Parintii mei il plac pe fostul meu prieten!

Pagina 1 din 2
1   2   »

Oana

Guest

Parintii mei il plac pe fostul meu prieten!

scris pe 6 iun 2006 19:59 de Oana

am terminat de ceva vreme o relatie mai lunga, dar parintii mei inca il mai plac pe fostul meu prieten! cred ca acum mama a inceput sa-si dea seama ca nu e chair asa perfect cum il credeau ei, dar tot ar vrea sa continuu relatia cu el! eu mi-am inceput o alta relatie, dar nu le pot spune parintilor mei nimic pt ca tipul e de alta religie si sigur nu l-ar accepta! dar nu pot sa stau cu mainile in san si sa ma uit cum mi-l baga pe agt pe fostul prieten si sa stiu ca eu acum uil iubesc pe altul! ce sa fac? stiu ca asta e un site despre sex, dar am nevoie de ceva pareri!
sus

cristina

Guest

Re: ce sa fac?

scris pe 6 iun 2006 20:08 de cristina

buna.....take it easy!!! parerea mea r fi sa le zici ca iubesti alt baiat pt ca sincer crede-ma intr-un sfarsit vor afla si va fi mai rau caci nu vor accepta ca i-ai mintit. in plus nu trebuie sa faci ce zic pe plan sentimental.......e viatza ta, iar ei trebuie sa-ti respecte decizia...e mai bine sa le spui adevarul chiar dak ti-e greu si e dificil de suportat. bafta si ai grija....si ar mai fi o solutie: fostul tau iubit ink mai vrea sa fie cu tine? dak da e nasol...insa dak nu mai vrea, vorbeste cu el si zii sa le zik parintilor tai ca nu vrea sa mai fie cu tine...poate asa vor intelege ca totul s-a terminat. ok te pup si....succes sper sa rezolvi problema
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 6 iun 2006 20:12 de Nekunoskuta

Pregateste-i putin cate putin pentru vestea ca ai alta relatie. Spune-le ca esti gata sa cunosti pe altcineva, ca pentru fostul nu mai ai sentimente, ca te-a invitat un baiat in oras si tu te duci pentru ca il placi...etc.
Cat despre parerea lor despre fostul tau prieten incearca sa le-o "demolezi" expunandu-le partile lui negative. Stiu ca suna rau si pervers dar daca alta cale nu ai...asta e...

Nimic...
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 6 iun 2006 20:12 de DarkAngel

am terminat de ceva vreme o relatie mai lunga, dar parintii mei inca il mai plac pe fostul meu prieten! cred ca acum mama a inceput sa-si dea seama ca nu e chair asa perfect cum il credeau ei, dar tot ar vrea sa continuu relatia cu el! eu mi-am inceput o alta relatie, dar nu le pot spune parintilor mei nimic pt ca tipul e de alta religie si sigur nu l-ar accepta! dar nu pot sa stau cu mainile in san si sa ma uit cum mi-l baga pe agt pe fostul prieten si sa stiu ca eu acum uil iubesc pe altul! ce sa fac? stiu ca asta e un site despre sex, dar am nevoie de ceva pareri!
Hai ca incerc eu sa te ajut... in primu rand as vrea sa stiu cati ani ai... plus d alta... daca ma gandesc eu bine nu cred ca parintii tai o sa poata vreodata sa-ti impuna pe cine sa iubesti sau cu cine sa stai pt ca lucrile astea nu se produc la comanda... sfatul meu pt tine este sa incerci cumva sa le explici ca q persoana respectiva (fostul prieten) tu nu mai vrei sa stai... dupa ce faci asta asteapta pana accepta si ei ideea pt ca pana la urma nu au de ales doar este viata ta nu iti zic ei cum sa traiesti si cu cine... dupa ce ai trecut de etapa asta poti sa le zici ca ai pe altcineva si probabil vor face un scandal... dar in momentul in care isi dau seama ca tu chiar iubesti o persoana si ti la ea indiferent de principiile pe care le au pana la urma or sa ajunga sa-ti accepte alegere pentru in primu rand pt parinti conteaza q copilul lor sa fie fericit si chiar daca le este mai greu sa inghita chestia asta nu au de ales pentru ca si tu ai viata ta si trebe sa tio traiesti cum vrei tu si cu greselile tale chiar daca ei nu ar fi deacord cu asta....dar de cand o ajuns dragostea o greseala? Trebe ceva rabdare dar daca esti suficient de hotarata sa ramai cu aceasta persoana pe care zici ca o iubesti nu vor putea sa te impiedice doar ca le va trbui ceva timp sa-si dea seama ca asa este si dupa aceea se vor impaca cu ideea nu prea au de ales... Iti urez multa bafta si ai grija ce faci
sus

