Despartirea.. it is a bitch..

Pagina 1 din 2
1   2   »

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Despartirea.. it is a bitch..

scris pe 12 iun 2006 23:01 de Danny_DaBoss

Hai sa va zic... Acum vreo 2 luni m-am desp de prietena mea dupa o relatie de 3 ani jumate.. O relatie bazata pe incredere, distractie si cele mai profunde sentimente, am trait cele mai frumoase momente ... 3 ani a mers relatia ca pe roate.. adica excelent... atata timp cat facea cee ziceam eu era f bine pentru amandoi, si eu ma simteam bine si ea. Nu in sensul ca nu o lasam sa faca nimic decat ce vreau eu sau nu-i dadeam libertate.. Nu asa.. Si in ultima perioada am avut o discutie cu ea in care i-am zis ca o las sa faca si ce vrea ea.. Pe propia ei raspundere.. Ca 3 ani de zile a facut numai ce am zis eu.. Ziceam hai sa vad si ce vrea ea.. Si s-a stricat treaba.. am pierdut controlul asupra ei. A inceput sa iasa cu prieteni de-ai ei vechi care nu o lasam eu sa iasa pt ca aveau o influenta negativa asupra ei.. Si chiar avea. Cum a inceput sa iasa cu ei s-a prostit de tot. A inceput sa fumeze, a slabit mult, nu o mai ducea mintea asa bine... deci se prostise rau. Si acum din decembrie pana-n aprilie am fost plecat cu afaceri in alt oras. In acest timp vorbeam cu ea si totul era in regula. si cand ma intorc imi da papucii gagica.. Isi gasise pe altcineva. Uitase tot ce se petrecuse intre noi, toata dragostea care ne-o purtam si toate senzatiile traite alaturi. Ma rog acuma din cate stiu a ramas gravida, o bate ala de o rupe si nu are voie sa faca chiar nimic. Si eu baiat de treaba amm ramas cu buza umflata si cu inima calcata in picioare... Poate la unii dintre voi li se pare amuzanta treaba dar chiar nu este.. Si acum nu stiu, sunt obisnuit cu relatie de lunga durata, sa am pe cineva alaturi dar imi este foarte greu sa ma mai bag in asa ceva... Incerc sa las o perioada de timp sa treaca, sa uit dar tot nu mai pot avea incredere in cineva.. V-am pupat
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Despartirea.. it is a bitch..

scris pe 12 iun 2006 23:07 de ExoticDream

Hai sa va zic... Acum vreo 2 luni m-am desp de prietena mea dupa o relatie de 3 ani jumate.. O relatie bazata pe incredere, distractie si cele mai profunde sentimente, am trait cele mai frumoase momente ... 3 ani a mers relatia ca pe roate.. adica excelent... atata timp cat facea cee ziceam eu era f bine pentru amandoi, si eu ma simteam bine si ea. Nu in sensul ca nu o lasam sa faca nimic decat ce vreau eu sau nu-i dadeam libertate.. Nu asa.. Si in ultima perioada am avut o discutie cu ea in care i-am zis ca o las sa faca si ce vrea ea.. Pe propia ei raspundere.. Ca 3 ani de zile a facut numai ce am zis eu.. Ziceam hai sa vad si ce vrea ea.. Si s-a stricat treaba.. am pierdut controlul asupra ei. A inceput sa iasa cu prieteni de-ai ei vechi care nu o lasam eu sa iasa pt ca aveau o influenta negativa asupra ei.. Si chiar avea. Cum a inceput sa iasa cu ei s-a prostit de tot. A inceput sa fumeze, a slabit mult, nu o mai ducea mintea asa bine... deci se prostise rau. Si acum din decembrie pana-n aprilie am fost plecat cu afaceri in alt oras. In acest timp vorbeam cu ea si totul era in regula. si cand ma intorc imi da papucii gagica.. Isi gasise pe altcineva. Uitase tot ce se petrecuse intre noi, toata dragostea care ne-o purtam si toate senzatiile traite alaturi. Ma rog acuma din cate stiu a ramas gravida, o bate ala de o rupe si nu are voie sa faca chiar nimic. Si eu baiat de treaba amm ramas cu buza umflata si cu inima calcata in picioare... Poate la unii dintre voi li se pare amuzanta treaba dar chiar nu este.. Si acum nu stiu, sunt obisnuit cu relatie de lunga durata, sa am pe cineva alaturi dar imi este foarte greu sa ma mai bag in asa ceva... Incerc sa las o perioada de timp sa treaca, sa uit dar tot nu mai pot avea incredere in cineva.. V-am pupat

O intrebare intai: ai 19 ani?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Despartirea.. it is a bitch..

scris pe 12 iun 2006 23:31 de Danny_DaBoss

O intrebare intai: ai 19 ani?

