Conteaza daca partenera mea a avut 8 parteneri?

Pagina 2 din 2
«   1   2

Orpheus

Junior member
19 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o

scris pe 10 mai 2006 17:20 de Orpheus

Eu nu am nimic cu ea, incerc doar sa inteleg cum a ajuns in aceasta situatie. M-as bucura daca o relatie de dragoste reusita ar ajuta-o sa se rupa de trecut.

:/:/:/
Exotic, ce e evident e ca regreta, iar asta e un semn de maturitate si constientizarea faptului ca ce a facut e clar ceva gresit. Ar vrea acum sa intoarca timpul inapoi, o roade..dar e tardiv. Discutam f deschis despre subiectul asta, o ajuta si ne ajuta...totusi..acolo undeva in sufletul meu, ceva nu e bine. As putea spune ca e vb si de mine aici..si eu poate am o problema de prejudecata,caci ma intreb dece pe ceilalti nu i-a interesat?!

"Simplicity its the ultimate sophistication" Da Vinci
sus

Orpheus

Junior member
19 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o

scris pe 10 mai 2006 17:25 de Orpheus

Eu nu am nimic cu ea, incerc doar sa inteleg cum a ajuns in aceasta situatie. M-as bucura daca o relatie de dragoste reusita ar ajuta-o sa se rupa de trecut.

Ea pana la mine a vut impresia ca iubeste, ca ceea ce simtea ea e dragoste...dar uite ca d-abia acum iubeste cu adevarat si eu sunt prima ei dragoste. Si nu sa nu te gandesti ca as zice in continuare ceva de genul "ce frumos era sa fiu si primul ei partener" ca nu spun si nici n-o gandesc, nu prefer virginele. Si, adevarul ca intr-un fel sunt primul din viata ei, sunt un inceput, "sunt singurul", dupa cum ea a spus.

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dor

scris pe 10 mai 2006 17:42 de carrie

inseamna ca trebuie sa te debarasezi de aceasta mentalitate. nu ai de ales. sau tu stii mai bine. oricum viata ne schimba.
indiferent daca a avut un partener sau 10, ea este ceea ce este acum. relatiile te pot ajuta sa te maturizezi. gandeste-te la urmatorul lucru: daca tu crezi ca o relatie nu te poate schimba prea tare, inseamna ca ea este acum cam tot la fel cum ar fi fost daca ar fi avut, sa zicem, doar 2 parteneri; pe de alta parte, daca esti de parere ca o relatie te schimba ceva mai mult, tu ai cunoscut-o si o placi asa cum este acum si nu cum era inaintea celorlati.
deci oricum ai intoarce-o, nu ar trebui sa te deranjeze asa tare. vezi, de asta femeile sunt nevoite sa minta cu privire la acest aspect: pe de o parte sa nu fie considerate intr-un anume fel, pe de alta parte sa va scuteasca pe voi de asemenea framantari.
aceste framantari sunt doar unele de principiu, in cele mai multe cazuri, pentru ca de fapt, nu va deranjeaza nimic EFECTIV, ca a fost 1 sau 10, fizic este tot la fel (ca sa fac o gluma: o speli si este ca noua), ceea ce va deranjeaza este doar o idee si nu un fapt palpabil.
nu ti-ai mai fi pus atatea probleme daca nu ai fi stiut si eu cred ca era mai bine. eu o consider o minciuna nevinovata si cu consecinte pozitive, in definitiv fiecare om are dreptul sa aiba anumite secrete.

de curiozitate, tu cati ani ai si cate partenere ai avut?
sper ca vei reusi cu timpul sa treci peste acest impediment imaginar. sunt convinsa ca vei reusi.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 10 mai 2006 18:30 de LonelyGirl

Valentine, abtine-te la subiectul asta.Poate ca ai tu dreptate dar omul vede situatia din punctul lui de vedere.Initial mi s-a parut mult avand in vedere faptul ca eu la varsta fetei cunosteam sexul doar de prin reviste insa cine stie ... poate ca fata are vointa si se schimba si pana la urma va iesi ceva frumos de-acolo.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Orpheus

Junior member
19 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as

scris pe 10 mai 2006 18:50 de Orpheus

de curiozitate, tu cati ani ai si cate partenere ai avut?
sper ca vei reusi cu timpul sa treci peste acest impediment imaginar. sunt convinsa ca vei reusi. Am 23 di anisori draga...si am avut..mai multe partenere decat ea...sa nu spun nr.

