Cum scap de insistentele unui coleg?

Pagina 2 din 2
«   1   2

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma sc

scris pe 7 iun 2006 13:20 de verdiuc

Aha, deci un tip relativ obsedat de o fata despre care stie foarte bine ca este angajata cu sentimente intr-o alta relatie scapa de o obsesie alunecand in alta! Oare cum s-o chema chestia asta din punct de vedere psihiatric? Daca un tip ca asta merge la psiholog/psihiatru, oare un asemenea sfat ar primi?!?

Medicina naturista (clubul, medicamentul care vindeca orice)!

Incercam sa ii spun din experienta cum se poate scapa de astfel de obsesii.Prin ceva marsav,dar bun pentru tine.
Iar clubul...o daaaaa

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa m

scris pe 7 iun 2006 13:24 de ExoticDream

Prin ceva marsav,dar bun pentru tine.

Mda, no comment! (Si ne mai miram ca... ne despart abisuri inimaginabile!)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: vreau sa ma scuteasca!

scris pe 7 iun 2006 19:16 de sweetgirl1

situatia mea este urmatoare: zilnic am de-a face cu un tip pe care nu il pot evita, nu este posibil. suntemin acceasi grupa la facultetzuri. respectivul imi tot face avansuri, de la o vreme, pe fata. mi-a spus ca are fantezii cu mine si vrea neaparat. am incercat toate variantele posibile: am vorbit frumos cu tanarul, apoi ferm, apoi urat de tot, apoi deloc. insa cu cat sunt mai scorpie cu el, cu atat se aprinde mai tare, cu atat e mai intersat. e un disperat. m-a implorat, literalmente. i-am indicat cateva fete care ar da orice pentru o noapte cu el, dar fara nici un rezultat. i-am facut cunostinta chiar si cu o fata care arata trasnet, o fata care indeplineste toate conditiile. parca era orb. s-a si enervat.e ca scaiul. m-a vazut cu prietenul intr-o postura foarte compromitatoare, cand credeam ca am scapat de el. insa nu a fost asa.

cum as putea face sa-i dispara interesul DE TOT fata de mine, in aafara de a ma culca cu el? asta iese din discutie din start. deja incepe sa ma streseze, m-am si ratoit la el nu tocmai frumos, si fara cuvinte "alese". i-am zis ca e prost facut gramada. acum sunt in faza in care ii dau ignore total, insa nu si invers. si mai am de dus 2 ani cu el in aceeasi grupa

Si eu am avut aceasi problema un timp cu un coleg de clasa.Eu i-am vorbit frumos, mi l-am apropiat ca amic si desi inca imi face avansuri s-a mai potolit.Intotdeuna cand imi facea avansuri glumeam cu el pe tema asta dar nu ca si cand imi bateam joc de el...ii dadeam si eu o replica mai simpatica asa.Nu i-am spus din prima "nu, lasa-ma!".Acum depinde foarte mult de personalitatea feicaruia.Sunt unii baieti care daca ii refuzi incep sa fie obsedati de tine mai ales daca ei considera ca arata bine si nu exsita fata care sa nu le cedeze.La mine a fost pasnic, si desi, inca imi face avansuri nu trece de limita bunului simt mai ales ca stie ca am prieten.Incearca nu sa ii dai sperante dar sa discuti mai mult cu el, sa isi dea seama ca va puteti intelege mai bine ca amici decat ca iubiti, ca nu va potriviti.Eu zic sa incerci asta si oricum sa nu mergi cu el inafara facultatii sau ceva ca poate fi periculos.

P.S: Nu am mai intrat de mult da' imi plac schimbarile de la site desi am cautat ceva timp forumul ca nu il vedeam

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

scris pe 8 iun 2006 10:21 de Duduia

Si eu am avut aceasi problema un timp cu un coleg de clasa.Eu i-am vorbit frumos, mi l-am apropiat ca amic si desi inca imi face avansuri s-a mai potolit.Intotdeuna cand imi facea avansuri glumeam cu el pe tema asta dar nu ca si cand imi bateam joc de el...ii dadeam si eu o replica mai simpatica asa.Nu i-am spus din prima "nu, lasa-ma!".Acum depinde foarte mult de personalitatea feicaruia.Sunt unii baieti care daca ii refuzi incep sa fie obsedati de tine mai ales daca ei considera ca arata bine si nu exsita fata care sa nu le cedeze.La mine a fost pasnic, si desi, inca imi face avansuri nu trece de limita bunului simt mai ales ca stie ca am prieten.Incearca nu sa ii dai sperante dar sa discuti mai mult cu el, sa isi dea seama ca va puteti intelege mai bine ca amici decat ca iubiti, ca nu va potriviti.Eu zic sa incerci asta si oricum sa nu mergi cu el inafara facultatii sau ceva ca poate fi periculos.

