Toti baietii isi inseala prietenele? De ce?

Pagina 2 din 5
«   1   2   3   4   5   »

tomcat

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele

scris pe 15 mai 2006 23:13 de tomcat

prietenul meu nu m-a inselat...cel putin asa cred pt k majoritatea timpului il petrecem imreuna..insa acum o sapt a plecat la un prieten in alta tara..pt doua saptamani...si prietenului lui ii cam plac partenerele multiple...mi-e frica de o posibila influenta negativa din partea lui asupra prietenului meu nu cred k as putea trece peste o asemenea dezamagire..pt k am vb mult cu el despre chestia asta..si mi-a zis k nu`i sta in caracter sa insele..si k dak s-ar plictisi intr-un fel de mine...mi-ar propune sa ne despartim..in nici un caz nu m-ar insela..acum..niciodata nu e prea tarziu...

ce-mi place cand fetele incep: prietenu meu nu ma insala....foarte hotarate...iar apoi...o lasa mai moale..."cred"...foarte tare....
cat despre iubitu tau...fi sigura ca te-a inselat...io am calatorit mai mult afara...si stiu ca acolo gasesti posibilitati mai diversificate decat aici....kiar numai daca te duci si la bordel, la puf..depinde...adica..de exemplu acolo ai posibilitatea sa i-o tragi unei negrese bune de tot, sau filipineza, sau alte nationalitati fanteziste.Asa ca....dar acum nu trebuie sa-l certi sa stii...ca n-ai nici o dovada impotriva lui.

Viata e scurta....asa ca daca nu putem s-o lungim, macar s-o facem lata!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti b

scris pe 16 mai 2006 02:00 de ExoticDream

dar...nu ne trimite nimeni la privat? suntem offtopic

Ar trebui sa fac eu asta, dar... ma mai gandesc!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: to

scris pe 16 mai 2006 15:15 de valentine

Pentru cei off-topic...exista mesageria privata
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala priete

scris pe 16 mai 2006 15:38 de SORIN28

cat despre iubitu tau...fi sigura ca te-a inselat...io am calatorit mai mult afara...

Adica, calatoriile afara sunt sigur motive de a insela?!

Din cate stiu eu "marfa" este si la noi in tara, negrese sunt si pe la noi deci nu vad care ar fi diferenta!!!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala priete

scris pe 16 mai 2006 17:57 de Nekunoskuta

ce-mi place cand fetele incep: prietenu meu nu ma insala....foarte hotarate...iar apoi...o lasa mai moale..."cred"...foarte tare....

Iubitul meu nu m-a inselat. Si nu cred ci sunt sigura. Nu are rost sa generalizam in nici un sens, nu toti inseala, nu toti sunt "usa de Biserica".

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala pr

scris pe 17 mai 2006 01:20 de ExoticDream

Iubitul meu nu m-a inselat. Si nu cred ci sunt sigura. Nu are rost sa generalizam in nici un sens, nu toti inseala, nu toti sunt "usa de Biserica".

Nici pe mine nu m-a inselat cel care m-a iubit. Asa e, sa nu generalizam.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce?

scris pe 19 iun 2006 05:10 de Bozgoru

am avut 7 prietene pana acu.. cu ultima..si sper sa fie ultima.. sunt cu ea de 2 ani si n-am inselat-o.. asta depinde de caracterul fiecaruia..mie cel putin..nu-mi sta in caracter..
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insal

scris pe 22 iun 2006 02:36 de Dysdera

Nici pe mine nu m-a inselat cel care m-a iubit. Asa e, sa nu generalizam.

uite alta fata pe care iubitul nu o inseala..am incredere deplina in el fiinkdca e genul sincer care nu m-a mintit niciodata

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi i

scris pe 22 iun 2006 15:37 de ExoticDream

uite alta fata pe care iubitul nu o inseala..

Nu, nu m-a inselat niciodata, pacat ca astfel de iubiri, dupa ce ca sunt atat de rare, mai au si ghinionul de a fi intrerupte aiurea de soarta!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 iun 2006 15:38 de ExoticDream

chiar toti baietii isi insala prietenele..macar o data in viata?

