Nu vrea sa facem dragoste (din motive religioase)

Pagina 2 din 2
«   1   2

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 1 iul 2006 16:54 de SORIN28

Eheeeeeee...te inseala

Sunt unele fete\femei care nu inseala. Isi iubesc prea mult partenerul\sotul , il respecta ca sa poata face asa ceva

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 iul 2006 17:04 de ExoticDream

nu nu e ortodoxa , e sister.

Oh, brother!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 iul 2006 17:26 de ExoticDream

sister?

Mda, se pare ca exista asa ceva, surorile astea reprezinta un ordin apartinand bisericii catolice, asemanator cu cel al calugaritelor. Diferentele dintre cele doua comunitati sunt legate de tipul de juramant prestat si de activitatile in care sunt implicate. Calugaritele depun juramant solemn, in timp ce surorile unul simplu, adica mai relaxat. Juramantul asta contine aspecte legate de supunere, avere si castitate. Trebuie sa mai studiez ce presupune castitatea aia!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 iul 2006 17:34 de ExoticDream

Sunt unele fete\femei care nu inseala. Isi iubesc prea mult partenerul\sotul , il respecta ca sa poata face asa ceva

Nu sunt de acord! A iubi si a insela sunt doua notiuni care se exclud reciproc! In clipa in care inseli, sufletul tau se afla la milioane de ani-lumina de sufletul celuilalt, este pura amagire de dezvinovatire ideea ca inca il mai iubesti! Cinstit ar fi sa nu ajungi acolo, ci sa-i spui partenerului ca sentimentele tale au fost achizitionate de la solduri si ca, data fiind calitatea lor redusa, ti s-au terminat un pic cam devreme, pe urma poti sa faci ce vrei cu cine vrei, cel putin e fair-play!

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 1 iul 2006 17:54 de SORIN28

Nu sunt de acord! A iubi si a insela sunt doua notiuni care se exclud reciproc! In clipa in care inseli, sufletul tau se afla la milioane de ani-lumina de sufletul celuilalt, este pura amagire de dezvinovatire ideea ca inca il mai iubesti! Cinstit ar fi sa nu ajungi acolo, ci sa-i spui partenerului ca sentimentele tale au fost achizitionate de la solduri si ca, data fiind calitatea lor redusa, ti s-au terminat un pic cam devreme, pe urma poti sa faci ce vrei cu cine vrei, cel putin e fair-play!

Am scris eu undeva ca a iubi si a insela merg impreuna?! Nu cred, vorba ta " se exclud reciproc"

Radio Greu de difuzat

sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 3 iul 2006 09:00 de Kaly

Da, Sorine, exista... DOar ca, din pacate, aceasta este o categorie pe cale de disparitie. Astazi este mai interesant sa experimentezi inselatul partenerului....

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 3 iul 2006 09:12 de SORIN28

Da, Sorine, exista... DOar ca, din pacate, aceasta este o categorie pe cale de disparitie. Astazi este mai interesant sa experimentezi inselatul partenerului....

Nasol trebuie sa ma "reprofilez". Oare ar fi mai simpla si mai comoda viata asa?!

Radio Greu de difuzat

sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 3 iul 2006 09:15 de Kaly

Nasol trebuie sa ma "reprofilez". Oare ar fi mai simpla si mai comoda viata asa?!

Nu, nu ar fi. Nu are cum sa fie.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 iul 2006 03:03 de ExoticDream

Nu cred ca ai reusi, unii dintre noi sunt astfel proiectati de la mama natura incat nu au dexteritatea de a migra de la starea de indivizi iubitori, fideli, dedicati minte, trup si suflet partenerului, la starea de zburatoare de pe o craca pe alta! Sunt sigura ca nu ai fi fericit daca ai incerca sportul asta.... As zice ca este pacat sa te pierzi astfel, faci parte din categoria extrem de putin numeroasa a barbatilor care mai cred in dragoste cu adevarat...., dar stiu ca riscul de a suferi din acest motiv este imens....

sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 4 iul 2006 08:38 de Kaly

ce religie este? ortodoxa? si daca tot e pacat, data trecuta nu a fost pacat? ar trebui sa discutati despre ce si din ce cauza considera ea ca este pacat.
nu pot intelege asa ceva. in secolul 21 intr-o tara civilizata sa crezi ca sexul este pacat...

Este vorba despre religia ei si, implicit, despre ce anume aude in fiecare zi de la cei apropiati ei, tot de aceeasi religie. In anumite religii, sexul este considerat ca fiind destinat strict procreerii. Atat si nimic mai mult. Nu exista sex pentru placere... aici intervine aspectul legat de pacat. De fapt, asta este ideea. Ceea ce e insa total ilogic, este faptul ca cei doi au avut deja relatii sexuale, pana in clipa in care fata si-a amintit ca e pacat sa faci sex... Aici este ciudatenia.
Cat despre aspectul legat de faptul ca ne aflam in secolul 21, intr-o tara mai mult sau mai putin civilizata, ei, vezi tu, aici e o problema. Nici nu ai idee cate concepte religioase, care de care mai ghiduse, stau inca in picioare...

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 4 iul 2006 11:19 de carrie

Nici nu ai idee cate concepte religioase, care de care mai ghiduse, stau inca in picioare...

o, ba da, stiu... si nu imi vine sa cred cata "trecere" au...si cum multi oameni se ghideaza inca dupa un principiu cum nu se poate mai stupid "crede si nu cerceta"...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

scris pe 4 iul 2006 11:41 de Kaly

o, ba da, stiu... si nu imi vine sa cred cata "trecere" au...si cum multi oameni se ghideaza inca dupa un principiu cum nu se poate mai stupid "crede si nu cerceta"...

Carrie... de-aia se numeste credinta. Ce sa spun, pur si simplu asa stau lucrurile. Asa gandesc unii, suficient de imbuibati cu tot felul de reguli care mai de care mai ghiduse... In fine... la o adica, e dreptul lor sa creada ce vor.

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online