Filme dragute!

Pagina 3 din 5
«   1   2   3   4   5   »

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: R

scris pe 20 nov 2005 16:27 de valentine

Mai aveti putin si ajungeti la "Pe aripile vantului"....
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: R

scris pe 20 nov 2005 16:42 de saabba

suntem!
dar nu te-ai prins...
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 20 nov 2005 16:43 de Farfalla

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 nov 2005 23:01 de ExoticDream

Lasa-ma sa ghicesc, cand ai vazut ca Joe Black ala dureaza vreo 3 ore, ai trecut la un SF sau horror mai usurel, asa-i?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: R

scris pe 20 nov 2005 23:26 de ExoticDream

Vineri seara, pe Prima, un film fain care merita vazut, "I.Q.", cu Meg Ryan si Walter Matthau, nu va spun ce rol are Matthau ca poate unii se descurajeaza si nu mai deschid televizorul! Serios acum, filmul e dragut.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Koma

Junior member
46 mesaje

scris pe 21 nov 2005 02:13 de Koma

Lasa-ma sa ghicesc, cand ai vazut ca Joe Black ala dureaza vreo 3 ore, ai trecut la un SF sau horror mai usurel, asa-i?

e si al dracu de greu MEET JOE BLACK !
si nici nu e SF si nici HORROR....!nuuuu...nu e si gata!
eu tot sper sa ti se arda placa aia de baza odata... !
sus

Koma

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

scris pe 21 nov 2005 02:23 de Koma

Vineri seara, pe Prima, un film fain care merita vazut, "I.Q.", cu Meg Ryan si Walter Matthau, nu va spun ce rol are Matthau ca poate unii se descurajeaza si nu mai deschid televizorul! Serios acum, filmul e dragut.

daca nu ne fBEEPuzi un pic la cap cu pascal atunci o faci cu einstein !daca nu e nici einstein atunci e joe black,daca nu e nici joe black ,atunci e nemesis,daca nu e nici nemesis atunci e targul de carte de la mama dracului,daca nu e nici targul de carte de la mama dracului atunci e "serul adevarului etern feminin"!da' mai da-te dracu ...!
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

scris pe 21 nov 2005 12:58 de MachoMan

daca nu ne fBEEPuzi un pic la cap cu pascal atunci o faci cu einstein !daca nu e nici einstein atunci e joe black,daca nu e nici joe black ,atunci e nemesis,daca nu e nici nemesis atunci e targul de carte de la mama dracului,

Nu stiu cine-i nemesis (de toti ceilalti am auzit), dar tre' ca este totusi o persoana faina din moment ce-i pusa in aceeasi oala cu somitatile alea!

daca nu e nici targul de carte de la mama dracului atunci e "serul adevarului etern feminin"!

Probabil te referi la secretul adevarului eternului feminin (ce alambicat suna! ) sau ne recomanzi filmul "Jurnalul lui Bridget Jones" (nu te intreb daca ai citit cartea pentru ca nu le prea ai cu targurile alea) ?
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: R

scris pe 21 nov 2005 19:17 de saabba

Nu stiu cine-i nemesis (de toti ceilalti am auzit), dar tre' ca este totusi o persoana faina din moment ce-i pusa in aceeasi oala cu somitatile alea!

Probabil te referi la secretul adevarului eternului feminin (ce alambicat suna! ) sau ne recomanzi filmul "Jurnalul lui Bridget Jones" (nu te intreb daca ai citit cartea pentru ca nu le prea ai cu targurile alea) ?

unu:Cand nu pricepi....zi pass! E mai...

doi: secretul adevarului ........
povesteste-mi si mie cate ceva despre chestia asta!

Uite io sunt tare rabdatoare si astept!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

scris pe 21 nov 2005 23:13 de valentine

Ce imi place cand cate o musca incearca sa guste din muraturi...si se ineaca
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

scris pe 22 nov 2005 23:42 de Taqua

A vazut cineva "La vita e bella"? Incepand ca o banala comedie romantica, acest film povesteste despre o dragostea interzisa, despre razboi, ura antisemtita, moarte, puterea dragostei paterne, sacrificiu matern si multe, multe altele. Din punctul meu de vedere este un film care intr-adevar merita vazut.
"Meet Joe Black" este doar un film cu oameni frumosi.

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

bebitzuk

Senior member
51 mesaje

scris pe 23 nov 2005 00:03 de bebitzuk

cine nu ar vrea?

the truth has 3 sides:mine,yours and.....the real one )
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:34 de valentine

cine nu ar vrea?