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 10 mai 2006 19:01 de carrie

mda...atunci...e exact cum ma asteptam...si ar trebui sa ceri ceea ce poti si tu oferi. si chiar nu prea mai ai vreun motiv sau vreo scuza sa te framanti si sa te agiti atata. adica ei ii trebuie motiv, ii trebuie nu stiu ce scuze, ca familia, ca bla bla, pentru a justifica 8 parteneri. tu insa nu ai nevoie de nici o scuza, la tine e normal, ca doar esti barbat... pentru a justifica 10-15-20 de tipe sau stiu eu cate. ma mir ca ea isi face atatea probleme si procese de constiinta daca stie trecutul tau. sunteti aproximativ la acelasi nivel. nu inteleg care e problema ta. si faptul ca te deranjeaza atata...inseamna ca ai ceva tupeu si esti putin cam egoist si...
nu mai continui. asa a fost, asa va fi inca mult timp de acum inainte. barbatii sunt toti barbati, femeile sunt usuratice (pentru aventuri) si cuminti (pentru casatorie). fratilor, avem si noi nevoi si curiozitati!

sus

Orpheus

Junior member
19 mesaje

scris pe 10 mai 2006 20:22 de Orpheus

mda...atunci...e exact cum ma asteptam...si ar trebui sa ceri ceea ce poti si tu oferi. si chiar nu prea mai ai vreun motiv sau vreo scuza sa te framanti si sa te agiti atata. adica ei ii trebuie motiv, ii trebuie nu stiu ce scuze, ca familia, ca bla bla, pentru a justifica 8 parteneri. tu insa nu ai nevoie de nici o scuza, la tine e normal, ca doar esti barbat... pentru a justifica 10-15-20 de tipe sau stiu eu cate. ma mir ca ea isi face atatea probleme si procese de constiinta daca stie trecutul tau. sunteti aproximativ la acelasi nivel. nu inteleg care e problema ta. si faptul ca te deranjeaza atata...inseamna ca ai ceva tupeu si esti putin cam egoist si...
nu mai continui. asa a fost, asa va fi inca mult timp de acum inainte. barbatii sunt toti barbati, femeile sunt usuratice (pentru aventuri) si cuminti (pentru casatorie). fratilor, avem si noi nevoi si curiozitati!
Draga Carrie, daca citesti post-urile mele vei vedea ca nu am nicio parere de genul " c**** " sau ce apelative ai mai fol tu p-acolo. Am si zis intr-unul ca as considera ca e si probl mea(prejudecati, gandire etc.). Nu te pripi sa tragi concluzii si sa arunci cu cuv in ceea ce ma priveste. As putea sa zic mai multe dar degeneram in altceva si sincer, nu as vrea. ce am cautat eu prin post-ul asta a fost pareri feminine despre "problema" mea, un mod prin care sa ma mai linistesc.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: raspuns pt exoticdream

scris pe 11 mai 2006 00:47 de ExoticDream

cum exista mai multe feluri de iubire, mai mult ca sigur ca am iubit si iubesc...familie, prieteni etc.
persoanele cu care am facut sex imi erau relativ apropiate, in afara de unul, dar in nici un caz nu e vorba de iubirea la care te referi. in concluzie NU.
nu sunt nicidecum o persoana fara sentimente, dar NU. si deocamdata imi este bine asa.

De ceva timp am senzatia ca fie nu ai intalnit persoana potrivita pe care sa o iubesti, fie ai avut candva o dezamagire in dragoste si de aceea preferi sa nu te implici si astfel. Este foarte posibil sa ma insel....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dor

scris pe 11 mai 2006 00:50 de ExoticDream

Ea pana la mine a vut impresia ca iubeste, ca ceea ce simtea ea e dragoste...dar uite ca d-abia acum iubeste cu adevarat si eu sunt prima ei dragoste. Si nu sa nu te gandesti ca as zice in continuare ceva de genul "ce frumos era sa fiu si primul ei partener" ca nu spun si nici n-o gandesc, nu prefer virginele. Si, adevarul ca intr-un fel sunt primul din viata ei, sunt un inceput, "sunt singurul", dupa cum ea a spus.