P.S: Nu am mai intrat de mult da' imi plac schimbarile de la site desi am cautat ceva timp forumul ca nu il vedeam

pana una-alta, vine vacanta in scurt timp

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau

scris pe 8 iun 2006 10:21 de LonelyGirl

Eu cred ca cea mai potrivita olutie ar fi sa-i dai pace tipului.Il saluti si gata.Dupa o vreme se va plictisi de atatea insistente.Plus ca vine si vacanta.Pana la toamna isi va schimba atitudinea cu siguranta.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scuteasca!

scris pe 9 iun 2006 02:36 de Bozgoru

indivizii astia sunt enervanti..cand incearca..desi tu ai prieten.. sincer acesti indivizi ar trebui batuti crunt pana cand cad in genunchi si-si plang de mila si de durere (durerea provocata de la bataie).. eu zic sa-i zici prietenului sa-l puna cu botul pe labe..iar daca e mai ,, smeker ,, ca gajicatul parte in parte..ar trebui sa organizati o intalnire intre individ si inca vreo 5-6 sa-l aranjati..asa vad eu lucrurile...
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma scutea

scris pe 9 iun 2006 07:59 de verdiuc

indivizii astia sunt enervanti..cand incearca..desi tu ai prieten.. sincer acesti indivizi ar trebui batuti crunt pana cand cad in genunchi si-si plang de mila si de durere (durerea provocata de la bataie).. eu zic sa-i zici prietenului sa-l puna cu botul pe labe..iar daca e mai ,, smeker ,, ca gajicatul parte in parte..ar trebui sa organizati o intalnire intre individ si inca vreo 5-6 sa-l aranjati..asa vad eu lucrurile...

Tu stii cat de dese sunt astfel de cazuri?Ar trebui sa vedem la elevizor numai capete sparte...

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 9 iun 2006 09:31 de LonelyGirl

Nu mi se pare o idee buna.Cu agresivitatea nu faci nimic.Nu te poti lua la bataie cu toti care se dau la prietena ta.Plus ca o astfel de actiune ar putea avea si urmari neplacute.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 10 iun 2006 12:01 de carrie

unu la mana, nu asa se rezolva lucrurile. a doua la mana, fiecare om are dreptul sa incerce. insa, nu in acest mod. incerci o data, de doua ori, insa daca esti refuzat, trebuie sa renunti, inseamna ca omul chiar tine la relatia pe care o are si asta e. insa daca incerci o data, nu-ti taie nimeni capul si nu mi se pare condamnabil. nu cel care este singur trebuie sa aiba grija de relatiile celorlati, ci cel care are relatia trebuie sa aiba discernamant si sa se gandeasca daca merita sau nu sa calce stramb. cel care are obligatia trebuie, in principiu, sa o respecte, nu al treilea. atata doar ca trebuie sa intelegi un refuz, nu sa te incapatanezi intr-o lupta fara rost.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 10 iun 2006 12:53 de SORIN28

Oare de ce toata lumea a inteles ca daca ii spune iubitului trebuie neaparat sa-l si "omoare" pe "insistentul nebun"?! Da, merita o "lectie"(tinand cont de faptul ca el stie de relatia ei) dar ca sa-i ascunzi asta iubitului nu-i o solutie. Teoretic, daca ala se hotaraste ca o pune de un viol mic(la cati ciudati si obsedati sunt n-ar fi o noutate)?! Atunci iese la suprafata si faptul ca a ascuns acest "subiect" si cred ca e deja prea tarziu

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: vreau sa ma sc

scris pe 10 iun 2006 15:10 de Duduia

daca ala se hotaraste ca o pune de un viol mic(la cati ciudati si obsedati sunt n-ar fi o noutate)?! Atunci iese la suprafata si faptul ca a ascuns acest "subiect" si cred ca e deja prea tarziu

teoretic, ar putea pune de un viol si daac prietenul meu stie despre insistentele lui. cum eu si prietenul meu nu avem nimic de ascuns in legatura cu persoanele care ne fac avansuri(povestim lucrurile astea, s-a intamplat sa se dea o fata si la el si nu m-a lasat in necunostinta de cauza), nu am avut nici cea mai mica retinere in a-i spune despre tipul asta chiar de prima data. insa nu prea cred ca ar fi in stare sa ma agreseze. acum nu il mai vad decat o data, de doua ori pe saptamana, la examene si atunci de la distanta (imi aleg locurle cele mai indeparate). nu imi ramane decat sa ma gandesc la vacanta.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 iun 2006 00:48 de ExoticDream

Tu stii cat de dese sunt astfel de cazuri?Ar trebui sa vedem la elevizor numai capete sparte...

Sa inteleg ca Romania este plina de obsedati (sexual), asa-i? Mintile luminate pleaca unde vad cu ochii, iar noi ramanem cu handicapatii, obsedatii si cersetorii! Viitor de aur tara noastra are!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: vreau sa ma scuteasca

scris pe 12 iun 2006 08:06 de Duduia

Sa inteleg ca Romania este plina de obsedati (sexual), asa-i? Mintile luminate pleaca unde vad cu ochii, iar noi ramanem cu handicapatii, obsedatii si cersetorii! Viitor de aur tara noastra are!

nimic mai fals.

sus

DrSexpert

Veteran member
268 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa m

scris pe 12 iun 2006 09:51 de DrSexpert

Neah ... cred ca mai repede pleaca handicapatii, obsedatii si cersetorii ... e un ban bun de facut la semafoarele din Europa.

seXpert.ro
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau

scris pe 12 iun 2006 12:34 de ExoticDream

Neah ... cred ca mai repede pleaca handicapatii, obsedatii si cersetorii ... e un ban bun de facut la semafoarele din Europa.

Adevarul este ca pleaca si unii, si altii, insa pentru noi pierderea unei minti luminate nu cred ca se poate compara nici cu 1000-2000 de haimanale mai putin la metrou sau pe treptele bisericilor, plus ca pe mancatorii de lebede si ceilalti delicventi ni-i trimit aia inapoi la pachet, pe cand mintile luminate tind sa prinda radacini in acele zari!

In Romania, un cersetor "castiga" adesea mult mai bine decat un intelectual, ma intreb daca in Vest lucrurile stau la fel de.... cinstit!

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online