Cum scap de insistentele unui coleg?

Pagina 1 din 2
1   2   »

Duduia

Expert member
607 mesaje

Cum scap de insistentele unui coleg?

scris pe 5 iun 2006 16:37 de Duduia

situatia mea este urmatoare: zilnic am de-a face cu un tip pe care nu il pot evita, nu este posibil. suntemin acceasi grupa la facultetzuri. respectivul imi tot face avansuri, de la o vreme, pe fata. mi-a spus ca are fantezii cu mine si vrea neaparat. am incercat toate variantele posibile: am vorbit frumos cu tanarul, apoi ferm, apoi urat de tot, apoi deloc. insa cu cat sunt mai scorpie cu el, cu atat se aprinde mai tare, cu atat e mai intersat. e un disperat. m-a implorat, literalmente. i-am indicat cateva fete care ar da orice pentru o noapte cu el, dar fara nici un rezultat. i-am facut cunostinta chiar si cu o fata care arata trasnet, o fata care indeplineste toate conditiile. parca era orb. s-a si enervat.e ca scaiul. m-a vazut cu prietenul intr-o postura foarte compromitatoare, cand credeam ca am scapat de el. insa nu a fost asa.

cum as putea face sa-i dispara interesul DE TOT fata de mine, in aafara de a ma culca cu el? asta iese din discutie din start. deja incepe sa ma streseze, m-am si ratoit la el nu tocmai frumos, si fara cuvinte "alese". i-am zis ca e prost facut gramada. acum sunt in faza in care ii dau ignore total, insa nu si invers. si mai am de dus 2 ani cu el in aceeasi grupa

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Guest

Re: vreau sa ma scuteasca!

scris pe 5 iun 2006 19:05 de

situatia mea este urmatoare: zilnic am de-a face cu un tip pe care nu il pot evita, nu este posibil. suntemin acceasi grupa la facultetzuri. respectivul imi tot face avansuri, de la o vreme, pe fata. mi-a spus ca are fantezii cu mine si vrea neaparat. am incercat toate variantele posibile: am vorbit frumos cu tanarul, apoi ferm, apoi urat de tot, apoi deloc. insa cu cat sunt mai scorpie cu el, cu atat se aprinde mai tare, cu atat e mai intersat. e un disperat. m-a implorat, literalmente. i-am indicat cateva fete care ar da orice pentru o noapte cu el, dar fara nici un rezultat. i-am facut cunostinta chiar si cu o fata care arata trasnet, o fata care indeplineste toate conditiile. parca era orb. s-a si enervat.e ca scaiul. m-a vazut cu prietenul intr-o postura foarte compromitatoare, cand credeam ca am scapat de el. insa nu a fost asa.

cum as putea face sa-i dispara interesul DE TOT fata de mine, in aafara de a ma culca cu el? asta iese din discutie din start. deja incepe sa ma streseze, m-am si ratoit la el nu tocmai frumos, si fara cuvinte "alese". i-am zis ca e prost facut gramada. acum sunt in faza in care ii dau ignore total, insa nu si invers. si mai am de dus 2 ani cu el in aceeasi grupa

zimi unde sta si se aranjeaza...
tot trebuie sa ma eliberez cumva de stres..plus ca astia disperati merita batuti..
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

scris pe 5 iun 2006 20:40 de valentine

zimi unde sta si se aranjeaza...
tot trebuie sa ma eliberez cumva de stres..plus ca astia disperati merita batuti..

Iti zic unde stau eu!
Vrei?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 5 iun 2006 21:00 de Nekunoskuta

Chiar nu stiu ce sa-ti spun. Primul impuls ar fi sa te sfatuiesc sa-l ignori total. Dar zici ca nu reactioneaza la asta. Te-as sfatui sa-i spui prietenului tau dar parca nu e un sfat prea bun pentru ca te complici mai mult decat trebuie. Iti ramane sa speri ca-i va trece obsesia asta pentru tine si totul va reveni la normal.

