O mica "mare"curiozitate!

Pagina 1 din 1
1

gyovanna

Newbie
5 mesaje

O mica "mare"curiozitate!

scris pe 4 iun 2006 18:19 de gyovanna

Prietenul meu obisnuieste sa ma penetreze mai intai fara prezervativ,dupa care si`l pune.Exista posibilitatea sa raman insarcinata?

All the people have the right to stupidity,but only some of them abuse the privilege...iar tu nu te numeri printre ac estia
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: O mica

scris pe 4 iun 2006 18:57 de Nekunoskuta

Prietenul meu obisnuieste sa ma penetreze mai intai fara prezervativ,dupa care si`l pune.Exista posibilitatea sa raman insarcinata?

Depinde cand isi pune prezervativul. teoretic nu ar trebui sa fie probleme daca ejaculeaza cand il are pus.

Nimic...
sus

stranger

Junior member
10 mesaje

scris pe 4 iun 2006 19:09 de stranger

majoritatea cartilor dau ca fiind posibila sarcina deoarece pot exista spermatozoizi in lichidul secretat cu rol de lubrefiere.

"Viata ne este data ca o bucata de lut. Important este sa stim cum sa o modelam!"
sus

gyovanna

Newbie
5 mesaje

Re: Re: O mica

scris pe 5 iun 2006 12:51 de gyovanna

majoritatea cartilor dau ca fiind posibila sarcina deoarece pot exista spermatozoizi in lichidul secretat cu rol de lubrefiere.
Teoretic deci,n`ar fi probleme ..dar ca sa fim mai siguri, ar fi bine sa`si puna prezervativul chiar de la inceput,nu`i asa?

All the people have the right to stupidity,but only some of them abuse the privilege...iar tu nu te numeri printre ac estia
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 5 iun 2006 14:20 de Duduia

Teoretic deci,n`ar fi probleme ..dar ca sa fim mai siguri, ar fi bine sa`si puna prezervativul chiar de la inceput,nu`i asa?

corect. dar daca nu vreti sa va mai chinuiti cu gumitzele, treci pe bomboane.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 5 iun 2006 15:57 de SORIN28

Nu stiu ce carti ai citit dar eu n-am auzit pana acum de barbati care secreta lichid de lubrifiere.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: O mica

scris pe 5 iun 2006 16:16 de ExoticDream

Nu stiu ce carti ai citit dar eu n-am auzit pana acum de barbati care secreta lichid de lubrifiere.

O fi fost vorba de masini, vom avea rubrica "Auto" in curand....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: O mica

scris pe 5 iun 2006 16:21 de Duduia

O fi fost vorba de masini, vom avea rubrica "Auto" in curand....

daca ma gandesc bine, si datorita unui automobil poti ramane insarcinata

sus

gyovanna

Newbie
5 mesaje

scris pe 5 iun 2006 18:12 de gyovanna

corect. dar daca nu vreti sa va mai chinuiti cu gumitzele, treci pe bomboane.
Dar eu n`as vrea sa trec pe bomboane,ca am auzit ca nu fac asa bine organismului...ma refer la efectele pe termen lung.

sus

Guest

scris pe 5 iun 2006 19:03 de

mai citeste atunci.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 5 iun 2006 19:12 de SORIN28

mai citeste atunci.

Tu gandesti ce scrii?! sau vrei sa te referi la "picatura placerii"?! care in nici un caz nu este lubrifiant.

Radio Greu de difuzat

sus

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: O mica

scris pe 5 iun 2006 22:55 de

Tu gandesti ce scrii?! sau vrei sa te referi la "picatura placerii"?! care in nici un caz nu este lubrifiant.

de " Glandele sebacee ectopice, cu rol de lubrifiere si umezire" ai auzit?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica

scris pe 6 iun 2006 04:41 de SORIN28

de " Glandele sebacee ectopice, cu rol de lubrifiere si umezire" ai auzit?

