E insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

Eu

Guest

E insarcinata?

scris pe 19 mai 2006 20:28 de Eu

Salut.

Vin si eu cu o problema.

Prietenei mele nu i-a venit menstruatia. Trebuia sa ii vina de ieri.

De la ultima menstruatie daor o data am mai intretinut relatii sexuale, cand s-a rupt prezenrvavtivul in timpul actului sexual (dar nu exaculasem).

Imediat a luat Postinor 2 (la 30 min prima pastila si la 12 ore a doua)

Asta s-a intamplat in ultima zi a menstruatieie.

A avut si o sangerare la vreo 7-8 zile dupa Postinor - cred k de la postinor (a tinut vre-o 4 zile). Stiti ceva de asta?

Credeti k ar putea sa fie insarcianata?

Merci.

sus

stranger

Junior member
10 mesaje

Re: E insarcinata?

scris pe 19 mai 2006 20:51 de stranger

nu cred ca este!plus ca daca a intarziat o zi mentruatia nu te poti gandi imediat ca e insarcinata!daca trec vreo 10 zile atunci ar trebui sa iti faci probleme! plus ca din cate am inteles eu cand s-a intamplat era ultima zi de menstruatie, ceea ce inseamna ca riscul era deja mic plus ca nici nu ai ejaculat!stai linistit

"Viata ne este data ca o bucata de lut. Important este sa stim cum sa o modelam!"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 mai 2006 02:34 de ExoticDream

Stai linistit, ti-ai luat toate masurile de precautie (chiar prea multe)! Nu se va intampla nici o nenorocire.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: E insarcinata?

scris pe 20 mai 2006 02:52 de verdiuc

Stai linistit, ti-ai luat toate masurile de precautie (chiar prea multe)! Nu se va intampla nici o nenorocire.

De ce nenorocire?Viata e de la Dumnezeu.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: E insarcinata?

scris pe 20 mai 2006 15:30 de LonelyGirl

De ce nenorocire?Viata e de la Dumnezeu.

Asta da raspuns.O fi viata de la Dumnezeu dar nu trebuie sa o acceptam asa..indiferent ca suntem pregatiti sau nu

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 20 mai 2006 19:03 de Farfalla

Salut.

Vin si eu cu o problema.

De la ultima menstruatie daor o data am mai intretinut relatii sexuale, cand s-a rupt prezenrvavtivul in timpul actului sexual (dar nu exaculasem).

A avut si o sangerare la vreo 7-8 zile dupa Postinor - cred k de la postinor (a tinut vre-o 4 zile). Stiti ceva de asta?

Merci.

Stai linistit, ca nu este insarcinata

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

Eu

Guest

scris pe 21 mai 2006 16:59 de Eu

Stai linistit, ca nu este insarcinata

Deja au trecut 3 zile si stresul e tot mai mare .
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 22 mai 2006 00:14 de DarkAngel

Daca vrei sa te calmezi cumpara un test si fal sa vezi ca totul este ok la cate masuri de siguranta ati luat nu are cum sa fie insarcinata.. poate sa ii intarzaie din alte motive...
sus

Eu

Guest

scris pe 22 mai 2006 16:55 de Eu

Daca vrei sa te calmezi cumpara un test si fal sa vezi ca totul este ok la cate masuri de siguranta ati luat nu are cum sa fie insarcinata.. poate sa ii intarzaie din alte motive...

Au trecut 4 zile si ink nimic. Nu are cum sa faca testul deocamdata. Credeti k e posibil sa intervina de la Postinor 2 perioada asta de intarziere? A mai luat o data in toamna Postinor2 dar nu s-a intamplat nimic - nici sangerari si nici intarziere.
Ideea e k nu i-a mai inataziat atat de mult.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 22 mai 2006 17:20 de Nekunoskuta

A mai luat o data in toamna Postinor2 dar nu s-a intamplat nimic - nici sangerari si nici intarziere.

Cand in toamna a mai luat Postinor? Daca e intr-o perioada mai mica de 6 luni s-ar putea sa aiba probleme din cauza asta. Sa faca totusi un test de sarcina pentru linistea voastra sau macar explica-ne de ce nu-l poate face.

Nimic...
sus

Eu

Guest

Re: Re: Re: Re: E insarcinata?

scris pe 22 mai 2006 17:28 de Eu

Cand in toamna a mai luat Postinor? Daca e intr-o perioada mai mica de 6 luni s-ar putea sa aiba probleme din cauza asta. Sa faca totusi un test de sarcina pentru linistea voastra sau macar explica-ne de ce nu-l poate face.

Nu-l poate face k nu sta cu mine. Si e mai greu avand in vedere ca sta cu parintii. O sa il poata face in 2-3 zile knd ne vedem. Nu mai tin minte, dar cred k pe la inceputul lui decembrie, a mai luat o data. Nu mai luase inainte deloc.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: E insarcinata?

scris pe 22 mai 2006 17:35 de Nekunoskuta

Nu-l poate face k nu sta cu mine. Si e mai greu avand in vedere ca sta cu parintii. O sa il poata face in 2-3 zile knd ne vedem. Nu mai tin minte, dar cred k pe la inceputul lui decembrie, a mai luat o data. Nu mai luase inainte deloc.