Oana

Guest

Re: Re: ce sa fac?

scris pe 6 iun 2006 21:16 de Oana

mersi mult pt sfaturi! chiar m-ati ajutat! sa raspund! am 21 ani si fostul meu prieten inca vrea sa mai fie cu mine! si face tot ce poate ca sa ma aiba din nou! dar eu chiar nu-l mai vreau! noul iubit e foarte de treaba si ma ajuta mult! nu stiu daca o sa raman cu el pt totdeauna dar cred ca parintii mei trebuie as se obisnuiasca cu ideea dea iesi cu un alt baiat!
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 6 iun 2006 21:20 de Blue

fa-ti curaj si spune-le! fostul tau iubit stie ca tu esti deja cu altcineva? daca nu stie, ar trebui sa-i spui si cred ca o sa renunte! sau nu? macar merita as incerci! exact cu o situaitie asemanatoare m-am confruntat si eu! dar la mine a fost mai grav! si mi-am luat inima in dinti si am vorbit cu parintii mei! si intr-un fional au inteles! deci... nu mai sta! succes!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 6 iun 2006 21:40 de valentine

Da de ce ti-ai lasat domne fostul iubit? Ai dat de o dotare mai mare sau ce?
Ia uite la ea...inca o panarama care face baietii sa sufere
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 6 iun 2006 22:32 de DarkAngel

Valentine ca deobicei dur... de unde sti tu de ce l-a lasat si la qm o zis fata ca face parte dintr-o familie religioasa si este linistita sigur nu este asta motivul pt care lo lasat....de ce te pui sa judeci tu lumea printr-o prisma asa de misogina ?? plus d alta fata a venit aici sa o ajutam nu sa o criticam nici sa o facem "panarama" mai ales cand esti in necunostiinta de cauza...sau tu le sti p toate dinainte sa se intample.. nu cred ca ai o atitudine potrivita fatza de problema ce ni s-a pus in fata aici... nu uita in primu rand pt care ai ales sa fi p acest forum... SA AJUTI
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 iun 2006 00:41 de ExoticDream

Nu este doar un site despre sex, nu ai citit regulamentul?

Revenind la oile tale.... Ciudati parinti ai, traiesc ei pentru tine? Inteleg ca l-au placut pe baiatul cu care erai la un moment dat, dar de aici pana la a-ti impune ei iubitul este cale lunga! Nu mai ai 15 ani, alegerea iti apartine, chiar daca mai locuiesti inca impreuna cu ei si nu esti "pe contul tau", iar ei trebuie sa inteleaga ca nu pot decide pentru tine. Stiu parinti care au facut greseala sa-si impinga copilul catre anumite facultati/meserii, crezand in adancul sufletului ca ii fac acestuia un bine, insa mai tarziu s-a dovedit ca au gresit. Singurul caz in care ai tai ar avea oarecum dreptul sa intervina ar fi acela in care noul tau prieten ar fi cine stie ce individ cu probleme grave, dar nu cred ca e cazul.

