Masturbarea (numai pt. fete)

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 24 mai 2006 19:38 de verdiuc

Ce parere ai despre "fisting"?

Eu sau ea?

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 24 mai 2006 19:50 de valentine

Eu sau ea?

Amandoi...ca sa va pun impreuna
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 24 mai 2006 19:52 de verdiuc

Amandoi...ca sa va pun impreuna

Fisting e chiar sick!Iar smirghelul e sinucigas.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 24 mai 2006 19:54 de valentine

Fisting e chiar sick!Iar smirghelul e sinucigas.

Ramanen la bormasina atunci...
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 24 mai 2006 20:27 de MachoMan

Ramanen la bormasina atunci...

Merge si un letcon pentru incalzire.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 24 mai 2006 21:01 de valentine

Merge si un letcon pentru incalzire.

Daca imi spui ce e ala...merge
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 mai 2006 00:38 de ExoticDream

Ce parere ai despre "fisting"?

Grozava! Parca ne-a mai povestit cineva cum e cu pumnul ala sexos!

In alta ordine de idei, yuk!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 25 mai 2006 01:09 de verdiuc

Grozava! Parca ne-a mai povestit cineva cum e cu pumnul ala sexos!

In alta ordine de idei, yuk!!!

Intre doi oameni care se iubesc...pumnul strans poate lua uneori conotatii...romantice.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 mai 2006 01:21 de ExoticDream

Intre doi oameni care se iubesc...pumnul strans poate lua uneori conotatii...romantice.

Mai bine un pumn dat in joaca (cu toate ca nici ala.... nu e romantic deloc! )decat.... introdus in zona aceea! Yuk in continuare!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 11 iun 2006 19:29 de verdiuc

Mai bine un pumn dat in joaca (cu toate ca nici ala.... nu e romantic deloc! )decat.... introdus in zona aceea! Yuk in continuare!

Si ca sa nu mai fie yuk ce ar trebui?

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 11 iun 2006 22:20 de SORIN28

Cuma adica sa dau cu pumnul?! Sa intru pentru vatamare corporala si viol?! Nu merci

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 iun 2006 00:32 de ExoticDream

Si ca sa nu mai fie yuk ce ar trebui?

"Yuk" se referea la tehnicile mult prea sado-masochiste, la fisting...., eu am gusturi ceva mai delicate! Vreau un preludiu fascinant, plin de imaginatie, intelegi? Tehnica sexuala cade pe planul doi...., feelings come first, if you know what I mean!

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 12 iun 2006 11:01 de verdiuc

"Yuk" se referea la tehnicile mult prea sado-masochiste, la fisting...., eu am gusturi ceva mai delicate! Vreau un preludiu fascinant, plin de imaginatie, intelegi? Tehnica sexuala cade pe planul doi...., feelings come first, if you know what I mean!

Iar eu divagam.Cred ca toti vrem ceea ce vrei tu.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 iun 2006 12:57 de ExoticDream

Cred ca toti vrem ceea ce vrei tu.

Toti? Ohooooo, de asta ma indoiesc profund! Poate un 10-20% cel mult....

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 12 iun 2006 19:45 de verdiuc

Toti? Ohooooo, de asta ma indoiesc profund! Poate un 10-20% cel mult....

Iar noi acum mergeam cu gandul in nori,eu si valentine.
Preludiul cu persoana iubita...the best!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 15 iun 2006 21:09 de valentine

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea (n

scris pe 21 iun 2006 02:07 de Dysdera

Asa este Dar parerea mea este ca fiecare incerca din curiozitate o data poate altii de mai multe ori ce nu prea este bine ca te obisnuiesti asa

lol? ma uit la ce scrieti si parca ati fi batrnii de pe vremea lui ceausescu..nu e nimik rau in a te masturba..baietii cu o viatza sexuala implinita o fac..doar pt ca le e dor..si fetele o fac la fel..e placut si nimeni nu iti cunoste corpul mai bine decat tu insati..meriti sa iti oferi placere

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

Viper_GTZ

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare

scris pe 21 iun 2006 04:03 de Viper_GTZ

lol? ma uit la ce scrieti si parca ati fi batrnii de pe vremea lui ceausescu..nu e nimik rau in a te masturba..baietii cu o viatza sexuala implinita o fac..doar pt ca le e dor..si fetele o fac la fel..e placut si nimeni nu iti cunoste corpul mai bine decat tu insati..meriti sa iti oferi placere

Stai putin unele persoane nu fac chestia asta dar ai dreptate cei cu o viata sexuala activa cateodata stau si ma rad la cei care se lauda de chestia asta "ba eu am facut-o de 11 ori azi"da sigur castrat poate dar oricum de la o varsta trebuie sa ai o viata sexula activa si daca n-ai ti se infunda un canal pe acolo si ori inveti sa folosesti sapunu ori o patesti un mic sfat cei intre clasele 8-10 masturbarea poate duce la ejaculare precoce asa ca mai bine nu spun eu
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mastur

scris pe 21 iun 2006 20:58 de Dysdera

Stai putin unele persoane nu fac chestia asta dar ai dreptate cei cu o viata sexuala activa cateodata stau si ma rad la cei care se lauda de chestia asta "ba eu am facut-o de 11 ori azi"da sigur castrat poate dar oricum de la o varsta trebuie sa ai o viata sexula activa si daca n-ai ti se infunda un canal pe acolo si ori inveti sa folosesti sapunu ori o patesti un mic sfat cei intre clasele 8-10 masturbarea poate duce la ejaculare precoce asa ca mai bine nu spun eu

nush daca masturbarea duce neaparat la ejacularea precoce...ejacularea asta are loc din lipsa de practica sau pur si simplu "organul" nu e obisnuit in interiorul unei femei

