ce v-ati dori in pat?

Pagina 1 din 1
1

vrack27

Guest

ce v-ati dori in pat?

scris pe 27 mai 2003 23:51 de vrack27

Pt.fete (si nu numai):ce v-ati dori in pat dar va este rusine sa cereti partenerilor?
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

Re: ce v-ati dori in pat?

scris pe 28 mai 2003 14:45 de xander

Pt.fete (si nu numai):ce v-ati dori in pat dar va este rusine sa cereti partenerilor?

Nu cred ca trebuie sa ceri ceva in pat,potzi impinge lucrurile in asa fel incat sa-tzi atingi scopul:
Plus daca ehista compatibilitate shi intezelegere totul este permis.

omul care taie iarba..
sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

Re: Re: ce v-ati dori in pat?

scris pe 28 mai 2003 14:54 de osiris1394

Nu cred ca trebuie sa ceri ceva in pat,potzi impinge lucrurile in asa fel incat sa-tzi atingi scopul:

corect, prin anumite gesturi, expresii ale fetei si altele ea isi poate da seama ce iti place sau nu ...
plus ca intotdeauna trebuie sa existe un dialog ...

Osiris
sus

Sonya

Guest

Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

scris pe 28 mai 2003 15:09 de Sonya

Mda! Este adevarat ce spuneti voi aici dar multi barbati vor sa stie ce-si doresc femeile in pat!

Pur si simplu sunt unele carora le place sa fie dominate/ un fel de impins pe la spate! ( a nu se confunda cu o pozitie de sex! !!!)
Altora le place sa fie sarutate in anumite locuri, sa fie linse... sa fie atinse intr-un anumit fel... sa li se vorbeasca tandru ... sau poate vulgar...
Totul depinde de parteneri! Dar si de conjunctura si starea fiecaruia!
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

scris pe 28 mai 2003 15:09 de xander

corect, prin anumite gesturi, expresii ale fetei si altele ea isi poate da seama ce iti place sau nu ...
plus ca intotdeauna trebuie sa existe un dialog ...

De obicei in pat se foloseste dialogul ....corpului!

omul care taie iarba..
sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

Re: Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

scris pe 28 mai 2003 15:14 de osiris1394

De obicei in pat se foloseste dialogul ....corpului!

xander, nu vorbesti doar in pat cu ea ... chiar si acolo poti sa o intrebi: iubito, ce ai zice sa incercam si asta ?
efect garantat. de cele mai multe ori.

Osiris
sus

Isis

Veteran member
243 mesaje

scris pe 28 mai 2003 16:42 de Isis

De acord cu xander !
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

scris pe 28 mai 2003 17:49 de xander

xander, nu vorbesti doar in pat cu ea ... chiar si acolo poti sa o intrebi: iubito, ce ai zice sa incercam si asta ?

Deobicei am initziativa a ceea ce o sa urmeze!IN pat sa nu intrebi niciodata nimic osiris,apuca-te de treba shi daca exista cea mai mica impotrivire renuntzi ptr moment dar cautzi alta cale sa -tzi atingi scopul!
Nu ash intrerupe vraja cu o intrebare !Un gest.o privire,o atingere va spune totul!

dar.....na! fiiecare cu personalitatea lui in pat!

omul care taie iarba..
sus

sorinache

Senior member
126 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

scris pe 29 mai 2003 02:05 de sorinache

Deobicei am initziativa a ceea ce o sa urmeze!IN pat sa nu intrebi niciodata nimic osiris,apuca-te de treba shi daca exista cea mai mica impotrivire renuntzi ptr moment dar cautzi alta cale sa -tzi atingi scopul!
Nu ash intrerupe vraja cu o intrebare !Un gest.o privire,o atingere va spune totul!

dar.....na! fiiecare cu personalitatea lui in pat!

are dreptate xander.in plus,o dorinta a ta trebuie sa astepte pana partenera este pregatita ptr asta in unele cazuri.graba poate strica iremediabil armonia in pat.femeia iubita poate sa iti satisfaca o fantezie sexuala ptr ca te iubeste dar dupa aceea sa se simta folosita.in multe din aceste cazuri nu o sa spuna nimic partenerului dar o sa se inchida in ea.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 29 mai 2003 03:47 de nemesis

Personal nu stiu ce sa-ti raspund... In pat am tot ce-mi doresc de la prietena mea si ea de la mine.
Cum?
Simplu! Se numeste dialog (comunicare) intre parteneri!

(xander si Isis)
Cred ca inainte de "dialogul corpului" din pat trebuie sa existe comunicare in cuplu...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

scris pe 29 mai 2003 07:14 de xander

Personal nu stiu ce sa-ti raspund... In pat am tot ce-mi doresc de la prietena mea si ea de la mine.
Cum?

(xander si Isis)
Cred ca inainte de "dialogul corpului" din pat trebuie sa existe comunicare in cuplu...

nemesis pot da un exempllu??
Daca-i spui partenerei:Iubito,ce ar fi sa incercam ceva .....cum ar fi sexul anal?(doar un exemplu ...da?)Potzi sa-i spui oricat de frumos,probabil se va simtzi jiggnita shi in cel mai frumos caz nu o sa mai aiba placere mai departe.
Dar cum ar fi ca in timpul actului sa lashi imppresia a ceea ce vrei sa faci,shi sa continui citind oarecum reactziile ei?
Si comunicarea e normala dar ce faci daca dai de o partenera mai rushinoasa in a vorbi deschis?Sunt o gramada de tipe de astea pa lume!

omul care taie iarba..
sus

Isis

Veteran member
243 mesaje

scris pe 29 mai 2003 10:42 de Isis

Cum?