Incearca sa discuti cu ei, alege momentele in care stii ca sunt receptivi, explica-le ca nu-l mai iubesti pe primul, eventual gaseste o cale de a le face cunostinta cu actualul tau prieten, dupa ce trece primul soc, lasa-i sa vada in fiecare zi cat de fericita te simti acum, spune-le unele din lucrurile pe care prietenul tau le face pentru tine si poate, in timp, vor intelege ca asa iti este mai bine, in fond, asta vor si ei, nu?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 7 iun 2006 01:06 de valentine

Valentine ca deobicei dur... de unde sti tu de ce l-a lasat si la qm o zis fata ca face parte dintr-o familie religioasa si este linistita sigur nu este asta motivul pt care lo lasat....de ce te pui sa judeci tu lumea printr-o prisma asa de misogina ?? plus d alta fata a venit aici sa o ajutam nu sa o criticam nici sa o facem "panarama" mai ales cand esti in necunostiinta de cauza...sau tu le sti p toate dinainte sa se intample.. nu cred ca ai o atitudine potrivita fatza de problema ce ni s-a pus in fata aici... nu uita in primu rand pt care ai ales sa fi p acest forum... SA AJUTI

Pai in primul rand daca baiatul ala tine neaparat sa mai fie cu ea,inseamna ca o iubeste!!!!
Deci ca fapt si prin urmare ea isi bate joc de sentimentele lui!
Daca venea aici o fata care zicea ca vrea neaparat sa fie cu unu cu care a fost dar ala a parasito? Nu toate sareati sa o consolati?
In al doilea rand nu trebuie sa fiu in cunostiinta de cauza,atat timp cat precizeaza ca baiatul ala umbla dupa ea de nebun!
Deci iata inca un exemplu de: te iubesc - dute draq din partea unei femei.
Mai pe romaneste,daca e iubita,tinuta in puf si numai cu bine,da cu sutul,dar daca vine unu care e oarecum opusul de mai sus umbla dupa el de nebuna...
Pai atunci te intrebi de ce toti baietii ca idiotii se apuca de citit carti de seductie de mana a doua si in toate le este zis ca tre sa fie ai draq cu femeile ca specia asta animala e foarte ciudata...la bine raspunde cu rau,la rau raspunde cu bine.
Pai si atunci ce vina mai au barbatii ma???
Daca ai stii tu ca peste 90% dintre barbati la inceputul vietii amoroase si-au dorit o relatie serioasa,bazata pe dragoste si si-au luat teapa de la cate o femeie...normal ca s-au schimbat.
Ia schimba tu toate femeile din panarame in femei calumea si o sa observi cum brusc o sa dispara aproape toate specimenele urate de masculi (la caracter ma refer)...

Ah si...poate am venit aici sa fiu ajutat nu sa ajut
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 7 iun 2006 01:23 de ExoticDream

Pai in primul rand daca baiatul ala tine neaparat sa mai fie cu ea,inseamna ca o iubeste!!!!
Daca venea aici o fata care zicea ca vrea neaparat sa fie cu unu cu care a fost dar ala a parasito? Nu toate sareati sa o consolati?

Ca sa lamurim lucrurile, propun sa ne spuna fata ce anume a determinat-o sa-l paraseasca pe primul prieten, asa o sa intelegem de ce el inca mai vrea sa fie cu ea si reactia parintilor, OK?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 7 iun 2006 01:31 de valentine

O sa zica ca a facut el ceva...cu siguranta.
Pentru ca toate asa fac,zic ce face el,dar ce fac ele...uita instantaneu. Femei...ce poti sa le ceri:/:/:/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 7 iun 2006 01:35 de ExoticDream

Femei...ce poti sa le ceri:/:/:/

Eu iti cer sa nu generalizezi!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 7 iun 2006 01:50 de valentine

Ai dreptate,as gresii daca as generaliza...dar cand generalizez sa stii ca ma refer la marea parte a femelelor...nu la toate
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 7 iun 2006 09:20 de Nekunoskuta

Esti egoist! Daca fata nu-l iubeste de ce sa stea cu el? Doar pentru a-i respecta sentimentele? Dar cu sentimentele ei cum ramane? Fiecare e liber sa aleaga pe cine, cand si cum iubeste, nu sa faca compromisuri si sa stea cu cineva doar pentru ca respectivul o iubeste desi ea nu simte nimic.

