Fetelor?!

Pagina 1 din 1
1

Anonimouse

Guest

Fetelor?!

scris pe 8 mai 2006 00:41 de Anonimouse

Fetelor cu cati tipi v-ati culcat...sau cu cati ati accepta (max) s-o faceti...care ar fi limita?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Fetelor?!

scris pe 8 mai 2006 01:17 de valentine

Iti raspund eu in numele majoritatii fetelor (nu neaparat de pe site): Fara numar,fara numar,fara numar,fara numar,fara numar...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 mai 2006 01:23 de ExoticDream

Fetelor cu cati tipi v-ati culcat...sau cu cati ati accepta (max) s-o faceti...care ar fi limita?

Tare ma tem ca chestionarul tau nu va primi raspunsuri.... reale! Totusi..... sa asteptam reactia fetelor.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Fetelor?!

scris pe 8 mai 2006 01:27 de ExoticDream

Iti raspund eu in numele majoritatii fetelor (nu neaparat de pe site): Fara numar,fara numar,fara numar,fara numar,fara numar...

Aproape la fel ca si in cazul baietilor (nu neaparat de pe site), sirul partenerilor de "culcat" nu prea este convergent catre partenerul ideal, asa ca..... se pare ca nu are limita!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 8 mai 2006 08:11 de Duduia

hai ca dau eu un raspuns real: in ceeea ce ma priveste, un partener. cel pe care-l am acum. destul de real? sau si asta e perceput ca "vrajeala, fandoseala" etc?

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Anonimouse

Guest

scris pe 8 mai 2006 10:05 de Anonimouse

hai ca dau eu un raspuns real: in ceeea ce ma priveste, un partener. cel pe care-l am acum. destul de real? sau si asta e perceput ca "vrajeala, fandoseala" etc?
Mi-am trezit neuronul si am cugetat si am zis cam asa: ca daca tot ne ascundem in spatele unui monitor macar am putea profita de asta si puteti sa fiti si voi sincere ca de, poate chiar simtiti nevoia cateodata. In fon nu va recunoaste nimeni...si rau nu va faceti.
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Fetelor?!

scris pe 8 mai 2006 10:28 de Duduia

Mi-am trezit neuronul si am cugetat si am zis cam asa: ca daca tot ne ascundem in spatele unui monitor macar am putea profita de asta si puteti sa fiti si voi sincere ca de, poate chiar simtiti nevoia cateodata. In fon nu va recunoaste nimeni...si rau nu va faceti.

si daca eu CHIAR nu vreau decat pe ALA?

sus

Anonimouse

Guest

Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

scris pe 8 mai 2006 12:02 de Anonimouse

si daca eu CHIAR nu vreau decat pe ALA?
Atunci jos palaria!
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 8 mai 2006 16:41 de bluemoon

Daca tot veni vorba de sinceritate... La mine sunt 3. In ceea ce priveste viitorul nu pot sa dau un raspuns concret deoarece nu se stie niciodata ce-ti ofera viata. Nu fac nici pe sfanta si nici pe pudica. Eu totusi sper sa raman cu cel pe pare il iubesc din tot sufletul si cu care imi impart actualmente viatza. Dar iubirea e atat de inselatoare uneori.

Cuget deci exist!
sus

roxana

Guest

scris pe 8 mai 2006 16:42 de roxana

Nu cred ca exista fete care sa aiba un anumit nr de prieteni cu care sa vrea sa se culce,sau cel puitn cred ca majoritatea se lasa duse de val..;dupa cum le pica in cale;sau dupa cum se indragostesc
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 8 mai 2006 23:18 de carrie

4 sunt pana acum.
e greu sa "prezici" un numar. eu una nu as vrea sa fie mai putin de 7-8, dar nici mai mult de 15.

nu e vorba de numar. daca iti pica bine un tip...de ce nu? numai ca e foarte dificil sa gasesti un tip interesant cu adevarat.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 9 mai 2006 00:39 de valentine

nu e vorba de numar. daca iti pica bine un tip...de ce nu? numai ca e foarte dificil sa gasesti un tip interesant cu adevarat.

ce e scris inainte de semnul intrebarii scoateti din cap....ce e scris dupa semnul intrebarii,bagati bine in cap
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

scris pe 9 mai 2006 01:01 de verdiuc

Duduio...si daca se intampla ceva sa nu mai fiti imprenuna(el te inseala cu o tipa goala postata in fata lui,Doamne fereste se intampla ceva cu el...),atunci vei ramane doar cu el in suflet pana la sfarsitul vietii?