DA. 19 jumate. Si ea e mai mare cu 2 luni decat mine. Crezi ca varsta ar fi problema ? In aia trei ani am investit mult timp si energie si nervi si dragoste si tot in relatie. Nu cred ca as putea face cu altcineva atatea lucruri cate am facut cu fosta pr.
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitch..

scris pe 13 iun 2006 08:06 de LonelyGirl

DA. 19 jumate. Si ea e mai mare cu 2 luni decat mine. Crezi ca varsta ar fi problema ? In aia trei ani am investit mult timp si energie si nervi si dragoste si tot in relatie. Nu cred ca as putea face cu altcineva atatea lucruri cate am facut cu fosta pr.

Uneori si varsta reprezinta o problema.Poate o fi vrut fata diversitate.Poate a fost nemultumita de ceva.Incearca sa vorbesti cu ea.Dar fara reprosuri, strigate si scandal.

Te inseli.Poti face si cu altcineva lucrurile pe care le-aifacut cu ea si chiar mai multe dar trebuie sa treaca o perioada de timp.Atat.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 13 iun 2006 09:27 de Duduia

wel, wel...tot incerc sa ma pun in locul fetei. asta pt ca si eu am ceva "vechi" prieteni, pe care ii cunosc dinainte sa ma fi antrenat in relatia actuala. insa nu ma mai simt in largul meu daca, atunci cand ma intalnesc cu unul dintre ei, nu este si prietenul meu cu mine. concluzia: daca o fata are prieten, trebuie sa se comporte ca atare. daca nu, sa ramana singura.

3ani si jumatate, asta inseamna ca sunteti impruna de la pe la 15 jumatate-16. ajunsa la 19 ani, in ziua de azi, e cam firesc (din pacate) sa vrea mai mult spatiu. toata adolescenta (a se citi "varsta critica") si-a petrecut-o urmand cuuvintele tale. oricat de corect ai fost tu in ceea ce ii cereai, nemultumirea de a asculta de cineva s-a acumulat. rezultatul l-ai trait. insa nu e cazul sa iti fie frica de o noua relatie. LonelyGirl are dreptate, poti face chiar mai multe cu alta fata. la fel de posibil este sa mai ai o deceptie, doua, trei... dar daca nu incerci, risti sa ramai cu ce pica si sa te intrebi mereu daca ai facut alegerea corecta.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 13 iun 2006 22:23 de Danny_DaBoss

Da, mi se pare corect.

Oricum v-am spus ca nu ii impuneam sa faca ceva. Doar ii spuneam cu e mai bine sa faca (ca sa nu faca o prostie si sa sufere mai tarziu).
Si DA, aveti dreptate, ar trebui sa imi vad de viata mea in continuare si sa incerc sa nu mai fac aceleasi greseli. Mersi Mult
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 14 iun 2006 15:32 de Duduia

Da, mi se pare corect.

Oricum v-am spus ca nu ii impuneam sa faca ceva. Doar ii spuneam cu e mai bine sa faca (ca sa nu faca o prostie si sa sufere mai tarziu).
Si DA, aveti dreptate, ar trebui sa imi vad de viata mea in continuare si sa incerc sa nu mai fac aceleasi greseli. Mersi Mult

sa nu faci aceleasi greseli? care? ca ai iubit o fata? asta nu e o greseala, deci nu trebuie sa iti fie frica sa repeti experienta sentimentala. doar un pic de atentie la modul in care evolueaza relatia si, mai ales, spre ce evolueaza ea.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitch..

scris pe 14 iun 2006 22:13 de Danny_DaBoss

sa nu faci aceleasi greseli? care? ca ai iubit o fata? asta nu e o greseala, deci nu trebuie sa iti fie frica sa repeti experienta sentimentala. doar un pic de atentie la modul in care evolueaza relatia si, mai ales, spre ce evolueaza ea.