A crezut ca iubeste 8 barbati in cativa ani? In fine, daca regreta si daca poti trece si tu peste asta, s-ar putea sa fie OK pana la urma, sunt multi cei care nici macar din greseli nu invata.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 mai 2006 00:55 de ExoticDream

De acord cu carrie, pana in acest moment am avut senzatia ca trecutul tau este mult mai sarac decat al fetei care isi face mustrari de constiinta, nu ai nici un motiv sa o judeci pentru ca nici tu nu esti usa de biserica. N-o mai face sa se simta vinovata pentru greseli pe care le-ai facut si tu (mai ales ca tu nu ai scuza problemelor de familie, a fost alegerea ta sa te distrezi)! Puneti deoparte ambele trecuturi si luati-o de la zero, altfel o sa va distrugeti nervii unul altuia aiurea!

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 11 mai 2006 01:32 de carrie

pt. orpheus: imi pare rau daca ti se pare ca te-am jignit, nu ma refeream numai la tine in particular, doar ca si eu aveam impresia tu esti vreun tip mai "cuminte" si fara prea multe tipe la activ si atunci ingrijorarea ta era oarecum de inteles. insa ceea ce mi se pare deranjant este ca tu incerci sa ii "scuzi" si sa ii explici cumva trecutul prin diverse motive, ca si cum ceea ce a facut este o greseala destul de serioasa, in vreme ce nu am citit, nici macar printre randuri, vreun regret, scuza sau motivatie cu referire la trecutul tau, din cate se pare mai bogat decat al fetei. sau in sinea ta crezi ca si tu ai gresit si iti cauti vreo motivatie? eu nu consider acest trecut, la nici unul din voi, o greseala, dar in fine, parerile difera. asta mi se pare cel mai deranjant: dubla scala de evaluare in ceea ce priveste cele doua sexe. but then again, nu e vina ta, conceptiile astea ne sunt inoculate involuntar de mici si este foarte greu, daca nu imposibil, sa scapam de ele.

pt. exoticdream: nu, nu am avut niciodata vreo dezamagire in dragoste.
doar ca mi-am impus de ani de zile sa fiu "rece" si realista in ceea ce priveste relatiile sentimentale cu sexul opus. poate tocmai pentru a evita aceste dezamgiri. dar sunt foarte multumita asa, pentru ca am alte prioritati in viata si alte lucruri de care sa ma ocup. este mult mai usor si comod sa ai un amic-amant pe care sa il vezi (apropape) numai cand doresti sa faci sex, sau un iubit cu care sa te intelegi bine, sa te simti bine si in pat si in afara lui, dar fara prea multa implicare. ok, suntem impreuna, ne vedem, iesim din cand in cand, facem sex, dar fiecare isi vede de viata lui.
cum am mai zis candva, parerea mea este ca iubirea (mai ales aceea ideala, profunda etc.) te face extrem de vulnerabil. asta nu am invatat-o pe propria piele, dar am vazut multe cazuri in jurul meu. si mi-am spus ca nu am nevoie de asa ceva ca sa imi complic existenta. oricat de frumoasa ar fi, aceasta euforie nu dureaza decat o perioada. sa zicem cativa ani. apoi totul se domoleste. nu zic ca nu se poate lucra, ca partenerii nu pot sa mentina flacara mai mult daca se lupta, dar intensitatea oricum ar scadea. si atunci, pentru ce sa ma framant noptile, pentru ce sa imi fac griji si iluzii, pentru ce sa risc sa iubesc persoana nepotrivita?
nu e pentru mine. in domeniul asta am ales calea cea mai simpla si mai comoda. prefer sa fiu independenta, sa iau decizii influentate in primul rand pe ratiune si apoi pe sentimente. e ceva vreme de cand sunt asa si nu cred ca o sa ma schimb. si am cunoscut si barbati care erau demni de iubire din toate punctele de vedere. cred insa ca nu am fost la rand cand s-a impartit acest fel de iubire. dar ma bucur enorm. nici nu as vrea sa fiu altfel si nu am fost niciodata curioasa sa stiu cum e sa "traiesti pentru doi". nu neg ca poate imi voi pierde candva capul si o sa ma indragostesc orbeste. nu stii niciodata la ce sa te astepti de la viata. dar sansele sunt foarte mici. un 2 la suta as zice...

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 mai 2006 03:00 de valentine

Interesant...

P.S cand o sa vada ce misto e sa iubesti o sa isi schimbe planurile...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 mai 2006 14:38 de ExoticDream

Interesant...

Cand o sa vada ce "cool" este sa suferi cand iubesti, o sa revina la planurile initiale!