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

scris pe 9 mai 2006 01:58 de ExoticDream

el te inseala cu o tipa goala postata in fata lui

Sa stii ca nu toti barbatii care iubesc cedeaza in fata ispitei, fie ea si goala! De fapt.... am scris gresit, barbatii care iubesc nu ar face asa ceva, ceilalti.... nu se prea pot numi barbati (parerea mea, desigur).

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

scris pe 9 mai 2006 12:38 de Duduia

Duduio...si daca se intampla ceva sa nu mai fiti imprenuna(el te inseala cu o tipa goala postata in fata lui,Doamne fereste se intampla ceva cu el...),atunci vei ramane doar cu el in suflet pana la sfarsitul vietii?

verdiuc, ai dreptate. o sa-l iau pe "dar daca" in brate si mi-o pun intr-o veselie cu necunoscutii. deocamdata imi place ceea ce am si VREAU ceea ce am. daca ma va insela...nu am decat 21 de ani. cat de rau poate fi? raspunsul ramane valabil: 1 partener.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

scris pe 9 mai 2006 15:32 de ExoticDream

verdiuc, ai dreptate. o sa-l iau pe "dar daca" in brate si mi-o pun intr-o veselie cu necunoscutii. deocamdata imi place ceea ce am si VREAU ceea ce am. daca ma va insela...nu am decat 21 de ani. cat de rau poate fi? raspunsul ramane valabil: 1 partener.

Verdiuc este partizanul opiniei conform careia trebuie sa traiesti viata la maximum, sa profiti de orice ocazie iti iese in cale (un fel de "Carpe diem" exagerat), sa-ti lasi mereu portite pentru viitoare aventuri/relatii chiar atunci cand iti merge bine in relatia pe care o ai la un moment dat.

Eu zic ca tu gandesti OK, ai grija de relatia ta, nu il vei putea convinge ca o fata care isi iubeste partenerul nu se va gandi la viitoare posibile aventuri cu necunoscuti, ci isi va concentra atentia asupra iubitului ei.

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

scris pe 9 mai 2006 22:52 de dazza

Ideal ar fi 1.Asta daca este o fata care se casatoreste devreme,ca mine.
Insa nu e valabil si in cazul unei femei care se casatoreste la 30 de ani,e matura si chiar e necesar sa compare.
Totusi,dupa parerea mea ...maxim 3.Si al treilea sa fie si ultimul.

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 mai 2006 01:03 de ExoticDream

4 sunt pana acum.
e greu sa "prezici" un numar. eu una nu as vrea sa fie mai putin de 7-8, dar nici mai mult de 15.

Asa e, nu stii ce iti rezerva viata, insa 15 mi se pare un numar cam marisor pentru gustul meu pentru ca, cel putin un timp, sunt convinsa ca voi merge pe ideea de a face dragoste doar cand iubesc.

numai ca e foarte dificil sa gasesti un tip interesant cu adevarat.

Corect!!! Numai ca.... depinde ce intelegi prin "interesant"! Barbatii cu adevarat fascinanti sint rarisimi, daca as gasi unul l-as lua cu totul, nu numai ca partener sexual!

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

scris pe 10 mai 2006 01:08 de verdiuc

Corect sa ai 1 partener.
Insa exista posibilitatea ca,dea-a lungul vietii,daca aceasta te va desparti de el,sa mai ai si alti parteneri sexuali.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

scris pe 10 mai 2006 01:09 de ExoticDream

Ideal ar fi 1.Asta daca este o fata care se casatoreste devreme,ca mine.
Insa nu e valabil si in cazul unei femei care se casatoreste la 30 de ani,e matura si chiar e necesar sa compare.
Totusi,dupa parerea mea ...maxim 3.Si al treilea sa fie si ultimul.

Nu cred ca femeia de 30 de ani trebuie sa compare neaparat din punct de vedere sexual barbatii, este posibil sa nu fi gasit inca unul cu care sa se simta OK si din celelalte puncte de vedere, la varsta aceea incerci sa-ti intemeiezi o familie si ai nevoie, in primul rand, de un barbat serios, pe care sa te poti baza si cu care sa te intelegi bine.