Mai rar, dar se mai intampla si invers....

sus

crysssteel

Junior member
33 mesaje

Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce?

scris pe 22 iun 2006 16:39 de crysssteel

Cu fapta sau cu gindul?! BBAFTA!SA FII IUBITA_N

crysssteel *DON'T CRY,BE HAPPY
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii i

scris pe 22 iun 2006 21:08 de Dysdera

Nu, nu m-a inselat niciodata, pacat ca astfel de iubiri, dupa ce ca sunt atat de rare, mai au si ghinionul de a fi intrerupte aiurea de soarta!

cand iubesti cu adevarat lupti impotriva destinului si lupti pentru cine iubesti

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baiet

scris pe 23 iun 2006 01:19 de ExoticDream

cand iubesti cu adevarat lupti impotriva destinului si lupti pentru cine iubesti

Adevarat, cand iubesti lupti pana la capat, oricat de mari ar fi obstacolele, oricat te consuma mental si sufleteste, lupti cu incapatanare, cu furie cateodata, lupti cu lumea, cu lucrurile si ideile deopotriva, nimic nu te poate face sa renunti, cu exceptia cazului in care..... il pierzi pe celalalt intr-o lume mai buna.... atunci mutarea nu iti mai apartine....

sus

DINU MALANCE

Guest

scris pe 23 iun 2006 23:08 de DINU MALANCE

de acea ca sunteti levii nu da-ti buca la bataie tormoziti ok
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 24 iun 2006 00:49 de Dysdera

daca ai fi atat de dragutz cat sa ne traduci si noua ce ai zis ar fi superb

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de

scris pe 24 iun 2006 01:36 de ExoticDream

daca ai fi atat de dragutz cat sa ne traduci si noua ce ai zis ar fi superb

Eu stiam ca la Republica Moldova se vorovieste tot romaneste, dar poate s-o fi schimbat intre timp sau manualele alea n-au ajuns unde trebuia!

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 24 iun 2006 01:38 de Dysdera

daca tu ai inteles ceva din ce a vrut sa zica te rog explica..fiindca numai a romaneste nu suna ce a zis el

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de

scris pe 24 iun 2006 01:43 de ExoticDream

daca tu ai inteles ceva din ce a vrut sa zica te rog explica..fiindca numai a romaneste nu suna ce a zis el

Ei, draci, de unde sa inteleg?!? M-am straduit, dar.... in dictionar nu exista nici unul din cuvintele alea, probabil este vorba de argoul Republicii Moldova, nu-ti mai bate capul, cu siguranta nu ai pierdut nimic!

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele

scris pe 24 iun 2006 03:06 de Dysdera

Ei, draci, de unde sa inteleg?!? M-am straduit, dar.... in dictionar nu exista nici unul din cuvintele alea, probabil este vorba de argoul Republicii Moldova, nu-ti mai bate capul, cu siguranta nu ai pierdut nimic!

mersi de sfat ) am sa-l iau in considerare

sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

scris pe 26 iun 2006 05:16 de alin4alin

De plictiseala cred.. desi nu am de unde sa stiu caci nu am avut vreodata o relatie stabila si nici nu cred ca o sa am prea curand.

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus

ViperGTZ

Guest

scris pe 27 iun 2006 01:09 de ViperGTZ

De plictiseala cred.. desi nu am de unde sa stiu caci nu am avut vreodata o relatie stabila si nici nu cred ca o sa am prea curand.

Nu cred ca e din plictiseala din cate am vazut eu la TV barbatul are lucru astacu inselat-ul in ADN sau poate nu mai merge relatia.
sus

tequila

Senior member
57 mesaje

Re: Toti baietii isi inseala prietenele? De ce?

scris pe 4 sep 2008 20:13 de tequila

da eu cred in chestia asta...chear o fac..cu toate k spun"vai iubirea vietii mele o sa iti fiu fidel pe viatza"ei pe dracu...numai minciuni..asa k noi dc sa fim mai prejosdar binenteles cred si in ideeia k mai exista si baieti diferiti mai speciali...totul este posibil..dragostea adevarata exista,doar 1 la suta din populatia globului se poate bucura ea,fiekre cum i-o fi norocu,destinu...dar mai poti sa o faci si cu mana ta

tequila
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Toti baietii isi inseala prietenele? De ce?