Mare-i google asta. Se pare ca ai dreptate si totusi nu am auzit pe nimeni care sa ramana insarcinat din cauza acestor glande(nici macar cu probleme de partid)

Radio Greu de difuzat

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 6 iun 2006 09:41 de Duduia

spermatozoizii sunt eliberati, in cantitate mai mica, si inainte de ejaculare.

Mare-i google asta. Se pare ca ai dreptate si totusi nu am auzit pe nimeni care sa ramana insarcinat din cauza acestor glande(nici macar cu probleme de partid)

am auzit eu. oricum, nu mai suntem in era lui "ai auzit de aia ce a patit?". astea sunt lucruri certe. ca si fata care a avortat.

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 6 iun 2006 11:41 de Nekunoskuta

spermatozoizii sunt eliberati, in cantitate mai mica, si inainte de ejaculare.

Fata nu a precizat CAND isi pune el prezervativul. Daca doar o penetreaza si dupa 1-2 minute isi pune prezervativul nu e nici o problema. Nu cred insa ca cineva si l-ar pune cu 30 secunde inainte de ejaculare. Deci, teoretic, ce face baiatul nu ar trebui sa aiba urmari neplacute.

Nimic...
sus

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica

scris pe 6 iun 2006 12:28 de

google sau nu aveam dreptate si era mai la indemana google decat o carte de specialitate.si nici eu nam auzit de vreo fata care sa ramana insarcinata in aceste conditii, dar sigur a existat vreo ghinionista..
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 6 iun 2006 12:49 de Duduia

Fata nu a precizat CAND isi pune el prezervativul. Daca doar o penetreaza si dupa 1-2 minute isi pune prezervativul nu e nici o problema. Nu cred insa ca cineva si l-ar pune cu 30 secunde inainte de ejaculare. Deci, teoretic, ce face baiatul nu ar trebui sa aiba urmari neplacute.

eu tot ma intreb de ce se complica unii cu momentul X in a-si pune prezervativul.

Dar eu n`as vrea sa trec pe bomboane,ca am auzit ca nu fac asa bine organismului...ma refer la efectele pe termen lung.

daca mergi la un doctor, iti va prescrie exact anticonceptionalele care ti se potrivesc. respectand tot ce iti spune el si, eventual, daca pui niste intrebari suplimentare in legatura cu nelamuririle tale, oricat de stupide ti s-ar parea, totul va fi bine. si sa nu spui despre ingrasare, ca nu tine. daca era o problema cu anticonceptionalele, nu mai erau prescrise nici unei femei. macar mergi la un cabinet si informeaza-te. lucrul asta ar ajuta foarte mult sa aveti parte de acte sexuale mai relaxate. plus, anticonceptionalele te pot ajuta si in alte probleme decat contraceptia. intreaba numai. vei fi surprinsa.

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 6 iun 2006 23:48 de carrie

mai fetitelor, am impresia ca voua chiar va place sa tremurati in fiecare luna "vine rosu? nu vine rosu? sunt? nu sunt? vai de mine!" (nu de alta dar e plin de astfel de intrebari pe forum: zile fertile, daca prezervativul e pus asa,daca invers, daca o faci cand esti pe stop, daca ejaculeaza afara sau in anus samd) ma intreb cum te poti bucura de momentele de placere daca te stresezi intrebandu-te daca a curs picatura, daca in ziua x nu poti ramane sau altele de genul.
pastilele sunt cea mai sigura metoda anti-sarcina, actualmente efectele secundare sunt putine si nesemnificative, in masura in care nu ai anumite boli serioase nu au ce rau sa iti faca, daca iti sunt prescrise de doctor. plus, daca ai probleme cu menstruatia (dureri, cantitate), acneea, pilozitatea, chiar greutatea in anumite cazuri, te ajuta mult. se pare ca reduc riscul aparitiei cel putin a cancerului de col uterin.
un avort in nici un caz nu iti face bine (vorbesc din motive strict medicale, nicidecum morale si religioase). daca chiar se intampla, asta e, trebuie facut daca nu ai incotro, dar de ce sa risti aiurea? cate dintre tinerele care devin mame fara voia lor si au foarte multe probleme in societate dupa aceea, dintre mamele celor de la casa copilului sau dintre fetele care au suferit din cauza unui avort erau "in perioada nefertila" sau "a ejaculat afara" sau alte scuze asemanatoare? mai mult ca sigur foarte multe.
daca femeia nu se protejeaza singura, cine o protejeaza? barbatul? poate unul dintr-o suta! si normal este ca femeia sa aiba grija, e spre binele ei!