Ce are de-a face testul de sarcina cu faptul ca locuieste cu parintii? Sa-l cumpere, il ascunde si il face singura dimineata in baie. Nu cred ca sta mama sau tatal ei dupa ea la baie.

Cat despre Postinor, e cam mica distanta dintre cele doua administrari, de asta poate avea probleme.

Daca zici totusi ca a fost doar un singur contact sexual eu tind sa cred ca nu suint probleme, e doar o mica intarziere. De obicei are ciclul menstrual regulat sau i-a mai intarziat si alta data?

Nimic...
sus

Eu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: E insarcinata?

scris pe 22 mai 2006 17:39 de Eu

Ce are de-a face testul de sarcina cu faptul ca locuieste cu parintii? Sa-l cumpere, il ascunde si il face singura dimineata in baie. Nu cred ca sta mama sau tatal ei dupa ea la baie.

Cat despre Postinor, e cam mica distanta dintre cele doua administrari, de asta poate avea probleme.

Daca zici totusi ca a fost doar un singur contact sexual eu tind sa cred ca nu suint probleme, e doar o mica intarziere. De obicei are ciclul menstrual regulat sau i-a mai intarziat si alta data?

Initial era reuglat pe la 30-31 de zile, apoi s-a regulat la 28 zile (acu 10 luni);

a mai avut niste probl (o infectie - nu de la contct sexual) a facut un tratament, a

continuat sa ii vina la 28 de zile; acum vre-o 3 luni a mai intarziat fara motiv 3

zile, si acum au trecut deja 4 zile si imi fac griji.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E insarcinata?

scris pe 22 mai 2006 17:44 de Nekunoskuta

Deci avea un ciclu menstrual regulat. Tind sa cred ca e efectul Postinorului. Sa faca un test de sarcina, nu au cum sa afle parintii.

Nimic...
sus

Eu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E insarcinata?

scris pe 23 mai 2006 09:25 de Eu

Deci avea un ciclu menstrual regulat. Tind sa cred ca e efectul Postinorului. Sa faca un test de sarcina, nu au cum sa afle parintii.
sus

Eu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E insarcinata?

scris pe 23 mai 2006 09:25 de Eu

I-a venit menstruatia astazi in a 5-a zi abia. Hiu, m-am mai linistit.
1. Sper totusi sa nu fie alte probleme de a intarziat atat, si sa fie doar de la Postinor.
2. Acum e posibil sa i se schimbe perioada de menstruatie? Sau a fost doar acum de la Postinor?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E insarcin

scris pe 23 mai 2006 11:38 de Nekunoskuta

Acum e posibil sa i se schimbe perioada de menstruatie? Sau a fost doar acum de la Postinor?

Acum asta nu mai depinde nici de ea, nici de mine, nici de tine. Incurcate sunt caile organismului uman

Nimic...
sus

versat

Guest

scris pe 25 mai 2006 00:02 de versat

Salut.

Vin si eu cu o problema.

Merci.

parerea mea este ca ai intrat in panica prea devreme, dar pareile celor de pe forum daca este insarcinata sau NU, nu vad sa te ajute foarte mult,mai mult te-ar ajuta nu test de sarcina dar dupa aproximativ o luna de la contact,
in alta faza sa consulte un medic sau s-o consulte un medic pote fi mai sigur daca este sau nu insarcinata
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 mai 2006 00:27 de ExoticDream

mai mult te-ar ajuta nu test de sarcina dar dupa aproximativ o luna de la contact,

Testul de sarcina se face la circa 2 sapatamani de la data contactului sexual buclucas, mai informeaza-te! 10 ani de casnicie si nu ai avut parte de nici o.... scapare?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 25 mai 2006 10:03 de Nekunoskuta

parerea mea este ca ai intrat in panica prea devreme, dar pareile celor de pe forum daca este insarcinata sau NU, nu vad sa te ajute foarte mult,mai mult te-ar ajuta nu test de sarcina dar dupa aproximativ o luna de la contact,
in alta faza sa consulte un medic sau s-o consulte un medic pote fi mai sigur daca este sau nu insarcinata

Daca erai mai atent ai fi citit ca fetei i-a venit menstruatia

Nimic...
sus

versat

Guest

scris pe 25 mai 2006 16:01 de versat

Testul de sarcina se face la circa 2 sapatamani de la data contactului sexual buclucas, mai informeaza-te! 10 ani de casnicie si nu ai avut parte de nici o.... scapare?!?

ha ha ha
pai ce conteaza cand il faci 2 saptamani sau aproximativ o luna ca daca este sarcina nedorita tot chiureta o scapa
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: E insarcinata?

scris pe 26 mai 2006 08:21 de Nekunoskuta

ha ha ha
pai ce conteaza cand il faci 2 saptamani sau aproximativ o luna ca daca este sarcina nedorita tot chiureta o scapa

Pentru unii cu capul pe umeri (adica chestia aia mare si rotunda cu care...gandesti?...) conteaza.

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online