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 5 iun 2006 21:03 de SORIN28

Chiar asa, prietenului tau i-ai spus?! Poate il linisteste el

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

scris pe 5 iun 2006 21:06 de Nekunoskuta

Chiar asa, prietenului tau i-ai spus?! Poate il linisteste el

Poftim???? Prietenul ei nu trebuie sa afle NIMIC! La ce fantezie bogata aveti cine stie ce-i trece prin cap sa o acuze ca i-a dat sperante acelui baiat sau mai stiu eu ce scene de gelozie sa-i faca. Plus ca nu cred ca fata are nevoie de o scena de "Local Kombat" intre prieten si colegul de facultate.

Nimic...
sus

Guest

scris pe 5 iun 2006 22:48 de

Iti zic unde stau eu!
Vrei?

stai ma ninja linistit
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

scris pe 6 iun 2006 00:18 de valentine

stai ma ninja linistit

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

scris pe 6 iun 2006 01:11 de verdiuc

Deciii,valentine,daca te dovedesc baietii,da o fuga pe site,poate te ajut si eu.Dar nu mult ca eu sunt mai -schija,stii...

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

scris pe 6 iun 2006 01:21 de valentine

Mersi pt oferta...da ma descurc si cu calai mai mari...am destui trecuti pe dosar
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 iun 2006 02:00 de ExoticDream

Poftim???? Prietenul ei nu trebuie sa afle NIMIC! La ce fantezie bogata aveti cine stie ce-i trece prin cap sa o acuze ca i-a dat sperante acelui baiat sau mai stiu eu ce scene de gelozie sa-i faca. Plus ca nu cred ca fata are nevoie de o scena de "Local Kombat" intre prieten si colegul de facultate.

Eu i-as spune prietenului meu. Daca avem o relatie serioasa, nu cred ca si-ar imagina ca i-am dat sperante altuia, nu ar face crize de gelozie si nici nu ar pleca (singur sau cu gasca) sa-l nenoroceasca pe ala! Poate ca, discutand deschis cu el, am reusi sa rezolvam problema, mai ales ca el stie mai bine decat mine cum gandeste si reactioneaza un baiat.

In alta ordine de idei, cu exceptia cazului in care colegul obsedat este bolnav psihic, ar fi bine ca fata sa-l trateze cu indiferenta pe individ, sa aiba grija ca prietenul ei sa fie vazut asteptand-o (fara a fi ostentativ) si... cam atat.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 iun 2006 02:04 de valentine

Eu i-as spune prietenului meu. Daca avem o relatie serioasa, nu cred ca si-ar imagina ca i-am dat sperante altuia, nu ar face crize de gelozie si nici nu ar pleca (singur sau cu gasca) sa-l nenoroceasca pe ala! Poate ca, discutand deschis cu el, am reusi sa rezolvam problema, mai ales ca el stie mai bine decat mine cum gandeste si reactioneaza un baiat.

In alta ordine de idei, cu exceptia cazului in care colegul obsedat este bolnav psihic, ar fi bine ca fata sa-l trateze cu indiferenta pe individ, sa aiba grija ca prietenul ei sa fie vazut asteptand-o (fara a fi ostentativ) si... cam atat.

Mda...treaba nasoala este ca pretenul tau nu ar prea sta cu mainile in san ca ar crede ca o sa cada de papa lapte in fata ta...
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 6 iun 2006 03:27 de DarkAngel

Hmm cred ca ar fi o idee buna ca prietenu tau sa aibe o "discutzie" cu acel individ...dar iti zic o chestie (eu studiind psihologia) te pot asigura ca asemenea indivizi au probleme destul de serioase si trebe sa-i eviti cu orice pretz pt ca is foarte imprevizibili in anumite momente si nu merita sa iti asumi riscuri cel mai bine ar fi sa-l potoleasca prietenu tau pt ca altfel nu cred ca sar duce sa se trateze la recomandare....
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 6 iun 2006 04:31 de SORIN28

Chiar si asa fantezisti cum suntem scene\crize sau alte alea ...dupa cum gandeste fiecare, iar un mic local kombat nu strica in asemenea situatii.