Daa... Cam la asta ma gandeam si eu. Sa nu las lucrurile sa mai scape de sub control..
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitch..

scris pe 14 iun 2006 22:48 de verdiuc

Nici o problema,asta ni se intampla tuturor.Si eu,in general,m-am implicat in relatiile mele,la ultimele chiar mai mult,iar apoi,la fel ca in cazul tau,m-au parasit absolut fara vina mea.Este un sentiment de extrema frustrare.Si mereu iti spui...'data viitoare nu am sa ma mai implic,decat dupa multa vreme,cand imi voi da seama ca tine cu adevarat la mine'.Si asa faci.Nu te implici la inceput mai deloc...ea pare atrasa de tine in toate privintele,tu incepi sa scazi din rezistenta,ii arati cat de mult tii la ea,si apoi te paraseste,scenariu clasic.Femeia din ziua de azi este una extrem de dezamagitoare.
Au atat de multe defecte...si defecte mari,caci nimeni nu este perfect,dar...
Stai linistit,tu pari ok,si ai dreptate,dar asa sunt ele.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a bitc

scris pe 14 iun 2006 22:58 de Danny_DaBoss

Nici o problema,asta ni se intampla tuturor.Si eu,in general,m-am implicat in relatiile mele,la ultimele chiar mai mult,iar apoi,la fel ca in cazul tau,m-au parasit absolut fara vina mea.Este un sentiment de extrema frustrare.Si mereu iti spui...'data viitoare nu am sa ma mai implic,decat dupa multa vreme,cand imi voi da seama ca tine cu adevarat la mine'.Si asa faci.Nu te implici la inceput mai deloc...ea pare atrasa de tine in toate privintele,tu incepi sa scazi din rezistenta,ii arati cat de mult tii la ea,si apoi te paraseste,scenariu clasic.Femeia din ziua de azi este una extrem de dezamagitoare.

DA din pacate asa este, cand ti-e lumea mai draga te lasa cu ochii in soare si te intrebi DE CE ... Ai dat un rasp extrem de corect si adevarat... Bravo
sus

deeagirl

Junior member
46 mesaje

scris pe 14 iun 2006 23:18 de deeagirl

tuturor ne este greu
dar mergem mai departe
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 14 iun 2006 23:22 de Danny_DaBoss

tuturor ne este greu
dar mergem mai departe

Usor de spus... o asa rana adanca nu se vindeca repede. Dar, cu a spus cineva : Cel mai bun mod de a uita pe cineva, este sa fii sub cineva..
sus

deeagirl

Junior member
46 mesaje

scris pe 15 iun 2006 00:15 de deeagirl

Usor de spus... o asa rana adanca nu se vindeca repede. Dar, cu a spus cineva : Cel mai bun mod de a uita pe cineva, este sa fii sub cineva..

e cam superficial spus,daca asta cauti e ok,dar vezi sa dai de inteles exact ca asta vrei de la persoana respectiva,doar sa fii sub easa nu lasi rani caci s-ar putea sa aiba de suferit,nu se stie niciodata peste ce fata de treaba dai si o ranesti exact din cauza suferintei tale din trecut.
nu ar trebui sa te afecteze asta,numai rau iti face sa nu ai incredere in fete sau sa pui etichete asupra lor
la urma urmei fiecare face ce stie mai bine sau ce crede ca stie mai bine din cate a invatyat in viata,numai ca viata nu te invatat totdeauna numai lucruri bune si e bine sa nu iei in seama toate lucrurile rele ce ti s-au intamplat

am fost eu superficiala poate
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 15 iun 2006 00:23 de LonelyGirl

Cel mai bun mod de a uita pe cineva, este sa fii sub cineva..

Nu merge.te amagesti degeaba.Uitarea vine in momentul in care accepti ca s-a terminat, intelegi ca viata e importanta, nu trebuie risipita si hotarasti sa pui capat acelui capitol din viata ta si sa mergi mai departe.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 iun 2006 01:31 de ExoticDream

Nici o problema,asta ni se intampla tuturor.Si eu,in general,m-am implicat in relatiile mele,la ultimele chiar mai mult,iar apoi,la fel ca in cazul tau,m-au parasit absolut fara vina mea.

Poate esti subiectiv, ai o parere prea buna despre tine insuti?!? Imi "place" chestia asta "Eu, in general, m-am implicat in relatiile mele", o spui de parca nici nu ar fi normal sa te implici, oare ce fel de relatii vreti voi?!? Unele in care fetele sa se implice, sa dea totul, iar voi eventual sa va implicati? Hmm!