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 iun 2006 00:53 de valentine

daca femeia nu se protejeaza singura, cine o protejeaza? barbatul? poate unul dintr-o suta! si normal este ca femeia sa aiba grija, e spre binele ei!

Sa stii ca exista chiar foarte multe exemplare masculine care isi dau interesul pentru "prostia" asta...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 7 iun 2006 09:15 de Nekunoskuta

Carrie, iti dau mare dreptate dar daca te gandesti la ce varsta au copilele care pun asemenea intrebari ceea ce ai spus tu nu se aplica. Lor le e frica sa mearga la ginecolog, cum vrei sa ia anticonceptionale? Dupa ureche? Le-ar face si mai rau. Ele nu au o relatie stabila asa ca...pentru ca sa ia anticonceptionale? Pentru un tip care le vrajeste o noapte-doua? Daca nu se protejeaza cu prezervativ e posibil sa culeaga cine stie ce boli de la respectivul.

Protectia intr-un cuplu se stabileste de catre cei doi parteneri, adica impreuna si de comun acord, iar cele mai importante lucruri sunt o relatie stabila si de lunga durata si increderea.

Nimic...
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 7 iun 2006 11:09 de Duduia

Sa stii ca exista chiar foarte multe exemplare masculine care isi dau interesul pentru "prostia" asta...

vezi bine ca nu e de ajuns.

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: O mica

scris pe 8 iun 2006 10:41 de carrie

Lor le e frica sa mearga la ginecolog, cum vrei sa ia anticonceptionale?

daca se considera suficient de mature ca sa faca sex, ar trebui sa se gandeasca si la acest aspect. exista atatea cabinete de planning, consultatia costa o nimica toata, pastilele sunt subventionate sau chiar gratuite pentru minore...la planning le pune doar cateva intrebari si o mica palpare a sanilor. de ce le-ar fi frica?
si asta cu luatul anticonceptionalelor dupa ureche... nu cred ca e cazul sa mai fim chiar asa prapastiosi. am avut o multime de prietene care au luat dupa ureche si le-a mers foarte bine. si eu am facut asta acum cativa ani si am avut ceva probleme (niste sangerari, desi perioada de 3 luni in care erau normale trecuse), dar nu am murit. atunci am fost la planning, le-am schimbat si gata.

eu inteleg perfect ce zici tu si ai dreptate. dar e foarte trist ca din cauza neinformarii avem copile date afara din casa si din scoala pentru ca au ramas insarcinate la 15-16 ani (dupa ce au fost fraierite si parasite, de multe ori), avem o rata asa mare a avorturilor (nu sunt impotriva lor, as face imediat ce as afla ca trebuie, insa cred ca e mult mai bine sa prevenim), o rata asa mare de copii abandonati la casele de copii.

eu nu prea le gasesc scuza. asta cu varsta e insuficienta. militez eu aici pe site pentru libertatea sexuala a femeii, dar sexul nu e o joaca. trebuie sa ai si putin cap. raman la parerea ca daca femeia nu se protejeaza singura, e grav. nu contest ca exista si barbati care se preocupa de asta, dar, cum zicea si duduia, asta nu e intotdeauna de ajuns...

asa ca aveti grija de voi fetelor! baietii nu prea au de ce sa isi faca griji. noi in schimb...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online