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mastur

scris pe 21 iun 2006 21:16 de Nekunoskuta

...un mic sfat cei intre clasele 8-10 masturbarea poate duce la ejaculare precoce asa ca mai bine nu spun eu

Nu prea cred ca masturbarea duce la ejaculare precoce. Mai degraba duce la ejaculare intarziata.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma

scris pe 21 iun 2006 21:54 de valentine

Mai degraba duce la ejaculare intarziata.

Serios???da cum de ai ajuns la concluzi asta?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 iun 2006 03:00 de ExoticDream

Serios???da cum de ai ajuns la concluzi asta?

Chiar nu stii? Masturbarea ajuta la cunoasterea corpului, astfel incat, dupa un timp, tipul se poate controla, poate amana putin cate putin momentul ejacularii, prelungind "activitatea". Cand ajunge sa faca sex cu o tipa, exercitiile alea isi spun cuvantul, uneori chiar prea mult (plus ca mai intervin emotia, teama si o gramada de alti factori) si tipul ejaculeaza tarziu.

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 24 iun 2006 03:39 de Dysdera

Chiar nu stii? Masturbarea ajuta la cunoasterea corpului, astfel incat, dupa un timp, tipul se poate controla, poate amana putin cate putin momentul ejacularii, prelungind "activitatea". Cand ajunge sa faca sex cu o tipa, exercitiile alea isi spun cuvantul, uneori chiar prea mult (plus ca mai intervin emotia, teama si o gramada de alti factori) si tipul ejaculeaza tarziu.

si cand dai peste un tip cu probleme ce atitudine ar trebui sa ai?

sus

inutzagirl

Newbie
2 mesaje

scris pe 2 iul 2008 18:41 de inutzagirl

deci..daca tot vorbiti despre masturbare...as vrea si eu sa intreb ..este neaparat necesara? eu mi`am inceput viata sexuala de curand ( si pana acum nu am avut orgasm)...dar nu am apelat la masturbare..masturbarea mar putea ajuta in vreun fel ..?
sus

Criss

Guest

scris pe 4 iul 2008 20:03 de Criss

deci..daca tot vorbiti despre masturbare...as vrea si eu sa intreb ..este neaparat necesara? eu mi`am inceput viata sexuala de curand ( si pana acum nu am avut orgasm)...dar nu am apelat la masturbare..masturbarea mar putea ajuta in vreun fel ..?

Daaaaaa...multe fete ajung la orgasm mult mai bine singure...am auzit si eu de la unele fete ca reusesc sa se satisfaca mult mai bine singure...eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu prietenul tau si sa ii spui ce iti place...sa incercati niste metode noi...
Cat despre masturbare...nu e nimic rau in asta...si eu o fac uneori,si chiar reusesc sa ma simt bine...insa foarte binele nu reusesc sa il ating decat cu EL ...
sus

havesomefish

Junior member
15 mesaje

Re: Masturbarea (numai pt. fete)

scris pe 11 iul 2008 02:16 de havesomefish

As vrea sa stiu cum v-ati masturbat voi prima data.unde va aflati?Cu ce?Citi ani aveati?Ati incercat si in fundulet?In ce pozitii ati incercat si cum?
cu ce...pai cu degetu'..nu e nimic jenant...dak baietii o fac...dc nu ar face'o si fetele...acum doar nu ma duc la sex shop sa'mi iau cine stie ce vibratoare..dak vreau cv mai ''intens'' imi caut pe cineva ''disponibil''...mai degraba tu cauti o aventura decat o simpla masturbare...
sus

Doc

Veteran member
197 mesaje

scris pe 13 iul 2008 16:20 de Doc

Masturbarea nu este un lucru necesar, cu atat mai mult daca este practicata prea mult, determina o crestere a labiilor mari.
Orgasmul nu l-ai putut obtine, din mai multe motive:
1. Partenerul incepator;
2. Partenerul a terminat prea repede
3. Nu te-ai relaxat.
Desigur mai pot fi si alte cauze, dar nu cred ca e cazul.

RapidConsult
sus

Useritza

Junior member
48 mesaje

mdea....

scris pe 15 iul 2008 21:16 de Useritza

eu nu am simtit niciodata nevoia sa ma masturbez si ma simt norm

deoarece este un forum vreau ca identitatea mea sa ramina anonima
sus

Doc

Veteran member
197 mesaje

Re: mdea....

scris pe 15 iul 2008 21:41 de Doc

eu nu am simtit niciodata nevoia sa ma masturbez si ma simt norm

E ceva normal. Doar o mica parte dintre fete/femei practica masturbarea.

RapidConsult
sus

mada_86

Senior member
148 mesaje

Re: Masturbarea (numai pt. fete)

scris pe 19 iul 2008 16:09 de mada_86

Da e frumos dar nu zic cum unde si cand sorry

mada
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online