Este un sentiment de extrema frustrare.Si mereu iti spui...'data viitoare nu am sa ma mai implic,decat dupa multa vreme,cand imi voi da seama ca tine cu adevarat la mine'.Si asa faci.Nu te implici la inceput mai deloc...ea pare atrasa de tine in toate privintele,tu incepi sa scazi din rezistenta,ii arati cat de mult tii la ea,si apoi te paraseste,scenariu clasic.

Interesant mod de a privi relatiile: faci calcule inca de la inceput, acum ma implic 3,5%, pe urma o vrajesc, vad ce se mai intampla, poate mai las de la mine inca 5,8%.... bla bla bla! Eu inteleg ca si in dragoste este nevoie de ratiune, dar parca prea matematizam totul! N-ai sa intalnesti in veci iubirea aia romantica la care visezi daca ai sa-ti calculezi fiecare pas, uneori este bine sa te lasi purtat de val (fara sa te pierzi complet), sa actionezi abia dupa ce lucrurile se "coc" un pic, ca sa vezi clar in ce directie o iau!

Femeia din ziua de azi este una extrem de dezamagitoare.

Mda, repede dati vina pe femei, de ce sa nu va intrebati care sunt greselile voastre, defectele voastre??? Credeti ca o fata nu se prinde cand voi doar stati in expectativa si asteptati ca ea sa fie cucerita, sa va cada la picioare si apoi sa detineti controlul? Te asigur ca sunteti departe de a fi perfecti, defecte mari aveti si voi, va place sa flirtati aproape continuu, cereti ca femeia sa arate demential la orice ora din zi si din noapte, sa aiba un trecut pur, in timp ce voi acumulati zeci de experiente la activ, vi se pare absolut normal sa nu aiba accese de personalitate, sa va fie un fel de sclav modern pentru care voi sa fiti zeii!

S-au dus vremurile alea in care femeia depindea material de barbat si trebuia sa indure relatii umilitoare, nefericite, doar pentru ca nu se putea intretine singura. Adtazi o femeie inteligenta isi face un rost al ei si se gaseste pe pozitii de egalitate cu voi, cel putin in materie de relatii (in rest, i se pun bete in roate cam peste tot).

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 iun 2006 01:40 de ExoticDream

Corect, o rana adanca se vindeca in luni, ani...., insa in nici un caz remediul nu este de a fi sub cineva (asa cum crezi tu, care ai trecut imediat la contabila, si asa cum crede baiatul acela care a avut aventura cu pustoaica). Poate ca daca te arunci intr-o simpla aventura sexuala cu o persoana careia nu-i pasa de tine altfel decat la pat, probabil nu vei semana suferinta, dar daca dai peste o fata buna si ii plangi pe umar, daca o lasi sa se ataseze de tine si ea ajunge sa te iubeasca, atunci e chiar criminal din partea ta pentru ca tu nu ai cum sa iubesti din nou atat de repede, fata aceea va realiza ca a fost doar o manta de vreme rea si va suferi....

In general, fetele dezamagite in dragoste se izoleaza si isi plang suferinta pana cand li se termina lacrimile si inteleg ca nu merita sa se iroseasca in tristete la nesfarsit. Voi chiar nu sunteti capabili sa stati deoparte pana cand va trece?!? Va laudati ca sunteti grozavi, de ce nu aveti taria de a indura o despartire fara a implica alte persoane care nu au nici o vina?

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 15 iun 2006 10:37 de verdiuc

Voi chiar nu sunteti capabili sa stati deoparte pana cand va trece?!? Va laudati ca sunteti grozavi, de ce nu aveti taria de a indura o despartire fara a implica alte persoane care nu au nici o vina?

Ar fi un fel de simbioza.Ele ne primesc pe....NOI ,iar noi scapam de suferinta unei colege de specie a noii cuceriri.Oricum,femeile in general sunt o apa si un pamant,probabil si noua cucerire facuse altii sa sufere.Sansa de a fi o fata linistita,corecta,cu principii este destul de mica.Si daca asa este,in curand noi o vom aprecia mult mai mult decat pe fata care a fost atat de ,si in curand lucrurile vor evolua catre o relatie bazata pe iubire.Este circuitul..iubirii in natura.Femeile si-au luat-o in cap,de cand au primit dreptul de vot.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 15 iun 2006 11:41 de LonelyGirl

Femeile si-au luat-o in cap,de cand au primit dreptul de vot.