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 11 mai 2006 15:19 de Duduia

Interesant...

odata regretul aparut, vechiurile obiceiuri sunt prea departe.
sper ca am inteles bine aluzia ta

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 11 mai 2006 17:22 de carrie

eu cred ca exista alte lucruri mai importante, mai interesante si mai "sigure" decat iubirea. cel putin pt mine. sa lasam subiectul, nici nu e interesant si nici nu are legatura cu topicul.

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: as dori o parere

scris pe 11 mai 2006 19:02 de SORIN28

Buna useri, sunt nou pe acest forum(de altfel nici nu prea frecventez forumurile)deci sunt un newbie. Acum as fi dorit si eu de la voi,atat baieti/barbati cat si fete/femei, o parere sincera. Din cate am citit pe aici prin forum am vazut ca exista unii indivizii misogini cu pareri despre femei, nu prea placute...i-as ruga pe cei in cauza sa se abtina..va rog. Si sa revin la subiectul meu...as dori sa stiu ce sa cred despre o fata de 20 de ani care pana acum s-a culcat cu 8 tipi, acum a realizat ca a gresit cu toate ca astea s-au intamplat pe fondul unor complexe si a unor probleme de fam.? E o fata dulce, se vede clar ca s-a schimbat mult..in bine. Ce credeti? vreau pareri..cat mai realiste si pertinente...Multumesc.

Si parerea mea:

La 20ani 8 parteneri imi pare cam mult. Problemele familiale nu imi par un motiv de a fi si prostuta(scuze dar am vrut sa fiu finut). Ca sa schimbat e bine, totusi nu cred ca problemele au fost baza. Daca nu ti-a raspuns inca nimeni pe acest impediment, eu iti raspund: Ori e prea credula si inca mai crede in "mash craciun"(sper ca stii bancul), ori e prostuta si crede tot ce zboara. Orice ar fi, daca spui tu ca s-a schimbat cred ca merita o sansa din partea ambilor. Numai bine pentru voi

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 mai 2006 02:28 de ExoticDream

eu cred ca exista alte lucruri mai importante, mai interesante si mai "sigure" decat iubirea. cel putin pt mine. sa lasam subiectul, nici nu e interesant si nici nu are legatura cu topicul.

Te contrazic, subiectul este fff interesant (desi cam trist, dupa parerea mea), mai ales astazi cand aproape totul o ia razna. Voi deschide un topic separat ca sa-l discutam pe indelete.

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 19 iun 2006 04:54 de Bozgoru

de felu meu sunt cam misogin..dar acuma... o sa fiu corect.. 8 tipi.. pt 20 de ani cam mult.. nu crezi? s-o fii schimbat adika.. poate e o persoana mai buna.. si poate.. merita o sansa... dar.. cateodata trecutul vine si te bantuie..daca intelegi ce vreau sa spun...
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: as dori o parere

scris pe 22 iun 2006 07:57 de Dysdera

Buna useri, sunt nou pe acest forum(de altfel nici nu prea frecventez forumurile)deci sunt un newbie. Acum as fi dorit si eu de la voi,atat baieti/barbati cat si fete/femei, o parere sincera. Din cate am citit pe aici prin forum am vazut ca exista unii indivizii misogini cu pareri despre femei, nu prea placute...i-as ruga pe cei in cauza sa se abtina..va rog. Si sa revin la subiectul meu...as dori sa stiu ce sa cred despre o fata de 20 de ani care pana acum s-a culcat cu 8 tipi, acum a realizat ca a gresit cu toate ca astea s-au intamplat pe fondul unor complexe si a unor probleme de fam.? E o fata dulce, se vede clar ca s-a schimbat mult..in bine. Ce credeti? vreau pareri..cat mai realiste si pertinente...Multumesc.

a m citit majoritatea posturile si mi se par execrabile...la o adika cine va credeti voi sa o judecati pe saraca fata?...daca ar fi avut atatia parteneri si i-a placut si mai vrea atunci sa o aratati cu degetul..dar ignorantza sau naivitatea unei persoane nu reprezinta subiect de barfa pe un forum..mai ales sa fie din partea persoanei pe care ea il iubeste..sefu..tu nu esti NIMENI ca sa o judeci pe ea din moment ce tu nu esti cu NIMIK mai breaz..pretuieste-o pentru calitatile ei.prejudecatile astea de doi lei or sa se intoarca impotriva ta asa cum meriti..daca esti inchis la minte deschide-te..fiindca poti pierde o persoana formidabila doar pentru ca ai ales sa fii batut in cap