Nimic...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 7 iun 2006 10:31 de LonelyGirl

Si cand baiatul face fata sa sufere cum il numim???

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 7 iun 2006 10:56 de Duduia

valentine, nu ai citit atent TOT ce a scris fata. la un mom dat, spune ca mama ei a inceput sa vada si ea unele parti mai putin luminoase ale fostului ei prieten. si nu intotdeauna cand un baiat umbla innebunit dupa fosta prietena este un ingeras iar ea isi bate joc de sentimentele lui. ceva rau s-a intamplat intre ei, e clar. asta se citeste printre randuri. daca ea ar fi ramas cu el din simplul considerent ca el inca o iubeste, tanarul ar fi avut parte de o perioada de fericire iluzorie, insa ar fi ajuns sa fie, poate, dispretuit. e bine asa, sa fi fost mintit?

cat despre dotare, revino-ti. bati campii.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Oana

Guest

scris pe 7 iun 2006 13:28 de Oana

m-am despartit de el pt ca a cam inceput sa bea si din momentul in care a facut rost de multi bani si si-a luat o masina cat de cat ca lumea s-a schimbat enorm! este mereu interesat de bani! si din cauza asta am renuntat la el! trebuie sa mentionez ca nici macar nu am facut sex cu el! nu am facut cu nimeni, de fapt! si mami a vazut acum ca incep sa am dreptate! dar il plac tare mult! nu sunt foarte credincioasa, dar familia mea e! nu mi-am batut joc de el, dar el ma place in continuare! dar pt mine e deja prea mult! nu mai suport! si stiu ca adca o sa continuu lucrurile se vor schimba! si nu-mi place la el ca atunci cand e cu parintii mei e un inger, dar cand e cu prietenii lui e intr-adevar ca un nebun! si la mine cred ca a fost mai mult obisnuinta de a fi cu el! si a avut dreptate cine a zis ca mama e cea care a decis mereu pt mine! singura decizie care mi-a apartinut in totalitate a fost alegerea facultatii! dar am 21 de ani si chiar asta seara o sa vorbesc cu ei! si ... valentine ... cred ca tu esti intr-adevar gay! si esti rau! imi provoci mila!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 iun 2006 17:01 de valentine

Iti provoc mila...of,of,o sa mor de ciuda ca iti provoc mila...

Si ce motive intemeiate ai...mama,mama...eu zic ca merita si ucis pt motivele alea care le bagi tu la inaintare...
Hai EJECT ca dastea ca tine stiu destule
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 7 iun 2006 18:40 de SORIN28

m-am despartit de el pt ca a cam inceput sa bea si din momentul in care a facut rost de multi bani si si-a luat o masina cat de cat ca lumea s-a schimbat enorm! este mereu interesat de bani! si din cauza asta am renuntat la el! trebuie sa mentionez ca nici macar nu am facut sex cu el! nu am facut cu nimeni, de fapt! si mami a vazut acum ca incep sa am dreptate! dar il plac tare mult! nu sunt foarte credincioasa, dar familia mea e! nu mi-am batut joc de el, dar el ma place in continuare! dar pt mine e deja prea mult! nu mai suport! si stiu ca adca o sa continuu lucrurile se vor schimba! si nu-mi place la el ca atunci cand e cu parintii mei e un inger, dar cand e cu prietenii lui e intr-adevar ca un nebun! si la mine cred ca a fost mai mult obisnuinta de a fi cu el! si a avut dreptate cine a zis ca mama e cea care a decis mereu pt mine! singura decizie care mi-a apartinut in totalitate a fost alegerea facultatii! dar am 21 de ani si chiar asta seara o sa vorbesc cu ei!

L-ai lasat pentru ca vrea bani mai multi?! Tu gandesti?! Poate vrea sa-ti ofere mai mult, poate vrea un trai mai mult decat decent, poate vrea sa-i fie(sau sa va fie) mai bine.

