Ce stiti despre erectii "intrerupte"?

Pagina 1 din 1
1

Sandu

Guest

Ce stiti despre erectii "intrerupte"?

scris pe 18 mai 2006 23:25 de Sandu

Cauze..
remedii
daca vi sa intamplat ce ati facut
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: ce stiti despre erectii "intrerupte"

scris pe 19 mai 2006 11:53 de verdiuc

Cauze..
remedii

Adica e un fel de...impotenta?

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 19 mai 2006 17:31 de DarkAngel

Cauze..
remedii
aa... aceste erectii iti apar in anumite conditii(adik cnd esti emotionat ) sau pur si simplu apar la intamplare ?
sus

Sandu

Guest

Re: Re: ce stiti despre erectii "intrerupte&q

scris pe 19 mai 2006 19:51 de Sandu

aa... aceste erectii iti apar in anumite conditii sau pur si simplu apar la intamplare ?

MM ideea era ca dispar nu apar.. adica acum esti "willing and able" si in momentul urmator iti pierzi erectia... am patit-o de vreo 3 ori cu actuala partenera (jenanta situatie) si o data prin liceu. Si eram curios sa vad ce stiti voi de problemele de genu. nu cred ca e vorba de impotentza (sper )
Ma refeream la pierderea erectiei
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: ce stiti despre erectii "intrerup

scris pe 19 mai 2006 19:56 de dazza

MM ideea era ca dispar nu apar.. adica acum esti "willing and able" si in momentul urmator iti pierzi erectia... am patit-o de vreo 3 ori cu actuala partenera (jenanta situatie) si o data prin liceu. Si eram curios sa vad ce stiti voi de problemele de genu. nu cred ca e vorba de impotentza (sper )
Ma refeream la pierderea erectiei

Sandu,nasoala situatie.
Probabil esti un tip emotiv.
Nu ai spus cati ani ai!
Eu zic ca e o chestie serioasa pierderea erectiei.Si nu a fost doar o singura data.Ori e dintr-o cauza fizica..ori din una emotionala.
Incearca sa o faci cu o fata pt care nu simti nimic.Poate dragostea te paralizeaza si iti amortesc simturile
Putin haz de necaz!
Oricum nu sta nepasator!

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erectii "intr

scris pe 20 mai 2006 02:23 de ExoticDream

Incearca sa o faci cu o fata pt care nu simti nimic.

Tu vorbesti serios??? Asta da sfat!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erectii "

scris pe 20 mai 2006 04:07 de dazza

Tu vorbesti serios??? Asta da sfat!

Exotic,ce pot sa-i spun altceva.Daca este pe baza unei emotii puternice,nu se poate altfel.Poate e prea indragostit si se pierde.
Exotic,intr-o viata nu faci numai dragoste..faci si sex.
Daca nu poate inca sa faca dragoste,macar sa faca sex. Sa ne tii la curent Sandu.

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erectii &q

scris pe 20 mai 2006 15:28 de LonelyGirl

Eu cred ca se simte mai degraba in largul sau in prezenta unei partenere stabile pe care o cunoaste si cu care a mai avut relatii decat in prezenta unei necunoscute.Si mai cred ca baiatul ar trebui sa apeleze la un medic.Care ar putea depista cauzele care provoaca aceasta stare si care i-ar putea prescrie o eventuala medicatie(daca e cazul).

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erectii &a

scris pe 21 mai 2006 01:22 de ExoticDream

Exotic,ce pot sa-i spun altceva.Daca este pe baza unei emotii puternice,nu se poate altfel.Poate e prea indragostit si se pierde.

Daca este prea indragostit si se pierde, nu cred ca o relatie pur sexuala este solutia. Aici conteaza enorm reactia partenerei; daca este vorba de o relatie de dragoste, fata il va ajuta sa treaca peste acest moment, cu mult tact, desigur (uf, orgoliul asta masculin!) Daca dupa mai multe incercari, rezultatele intarzie sa apara, trebuie consultat (fara jena) un medic.

Exotic,intr-o viata nu faci numai dragoste..faci si sex.
Daca nu poate inca sa faca dragoste,macar sa faca sex.