Lol!! Hai mai fiti seriosi.Daca va trebuie supunere atunci luati-va un animal de companie.Il dresati si gata.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it is a

scris pe 15 iun 2006 18:50 de valentine

Poate esti subiectiv, ai o parere prea buna despre tine insuti?!? Imi "place" chestia asta "Eu, in general, m-am implicat in relatiile mele", o spui de parca nici nu ar fi normal sa te implici, oare ce fel de relatii vreti voi?!? Unele in care fetele sa se implice, sa dea totul, iar voi eventual sa va implicati? Hmm!

Interesant mod de a privi relatiile: faci calcule inca de la inceput, acum ma implic 3,5%, pe urma o vrajesc, vad ce se mai intampla, poate mai las de la mine inca 5,8%.... bla bla bla! Eu inteleg ca si in dragoste este nevoie de ratiune, dar parca prea matematizam totul! N-ai sa intalnesti in veci iubirea aia romantica la care visezi daca ai sa-ti calculezi fiecare pas, uneori este bine sa te lasi purtat de val (fara sa te pierzi complet), sa actionezi abia dupa ce lucrurile se "coc" un pic, ca sa vezi clar in ce directie o iau!

Mda, repede dati vina pe femei, de ce sa nu va intrebati care sunt greselile voastre, defectele voastre??? Credeti ca o fata nu se prinde cand voi doar stati in expectativa si asteptati ca ea sa fie cucerita, sa va cada la picioare si apoi sa detineti controlul? Te asigur ca sunteti departe de a fi perfecti, defecte mari aveti si voi, va place sa flirtati aproape continuu, cereti ca femeia sa arate demential la orice ora din zi si din noapte, sa aiba un trecut pur, in timp ce voi acumulati zeci de experiente la activ, vi se pare absolut normal sa nu aiba accese de personalitate, sa va fie un fel de sclav modern pentru care voi sa fiti zeii!

S-au dus vremurile alea in care femeia depindea material de barbat si trebuia sa indure relatii umilitoare, nefericite, doar pentru ca nu se putea intretine singura. Adtazi o femeie inteligenta isi face un rost al ei si se gaseste pe pozitii de egalitate cu voi, cel putin in materie de relatii (in rest, i se pun bete in roate cam peste tot).

As fii fost tare mirat sa fie acuzate femeile si sa nu se implice in discutie persoana pe care o citez...

Si acum mai Dany sa stii ca ce ai patit tu patim majoritatea...si eu am facut aceeasi greseala,am tinuto "din scurt" la inceput si totul mergea ceas,dar cum am zis sa o las nitel de capul ei...m-am dat draq...cu tot cu abecedarul meu de seductie din cap nu am mai reusit sa rezolv nimica nici pana in ziua de azi...si treaba dureaza de juma de an daca nu ma insel.
Tu acum ai pierdut-o pe aia a ta...eu inca o mai am pe a mea,dar nu pot sa stiu niciodata daca sunt singurul care o are
Uite intamplarea asta iti poate fii buna de invatatura...
Femeia e cel mai complicat obiect de pe pamantul asta si zic obiect pt ca uneori chiar pare un obiect...daca nu ii arati sentimente,e fiinta si alearga dupa tine de nebuna,dar cum incepi sa ii arati ce simti pt ea te-ai dat draq
Eu pt viitor iti propun,ca atunci cand o sa ai o noua iubire(nu se stie cand o fii asta) sa fii ceva mai rau cu ea...adica sa o mai intepi din cand in cand,sa o mai enervezi si prostii de astea dar sa nu uiti ce e mai important si anume ca trebuie sa existe si perioade in care sa o faci fericita,dar cu o masura ca isi ia lumea in cap
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it i

scris pe 15 iun 2006 18:54 de valentine

Si ca sa va arat ca sunt ruda cu Nostradamus,in maxim 2-3 zile o sa vezi cum incep femele sa raspunda la ce am zis eu si o sa inceapa cu "femeile is bune,cuminti,sfinte etc si barbatii is rai,curvari,porci etc" si iarasi o sa se porneasca o discutie interminabila cu argumente pro si contra in ambele tabere (pacat ca eu raman cam singur in tabara) si pana la urma o sa deducem ca ar trebuii gasita o metoda de satisfacere totala a barbatului si de procreere fara implicarea unei femei si eu as da ordinul pentru exterminarea femeilor...poate barbatii or fii mai fideli altora barbati
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea..