P.S. - Acum ma faci sa ma intreb daca iubita imi spune tot

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 6 iun 2006 04:35 de SORIN28

Poate ca, discutand deschis cu el, am reusi sa rezolvam problema

Sigur am sa discut foarte deschis cu ala care se ia de iubita mea

Radio Greu de difuzat

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 6 iun 2006 07:59 de Duduia

ba bine ca prietenul meu stie despre individul asta. e de parere sa continui sa il ignor. daca nu tine, ne vom gandi la urmatorul pas. problema este ca nu el este nevoit sa il suporte 6 ore pe zi, ci eu.

"gadgiul" asta pare un copil linistit, are momente in care se enerveaza, nsa nu am obersavat manifestari iesite din comun, nimic care sa-mi dea motive de ingrijorare. insa pe cand fumam o tigara in curtea interioara a facultatii, a venit langa mine si, cum il tot evitam, mi-a spus foarte clar: cu cat incerc sa il indepartez, cu atat ma vrea mai mult. asta nu e bine. logic ar fi sa incerc sa mi-l apropii. dar nu se pune problema, incepe sa-mi fie sila.

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 6 iun 2006 09:02 de Nekunoskuta

Nimic...
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 6 iun 2006 09:32 de Duduia

Mersi pt oferta...da ma descurc si cu calai mai mari...am destui trecuti pe dosar

eroul de tine:/

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 6 iun 2006 09:34 de Duduia

eh, si eu i-am spus abia dupa ce am purtat o discutie persoanala cu individul. nu am venit fugutza acasa sa ma plang.

cat despre "discutia ca intre barbati"...nu sunt de acord. cred

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

scris pe 6 iun 2006 11:36 de Nekunoskuta

cat despre "discutia ca intre barbati"...nu sunt de acord. cred

Faza e ca oricat de calm si pasnic e iubitul tau tot e posibil sa se ajunga la o asemenea "discutie" daca individul continua si tu ii zici prietenului.

Nimic...
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 6 iun 2006 12:39 de Duduia

Faza e ca oricat de calm si pasnic e iubitul tau tot e posibil sa se ajunga la o asemenea "discutie" daca individul continua si tu ii zici prietenului.

da, e foarte calm si pasnic. in astfel de situatii cantareste mai intai, nu se arunca cu capul inainte. insa daca va fi nevoie, mai bine depun plangere la politie. nu stiu ce fantezie noua se naste in creierasul dezaxatului datorita unei altercatii fizice. ieri s-a uitat urat la mine, ceea ce consider ca e de bine. un alt coleg i-a declarat ca e un smintit si daca se atinge de mine, ii rupe capul. nu de ragul meu, ci pentru ca face de ras purtatorii de izmene. incep sa fiu privita si eu ca o ciudata datorita "prietenului meu cel mai bun". uf

tocmai mi-a venit o idee. la sfarsitul facultatii o sa fac in asa fel incat sa ii pot dedica "She Hates Me" de la Puddle of Mudd . sau...as putea trece eu la atac, sa il persecut incat sa isi doreasca sa nu ma mai vada niciodata. asta in ultima instanta.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 iun 2006 14:21 de valentine

Terminati-va ma cu prostiile astea...sa faceti iubiti sa se bata cu nu stiu ce panarame doar ca au bucurii la voi...
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 6 iun 2006 15:58 de Duduia

Terminati-va ma cu prostiile astea...sa faceti iubiti sa se bata cu nu stiu ce panarame doar ca au bucurii la voi...

ori nu pricepi, ori nu pricepi
nu vrea nimeni sa bata pe nimeni pt ca are bucurii de la mine. si apoi, nu tu ziceai ceva ca sa nu para papa-lapte in fata mea?

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 iun 2006 18:00 de valentine

ori nu pricepi, ori nu pricepi
nu vrea nimeni sa bata pe nimeni pt ca are bucurii de la mine. si apoi, nu tu ziceai ceva ca sa nu para papa-lapte in fata mea?