Sa nu generalizam, cunosc persoane care nu au facut decat dragoste pana la varste inaintate. Nu neg ca multi fac sex adeseori si doar cateodata dragoste. Te-as intreba: tu ai face sex? Poate ar trebui sa definim "a face dragoste" si "a face sex", dar pana atunci sa spunem doar ca "a face dragoste" implica sentimente de iubire, iar "a face sex" nu.

Sa revenim la cel care a pus intrebarea... Daca el se afla deja in cadrul unei relatii bazate pe sentimente, ti se pare normal sa o lase balta pe prietena lui si sa mearga sa faca sex cu necunoscute?!? Daca tu ai fi prietena lui, cum te-ai simti?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erecti

scris pe 21 mai 2006 21:31 de verdiuc

Sa revenim la cel care a pus intrebarea... Daca el se afla deja in cadrul unei relatii bazate pe sentimente, ti se pare normal sa o lase balta pe prietena lui si sa mearga sa faca sex cu necunoscute?!? Daca tu ai fi prietena lui, cum te-ai simti?

Parerea mea este ca in viata,in lipsa de altceva,mai faci si sex.
Insa intr-adevar...daca are o relatie bazata pe sentimente(sper,reciproce),atunci este absurd sa faca sex cu alta,iar medicul,in cazul in care cei doi nu pot rezolva situatia,este cel ce trebuie sa decida ce trebuie facut.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despre er

scris pe 22 mai 2006 00:22 de ExoticDream

Parerea mea este ca in viata,in lipsa de altceva,mai faci si sex.

Parerea mea este ca sexul nu se poate compara cu nici una din distractiile cu care ne ocupam timpul liber, el implica doua persoane si presupune o intimitate pe care nici jocul de carti, nici sportul, nici lectura sau filmele nu o pot atinge. Din punct de vedere al satisfactiei resimtite dupa o astfel de distractie, as spune ca poti avea surprize.... Daca o faci ca sport, se prea poate ca rezultatul sa fie.... slabut si sa ai sentimentul ca un meci de fotbal sau o carte buna ar fi fost mult mai interesante.

In fine, eu nu cred ca faci sex din plictiseala decat daca.... esti un pic obsedat de asta (no offense), altfel ai rabdare macar sa cunosti bine persoana in cauza (vezi filosofia lui carrie), nu te arunci in aventuri de o noapte.

P.S. Ai vazut prea multe filme! Sau.... mergi prea des in cluburi!

:/:/:/

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despr

scris pe 22 mai 2006 09:48 de valentine

Dar daca te termini si de cate 2-3 ori si nu iti pierzi nici macar un pic din erectie...nici macar cateva secunde...are ceva?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti d

scris pe 22 mai 2006 11:11 de SORIN28

Dar daca te termini si de cate 2-3 ori si nu iti pierzi nici macar un pic din erectie...nici macar cateva secunde...are ceva?

N-are nimic, la mai multe

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 22 mai 2006 12:20 de MachoMan

Ti-au murit laudatorii? Tocmai pe topicul omului care n-are erectie ti-ai gasit sa-ti faci reclama? Mrrrr!
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 22 mai 2006 13:03 de Duduia

valentine, shame on you! dar stai linistit, nu esti unicul de genul ala

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 22 mai 2006 14:42 de SORIN28

Cauze..
remedii

Si acum serios vorbind: ce vrei sa spui?! La ce vrei sa te referi ca sincer eu nu inteleg nimic

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sti

scris pe 22 mai 2006 16:38 de valentine

Ti-au murit laudatorii? Tocmai pe topicul omului care n-are erectie ti-ai gasit sa-ti faci reclama? Mrrrr!

sus

bogdan tocu

Guest

Re: Ce stiti despre erectii

scris pe 10 sep 2007 13:19 de bogdan tocu

Cauze..
remedii
sus

andrei

Guest

Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erectii "intrerup

scris pe 5 dec 2008 23:46 de andrei

Da daca de exemplu ai erectie si esti pe punctul de a face sex si fata la un moment dat se opreste.Si deja iti incepe a scade erectia....si apoi ea vrea iara.....si iara ai erectie....si iara fata se opreste.....si tot asa,deci e posibil ca la un moment poti sa nu ai erectie? sper ca ati inteles ce am vrut sa spun...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online