scris pe 15 iun 2006 19:04 de LonelyGirl

Si ca sa va arat ca sunt ruda cu Nostradamus,in maxim 2-3 zile o sa vezi cum incep femele sa raspunda la ce am zis eu si o sa inceapa cu "femeile is bune,cuminti,sfinte etc si barbatii is rai,curvari,porci etc" si iarasi o sa se porneasca o discutie interminabila cu argumente pro si contra in ambele tabere (pacat ca eu raman cam singur in tabara) si pana la urma o sa deducem ca ar trebuii gasita o metoda de satisfacere totala a barbatului si de procreere fara implicarea unei femei si eu as da ordinul pentru exterminarea femeilor...poate barbatii or fii mai fideli altora barbati

S-ar putea sa te inseli.Eu cred ca s-a discutat prea mult treaba cu femeile si fetele nu o sa mai vrea u"un alt inceput".Cel putin eu nu ma mai straduiesc sa postez pe tema asta.

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirea.. it i

scris pe 15 iun 2006 19:20 de carrie

Eu pt viitor iti propun,ca atunci cand o sa ai o noua iubire(nu se stie cand o fii asta) sa fii ceva mai rau cu ea...adica sa o mai intepi din cand in cand,sa o mai enervezi si prostii de astea dar sa nu uiti ce e mai important si anume ca trebuie sa existe si perioade in care sa o faci fericita,dar cu o masura ca isi ia lumea in cap

nu stiu sincer cat merge varianta asta. de exemplu la mine, daca am un prieten care se poarta foarte bine cu mine, dragut, finut, asa cum vreau eu si nu ma enerveaza deloc, m-as simti chiar foarte prost sa ii fac faze aiurea sau sa il fac sa sufere, am mare grija sa fiu foarte ok, sa il fac sa se simta bine si iubit, sa nu il insel, nu pentru ca as dezvolta mai mult decat un "feeling" amical, poate un fel de iubire prieteneasca, ci din respect si din faptul ca din cum se comporta se vede ca nu merita sa fiu nesimtita cu el. dar daca tine neaparat sa ma enerveze si sa faca pe cocosul... imediat imi scot gherutele. atunci chiar mi-ar parea bine sa il insel...evident sa nu afle, e suficient ca stiu eu.
a nu se intelege ca imi plac molaii. un barbat tre sa fie barbat, dar sa nu exagereze si sa nu joace joculete tampite de genul celor descrise mai sus... poate sunt incitante si te tin putin in sah dar...

eu nu inteleg cum v-ati nimerit aici toti astia tradati, dezamagiti, care sufera din dragoste... eu de mica am crezut ca barbatii sunt mult mai rationali, egoisti, isi traiesc viata mai in avantajul lor(model comportamental pe care l-am adoptat si eu, doar ca nu pot si nu vreau sa fac pe cineva sa sufere in mod deliberat si nici nu pot sa ma comport fara sa imi pese absolut deloc de ceilalti, intotdeauna incerc sa le fie bine si lor si sa nu fac rau), chestie care mi-a fost ulterior confirmata, vazand in jurul meu multe relatii in care el intra cu bocancii, el inseala, el paraseste fara regrete, el isi reface rapid viata distrandu-se azi cu una, maine cu alta, in vreme ce ea inca se intreaba de ce si ce nu a mers...
nu spun ca nu am vazut si cazuri inverse, dar mult mai rar...si de obicei le privesc cu detasare "ei si ce? sa se mai schimbe rolurile putin..." de asta ma intreb cum de sunteti aici atatia si ce asemenea dezamagiri imense ati putut avea de ati ajuns sa generalizati asa si sa ganditi atat de pesimist. in viata nu merita sa fii asa ca in primul rand tie iti faci rau. plus ca in relatii cel mai bun principiu este "merge? foarte bine. nu merge? asta este. mergem mai departe fara resentimente, nu s-a terminat lumea"
poate sunt optimista pentru ca nimeni nu m-a dezamagit prea tare. de fapt nu am lasat pe nimeni sa faca asta.