Cat despre bautura: Cam cat are voie sa bea(de fapt sa cinsteasca, numai animalele beau) iubitul tau?! Sau nu are voie?! doar suc si apa plata sau in cel mai rau caz bere fara alcool

Lamureste-ma: spui ca parintii tai il plac dar mai spui si "si a avut dreptate cine a zis ca mama e cea care a decis mereu pt mine" cand tu nu ai fost in stare decat facultatea sa ti-o alegi. Pana la urma cum e?! Tu sau mama ta a hotarat despartirea?!

Mie-mi miroase a minciunica scuza ta

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

scris pe 7 iun 2006 18:46 de Blue

doamne, ce rai sunteti! nu va vad eu pe voi incepand o relatie cu o tipa pe care s-o tina din scurt parintii ei? chiar as vrea s-o vad si pe asta! de ce spuneti asta? pt fata nu conteaza banii! asta mi se pare o calitate! sau ce ... voi aveti numai iubite care va iubesc pt bani? hello, alea sunt pe interes! mai deschideti si voi ochii! si inca ceva ... voi cei 2 dinainte sunteti cumva betivi? nici mie nu mi-ar placea ca iubitul meu sa bea! si cand a zis ca bea nu cred ca se referea la o bere! ofticosilor!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 7 iun 2006 19:51 de SORIN28

doamne, ce rai sunteti! nu va vad eu pe voi incepand o relatie cu o tipa pe care s-o tina din scurt parintii ei? chiar as vrea s-o vad si pe asta! de ce spuneti asta? pt fata nu conteaza banii! asta mi se pare o calitate! sau ce ... voi aveti numai iubite care va iubesc pt bani? hello, alea sunt pe interes! mai deschideti si voi ochii! si inca ceva ... voi cei 2 dinainte sunteti cumva betivi? nici mie nu mi-ar placea ca iubitul meu sa bea! si cand a zis ca bea nu cred ca se referea la o bere! ofticosilor!

Mi-ai adus un zambet pe fata

apropo, vezi ca "cei 2 dinainte" au "nume" albastrico

Radio Greu de difuzat

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 7 iun 2006 20:43 de valentine

Mi-ai adus un zambet pe fata

apropo, vezi ca "cei 2 dinainte" au "nume" albastrico

Vezi ca si albastrica are un nume

Da nu ti-l zic
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 7 iun 2006 21:05 de mya

in primul rand este vorba de viata ta, tu esti cea care il are pe respectivul alaturi de ea, in viata ei, nu parintzii tai itzi impun partenerii. daca tu intr-adevar nu ai nici un gand de impacare cu fostul prieten, ar trebui sa-ti urmezi sentimentele si planurile tale, desi ai tai se impotrivesc, si consider ca nici nu ar trebui sa cedezi presiunilor alor tai la o eventuala impacare cu fostul. in fond, e viata ta, gandeste-te cum ar fii ca pe viitor sa ai la bratz si sa sarutzi o persoana pe care o accepti la presiunile parintzilor tai si nu pentru ca asta simtzi si itzi doresti. probabil plina de framanturi, de frustrari. si daca este de alta religie ce ? daca ai tai sunt destul de receptivi, si comunicativi, vor putea intelege asta. daca isi iubesc fiica, cu sigurantza o vor sprijini in deciziile ei. ai putea sa ai chiar o discutzie cu ei despre noul tau prieten de alta religie (de preferat cand sunt ei mai bine dispusi), in care sa enumeri cateva din traditziile lor, tu, plina de entuzism, de dorintza de a exploata aceasta noua cultura a lui. fa-i pe ai tai sa-l accepte pe actualul, si nu pe fostul. vorbeste cu ei (indeosebi cu cel cu care te intelegi mai bine)despre el, despre viata lui, arata partea frumoasa si interesanta a religiei lui, ca ai tai s-o poata percepe si sa o si accepte pe viitor, enumera-i calitatile (daca si tu esti sigura de existentza lor), de cat de bine decurge relatzia voatra, cat de fericita si implinita te simtzi alaturi de el. comunicarea este cheia multor succese, probabil si in cazul tau cu ai tai ar ajuta

