sunt cam multi chiar si pentru un nemisogin, fetele pe care le-am cunoscut eu numarau maximum 4-5 la 24-25 de ani. Ce scuza legata de familie ti-a servit? Nu cred c-au obligat-o sa se prostitueze, mai probabil e ca i-a placut.
Oh...de unde iti veni si ideea de prostitutie?! Am spus ca a fost vb de unele probl de familie..ptr un copil de 16 ani sa nu te intelegi cu mama sa nu beneficiezi de un sfat parintesc ii este foarte usor sa faca ce-a facut...dar in nicun caz nu e vb de prostitutie! Incomoda afirmatia ta.

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 10 mai 2006 14:51 de carrie

macho man, abtine-te de la asemenea comentarii, ma intreb daca era vorba de un barbat sa fi avut 8 partenere pana la 20 de ani, gandeai oarecum la fel? sau ti se parea ceva normal? bineinteles ca era normal, oricum majoritatea barbatilor strang cam atatea partenere pana la varsta asta.
mentalitate tipic balcanica, specifica tarilor in care gandirea este inca marcata de patriarhat...
in majoritatea tarilor occidentale nu se mai pune aceasta problema.
deja devine ridicol. dorim sa intram in europa cu mentalitati de cucuietii din deal...

mai probabil e ca i-a placut.

si ma rog, ce e rau daca iti place sa faci sex, chiar daca esti femeie?
normal ca iti place, de aia exista sex.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 10 mai 2006 15:23 de ExoticDream

..ptr un copil de 16 ani sa nu te intelegi cu mama sa nu beneficiezi de un sfat parintesc ii este foarte usor sa faca ce-a facut...

Incearca sa fii obiectiv: crezi ca toti "copiii" de 16 ani care nu se inteleg cu familia se apuca sa faca sex cu atatia parteneri? Admit ca s-ar putea refugia in bratele unui baiat ca sa gaseasca alinare pentru problemele de acasa, hai ca poate primul nu a fost OK, sa zicem ca il incearca pe al doilea, pe al treilea, dar..... chiar opt?

Uite, ca sa vezi ca nu e intotdeauna cum zici tu, hai sa-ti povestesc despre o fata de 14 ani (din SUA) care a plecat de acasa pentru ca mama ei se recasatorise si fata nu se intelegea deloc cu tatal vitreg, era batuta, in fine.... Respectiva a trait practic pe strazi pana la 18 ani, lucrand cate ceva pe ici, pe colo, cat sa aiba ce manca, insa nu s-a lasat intimidata de incercarile barbatilor de a o corupe sa faca sex, iar acum s-a angajat intr-un magazin si si-a reluat studiile la seral sau ce-or avea aia pe acolo. Uite ca se poate sa fii in situatii critice si totusi sa nu te lasi influentat, infrant....

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 10 mai 2006 15:41 de Nekunoskuta

Uite ca se poate sa fii in situatii critice si totusi sa nu te lasi influentat, infrant....

Totusi...ce aveti cu saraca fata daca din cauza problemelor de acasa a ales un anturaj gresit si a facut ce a facut? Nu mai merita iubita sau ce?

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o pare

scris pe 10 mai 2006 15:48 de ExoticDream

Totusi...ce aveti cu saraca fata daca din cauza problemelor de acasa a ales un anturaj gresit si a facut ce a facut? Nu mai merita iubita sau ce?

Eu nu am nimic cu ea, incerc doar sa inteleg cum a ajuns in aceasta situatie. M-as bucura daca o relatie de dragoste reusita ar ajuta-o sa se rupa de trecut.

:/:/:/

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online