si nu, nu cred ca barbatii sunt porci. ba dimpotriva, modul de a privi viata al barbatilor este mult mai potrivit decat cel feminin,acesta din urma mult prea idealist, mult prea mult "feeling", mult prea multa sensibilitate si altruism, mult prea mult instinct matern, slabiciune, adesea dependenta si incapacitate de a lua decizii singura, necesitatea de a se simti protejata, nevoia mai pronuntata decat la sexul opus de a nu fi singura ci permanent iubita intr-o relatie... de asta ma mir cata sensibilitate masculina pe centimetru patrat aici...nu stiu, nu va saturati de atatea intrebari, dezamagiri, cioburi din relatiile trecute, preconceptii induse de aceste relatii... fiti mai optimisti...viata e frumoasa totusi. nu va mai implicati atat de tare in relatii,daca stiti ca suferiti asa, dar fara a face partenera sa sufere prin asta, ci cu respect si purtandu-va frumos (cel putin asa fac eu). si femei cumsecade gasiti la tot pasul. nu stiu unde le gasiti voi pe astea. majoritatea pe care le cunosc sunt ok. si doar traiesc si eu in aceeasi lume, nu in luna.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 15 iun 2006 19:40 de valentine

Intradevar "joculetele" alea nu isi au locul intr-o relatie cu o fata serioasa,matura si cu capul pe umeri,dar cum fete de genul asta sunt cam greu intalnite in ziua de azi...tre sa apelezi la jocuri de astea care daca vrei sa stii adevarul il enerveaza pe barbat/baiat,pentru ca tu crezi ca odata ce iubesti ai chef de jocuri si de alte prostii? nu,ai chef sa iti arati dragostea,sa va intelegi bine s.a.m.d. da cum toti dam astazi numai de fete care au orice altceva in afara de cap pe umeri...s-au inventat jocurile astea

P.S si cat ai dat pe masina...?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartire

scris pe 15 iun 2006 21:13 de SORIN28

@carrie - TOT RESPECTUL

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despar

scris pe 15 iun 2006 21:19 de valentine

@carrie - TOT RESPECTUL

Tu trebuia sa tii cu mine ma...
sus

deeagirl

Junior member
46 mesaje

scris pe 15 iun 2006 21:23 de deeagirl

Corect, o rana adanca se vindeca in luni, ani...., insa in nici un caz remediul nu este de a fi sub cineva (asa cum crezi tu, care ai trecut imediat la contabila, si asa cum crede baiatul acela care a avut aventura cu pustoaica). Poate ca daca te arunci intr-o simpla aventura sexuala cu o persoana careia nu-i pasa de tine altfel decat la pat, probabil nu vei semana suferinta, dar daca dai peste o fata buna si ii plangi pe umar, daca o lasi sa se ataseze de tine si ea ajunge sa te iubeasca, atunci e chiar criminal din partea ta pentru ca tu nu ai cum sa iubesti din nou atat de repede, fata aceea va realiza ca a fost doar o manta de vreme rea si va suferi....

In general, fetele dezamagite in dragoste se izoleaza si isi plang suferinta pana cand li se termina lacrimile si inteleg ca nu merita sa se iroseasca in tristete la nesfarsit. Voi chiar nu sunteti capabili sa stati deoparte pana cand va trece?!? Va laudati ca sunteti grozavi, de ce nu aveti taria de a indura o despartire fara a implica alte persoane care nu au nici o vina?

corect
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 15 iun 2006 21:28 de valentine

Sa mai ma repet...sa nu ma mai repet...femeile reprezinta totalitatea speciei umane de sex feminin...tu chiar crezi ca toate isi plang de mila?
Ai fii surprinsa sa aflii ca mai mult de jumatate nu sunt nici macar aproape de ceea ce zici tu in general despre femei?
Si cand zic jumatate...las de la mine,ca sa fiu baiat finut...
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 16 iun 2006 00:07 de verdiuc

Valentine,stai linistit.Nu ai sa ramai singur in tabara.Am sa te sustin si eu in ceea ce credem amandoi:fetele sunt cum sunt,cu foarte putine exceptii.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 16 iun 2006 00:51 de valentine

Sunt curios daca as iesi pe strada la recrutat in "tabara" mea...nu cumva mai mult de 3 sferturi dintre masculi ar fii de acord cu mine?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 iun 2006 01:06 de ExoticDream

eu nu inteleg cum v-ati nimerit aici toti astia tradati, dezamagiti, care sufera din dragoste...