EU.
Ai vro problema?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

scris pe 23 nov 2005 03:03 de ExoticDream

"Meet Joe Black" este doar un film cu oameni frumosi.

Tipa aia mie nu-mi place in mod deosebit, mi s-a parut ca se forteaza sa para interesanta, Brad Pitt nu mi-a placut niciodata ca sex simbol/fotomodel (insa ca actor l-a prins rolul din filmul asta), iar pe Hopkins nu il apreciezi in nici un caz dupa cum arata! Mie mi s-a parut interesanta ideea filmului, iar realizarea trebuie sa recunosti ca e OK.

sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

scris pe 23 nov 2005 23:38 de Taqua

Tipa aia mie nu-mi place in mod deosebit, mi s-a parut ca se forteaza sa para interesanta, Brad Pitt nu mi-a placut niciodata ca sex simbol/fotomodel (insa ca actor l-a prins rolul din filmul asta), iar pe Hopkins nu il apreciezi in nici un caz dupa cum arata! Mie mi s-a parut interesanta ideea filmului, iar realizarea trebuie sa recunosti ca e OK.

Oricat de ciudata as putea parea, il prefer pe Hopkins lui baiat gigel Mr. Pitt.
Chiar nu a vazut nimeni "La vita e bella"?

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 23 nov 2005 23:41 de ExoticDream

Oricat de ciudata as putea parea, il prefer pe Hopkins lui baiat gigel Mr. Pitt.

Si eu!

Nu, dar m-ai facut curioasa, il caut acum pe Odc....

sus

spleen

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

scris pe 28 nov 2005 02:28 de spleen

ce parere avetzi despre urmatoarele filme:
KPAX, legend of the automn, royal battle, butterfly effect, run lola run , knockin' on the heavens door?
sus

Armurariu

Junior member
29 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

scris pe 28 nov 2005 03:14 de Armurariu

KPAX (Universul se dilata si imediat se contracta iar,pentru a se dilata din nou.......!Repetand ciclul la nesfarsit.... Ceea ce nu stii....,e cand se dilata iarasi..!Ar putea fi chiar acum ! ! ! Orice greseli ai comite acum,ele iti vor afecta urmatorul pas! Toate greselile pe care le faci,iti vor afecta urmatorii pasi,iarasi si iarasi...,pentru totdeauna...! Sfatul meu este sa cantaresti bine clipa,pentru ca aceasta clipa,este singurul lucru pe care il ai....)- INTERESANT !
"LEGENDELE TOAMNEI" - un film american cu brad pitt!
"BUTTERFLY EFFECT"-daca prin absurd as fi reusit sa fac atatea intoarceri in timp la a treia imi taiam singur venele sa scurtez si drumurile si nebunia !dar ma rog....unii il gusta ca pe un film formidabil !
pe restul nu le-am vazut,in schimb dupa un somn de trei ore azi dupa amiaza , am vazut TRANSPORTER 2!- asta DA film !!!
Actorul principal s-a aruncat de la etajul trei , a cazut pe o masina careia i-a indoit capota(sa omoare soferul nu alta!!!) si mai departe va las in suspans.....!
sus

spleen

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 28 nov 2005 11:45 de spleen

KPAX (Universul se dilata si imediat se contracta iar,pentru a se dilata din nou.......!Repetand ciclul la nesfarsit.... Ceea ce nu stii....,e cand se dilata iarasi..!Ar putea fi chiar acum ! ! ! Orice greseli ai comite acum,ele iti vor afecta urmatorul pas! Toate greselile pe care le faci,iti vor afecta urmatorii pasi,iarasi si iarasi...,pentru totdeauna...! Sfatul meu este sa cantaresti bine clipa,pentru ca aceasta clipa,este singurul lucru pe care il ai....)- INTERESANT !
"LEGENDELE TOAMNEI" - un film american cu brad pitt!
"BUTTERFLY EFFECT"-daca prin absurd as fi reusit sa fac atatea intoarceri in timp la a treia imi taiam singur venele sa scurtez si drumurile si nebunia !dar ma rog....unii il gusta ca pe un film formidabil !
pe restul nu le-am vazut,in schimb dupa un somn de trei ore azi dupa amiaza , am vazut TRANSPORTER 2!- asta DA film !!!
Actorul principal s-a aruncat de la etajul trei , a cazut pe o masina careia i-a indoit capota(sa omoare soferul nu alta!!!) si mai departe va las in suspans.....!

parca eshti o fata, legend of the automn e shi cu A Hopkins, nu numai brad pitt.
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 28 nov 2005 14:02 de Farfalla

parca eshti o fata, legend of the automn e shi cu A Hopkins, nu numai brad pitt.
"Butterfly Effect" mmm asa si asa. Am vazut ieri Flightplan si Harry Potter 4 :P . Ce parere aveti despre ele ?