Eu pricep,tu nu pricepi

Sfatul de mai sus e pt ce-i care ziceau sa intre pretenul in actiune si faza cu papa-lapte o ziceam tot in apararea pretenului...ca deh,daca fata are prb,baietu tre sa faca pe musculosu ca sa nu cada de papa-lapte,desi nu stiu cata dorinta de a isi etala muschii are el...plus ca nu prea cred ca prietenul tau este genul violent,ca daca era asa...mai ziceam
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 6 iun 2006 23:31 de carrie

baietu tre sa faca pe musculosu ca sa nu cada de papa-lapte

da chiar, intotdeauna: in gasca de prieteni, in fata colegilor la scoala si apoi la lucru, pe sosea (competitie acerba ), in pat...peste tot...of of... competitia e buna ca idee, si mie imi place, dar totusi...de ce barbatii simt mereu ca trebuie sa dovedeasca ceva?
just askin...pura curiozitate.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 iun 2006 00:50 de valentine

da chiar, intotdeauna: in gasca de prieteni, in fata colegilor la scoala si apoi la lucru, pe sosea (competitie acerba ), in pat...peste tot...of of... competitia e buna ca idee, si mie imi place, dar totusi...de ce barbatii simt mereu ca trebuie sa dovedeasca ceva?
just askin...pura curiozitate.

Mandria isi spune cuvantul...
Bine nu prea se compara "sa nu cada papa-lapte" in gasca,in fata colegilor de scoala si ce ai zis tu mai sus...cu "sa nu cada de papa-lapte" in fata prietenei...
Stii,daca e sa gandim logic,de la creearea lumii,diferenta ceea mai mare intre barbat si femeie este forta fizica si automat femeia trebuie aparata de barbat. Chiar in vremurile de demult femeilor se combinau cu barbatii pentru protectie (in preistorie cu siguranta,mai incolo nu stiu),sentiment care si-a lasat amprenta asupra femeii pana in ziua de azi si anume dorinta de a fii protejata.
In fapt si pana la urma orice femeie isi doreste un barbat care sa o si poata proteja.

De aici toata povestea cu barbatul care trebuie sa faca ceva pentru a nu cadea de papa-lapte si intr-un fel mi se pare si logic...daca femeia iti cere ajutorul intr-o chestie de genul asta trebuie sa faci pe draq in 4 si sa sari...ca deh tu esti barbatul pana la urma...si doar nu ti-oi lasa prietena sa fie batuta de altu de exemplu sub ochii tai...
E cam deplasat exemplul dar presupun ca m-am facut inteles.
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 7 iun 2006 10:33 de Duduia

Mandria isi spune cuvantul...

mandria asta e cam prosteasca. iar fata care ii cere prietenului ii sa il rezolve pe careva este la fel. pana sa se ajunga acolo, mai bine facem uz de nitica inteligenta. eu una, nu vreau sange.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

scris pe 7 iun 2006 12:12 de ExoticDream

Ti se pare normal sa nu-i spuna prietenului ei de aceasta de acum clara hartuire? Oare pana unde trebuie sa mearga sinceritatea in cadrul unei relatii? Alta intrebare: oare toate problemele se rezolva prin forta?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

scris pe 7 iun 2006 12:21 de verdiuc

Eu am fost cat de cat obsedat de o fatuca,bine,nu extrem de.
Amintindu-mi vremurile,constat 2 lucruri:
-o discutie cu ea in care sa imi explice clar cum stau lucrurile alinau o vreme simptomele,dar nu le vindeca total (medicina paleativa).
-o alta fata care sa ti se para ca ti-a cazut cu tronc(ulterior iti vei da seama ca nu e asa)vindeca total,desi amintirea tot mai ramane;
asa ca sfatuieste-l sa mearga in club.urgent.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scutea

scris pe 7 iun 2006 13:13 de ExoticDream

-o alta fata care sa ti se para ca ti-a cazut cu tronc(ulterior iti vei da seama ca nu e asa)vindeca total,desi amintirea tot mai ramane;

Aha, deci un tip relativ obsedat de o fata despre care stie foarte bine ca este angajata cu sentimente intr-o alta relatie scapa de o obsesie alunecand in alta! Oare cum s-o chema chestia asta din punct de vedere psihiatric? Daca un tip ca asta merge la psiholog/psihiatru, oare un asemenea sfat ar primi?!?

asa ca sfatuieste-l sa mearga in club.urgent.

Medicina naturista (clubul, medicamentul care vindeca orice)!

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online