Este adevarat, exista aici cativa baieti care ies din tipare, nu ca ar fi mai putin barbati, dar se implica mult in relatii si, natural, daca au avut ghinionul sa fie dezamagiti, sufera.... In general, cei care au aterizat pe acest forum din motive nesexuale au venit sa ceara un sfat legat de o relatie de dragoste aflata in deriva.

eu de mica am crezut ca barbatii sunt mult mai rationali, egoisti, isi traiesc viata mai in avantajul lor

Stai tu linistita ca exista foarte multi barbati egoisti, aia nu-si pierd timpul sa ne povesteasca deziluziile lor sentimentale, in loc sa scrie aici ca vor un sfat sa carpeasca relatia, isi fac imediat alta!

in viata nu merita sa fii asa ca in primul rand tie iti faci rau. plus ca in relatii cel mai bun principiu este "merge? foarte bine. nu merge? asta este. mergem mai departe fara resentimente, nu s-a terminat lumea"
poate sunt optimista pentru ca nimeni nu m-a dezamagit prea tare. de fapt nu am lasat pe nimeni sa faca asta.

In viata nu esti intotdeauna asa cum ti-ai dori sa fii, mai conteaza si mostenirea genetica si alte 1001 chestii. Stiu ca ar trebui sa fim mult mai rationali, dar vezi tu.... exista un echilibru in lumea asta: cei care trateaza totul super rational nu sufera asa cum fac "sensibilosii", insa, daca se intampla sa iubeasca, nu cunosc pasiunea la cote prea inalte, raman relativ orbi la frenezia iubirii.... Pentru cei care au o natura sensibila, este dificil sa treaca peste o dezamagire, in multe sensuri lumea "se termina" cand il pierzi pe cel iubit...., oricat ai incerca sa fii rational, un timp ramai o epava...

si nu, nu cred ca barbatii sunt porci. ba dimpotriva, modul de a privi viata al barbatilor este mult mai potrivit decat cel feminin,acesta din urma mult prea idealist, mult prea mult "feeling", mult prea multa sensibilitate si altruism, mult prea mult instinct matern, slabiciune, adesea dependenta si incapacitate de a lua decizii singura, necesitatea de a se simti protejata, nevoia mai pronuntata decat la sexul opus de a nu fi singura ci permanent iubita intr-o relatie...

Nici eu nu cred ca... toti barbatii sunt porci, dar nici nu pot spune ca ma incanta felul relativ indiferent, insensibil, egoist, in care trateaza unele lucruri. Felul asta al lor de a trece cu tavalugul peste ceea ce nu-i intereseaza o fi util si le-o face viata mult mai usoara, dar mie mi se pare ca ii apropie mai mult de masini, decat de oameni. A propos de asta.... am citit de curand o carte in care era vorba exact despre masinile care vor lua locul oamenilor peste nu stiu cati ani, iar oamenii vor ramane aiuriti, lipsiti de atributele lor fundamentale.... Femeile sunt mai sensibile, este adevarat, dar nu toate tanjesc sa fie tinute in brate, dornice sa fie protejate, incapabile de a lua decizii! Exista si femei independente, care au reusit in viata prin forte proprii, dar care au sensibilitate.... normala si care sufera totusi daca sunt dezamagite!

fiti mai optimisti...viata e frumoasa totusi. nu va mai implicati atat de tare in relatii

Adica cum?!? Sa se amuze cu ele si apoi sa le paraseasca? Si daca ele nu sunt facute din acelasi aluat "barbatesc"???

femei cumsecade gasiti la tot pasul. nu stiu unde le gasiti voi pe astea. majoritatea pe care le cunosc sunt ok. si doar traiesc si eu in aceeasi lume, nu in luna.

Perfect de acord cu tine aici! Asta ma intreb si eu!!! De cand ii tot vad pe baietii astia ca scriu despre femei ca sunt toate o apa si-un pamant, am inceput sa ma uit cu atentie marita la cele din jurul meu, dar oricat m-am chinuit tot n-am descoperit in ele acea predispozitie catre inselatul baietilor si tot restul de aberatii! Este adevarat ca o singura data am avut tangenta cu o lume un pic diferita.... era un liceu de la marginea orasului, dar nu asta conta, nu am prejudecati, insa fetele alea erau parca croite dupa tiparul descris de valentine, umblau dupa sex, inselau, se purtau ca naiba! Nu ar trebui sa generalizam.....

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online