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

scris pe 10 mai 2006 01:19 de verdiuc

Verdiuc este partizanul opiniei conform careia trebuie sa traiesti viata la maximum, sa profiti de orice ocazie iti iese in cale (un fel de "Carpe diem" exagerat), sa-ti lasi mereu portite pentru viitoare aventuri/relatii chiar atunci cand iti merge bine in relatia pe care o ai la un moment dat.

Eu zic ca tu gandesti OK, ai grija de relatia ta, nu il vei putea convinge ca o fata care isi iubeste partenerul nu se va gandi la viitoare posibile aventuri cu necunoscuti, ci isi va concentra atentia asupra iubitului ei.

Nu este intru totul adevarat.Eu sunt adeptul pastratului portitelor pentru cazul in care iti merge prost(nu ai pe nimeni) sa poti avea cateva clipe de 'ragaz'...alaturi de cineva pana la aparitia acelui cineva! In nici un caz nu sprijin inselatul.Si chiar acele clipe de ragaz trebuie sa fie rare,dar ele ar trebui sa existe,acele portite,pentru momente..disperate.

sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 10 mai 2006 12:02 de MachoMan

Nu este intru totul adevarat.Eu sunt adeptul pastratului portitelor pentru cazul in care iti merge prost(nu ai pe nimeni) sa poti avea cateva clipe de 'ragaz'...alaturi de cineva pana la aparitia acelui cineva! In nici un caz nu sprijin inselatul.Si chiar acele clipe de ragaz trebuie sa fie rare,dar ele ar trebui sa existe,acele portite,pentru momente..disperate.

Ia uite un baiet al timpurilor noastre! No, cum calculeaza el toate posibilitatile, sa nu stea pe bara nici macar cand e disperat, prevazatoru' lu' tata! De aici se vede clar ca n-a fost indragostit, pardon, ca n-a iubit niciodata, altfel n-ar sta sa compileze variante peste variante, sa-si puna slaninuta la camara pentru vremuri de rastriste, trebuie ca e expert in vreun joc strategic, d-ala pentru care stau copiii la sala de net noptile!
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

scris pe 10 mai 2006 14:04 de verdiuc

Ia uite un baiet al timpurilor noastre! No, cum calculeaza el toate posibilitatile, sa nu stea pe bara nici macar cand e disperat, prevazatoru' lu' tata! De aici se vede clar ca n-a fost indragostit, pardon, ca n-a iubit niciodata, altfel n-ar sta sa compileze variante peste variante, sa-si puna slaninuta la camara pentru vremuri de rastriste, trebuie ca e expert in vreun joc strategic, d-ala pentru care stau copiii la sala de net noptile!

Sunt jucator de sah profesionist..

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

scris pe 10 mai 2006 14:27 de valentine

Sunt jucator de sah profesionist..

Si eu sunt pampersul catelei lui Gagarin
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelo

scris pe 10 mai 2006 15:25 de ExoticDream

Si eu sunt pampersul catelei lui Gagarin

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 mai 2006 15:34 de ExoticDream

Daca ai sti cum este cand iubesti, ti-ai da seama ca intreaga atentie ti-ar fi absorbita de fiinta de langa tine, te-ai bucura din tot sufletul de fiecare clipa impreuna si nu ai avea timp pentru calcule meschine! A-ti construi portite albe pentru zile negre este sinonim cu a nu avea incredere in relatia in curs, a iubi cu jumatati de masura, nu cred ca partenera ar fi incantata sa-si inchipuie ca faci asa ceva (dar, ca de obicei, ea nu ar sti, asa-i? ).

Cand o relatie se incheie si tu inca iti mai iubesti partenerul, a te apuca sa scotocesti in agenda cu adrese pentru cazuri de rastriste nu mi se pare cel mai inteligent pas posibil. De un sfat prietenesc, de o alinare ai nevoie, insa a te apuca sa construiesti legaturi pasagere doar ca sa nu ai "timpi morti" mi se pare mercantil. In afara de asta, avand inca sentimente pentru fosta partenera, risti sa ranesti fiinta de care te agati in goana ta dupa relatii puse cap la cap.

Paralela cu sahul.... nu este potrivita in acest caz.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online