scris pe 5 sep 2008 09:39 de simosimina

Stii care e cea mai mare prostie a lor??? K la ei intotdeauna se afla..pt k ei mereu sunt mai mandrii asa.. ) La noi in schimb...nu se afla..stii u vorba aia "mutul f..e pamantul"
Si procentajul pers care inseala ..este mai mare in cazul femeilor.. Si o femeie inseala CALITATIV..pe cand un barbat inseala CANTITATIV...deci tot noi "avem" cu ce sa ne laudam =))

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Toti baietii isi inseala prietenele? De ce

scris pe 5 sep 2008 10:34 de Incepator

Stii care e cea mai mare prostie a lor??? K la ei intotdeauna se afla..pt k ei mereu sunt mai mandrii asa.. ) La noi in schimb...nu se afla..stii u vorba aia "mutul f..e pamantul"
Si procentajul pers care inseala ..este mai mare in cazul femeilor.. Si o femeie inseala CALITATIV..pe cand un barbat inseala CANTITATIV...deci tot noi "avem" cu ce sa ne laudam =))

Mda tot ce am afce tot noi suntem de vina ! LoL C'est la vie .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Toti baietii isi inseala prietenele? D

scris pe 5 sep 2008 10:37 de simosimina

Mda tot ce am afce tot noi suntem de vina ! LoL C'est la vie .

Hey..nu uita k voi inselati cantitativ..si din nevoia aia tampita "ca e alta"... Noi in schimb INSELAM ATUNCI cand nu mai functioneaza ceva in relatie...Aici vb strict pt pers care se afla intr-o relatie..si nu la tarfulitzele alea care exista in nr cam mare in ziua de azi

sus

AlexeyHD

Senior member
55 mesaje

Re: Re: Re: Re: Toti baietii isi inseala prietenel

scris pe 5 sep 2008 11:54 de AlexeyHD

Hey..nu uita k voi inselati cantitativ..si din nevoia aia tampita "ca e alta"... Noi in schimb INSELAM ATUNCI cand nu mai functioneaza ceva in relatie...Aici vb strict pt pers care se afla intr-o relatie..si nu la tarfulitzele alea care exista in nr cam mare in ziua de azi

mda... voi in loc sa incercati sa reparati acel ceva, distrugeti si mai mult, inselandu-ne.
Apropo, eu insel, DOAR DACA sunt inselat!
sus

AlexeyHD

Senior member
55 mesaje

Re: Re: Toti baietii isi inseala prietenele? De ce

scris pe 5 sep 2008 11:59 de AlexeyHD

parca o spus cineva pe aici pe forum ca nu conteaza cantitatea, ci calitatea
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Toti baietii isi inseala prietenel

scris pe 5 sep 2008 12:01 de baby

"Femeia inseala numai pe cel pe care-l iubeste, pe ceilalti ii paraseste pur si simplu."
oare?

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Blitzkrieg

Veteran member
483 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Toti baietii isi inseala priet

scris pe 5 sep 2008 12:38 de Blitzkrieg

"Femeia inseala numai pe cel pe care-l iubeste, pe ceilalti ii paraseste pur si simplu."
oare?

Tu probabil ştii mai bine.

Petalele unui trandafir sunt buzele iubitei iar aroma lor, dragostea ei.(eu, Blitzkrieg)

Cind o femeie vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. (Enriyeu Castaldo)

"Dormeau pe o frunză două stele ca două inimi de argint
Iar eu visam că eşti cu mine, că te sărut, că te alint
Dormeau pe o frunză două stele cînd seara în taină se lăsa
Şi fiecare dintre ele era o lacrimă de a mea "

Mirabela Dauer-Dormeau pe o frunză două stele.
http://www.trilulilu.ro/emiliabalteanu/028cbff93c8f74
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Toti baietii isi inseala priet

scris pe 5 sep 2008 12:49 de simosimina

mda... voi in loc sa incercati sa reparati acel ceva, distrugeti si mai mult, inselandu-ne.
Apropo, eu insel, DOAR DACA sunt inselat!

Si de ce o faci? Raspuns: ca sa te razbuni...si ce ai rezolvat?
Uite sa spuna fetele pe site dk eu nu am dreptate..cand inselam noi? Doar atunci cand nu mai simtim stabilitatea aceea in relatie...In schimb voi..(nu toti..mai sunt si exceptii-dar putine ))...va "bagati si va scoateti"..si apoi papa...nu treb dkt sa arate bn tipa.. In schimb noi inselam cu ceva care merita... nu cu orice panarama ca voi...

sus
Pagina 2 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online