am o intrebare

Pagina 1 din 1
1

lilisor

Guest

am o intrebare

scris pe 15 mai 2006 17:41 de lilisor

am luat postinor si inca nu mi-a venit ciclu..am simptome....nici sangerari nu am avut...imi vine sau nu..trebuie sa-mi vina pe 20...daca am simptome premenstruale este sigur ca-mi vine?
sus

duduia

Guest

Re: am o intrebare

scris pe 15 mai 2006 17:47 de duduia

am luat postinor si inca nu mi-a venit ciclu..am simptome....nici sangerari nu am avut...imi vine sau nu..trebuie sa-mi vina pe 20...daca am simptome premenstruale este sigur ca-mi vine?

daca ai luat corect, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. daca au trecut 2 sapt de atunci, fa-ti un test.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 15 mai 2006 20:05 de Nekunoskuta

Nu trebuie sa ai neaparat sangerari intermenstruale. Asteapta data de 20. Daca nu-ti vine fa un test de sarcina.

Nimic...
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 15 mai 2006 20:53 de Farfalla

Are dreptate Nekunoskuta. Asteapta si tu sa iti vina pana pe 20, mai ales daca ai si sindrom premenstrual. Eu zic sa stai linistita ... si sa astepti ziua de 20

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

18 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online