anticonceptionale

Pagina 1 din 1
1

myself

Guest

anticonceptionale

scris pe 11 iun 2006 01:00 de myself

Am auzit ca anticonceptionalele pe baza de estrogen provoaca mai tarziu cancer de san. E adevarat? Ce anticonceptionale usoare pe baza de progestativ exista? Cat de mare e riscul la cele combinate?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: anticonceptionale

scris pe 11 iun 2006 10:12 de Nekunoskuta

Am auzit ca anticonceptionalele pe baza de estrogen provoaca mai tarziu cancer de san. E adevarat? Ce anticonceptionale usoare pe baza de progestativ exista? Cat de mare e riscul la cele combinate?

Raspunsuri corecte nu poti gasi pe net, de la noi sau de pe alte site-uri. Acestea ti le poate furniza doar un medic, el e in masura sa te indrume, noi nu avem cunostinte de specialitate ca sa te sfatuim ce anticonceptionale sa iei. Plus ca e posibil ca organismul tau sa reactioneze diferit fata de al altor femei la un anumit tip de anticonceptionale.

Nimic...
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 13 iun 2006 09:42 de Duduia

mi-ai fost administrate pilule coombinate. mi s-a spus ca, printre altele, combate aparitia cancerului la san imbunatatesc starea tenului si au efect benefic asupra diferitelor afectiuni ce pot fi suferite de ovare.

daca vrei sa iei, trebuie sa mergi la doctor neaparat. iti vei de seama dupa ce vei fi auzit intrebarile lui de ce e musai.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

scris pe 25 iun 2006 22:12 de alin4alin

Stiu doar ca ai mari "sanse" sa faci cancer la san daca iei anticonceptionale pe baza de estrogen. Dar stai linistita caci si celelalte tipuri de anticonceptionale povroaca diferite afectiuni.

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online