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

crysssteel

Junior member
33 mesaje

Re: Re: as dori o parere

scris pe 22 iun 2006 16:23 de crysssteel

Daca fata te intereseza cu adevarat,trebuie sa renunti la prejudecati de genul:cite legaturi a avut,cite partide de sex,s.a.m.d.;ce?tu erai cumva flacau cind ai cunoscut-o?!Lasind gluma la o parte,considera ziua cind ai cunoscut-o si ti s-au aprins calciiele dupa ea,ca ziua 0;nu te intereseaza ce-a fost inainte de "ziua 0",ptr.voi definitoriu sa fie dragostea voastra,sentimentele sa fie reciproce,poate ea are nevoie acum de un sprijin, de un reper in viata .De ce sa nu fii TU,omul care i-a salvat sufletul ratacit,ranit,cel care i-a deschis perspectiva unui drum alaturi de un OM......Nu te descuraja,intrebarea pe care ti-o pui,arata ca ai un suflet nobil si un caracter bataios,dar te asteapta un efort deosebit,insa cu siguranta vei fi rasplatit pe masura.Bafta!sa fii iubit,pe masura sufletului tau

crysssteel *DON'T CRY,BE HAPPY
sus

Stefy3ro

Junior member
16 mesaje

Re: Conteaza daca partenera mea a avut 8 parteneri

scris pe 26 iul 2006 17:15 de Stefy3ro

Eu dupa parerea mea nu conteaza trecutul ci porezentul si viitorul,dar este bine sa o cunosti mai bine inainte de a-o pune la inimioara,si pe urma vei vedea daca te merita sau nu.

Stef
sus

leoaika

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 4 aug 2006 17:49 de leoaika

8 barbati pana la 20 de ani nu e un numar mare. incearca si tu sa numeri cate fete ai avut pana acum . Dak iti place fata nu te lua dupa chestia asta- cu cati a facut . si dak stii inseamna ca tia zis ea si ca e sincera cu tine asa ca nu mai astepta si ai grija de ea
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 5 aug 2006 19:59 de Pasaroi_Cuminte

valoarea unui om nu se masoara in numarul de parteneri de sex(

Aici nu se discuta valoarea omului ( care este o suma de calitati ) ci o problema psihica a unei fete. Fata asta nu stie ce vrea si nici n-a fost sfatuita

dar fiecare om, femeie sau barbat, are dreptul sa isi exploreze sexualitatea, fara sa se teama ca va fi judecat

atat timp cat actiunile sale nu lezeaza drepturile altuia. Deh democratie sexuala

Orpheus incerca sa afli cu multa diplomatie si tact adevaretele cauze ale comportamentului ei.
Stiu ca acum ( ce esti indragostit) gandesti tot ce spunea ea cu inima si nu cu ratiunea. ( s-ar putea si ea sa se insele pe sine , sa nu se cunoasca)

Fata ta are nevoie de un ajutor din partea unnui psiholog ( si un ajutor foarte repede) deoarce acest comportament al fetei reflecta foarte foarte mult stres .Prea mult stres decat poate sa-l duca la varsta asta .

Daca nu o sa afli cauzele si sa tratezi problemele s-ar putea sa devii al 9-lea

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Gogu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere

scris pe 9 aug 2006 16:38 de Gogu

Fata ta are nevoie de un ajutor din partea unnui psiholog ( si un ajutor foarte repede) deoarce acest comportament al fetei reflecta foarte foarte mult stres .Prea mult stres decat poate sa-l duca la varsta asta .

Orpheus, s-ar putea ca de sfatul unui psiholog sa ai nevoie si tu. Si tu ai avut multe partenere pana acum, ar trebui in mod normal sa nu te impiedici de acest amanunt, insa...
Sta in instinctul nostru de barbati sa cautam sa avem cat mai multe partenere si, atunci cand ne cumintim, sa ne aparam cu indarjire "proprietatea" greu castigata. Insa, ne dorim mai mereu ca jumatatea sa se fi nascut numai pentru noi, sa fi fost primii si ultimii ... ne tot temem de placerea pe care ar fi putut-o avea cu altul, ne complexam inutil si palim de spaima comparatiilor pe care le-ar putea face femeia intre noi si altii...
Nu te mai teme de eventualele comparatii, toti barbatii sunt speriati de asta, depinde de fiecare cum poate gestiona problema.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online