(xander si Isis)

Vreau ca partenereul meu sa faca de placere si din proprie initiativa ceea ce face si nu pt ca i-as cere eu. Totul devine mecanic "la cerere".
Comunicarea de care vorbesti, nemesis, vine abia dupa cativa ani de stat impreuna cu partenerul, cand exista deja o clara stabilitate si siguranta a relatiei, iar aici se ajunge in urma descoperirii de catre ambii parteneri a punctelor comune. Comunicarea trebuie sa fie non-verbala, cel putin o perioada de timp, pentru a nu se crea momente jenante sau gesturi mecanice. Sexul, in opinia mea nu este o masa pe care o servesti la restaurant cerandu-i ospatarului sa-ti aduce exact ceea ce doresti. Trebuie sa-l lasi si pe celalalt sa decida daca ii place sau nu, daca vrea sau nu, etc... pt ca exista riscul ca partenerul "la cererea ta" sa faca ce vrei doar pentru ca te iubeste, desi nu-i place sau nu vrea, iar in timp sexul sa devina o povara pt el, facandu-l doar pentru ca te iubeste si "trebuie sa faca si asta"... si de aici consecintele...
sus

pisicuta

Guest

scris pe 18 feb 2004 21:33 de pisicuta

tot ceea ce mi-am dorit am obtinut,am vorbit si am aflat ce vroiam sa facem unul altuia(sex oral)a fost marfa.
sus

georgiana

Senior member
131 mesaje

scris pe 18 feb 2004 23:13 de georgiana

Vreau ca partenereul meu sa faca de placere si din proprie initiativa ceea ce face si nu pt ca i-as cere eu. Totul devine mecanic "la cerere".
Comunicarea de care vorbesti, nemesis, vine abia dupa cativa ani de stat impreuna cu partenerul, cand exista deja o clara stabilitate si siguranta a relatiei, iar aici se ajunge in urma descoperirii de catre ambii parteneri a punctelor comune. Comunicarea trebuie sa fie non-verbala, cel putin o perioada de timp, pentru a nu se crea momente jenante sau gesturi mecanice. Sexul, in opinia mea nu este o masa pe care o servesti la restaurant cerandu-i ospatarului sa-ti aduce exact ceea ce doresti. Trebuie sa-l lasi si pe celalalt sa decida daca ii place sau nu, daca vrea sau nu, etc... pt ca exista riscul ca partenerul "la cererea ta" sa faca ce vrei doar pentru ca te iubeste, desi nu-i place sau nu vrea, iar in timp sexul sa devina o povara pt el, facandu-l doar pentru ca te iubeste si "trebuie sa faca si asta"... si de aici consecintele...
daca spui ca 'cererile' vin abia dupa cativa ani ce te retine langa acea persoana? gandul ca intr-o zi ai sa poti sa iti iei inima in dinti sa discuti ceea ce vrei de la viata sexuala... si intre timp ce faci.... te sacrifici ca ti-e rusine sa vorbesti? sa ceri? sa intrebi? este o prostie... nimeni nu zice sa ceri in timpul actului sexual dar asta trebuie discutat ca , crede-ma nu e de ajuns sa iubesti o persoana ca sa stai cu ea cativa ani pana ai tu curajul sa-i zici ce vrei in pat...
cel putin 50% din relatie se bazeaza pe sex...
vrei... cere
ti-e rusine? asteapta ca cine stie poatre viseaza partenerul intr-o noapte ce vrei tu si poate o sa faca asa...

pupici
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

scris pe 19 feb 2004 00:14 de valy2jan

daca spui ca 'cererile' vin abia dupa cativa ani ce te retine langa acea persoana? gandul ca intr-o zi ai sa poti sa iti iei inima in dinti sa discuti ceea ce vrei de la viata sexuala... si intre timp ce faci.... te sacrifici ca ti-e rusine sa vorbesti? sa ceri? sa intrebi? este o prostie... nimeni nu zice sa ceri in timpul actului sexual dar asta trebuie discutat ca , crede-ma nu e de ajuns sa iubesti o persoana ca sa stai cu ea cativa ani pana ai tu curajul sa-i zici ce vrei in pat...
cel putin 50% din relatie se bazeaza pe sex...
vrei... cere
ti-e rusine? asteapta ca cine stie poatre viseaza partenerul intr-o noapte ce vrei tu si poate o sa faca asa...

Si cat de multa dreptate ai. Daca nici unul nu cere sau arata ce ar dori, atunci se ajunge la o raceala a relatiilor, la intrebarea: de ce nu-si da seama ce vreau, oare nu are pe altcineva si face sex numai din obligatie? Aceasta este urmata sau asociate cu altele si o permanenta suspiciune.
Cata dreptate ai si atunci cand spui ca 50% dintr-o relatie se refera la sex si ma bucur sa aud asemenea conceptii in locul celor care sustin ca intr-o relatie este mai benefica o discutie intelectuala, decat sexul.

fara sex nu am exista
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 19 feb 2004 00:19 de valy2jan

Nu-mi este rusine sa cer ce vreau, dar tin cont de ceea ce nu-i place partenerei.
Cererea se poate face si prin gesturi sau incercari faptice, nu numai prin vorbe.

fara sex nu am exista
sus

bianca

Guest

scris pe 25 apr 2006 01:04 de bianca

tot ce se poate
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 25 apr 2006 01:11 de Bozgoru

daca exista comunicare in relatia..si pudismul e lasat la o parte ..poti sa-i ceri orice partenerului..fara nici o rusine !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

12 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online