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 nov 2005 14:46 de ExoticDream

Un film italienesc tulburator, care prezinta fascinanta poveste de dragoste a unui evreu cu simtul umorului, nevoit sa-si foloseasca aceasta calitate pentru a-si proteja fiul intr-un lagar de concentrare. Trairi intense, lupta si speranta, optimism si dragoste, un rol de Oscar pentru Roberto Benigni, a carui sotie din film "joaca" acelasi rol si in viata reala.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 nov 2005 15:12 de ExoticDream

ce parere avetzi despre urmatoarele filme:
KPAX, legend of the automn, royal battle, butterfly effect, run lola run , knockin' on the heavens door?

"Legends of the fall" - povestea a trei frati (Brad Pitt, Aidan Quinn, Henry Thomas) si a tatalui lor (Anthony Hopkins), care traiesc in America la inceputul secolului al XX-lea si ale caror vieti sunt afectate de istorie, razboi, natura si dragoste. Un film bine facut, dar nu exceptional.

"Butterfly effect" - un film ciudat, in care un tanar nu-si poate aminti evenimente infricosatoare din copilaria sa pana cand, ajuns la colegiu, reciteste jurnale vechi, isi da seama ca poate retrai trecutul, intorcandu-se in timp. Incearca sa-si redobandeasca amintirile, alterand firul vietii sale si a celor apropiati cu rezultate neasteptate si dezastruoase! Un film care merita vazut daca aveti nervii tari!

Va mai recomand:

"Eternal sunshine of the spotless mind"
"Mindhunters"
"A beautiful mind"

sus

Armurariu

Junior member
29 mesaje

scris pe 28 nov 2005 21:58 de Armurariu

am si eu slabiciunile mele...!ce vrei?!?!
sus

spleen

Senior member
56 mesaje

scris pe 28 nov 2005 22:46 de spleen

am si eu slabiciunile mele...!ce vrei?!?!

in sfirshit o persoana cu simtzul umorului...
bravo!
deci nu eshti d'accord cu faptul ca hopkins e mai atragator decit pitt (cum s-a scris p-aci)?
sus

Armurariu

Junior member
29 mesaje

scris pe 28 nov 2005 23:06 de Armurariu

deci nu eshti d'accord cu faptul ca hopkins e mai atragator decit pitt (cum s-a scris p-aci)?

nu cred ca ma pot hotari...!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 nov 2005 00:40 de ExoticDream

nu eshti d'accord cu faptul ca hopkins e mai atragator decit pitt?

Diferenta intre Pitt este Hopkins este ca aceea dintre barbatul macho (care arata bine si... atat), cu care ai putea petrece o noapte fierbinte (si... atat), si barbatul interesant (inteligent, cult, manierat si sensibil), care te-ar fascina zi si noapte!

sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re

scris pe 29 nov 2005 17:29 de saabba

Diferenta intre Pitt este Hopkins este ca aceea dintre barbatul macho (care arata bine si... atat), cu care ai putea petrece o noapte fierbinte (si... atat), si barbatul interesant (inteligent, cult, manierat si sensibil), care te-ar fascina zi si noapte!

Sincer eu nu-mi imaginez o noapte fierbinte cu pitt......dar nici cu hopkins!
Cred ca am probleme cu imaginatia!
sus

Armurariu

Junior member
29 mesaje

Re: Re: Re: Re

scris pe 29 nov 2005 19:23 de Armurariu

Sincer eu nu-mi imaginez o noapte fierbinte cu pitt......dar nici cu hopkins

io incerc cu amandoi si nu iese deloc!cu amandoi odata biensur..!
sus

miky

Senior member
83 mesaje

scris pe 29 nov 2005 21:12 de miky

De 3 ori si de fiecare data m-a impresionat la fel!!!Am vb multa vreme despre el.

In acelasi gen e "Trenul vietii"...
sus

miky

Senior member
83 mesaje

scris pe 29 nov 2005 21:16 de miky

V-a placut "Terminalul?"
sus
Pagina 3 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online