Nu mi-a venit ciclul de o luna si ma dor ovarele!

Pagina 1 din 1
1

ioooo

Guest

Nu mi-a venit ciclul de o luna si ma dor ovarele!

scris pe 7 iun 2006 22:05 de ioooo

am tot zis ca ma duc la medic dar am avut examene inca mai am si nu am reusit....nu mia venit menstruatia de o luna si am niste dureri crunte...ca niste sagetzi care imi coboara in picior si urca in spate...relatii am avut ultima data acum 4 luni...de atunci mia mai venit de 2 ori akum delok...nush ce sa fac pana sa ajung la medic imi simt ovarele ca 2 mingi care se lovesc de peretzi.. help
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: SOOOSSSSS!!!!!

scris pe 8 iun 2006 08:26 de Nekunoskuta

Cred ca raspunsul e destul de logic: DU-TE LA MEDIC! Ce daca ai examene, nu poti gasi 1-2 ore sa te duci? Pun pariu ca iesi in oras mai mult de 2 ore, nu? Asa ca, data viitoare, in loc s iesi in oras te duci la medic pentru ca vad ca iti dai si tu seama ca nu e bine ce e cu tine.

Nimic...
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

scris pe 8 iun 2006 14:41 de Blue

chiar nu mai suport mesajele de genul asta! nu mai sta si te plange pe un site! nu ami intreba ce trebuie sa faci! ce naiba! e evident! ceva nu e in regula cu sanatatea ta! si asta e mai putin important decat niste examene? sa fim seriosi! in loc sa stai si sa intrebi aici ce sa faci mai bina da fuga la un medic! cat va dura? offff!
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 8 iun 2006 19:56 de LonelyGirl

am tot zis ca ma duc la medic dar am avut examene inca mai am si nu am reusit....nu mia venit menstruatia de o luna si am niste dureri crunte...ca niste sagetzi care imi coboara in picior si urca in spate...relatii am avut ultima data acum 4 luni...de atunci mia mai venit de 2 ori akum delok...nush ce sa fac pana sa ajung la medic imi simt ovarele ca 2 mingi care se lovesc de peretzi.. help

Incearca sa fi ceva mai realista.Nu poti sa primesti o consultatie sau un tratament pe un site.Deci solutia e evidenta.Trebuie sa consulti un medic.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online