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 8 iun 2006 03:51 de SORIN28

Vezi ca si albastrica are un nume

Da nu ti-l zic

Ce rau esti hai te rog frumos

Radio Greu de difuzat

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

ce sa fac?

scris pe 8 iun 2006 11:06 de carrie

nu inteleg...adica daca unul (indiferent care, el sau ea) inca iubeste (sau din oricare alt motiv, nu vrea sa renunte la relatie), celalalt trebuie sa ii faca pe plac si sa ramana impreuna doar asa sa nu-l faca sa sufere?... foarte ciudat. si imposibil. cand tu simti ca nu mai merge, pentru tine nu mai merge si gata. eventual, daca chiar e o relatie care merita, merge o discutie, o incercare de refacere-doua. dar asta numai daca e chiar o relatie care merita "lipita". de cele mai multe un lucru spart trebuie inlocuit, reparatia e fie prea scumpa, fie lucrul nu se mai poate repara, fie degeaba il repari ca se vede ca a fost spart...oricum nu mai e la fel. bine, recunosc ca mai sunt si exceptii. si nu e chiar reusita comparatia mea dintre relatii si lucruri dar un sambure de adevar are. oricum, in principiu, relatiile nu sunt facute sa dureze pentru totdeauna (avand in vedere ca majoritatea incep si se termina, putine se finalizeaza in "impreuna pentru tot restul vietii"). relatiile sunt facute sa cunosti oameni, sa te simti bine, sa te maturizezi, sa inveti sa comunici (intelectual si sexual), etc. asa ca nu inteleg de ce sa tragem cu dintii de o relatie chiar asa. move on. sunt constienta ca ruperea unei relatii poate sa duca la multa suferinta. dar trece ca nu suntem de sticla. ganditi-va la relatiile de durata care se sfarsesc (prematur) prin moartea unuia din parteneri. atunci suferi cu adevarat, mult mai mult decat daca ai fi fost parasit. mori din cauza asta? NU! (numai daca ai vreo dereglare psihica) suferi, plangi, te dai cu capul de pereti, de intrebi de ce tu, un an-doi-cinci. dar iti vezi de viata pana la urma.
trece...asta e...viata noastra are multe coordonate, relatiile sunt doar o parte din ea. oricum mi se pare imatur sa dai acestui aspect mai multa importanta decat merita.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 8 iun 2006 13:09 de carrie

iarasi am deviat de la topic. scuze.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

scris pe 8 iun 2006 14:18 de Blue

nu ai deviat deloc de la subiect! sunt 100 % de acord cu tine! si imi pare tare bien sa observ k fetele sunt mult mai inteligente, verticale si sensibile decat baietii! ar fi bine sa-si faca curaj si as le spuna parintilor ei! nu are nimic de pierdut! din ce spune Oana acolo, ma intreb daca nu cumva fostul iubit nu o vrea inapoi doar asa, pt k nu se impaca cu ideea k nu mai sunt impreuna! cred ca nu a fost o relatie prea serioasa, sau nu stiu cum s-o numesc, din moment ce ea spune k dupa 5 ani inca nu a facut-o cu el! nu zic ca era ceva obligatoriu, dar cred k asta arata k relatia a stat cumva pe loc! deci, pastreaza-ti noul iubit si spune-le alor tai!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 8 iun 2006 14:21 de valentine

cred ca nu a fost o relatie prea serioasa, sau nu stiu cum s-o numesc, din moment ce ea spune k dupa 5 ani inca nu a facut-o cu el!

Crezi ca e singura care are relatie de ani si nu a facut sex cu partenerul...?
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

scris pe 8 iun 2006 14:45 de Blue

nu am zis asta! din contra! am zis apoi k nu e obligatoriu! si eu am avut o relatie de mai bine de 4 ani si nu am facut sex cu el! si s-a terminat! dar nu din cauza faptului k nu am facut sex! dar crede-ma sunt momente in care ma gandesc k ar putea fi si asta!
dar, sa nu deviem ... sunt de parte fetei!
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

16 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online